iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

authorizalni kell a gephez az accot...
Köszönöm.

Közben csináltam egy regisztrációt, de itunes-on keresztül nem tudok belépni... ennek mi lehet az oka?

www.smart-bus.hu

rooney8
értem, köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
Addig jó amíg nem kell..
Egyébként nincs itt semmilyen szolgáltatás. Ha kisebb csomagot választasz, akkor lopás esetén jár a biztosítási pénz, ha nagyobb csomagot, akkor elvesztés, leejtés, stb után is. Bemész egy szolgáltatóhoz és elmagyarázza.

Ha úgy érzed szükséged van rá, nem vigyázol a dolgaidra, ügyetlen vagy, el szoktad hagyni a holmiaidat, akkor megéri. Ha nem akkor meg nem. Teljesen opcionális és emberfüggõ.

[merlinw.org]

Tikal
tudtok egy jó angol magyar szótárat?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Macen már belekerült a magyar nyelv a legújabb iTunesba, szerintem hamarosan a Windowsos verzió is támogatni fogja.

GregSB
Akkor már érthetõ miért szereted az Appleblogot. Nincs több kérdésem 😛

DanielT
Az Apple-t fikázni a legjobb én is imádom 😊 Az iPhone-t fikázni az lúzerség, de az Apple egy görény.
GregSB
Ja, csodás az index fõoldaláról beesõ, Apple-t fikázó primitív lények böföéseit olvasni. Én már ráuntam 😊

DanielT
Ezt megcáfolnám, ha nem bánod 😊 Azok a hírek amik számítanak, rohadt gyorsan felkerülnek, a kevésbé fontosaknak meg olyan mindegy.

Egyébként a post kommentek miatt is érdemes olvasni.
No megrendeltem... kedden vagy szerdán érkezik! 😊

Most nézem... iTunes nem támogatja a magyar nyelvet?

www.smart-bus.hu

rooney8
és meg vagy elégedve a szolgáltatással? történt már vmi, ami miatt kellett volna?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Én nem olvasom õket, mert a híreket amiket leközölnek fél- vagy egy nappal korábban el tudom olvasni külföldi blogokon, az egyedi postjaik (utazó iPhone, heti Apple csaj) meg nem kötnek le...

MerlinW
Nekem van, a kisebbik csomag.

[merlinw.org]

rooney8
nektek van biztosítás az szifonotokra? 😄

MerlinW
Jah, az meg a másik😊

[merlinw.org]

robotnyk
akkor teljesen passzolnak az index fõoldalhoz
MerlinW
Nem úgy szarozás, hanem pl most is az elsõ oldalon, a "beszarás jó", a "kis ribanc összeszedte barátait" - mondjuk ez utóbbi cikknek is baromi sok köze van az iPhone-hoz. Mindegy, ezentúl sem olvasom, csak megjegyeztem😊

[merlinw.org]

DanielT
Ha valami szar, az szar, még csak káromkodásnak sem nevezném 😊

A ribancozás az utazó ájfón kategóriában már hagyomány, de én is meglennék nélküle.

MerlinW
Lehet, hogy a fórum jó, lehet hogy jó a humoruk, de a blogbejegyzésekben ne ribancozzanak, meg szarozzanak... Semmi bajom a káromkodással (mondjuk én ritkán teszem), de semmi sem gázabb, mint az indokolatlan káromkodás.

[merlinw.org]

DanielT
A legjobb blog az összes közül, sokat segített, hogy legyûrjem némi ellenszemvemet a márkával kapcsolatban. Két normális, csak egészségesen elfogult, jó humorú srác.
MerlinW
Appleblog egy gusztustalan kármokodó bulvárblog. Mondhatni a legalja...

[merlinw.org]

GregSB
Ez féligmeddig reklám lesz, de szerintem belefér:

Aki Telenoros, és iPhonet használ, az szavazzon a szifonra a Goldenblogon. Na nem azért, hogy nyerjenek egy Galaxy Tabot 😊, ennek azért van jelentõsége, mert a szifonosok már többször foglalkoztak a Telenor hibáival, rengetegszer szerveztek már "gyûjtést", ahol a magyar telenoros szifon felhasználók összegyûjtötték mi az ami nem mûködik jól a Telenor hálózatán. Aztán ezeket elküldték a cégnek, de legtöbbször azok magasról tojtak az egészre. Konkrétan nem veszik komolyan a szifon.com-ot és a látogatóikat.

Mivel ez a legnagyobb ilyen blog-verseny itthon, és maga a Telenor a fõszponzor, vicces lenne ha sikerülne lenyomniuk az index által is nyomatott Appleblogot 😊 Talán utána nem vennék félválról az onnan érkezõ panaszokat...

MerlinW
351😊

[merlinw.org]

Tikal
110GB 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

van egyebkent egy ilyen zene es csengohang transzferelos progi otthon meg is van a gepen de nem jut eszembe a neve... a sajat gepedbol akarmelyik mappabol tudsz tolteni zenet iphone/ipodra... es gyorsabban szinkronizal mint az itunes...
nekem olyan problemam van hogy illuminalt allapotban atirtam a korlatozasi jelkodot es 7. alkalommal sem birtam kitalalni ha 10-et elrontok mindent torol a telefonrol a sima jelkodzaramat tudom ami persze nem jo 😊 ja 4-es 4.3.5. sw-vel a masik kerdes ha csinalok egy backupot akkor a torles utan visszatudom azt rakni az itunes restore funkcioval es utana torlodik-e majd a korlatozasi jelkodzar???
Zomil
egyrészt apple eléggé szereti, ha nem olyan könnyü zenéket másolgatni(probál védekezni a kalozkodás ellen)

másrészt nem sokan hordják az összes zenéjüket az iphone-jukon ami max pár giga...nekem kb. 25gb zeném van és nem vagyok vele egyedül 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ithunsban valahol ki van pipálva h ne tudjál mindenhonnan zenét pakolni valamit kikipáltam és enged mindennhonnan zenét tölteni rá,de faszért nem lehet u u leszedni róla.faszom bele
Segítsetek, légyszi, nem tudom feltelepíteni és elindítani az iTunes-t. Két hibaüzenetet kapok: error occurred during installation of assembly policy 8.0.microsoft.vc80.CRT, version 8.0.50727.403 type win 32 policy public key token=1fc8b3b901e18e3bprocess architecture=x86

Amásik meg az indításnál, hogy Apple Application Support was not found.
Már megpróbáltam mindent, nincs több ötletem.

Köszi... 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Egy szó: másolásvédelem.

Ha adathordozónak akarod használni a telefont, akkor használj egy filkezelõ appot (GoodReader, QuickOffice, Discover, stb...)

Adi
Én is ezzel kínlódtam.. alapból az iRIP 100 számot engedd le menteni.. nekem 76 volt, viszont nem tudom, h ha beregisztrálsz akkor enged-e többet.
Másik viszont, h most azzal szívok, h az itunes csak a c/users/felhasználónév/Zene mappában hajlandó felismerni a zenéket. Nem tudom, h más helyet hogy ismertessek fel az itunessal, h onnan szipojozza a zenéket az iphonera.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

rooney8
iRip

komolyan nem lehet a zenéket rámásolni gépre vagyis visszamásolni?
Újraraktam a wint és egy rakat zenét nem mentettem ki mert úgy is fent van a phone-on és most meg nem tudom visszarakni. Ez a telefon egy kibaszott nagy szar. Annyira le vagy szûkítve vele h hihetetlen. Nehaogy könnyen tudjam használni,nehogy véletlenül se tudjam adathordózónak használni.
solo
Igen, még a régi van, valami 12-es végzõdésû.
És az unlock cydia ból volt telepítve, ultrasnow 0.8 vagy mi a vér. azthiszem.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Még régebbi, függetleníthetõ BB van a telefonodon?

Akkor csak annyi dolgod van, hogy keress olyan custom FW-t, ami nem aktivál és nem frissíti a BB-t (nobb és noact legyen benne a nevében).

Vagy te is tudsz csinálni Sn0wbreeze-el.

solo
Sziasztok, nagyon nagy szarban vagyok.

Van egy 3g-m, ma visszajöttem MO-ra, és baszta a csõröm, hgoy nincs ott a telenor carrier logo, cydia ból reinstall-al telepíteni akartam a telenor 4.0 carrier fix-et, mert már fent volt.Fel is települt, nyomtam egy restart-ot, és azóta nem indul a telefon.
Bekapcsolom, 5-10 percig alma, közben bejön randomra a kis körbe-körbe menõ karika, ami akkor van, ha tölt valamit, eltûnik, és restart😞

Mindenféleképpen 4.2.1 et szeretnék rá tenni, de ugye kéne az unlock, és eddig csak ipad BB-set találtam.

Vagy, mondom a legjobbat: D Ha valaki aki csinált már ilyet, és ért hozzá, és netán egy kis pénzbeli juttatás fejében megcsinálná elõttem, ha elviszem hozzá valahol BP-n belûlre nekem az lenne a legjobb.

Köszönöm😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Hja, szerintem örülhetünk, ha karácsonyra lesz mindenhol raktáron, és nem 2-3 hetes várakozások lesznek rá.

pyrohun
Az a baj, hogy akkor mindenképpen független iphone-nak kell, hogy legyen, mert amúgy sok értelme nincs, hogy belerakhatok 2 t-mobile kártyát is 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Úgy is jó😊

[merlinw.org]

DanielT
A tapétavágó nem tûnik valami jó ötletnek ilyen vastag és kemény, ráadásul pici mûanyaghoz.

Én sima konyhai ollóval csináltam meg egy havernak, netrõl letöltött sablon alapján.
MerlinW
Ha szolgáltatótól (T, Voda) veszed, akkor adnak mellé micro-t. Ha máshol veszed, akkor a szolgáltatódtól kell kell kérni 2-3000 Ft-ért. Vannak egyébként SIM vágó masinák olcsóért, valamint, ha van mintád, te is nekieshetsz vonalzó+tapétavágó párossal. A chip ugyanakkora, csak a mûanyag keret mérete különbözik.

[merlinw.org]

rooney8
trémobilba ingyé adnak micro sim-et

Krisztiam
😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

passatgt
Itt találsz pár félét. Próbálni nem próbáltam, de elvileg mûködik😊 Érdemes hozzá így valami tokot használni, amine a hátuljába beleragasztod, hogy ne lifegjen ott kívül

DanielT
Cafatokra!

Tényleg.
Krisztiam
az iphone 4-be tényleg nem lehet belerakni rendes sim kártyát? szét kell vágni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Még valami... hallottam, hogy van iPhone4-hez két simkártyás adapter. Errõl tudtok valamit? Hogy mûködik? Használ valaki ilyet?

www.smart-bus.hu

Krisztiam
hát szerintem is elég csúnya..