iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
"Konkrétan névjegyek fotói"
Ha a gyári contactokra gondolsz és a hozzájuk rendelt fotókhoz, hogy azt akarod visszahozni, akkor a emgoldás a következõ: megnézed hogy a contactokat az itunes windows-on mivel tudja szinkronizálni - gondolom Windows Address Book, vagy Windows Contacts, vagy akármi. Akkor ELÕSZÖR synceled az iphone-t, s utána le is ellenõrzöd a Windows-ban hogy az iphone-os contactjaidat mindenestül elmentette-e. EZUTÁN RESTORE - ekkor minden elveszik a készülékrõl, gyári állapot lesz a legújabb iOS verzióval. És utána NEM csinálsz restore from backup-ot, hanem mindenhonnan kiveszed a pipát, egyedül a sync contacts-nál hagyod bent és akkor a windows-ból csak a contactokat fogja mindenestül visszaszinkronizálni.
Nem tudom erre gondoltál-e.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
[merlinw.org]
De legalább milyen könnyen használható! <#falbav>#falbav><#miaz>#miaz>
[merlinw.org]
És az a két app a saját tartalmukkal, amiket már beleraktam? (Konkrétan névjegyek fotói) Mert a transfer purchaseskor nem úgy tûnik, mintha az üres appon kívül mást is lementene.
- Letölthetsz egy app-ot a millióból ami csengõhangot csinál az általad kiválasztott dalból
- Vagy vásárolhatsz.
Persze ez is benne van az útmutatóban...
[merlinw.org]
csengõhangot csak vásárolni lehet vagy betenni is, mert ipodról nem tudtam kiválasztani csengõhangot
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[merlinw.org]
és az hogy ne keresztnév alapján rendezze?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
beletettem a simet, usb jel + itunes ilyenkor mi van?
iOS5 alatt a Safari végre helyesen kezeli a position: fixed; tulajdonságú html objektumokat, tehát srcollozásnál ezek az objektumok a helyükön maradnak. Végre nem kell trükközni...
LIKE?
(Kis szépséghibája a dolognak, hogy sajnos a background-scroll -ra ez nem vonatkozik, tehát ott hiába adunk meg fixed értéket, a háttér mindenképpen scrollozódik az oldallal együtt.)
iOS5 alatt a Safari végre helyesen kezeli a position: fixed; tulajdonságú html objektumokat, tehát srcollozásnál ezek az objektumok a helyükön maradnak. Végre nem kell trükközni...
LIKE?
(Kis szépséghibája a dolognak, hogy sajnos a background-scroll -ra ez nem vonatkozik, tehát ott hiába adunk meg fixed értéket, a háttér mindenképpen scrollozódik az oldallal együtt.)
Application settings, preferences, and data.
Ha csak ezt a két dolgot nézem - és ugye nem lehet tudni, hogy milyen Appok vannak fent neki - akkor simán lehet, hogy több App saját dokumentumai. Most gondolok ilyenre, hogy pl. képmanipuláló szoftverben létrehozott képek, de n+1 olyan App van, amelyik magán az alkalmazáson belül tárolja a vele létrehozott / felvett / lefilmezett / stb. adatokat.
Egyébként pedig ha semmit nem akar visszatenni, akkor simán Restore-t nyom, majd NEM választja a restore from backupot, hanem csak sync-el egyet úgy, hogy SEMMI nincs kipiplva, csak a contactok illetve az a két App, amit ki akar választani. Ekkor lesz egy feadult, szûz telefonja, rajta a legújabb iOS, a contactok és az a 2 App.
Hozzá se értem a synchez, semmi nincs is syncelve. Épp ültünk itt egy kollégával és õ nézte, hogy nézmá' felugrott a hely. Aztán reconnect és vissza.
"Ez már alapból ott kezdõdik hogy nem a backup foglalja a helyet a telón, az valami más lesz."
Soha nem mondtam, hogy a backup foglalja a helyet a telón.
"Egy backup csak pár megás, nem foglalja magába a zenéket, appokat, stb, csakis az alakalmazások mentéseit, beállításait ami elenyészû méretû."
Kérem a következõt! (Zsír, hogy mennyire nincs fingja se senkinek a témáról)
Félreértés ne essék, a segítõ szándékot köszönöm!
Egyébként itt van, hogy mit backupol. Csomó felesleges szart, amitõl pont meg szeretnék szabadulni, a 2 app tartalmát és a kontaktjaimat kivéve. Persze azt nem tudom bejelölni, hogy csak azt a kettõt mentse el.
iTunes will back up the following information
Contacts* and Contact Favorites (regularly sync contacts to a computer or cloud service such as MobileMe to back them up).
App Store Application data (except the Application itself, its tmp and Caches folder).
Application settings, preferences, and data.
Autofill for webpages.
CalDAV and subscribed calendar accounts.
Calendar accounts.
Calendar events.
Call history.
Camera Roll (Photos, screenshots, images saved, and videos taken. Videos greater than 2 GB are backed up with iOS 4.0 and later.)
Note: For devices without a camera, Camera Roll is called Saved Photos.
In-app purchases.
Keychain (this includes email account passwords, Wi-Fi passwords, and passwords you enter into websites and some other applications. If you encrypt the backup with iOS 4 and later, the keychain information is transferred to the new device. With an unencrypted backup, the keychain can only be restored to the same iPhone or iPod touch. If you are restoring to a new device with an unencrypted backup, you will need to enter these passwords again.)
List of External Sync Sources (Mobile Me, Exchange ActiveSync).
Location service preferences for apps and websites you have allowed to use your location.
Mail accounts (mail messages are not backed up).
Managed Configurations/Profiles. When restoring a backup to a different device, all settings related to the configuration profiles will not be restored (accounts, restrictions, or anything else that can be specified through a configuration profile). Note that accounts and settings that are not associated with a configuration profile will still be restored.
Map bookmarks, recent searches, and the current location displayed in Maps.
Microsoft Exchange account configurations.
Network settings (saved wifi spots, VPN settings, network preferences).
Nike + iPod saved workouts and settings.
Notes.
Offline web application cache/database.
Paired Bluetooth devices (which can only be used if restored to the same phone that did the backup).
Safari bookmarks, cookies, history, offline data, and currently open pages.
Saved suggestion corrections (these are saved automatically as you reject suggested corrections).
SMS and MMS (pictures and video) messages.
Trusted hosts that have certificates that cannot be verified.
Voice memos.
Voicemail token (This is not the Voicemail password, but is used for validation when connecting. This is only restored to a phone with the same phone number on the SIM card).
Wallpapers.
Web clips.
YouTube bookmarks and history.
Egyébként nekem még ilyennel sosem volt bajom. A telefonon van egy fenntartott, "other" jelölésû rész, ez maga az OS és a beállítások amit a backup kimásolna. Amit írtál hogy egyszer így, máskor úgy mutatta az pedig szerintem annak köszönhetõ, hogy nyomkodtad a szinkronizációs beállításokat, az iTunes meg elõre jelezte még sync elõtt hogy a módosított beállításokkal mennyi hely lesz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Kérném szépen a következõt, aki el tudja magyarázni nekem mit kell tennem a #24283- ban látható feladat megoldásához.
Elõre is köszönöm!
Leegyszerûsítem a kérdést:
Azt akarom, hogy teljes reset legyen a telefonomon és a kontaktjaimat szeretném visszatenni és kettõ darab appot a tartalmukkal együtt. A többit majd letöltöm szûzen.
Egy büdös felesleges bit se másszon vissza a telóra.
Mit tegyek?
Tudod, tipikusan az az ember vagy, akinek ha szájbarágósan elmagyaráznak valamit, akkor is beleköt egy olyan dologba, ami elég logikusan NEM úgy mûködik, csak azért, hogy flémeljen.
Természetesen nem rakja vissza 40 app szemetét, azokat rakja vissza, amiket vszasyncelsz, de ha restore from backupot nyomsz, akkor ugye visszarakja a backup elõtti összes appot alapból (hiszen ezt jelenti a backup, persze akár elõtte, vagy utána is módosíthatod hogy mi legyen a telefonon, de akkor az ahhoz tartozó egyéb adatok is törlõdnek természetesen. De gondolom kurva nehéz lett volna gondolkodni és nem megint kötekedni... -.-
Fuss neki mégegyszer!
Gondolj bele, ha minden backupban benne lenne az összes app, videó, fotó, stb, akkor egy 32GB-os iphone-nál minden esetben 32GB-ot lementene? Hú, az marha értelmes lenne... -.-
fémes unibody házról még csak eszembe se jutott hasonló. ma az egyik legszebb notiknak tartom a fémes mbp/mba-kat. sztem aki nem ért egyet azzal, hogy ízlésesen ki van találva a designjuk, az nem férfias, hanem vak.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
iTunes két PC-n telepítve. Amikor az új ( második ) telepítéssel szinkronizáltam, akkor a mappákba rendezett appjaimat szétdobálta szana és széjjel... kicsit ökölbe szorult az arcom. Összeraktam õket, szinkronizálnám a másik PC-n, erre megint szétdobálná õket, de most résen voltam...
Mit kell tennem ahhoz, hogy a telefonról szinkronizálódjon az iTunes, és ne fordítva!?
www.smart-bus.hu
Csak nekem logikus úgy, hogy a backup az egy full backup, nem kell foglalkoznom, hogy transfereljek, meg külön szarakodjak?
Remélem nagyjából érthetõen írtam le.
Csináltam tegnap egyet, 5000 file lett és 4 giga. Fogalmam nincs, hogy mi van benne, mert emlékeztetõül:
Elvileg ennyi cuccom van.
Mit ment le akkor amikor csinálok egy transfer purchasest? Az szûz install méretét az appoknak?
Ha az csak 800 mega akkor mi a maradék 4 giga a backup ban?
A backup ban benne vannak azok is amik a transfer purchasesben is, csak az appok tartalmával?
Ha backupból restoreolok, akkor visszarakja az összes szemetet is?
Miért nem tudom azt megcsinálni, hogy csak mondjuk kiválasztott 3-4 appot rakok vissza backupból az összes adatával? A többi jó lenne szûzként.
Még kb 10 ilyen kérdésem van, de maradjunk ennél a csomagnál egyelõre.