iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[merlinw.org]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerk: utólag, manuálisan indítva a restoret
Ne húzzál fel. Vissza lehet olvasni, kurva precízen leírtam mindent.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
iCloud help
A design újítás ugyan hiányzik, de ez van, használom, nem nézegetem már.
Ugyanakkor az nem szimpi, hogy annyira nyomják ezt az újságos alkalmazást, hogy bele sem lehet tenni mappába. Márpedig nekem másfél képernyõnyi az összes appom, nagyon szép rendben, erre odacsesznek egy ilyen barna polcot.
én még várok a frissítéssel még le nem nyugodnak a kedélyek
valami biztos tipp hogy a kontaktok megmaradjanak?
egyébként a telefonomra hogy tudok zenéket áthúzni sync nélkül mert asztalról áthúzással nem engedi, másolást sem, minden egyértelmû 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én sajnálom az biztos, de ötletem nincs 😞
Beállítottam, hogy EGY appot mentsen csak le, meg is tette. Ugyanakkor 1,5 gigát vont le a Cloud tárhelyembõl, tehát mintha a teljes telefont backupolta volna... <#eljen>#eljen>
Szóval összegezve:
A telefon teljesen rosszul írta ki a rendelkezésre álló helyet = Nem én voltam a hülye.
Megcsinálták, hogy egyenként lehessen backupolni, amit szerettem volna és eddig nem volt = Nem én voltam a hülye.
Kéretik sorbaállni elnézést kérni! 😄DD
Amúgy mûködik rendesen, nem cseszi össze a rendszert?
Nem lehet ezt úgy beállítani, hogy csak akkor menjen az iTunes, ha én is akarom?!
PS3 ID: Csabesz82
Mit csináljak h fel tudjam tenni? :S
Ez most már a háttértben zajlik, nem kell várni rá, ezért pl én észre se vettem és lehúztam, de utána tudta folytatni amikor visszadugtam.
/*WTF?!*/
Az appokat szinkronizáltam és utána jött vissza, márpedig azoknak kb köze nincs a kontaktokhoz.