iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az eddigieket köszi mindenkinek!
Iszonyatosan rendet tartok, összesen 38 app van a telefonon.
Valami lehet, hogy be van rohadva, de nincs ötletem melyik lehet. Ha az új OS tényleg kiírja az appok teljes méretét, akkor kiderülhet melyik a ludas.
nincsenek se képek se videók sem térképek sem audiok sem egyéb dokumentumok a telefonodon?
(és még csodálkoztok, hogy felhúzom magam és khm... érdekesen reagálok)
Mert abban benne van minden alkalmi mentés... Mint a Windows-os system restore esetében itt választhatsz melyiket állítod vissza dátum szerint.
iTunes pedig teljesen jó értéket mutat.
[merlinw.org]
"- vagy csak szimplán nem valós amit leírsz."
Inkább csak alátámasztottam az állításaim, hogy ezt az opciót kizárhassuk.
nálad van valami baj
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Akkor ennél nem is kell remélem tovább mennünk, hogy valami anomáliára fény derüljön.
Tessék, döntsd el melyik vagyok!
Most csinált backup mérete:
Transfer purchases mérete:
Itunes szerint pedig:
Figyelek!
Egy képet dobnál arról, ahol kíirja mi mennyi helyet foglal?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- vagy valami nagyon el van kúródva nálad,
- vagy csak szimplán nem valós amit leírsz.
Hogy õszinte legyek, már nem tudom eldönteni hogy melyik eset áll fent. De a tények nem hazudnak: 4 GB-os backup az irreális. Ha mégis egyetlen darab backup ennyi, akkor ott valami nagyon nincs rendben.
ON: Milyen az iOS5? Cards mûködik itthonról?
Megmondom én hogy látom a helyzetet.
Volt itt ez a szokásos agymosott Winfikázó OSX éltetõ õrület. Ez elõhozta az én 1 éve fennálló Apple szoftveres problémámat, amit nem szégyelltem bedobni, hogy na okosok, ha ilyen jó, oldjátok meg.
Erre megy itt a találgatás 2 napja, még két "okos" se ért egyet egymással, a rengeteg utánaolvasásomnak is ellentmondó ötleteket dobálnak be és megsértõdnek, hogy nem hiszem el nekik, hogy az a tuti.
Én pedig tényleg semmi mást nem szeretnék, csak megoldást találni, láthatod, hogy a lehetõ legpontosabban vázolom a helyzetet, írom a méreteket, screenshotokat nyomok, stb.
És eközben néhány okost valóban felhúzok, amikor ráborítom, hogy nem teljesen frankó amit mond.
valójában annyit teszel, hogy a saját nyomorod ráerõszakolod másra, majd miután nem kapsz "segítséget", tovább élezed a helyzetet, ahelyett, hogy máshol keresnél megoldást 😛
ellenben vannak itt olyanon, akik ezt nem veszik észre, és felveszik a kesztyût, ahelyett, hogy szarnának rád. 😄DD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
bár mostmár sejtem Te tényleg csak azt élvezed amint baszod a jónép agyát de ha neked ettõl jobb élvezkedj ezen ...
Azért örülök, hogy biztos vagy benne, hogy nincs szemem 😄
Tehát borítja is a pár kbyte-os (beállítások meg kontaktok) elméleted.
De legalább lehülyéztél, az is valami!
de mivel a mondás igaz miszerint hülyékkel ne vitázz mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal így részemrõl befejeztem..
ismétlem nem feltételezés hanem tapasztalat...csak hogy értsd a különbséget!
Megnéztem, kereken 1,5 giga videó+kép van a telefonon.
A lementett (transfer purchases) 910 mega.
Ez összesen tehát kb 2,4 giga ami indokolt. Dobjunk még hozzá 300 megát a mailekre meg akármikre, ez NAGYON bõ ráhagyás...
Az appjaimban nincsenek bennehagyott szemetek (szerkesztés alatt álló képek, videók, stb)
Ehhez képest a telefonon az elérhetõ 14 gigából 9 gigát jelez szabadnak és csak az appoknak 3.1 giga foglaltságot ír.
És most megint csináltam egy backupot (miután videókat töröltem a múltkorihoz képest) és most 1,8 giga lett.
Sok sikert annak, aki ezt meg tudja magyarázni! <#eljen>#eljen>