iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Csak a widget rész nincs benne, maga a notifications megvan.
pyrohun
Nyugi már, ne siránkozz, baszki 100 helyen le lett írva, hogy apple szerverei fossáterhelve, stb.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Csabesz100
Próbálok rámenni a szoftverfrissítésre, de azt írja, hogy "Nem ellenõrizhetõk a frissítések". Másnál is ez a helyzet?

PS3 ID: Csabesz82

DanielT
Mindent szénné kikapcsolva, itunes eject, visszadug, stb, most talán halad tovább. Hibátlan és könnyen kezelhetõ még mindig az asztali Apple szoftver.

MerlinW
Eddig Push Notification néven futott asszem, most Push nélkül van.

[merlinw.org]

Bercy
Nemtudom, de nekem sincs ott ilyen (ipad2) 😞
Prody
ÉS RETEK LASSÚ A BACKUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prody
De JÓ, hogy harmadjára backuppol már, majd leáll.

pyrohun
De miért? iPad-en nincsenek a notifications-ben widgetek, csak iphone alatt? Ez mekkora logikátlan faszság már? iPad-en, ahol 4x akkora a felület, pont oda nem engedélyezték? Nem hiszem el...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
Nekem sincs "rendes" 5 alatt, szal ne aggódj 😊
DanielT
Ajjajj. Telepítés kész, telefon gyárin. Kéri hogy kapcsoljam ituneshoz. az itunes azt írja, hogy sim locked a telefon. A telefonon nem lehet pin kódot beírni.

Szuper a felhasználói élményem!
robotnyk
na, még a végén sikerül 3dikra :p
pyrohun
ipad-en az 5.0gm-ben nincsenek ilyenek... rendes 5-0 meg egyelõre nem akar felmenni 😊

LoDMaSt
settings / notifications.

@ Hellomarci

MerlinW
Settings - Notifications és ott a widget-ek.

[merlinw.org]

MerlinW
pont azt keresem én is😊

[merlinw.org]

pyrohun
státuszbárra hol tudsz dolgokat beállítani?

Ebben az esetben IJ.

www.smart-bus.hu

MerlinW
Még 3 dolog:

- hangerõ növelése gombra fényképezés/video felvéter indítás, nem kell a képernyõt tapicskolva tökölni
- megváltozott a kamera gui-ja, külön beállítás gombot kapott a HDR + bekerült a rácsháló.
- a fenti státuszbárt lehúzva infopanel csúszik le az idõjárással, naptárbejegyzésekkel, tõzsdével, illetve amit beállítasz rá.

[merlinw.org]

DanielT
Soha nem szinkronizáltam még semmit, nem is tervezek.
Bercy
Na nekem felmászott sikeresen, viszont nem láttam, hogy az iTunes még restore-ol és lehúztam a géprõl.
Egybõl jelezte, hogy hiba van, de amikor visszadugtam tudta folytatni, ez pozitív pont a szopásért cserébe.
robotnyk
érdekes mert soha nem olyankor írja ki, mikor logikusan hálózati hibára lehetne gyanakodni
Update elõtt szinkronizálj... nekem valami jegyzet ütközött, javította, és utána egybõl felment az 5-s...

www.smart-bus.hu

DanielT
Na. Nyolcadszor csak elkezdte.

Szerver túlterhelést írnak a probléma okaként.
"3200-AS HIBÁRA EZT ÍRTA SAURIK:

Jay Freeman (saurik);

To anyone getting “An internal error occurred.” (3200) while installing iOS 5.0, Apple’s servers are swamped, and failing half the requests.

ERGO VÁRJ, MERT AZ APPLE SZERVEREI NEM BÍRJÁK A TERHELTSÉGET, ÉS NEM TUDNAK VISSZAIGAZOLNI. ENNYI."

idéztem
DanielT
Szerencsére nem. Rá is fér, hisz a képek 98.7%-a el van cseszve, ráadásul mind ugyanúgy: kék/lilába forduló fehéregyensúly.
MerlinW
Képjavítás nem csak a 4S-ben van, ahogy a Siri is?

[merlinw.org]

robotnyk
nekem is elkezdte másodszorra, és teljesen máshol dobta ugyanazt a hibaüzenetet, windows és telefon reboot után.
Bercy
Átdugtam másik usb foglalatba és most elkezdte az updatet...
Yoda001
egész korrektnek tûnik, amire még kíváncsi vagyok hogy a képjavító mennyire lesz majd hatásos 😊

http://9gag.com/gag/5135249

robotnyk
szegény Steve még ki sem hûlt, de már kezdenek trehánykodni...
MerlinW
Ja és ami szuper, hogy immár szinkronizálás közben is használható a telefon, nincs lock képernyõn való várakozás.

[merlinw.org]

clio1616v
fennvan 😄DD most configolom hibátlan

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Ez sem segített. Feladtam.
Bercy
😊))))))))
MerlinW
- Cloud nagyon jó, azonnal látom a cloud.com-on minden adatomat, telefonszámok, naptár, saját @me.com-os levelezõládámat, find my iPhone szolgáltatást, stb.
- Newstand alkalmazás jó, de még csak külföldi újságok vannak és mind fizetõs.
- Pár grafikai csicsa, új ikonja van a zenelejátszónak és a diktafonnak, új sms és push kijelzés
- Idõjárás app automatikusan belövi mindig hol vagy
- Külön app lett a Video (le lett választva az iPod appról)

Így hirtelen ezeket láttam. Sok kis apróság. iPhone 4-en a sebesség ugyanaz, minden okés eddig vele, de majd az idõ úgyis kitapossa😊

[merlinw.org]

DanielT
Ok, itunes áruházba jelentkezés nem segített. Most jön a cache törlés.
clio1616v
énszerintem akkor sem vagy buzi 😄

Bercy
és ha mac-et használok? 😊
clio1616v
3200 hibához segíteni tudok nekem most indult el

mindent le kell szedni a telefonról és win7-et frissíteni kell + újraindítás

DanielT
2 megoldási javaslatot írnak:

- Itunes cache törlés
- Itunes áruházba bejelentkezés

Most a bejelentkezésest tesztelem, mert a telefon restart sem segített. (Hibátlan Apple ugye, amivel nincs szívás)
Bercy
Akkor ömlik össze az update, amikor "verify"-olni akarja az apple servereken.
Lehet túlterheltek.
Az Apple nem szeret téged. Szerintem dobd ki!😊
clio1616v
ugyanez

DanielT
Apple fórumokon is tombolnak, van aki 7x próbálta újra, mire mûködött. A telefon restartolást javasolják.
Bercy
Fasza, iPad could not be restored üzenettel megáll az update.... Nem jailbreakelt ipad2...
DanielT
NA NE!

MEGINT HIBA! Most másik. Ez egy vicc.

DanielT
Megint elkezdtem iTunesban és most másfél perc alatt lejött... hát igen, a 7,5 megabÁJTos net tud, ha akar 😄

Indult a backup, stb. Kíváncsi leszek!
clio1616v
nekem 3200 hibakód