iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben csináltam egy regisztrációt, de itunes-on keresztül nem tudok belépni... ennek mi lehet az oka?
www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyébként nincs itt semmilyen szolgáltatás. Ha kisebb csomagot választasz, akkor lopás esetén jár a biztosítási pénz, ha nagyobb csomagot, akkor elvesztés, leejtés, stb után is. Bemész egy szolgáltatóhoz és elmagyarázza.
Ha úgy érzed szükséged van rá, nem vigyázol a dolgaidra, ügyetlen vagy, el szoktad hagyni a holmiaidat, akkor megéri. Ha nem akkor meg nem. Teljesen opcionális és emberfüggõ.
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként a post kommentek miatt is érdemes olvasni.
Most nézem... iTunes nem támogatja a magyar nyelvet?
www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[merlinw.org]
A ribancozás az utazó ájfón kategóriában már hagyomány, de én is meglennék nélküle.
[merlinw.org]
Aki Telenoros, és iPhonet használ, az szavazzon a szifonra a Goldenblogon. Na nem azért, hogy nyerjenek egy Galaxy Tabot 😊, ennek azért van jelentõsége, mert a szifonosok már többször foglalkoztak a Telenor hibáival, rengetegszer szerveztek már "gyûjtést", ahol a magyar telenoros szifon felhasználók összegyûjtötték mi az ami nem mûködik jól a Telenor hálózatán. Aztán ezeket elküldték a cégnek, de legtöbbször azok magasról tojtak az egészre. Konkrétan nem veszik komolyan a szifon.com-ot és a látogatóikat.
Mivel ez a legnagyobb ilyen blog-verseny itthon, és maga a Telenor a fõszponzor, vicces lenne ha sikerülne lenyomniuk az index által is nyomatott Appleblogot 😊 Talán utána nem vennék félválról az onnan érkezõ panaszokat...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
másrészt nem sokan hordják az összes zenéjüket az iphone-jukon ami max pár giga...nekem kb. 25gb zeném van és nem vagyok vele egyedül 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amásik meg az indításnál, hogy Apple Application Support was not found.
Már megpróbáltam mindent, nincs több ötletem.
www.smart-bus.hu
Ha adathordozónak akarod használni a telefont, akkor használj egy filkezelõ appot (GoodReader, QuickOffice, Discover, stb...)
Másik viszont, h most azzal szívok, h az itunes csak a c/users/felhasználónév/Zene mappában hajlandó felismerni a zenéket. Nem tudom, h más helyet hogy ismertessek fel az itunessal, h onnan szipojozza a zenéket az iphonera.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Újraraktam a wint és egy rakat zenét nem mentettem ki mert úgy is fent van a phone-on és most meg nem tudom visszarakni. Ez a telefon egy kibaszott nagy szar. Annyira le vagy szûkítve vele h hihetetlen. Nehaogy könnyen tudjam használni,nehogy véletlenül se tudjam adathordózónak használni.
És az unlock cydia ból volt telepítve, ultrasnow 0.8 vagy mi a vér. azthiszem.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Akkor csak annyi dolgod van, hogy keress olyan custom FW-t, ami nem aktivál és nem frissíti a BB-t (nobb és noact legyen benne a nevében).
Vagy te is tudsz csinálni Sn0wbreeze-el.
Van egy 3g-m, ma visszajöttem MO-ra, és baszta a csõröm, hgoy nincs ott a telenor carrier logo, cydia ból reinstall-al telepíteni akartam a telenor 4.0 carrier fix-et, mert már fent volt.Fel is települt, nyomtam egy restart-ot, és azóta nem indul a telefon.
Bekapcsolom, 5-10 percig alma, közben bejön randomra a kis körbe-körbe menõ karika, ami akkor van, ha tölt valamit, eltûnik, és restart😞
Mindenféleképpen 4.2.1 et szeretnék rá tenni, de ugye kéne az unlock, és eddig csak ipad BB-set találtam.
Vagy, mondom a legjobbat: D Ha valaki aki csinált már ilyet, és ért hozzá, és netán egy kis pénzbeli juttatás fejében megcsinálná elõttem, ha elviszem hozzá valahol BP-n belûlre nekem az lenne a legjobb.
Köszönöm😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Én sima konyhai ollóval csináltam meg egy havernak, netrõl letöltött sablon alapján.
[merlinw.org]
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
www.smart-bus.hu