iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Csak a sok buzizas kozott elsiklottam felette...
Sztem kezdj vele valamit ha tenyleg a felsorolt problemaid vannak vele.
MerlinW
Van Mac-re MS Office, vannak rá k*jó videólejátszók (tényleg gáz van nálad, ha szarul mennek, mert még PC-re telepített OSX-el sincs velük probléma), Chrome is van OSX-re, ami ugyan nem sokkal jobb, mint a piac második legjobb böngészõje (ami a Safari), a fotókezelés pedig végkép sokkal jobb, mint bármelyik PC-s. Ismétlem, mondom ezt úgy, hogy a book szinte csak dísznek van itthon.

[merlinw.org]

pyrohun
Nem? Azért utálja a Windows-t használók túlnyomó többsége a Microsoftot, azért anyázza nap mint nap Bill Gates-t, mert annyira élmény Windows elõtt rohadni 😊)))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DanielT
1.5 éves MacBook Pro, vacsiúj Lionnal, ahogy írtam már, de itt nem szokás olvasni.
DanielT
"OSX használathoz, ami egyébként úgy lett kitalálva, hogy a buta szõke titkárnõk is elboldogulnak vele"

"Érdekes egyébként, hogy az iTunes több száz millió ember számára nem okoz különösebb bonyodalmat"

Tudod mi inkább az érdekes? Hogy 90% -a az emberiségnek nem OSX-et használ és úgy tûnik, nem okoz számukra különösebb bonyodalmat.

Bercy
Amugy azt remelem tudod hogy a mondatod masodik felenek minden pontja egy faszbaromsag...
Te vagy egy 30 eves mac-et hasznalsz vagy pedig valami nagyon nincs rendbe azzal a geppel es ezert beszelsz teljes suletlensegeket.
pyrohun
Nem-nem, Te akarsz minket beskatulyázni, mert képtelen vagy felnõni egy OSX használathoz, ami egyébként úgy lett kitalálva, hogy a buta szõke titkárnõk is elboldogulnak vele, de úgy látszik ehhez is kevés vagy, mint az iPhone-t iTunes-szal való szinkronizálásához is. Érdekes egyébként, hogy az iTunes több száz millió ember számára nem okoz különösebb bonyodalmat, amióta van iPod, azóta emberek milliói használják nap mint nap, de ide mindig betéved egy béna rinyagép, aki be akarja bizonyítani, hogy mennyire rossz. Nem baj, röhögünk. Még valami? 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DanielT
"milyen hosszú volt az az idõintervallum, amennyit egyszerre FOLYAMATOSAN"

Ez volt a kérdés. Egyszerre, folyamatosan nem ültem elõtte 14 órát. Legutóbb viszont tegnap.

Ezzel az 1 bites skatulyázással velem semmire nem mész, mondtam már.
pyrohun
alól = elõtt 😊

pyrohun
Úgy értem, hogy ha 1-2 órát ültél összesen OSX alól, akkor hogy lehetsz olyan oktondi balfék, hogy idejössz és arról rinyálsz nekünk, hogy milyen szar 😊 Gratulálok, igazából már csak erre voltam kíváncsi, de nem kellett csalódnom. Mondd még az okos dolgaidat, had röhögjünk 😊

DanielT
*AVCHD videók
DanielT
Köszönöm szépen, ez a terv, a jelenlegi opciókat látva.
Bercy
Hat neked oszinten kivanom, hogy windowson kelljen dolgoznod eleted vegeig😉
robotnyk
egy ismerõsöm hányingerig promótálja a macjét, webprogramozó, nem játszik, és belefért neki anyagilag. nekem a pc játékra is kell, így az osx teljesen értéktelen, túlárazott luxuscikk. az a korlátozott mikroklíma ami miatt az ios annyira bejön, asztali gépen nekem nem felelne meg.
DanielT
Mármint amikor OSX-en futtattam a Chrome böngészõt ami Pc-n is futtatok? Mi t jelent az oprendszer használat? Én a programokat használom, nem az oprendszert.

Egyébként 1-2 óra max, hisz saját gépem (hetero lévén) nincs és nem is lesz.

Egyébként amire használom a gépet: Office alkalmazások, hisz irodai munkát végzek (Meken szarok). Itthon videózás, h264 HD videók 60 frémmel (Meken szarul mennek, de nagyon). Böngészés, Chrome -t használok, mert jobb mint a Mekes Safari. Lightroom a fotókhoz, perfekt Pc-n.
Bercy
En ugy ertettem, hogy a mar hatalmas elorendelesek miatt vajon mikorra tudnak majd tenylegesen szallitani (ha 28.an megrendelem).
Rajta vagyok mar nagyon😊
pyrohun
Csak úgy kíváncsiságból... milyen hosszú volt az az idõintervallum, amennyit egyszerre FOLYAMATOSAN (értsd: nem mellette / közben / megszakításokkal windows-t használva) OSX-et használtál?

Kicsit kiigazítva: iOS igen jó, Android fejlõdõben, de jó úton. Windows 7 és maga a PC játékra ÉS munkára kiváló, aki megengedheti, és ELSÕSORBAN munkára használja a gépét, annak a Mac jó választás lehet. iTunes pedig Windows-on béna, de Macen jó... legalábbis szerintem. Az OSX szerintem egy nagyon is jó rendszer, ismerõsömön MacBook-ját volt alkalmam már többször is használni, és mindennapos használatra rendkívül kényelmes tud lenni. Ettõl függetlenül én még mindig a PC-t preferálom, a 'nyíltság" és a játékok miatt, de közel se jellemeznék minden Mac használót "buzinak, ill. csajnak".
MerlinW
október 28

forrás

[merlinw.org]

DanielT
Az iPhone nem korlátolt zavaró és frusztráló mértékben. Az iOS egy rohadt jó rendszer.

Ne keverjük már a dolgokat. Ez a rohadt nagy gond veletek, hogy be akartok mindenképpen skatulyázni, de az nehéz lesz.

iOS zsír, OSX nyomorék, Win7 kircsi, Android gagyi, Mek buziknak+csajoknak, Pc munkára, iPhone4 még mindig a legjobb(nekem), de a 3.5 kijelzõje foskazal. És végül: iTunesnál nincs szarabb szoftver 2011-ben.

Ezzel birkózzatok meg! 😄

Tikal
Ez olyan androidos😊 miért is nem androidos telefonod van miért a szar korlátolt iPhone?😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
idén még

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

robotnyk
január (tipp)
Bercy
Gyerekek ez az egesz mai vita vicc hogy mibol indult ki...
Tudjuk ezt be a 4S bejelentese utani flame hadjarat feszultsegenek es ne egymast szapuljuk mar.

Szerintetek itthon mennyit kell majd varni mire hozza lehet jutni 😊
Ok, feladtam, te nyertél..... Írogass ide, ha gondolod, de nem sok haszna lesz.... Jó éjt :-) Peace :-)

DanielT
Akkor nem érem, hogy miért csak fikázol egyfolytában, jó lenne összeszednéd magad, és valami pozitívat is mondanál egy olyan topikban, amiben iPhone fanok vannak.... Esetleg ha nem tetszik, vannak más topikok is, ahol lehet gyalázni ezt az egészet.... Inkább menj oda... Ha itt írogatod a problémáidat attól nem lesz semmi jobb ha itt fikázol...

DanielT
Ok!! Értem a hozzáállásodat!! De kérlek, mondj egy jobb oprendszert telefonra, vagy menj másik topikba légyszives....

DanielT
Sorry, hogy úgy szólok bele ebbe a magas röptû beszélgetésbe, mint egy amatõr felhasználó, de ha ez a rendszer nem tetszik, akkor miért nem veszel egy másik operációs rendszerrel ellátott telefont, és miért nem mész a picsába arra a fórumra gerjeszteni a feszültséget, vagy ilyesmi, meg hasonlók....

pyrohun
asdasaasdds

clio1616v
S

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Krisztiam
sziasztok
mi a különbség az iphone 4 és a 4S között?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

clio1616v
hogyan tudják lekorlátozni? ezt a szirit pedig kipróbálnám...

én nem, 3gs-en szinte biztos, hogy "erõsen" korlátozott funkciójú lesz

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

clio1616v
izgultok? 😄

már csak 2 nap...

akkor azt a szart pct ami az aláírásodban van pár kért átvenném tõled

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
van ilyen progi amivel egy csomó funkció hozzáadható az ablakokhoz, ha akarod megkeresem neked. (nekem speciel nem kell ilyen gomb ha valakit érdekel 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Engem Windows-ban spec az zavar évek óta, hogy nincs egy nyomorult always on top funkció az ablakokon, ami annyira alap lenne már😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ahogy minden másnál. Akkor lehetsz Linux zomni, ha elfogadod a mûködését, attól lehetsz Ford zombi, ha lemondasz az Opel adta dolgokról, akkor lehetsz Samsung zombi, ha meg tudod szokni a kezelését a Panasonic után, akkor lehetsz Ágnes zombi, ha elfelejted Kati dolgait. Ilyen az élet.

[merlinw.org]

Ability
Van fullscreen mód, nem tudom azzal mi a bajod. Annyi a különbség hogy kétféle maximalizálás létezik. Egyik csak annyival veszi nagyobbra magát hogy minden kiférjen, a másik a hagyományos fullscreen mód.

Mellesleg egy ilyen b*szott nagy felbontásban elmondanád hogy mi értelme van maximalizálni az ablakokat? Olyan nagy ez a méret hogy semmiben sincs "annyi tartalom" hogy kitöltse az egészet. Sokkal logikusabb egymás mellé tenni több ablakot, egyszerre több mindent láthatnál, ahelyett hogy egymásra tornyosítod a túlméretezett ablakokat.

Mindennek meg van a maga értelme és célja, csak ismerni kellene azokat.
DanielT
Értem. Tudom, hogy akkor lehetek csak igazi Apple zombi, ha elfogadom, hogy ne azt keressem ami nekem jó, hanem amirõl azt mondják, hogy jó.

Egyelõre még nem sikerült kirohasztani ennyire az agyam, de szólok, ha már úgy érzem, hogy kezdek "nyitni az új felé".
MerlinW
Amíg be vagy gyepesedve és nem is akarsz nyitni az új felé, mindenben a Windows-t keresed, ahhoz hasonlítod, addig sosem fogsz megbarátkozni semmivel.

[merlinw.org]

DanielT
"Ebbõl látszik mennyire nem ismered az OSX-et. Az ablak maximalizálás a fejlesztõn múlik."

Értem. Tényleg, mennyivel jobb, hogy nem én döntöm el, hogy hogy mûködjön!

Én marha meg abban a hitben éltem, hogy ha teljes képernyõt akarok, akkor az márpedig az lesz.
Ability
Ebbõl látszik mennyire nem ismered az OSX-et. Az ablak maximalizálás a fejlesztõn múlik. Valamelyik ablak maximalizálható a zöld gombbal, míg mások csak annyira veszik nagyobbra magukat hogy kiférjen minden tartalom. Személy szerint ez az utóbbi logikusabb nekem. Egy 2560x1440-es felbontású kijelzõn nonszensz teljes méretre venni az ablakot, sokkal logikusabb hogy csak addig veszi magát nagyobbra amíg minden kifér rá. Például ha a böngészõben van vízszintes scrollbar, akkor csak annyival veszi szélesebbre magát hogy szélességben minden kiférjen, ne legyen scrollbar. Ennél nagyobbra értelmetlen méretezni, mert hasznos tartalom már nem fog az ablakba kerülni.
DanielT
Várom a megoldást a teljes képernyõs ablakokra Mekes komák!
DanielT
"Minden két kattintás, minden ott van ahol keresem, sokkal logikusabb a rendszer és az appok felülete."

Két program van ami gyakorlatilag a használhatatlan genny kategóriába tartozik a gépemen, amikben nem tudok kiigazodni, semmit nem értek, semmit nem találok, fél óráig indulnak, gyûlölöm õket.

iTunes, Quicktime

Ability
Amikor még Windowsoztam, akkor nem tudta. Utána jött 1-2 év Linux, ott gvfs-sel ugye minden tökéletesen ment, semmivel sem kellett tökölni. 😊 Utána jött az OSX, azóta nem nézek vissza. Igazából mindegy is hogy tudja. A Notepad++ egy tényleg okos program, de még mindig ott tartok hogy kell egyfajta GUI kialakítás a hatékony munkához. És ez az amit szeretek OSX-ben, kényelmesebben lehet dolgozni rajta. Minden két kattintás, minden ott van ahol keresem, sokkal logikusabb a rendszer és az appok felülete. És sokan ezt nem ismerik el elõnyként, pedig szerintem mérhetetlenül az.
MerlinW
"Windows alatt nem találtam olyan editort programozáshoz amibe be lett volna építve FTP kliens."

Notepad++ 😊

[merlinw.org]