iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
minden gond nelkül ment az update, icloud is mukodik. safariban azonban se a readinglistet se az uj tab alapu megjelenitest nem latom. masnal ez mukodik ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

sajtburger
nagyon jó, vélhetõleg ezért nem tudja "vissza tölteni" a telora a cuccokat? :S

rooney8
mert az itunes kommunikál az apple szervereivel, nem csak a letöltés ideje alatt, hanem utána is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Prody
😊 Magyar store-ról nem tölthetõ le még...
Köszi azért

sajtburger
ha le van terhelve a rendszer, attól miért nem tudja a letöltött szoftvert feltelepíteni? :S

Prody
Az a program, amivel képeslapot lehet csináltatni az Apple-vel. Vagy az valami vicc vót?😛

MerlinW
Nyomd meg 2x a home gombot. Mit értesz a Cards-on?

[merlinw.org]

Prody
Nekem nincs lock screen-nél kamera gomb, illetve Cards. nálatok?

MerlinW
A képen is az van. Nem írtam hogy elindul, hanem hogy gyors indításra van lehetõség. A megjelenõ kameraikonra bökve a biztonsági kódot sem kéri a telefon, így azonnal lehet fotózni.

[merlinw.org]

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
De legalább a problémád megoldódott😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A problémát precizen leírtad... A hadova utána jött😊 szoval hogy kell kikapcsolni a backup-ot? 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
<#eljen>
robotnyk
jól van, azért majd 5 órával a letöltés megkezdése után sikerült az update, a végén csak (lol) egy 20 perc kellett és backupból visszatette a contact listet is.

szerk: utólag, manuálisan indítva a restoret
DanielT
Na elég. Már megint én írtam rosszul nem?!

Ne húzzál fel. Vissza lehet olvasni, kurva precízen leírtam mindent.
clio1616v
nekem nem indul, hanem a loch csúszka mellé jobb oldalra kiteszi az indító ikonját, meg az lejátszót felülre

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
De, az is ugyanúgy megjelenik.

[merlinw.org]

MerlinW
Hmm tényleg. Egyébként nálam sincs.

[merlinw.org]

passatgt
eddig az ipod jött be, akkor azt nem leht most behozni?

Tikal
Azért voltál hülye mert gyanítom egyik megoldási javaslatot sem probaltad ki plusz azt allitottad hogy kikapcsoltad a backup-ot, amit tudtommal nem lehet ráadásul meg linkelted is mennyi helyet foglal a gepeden amire késõbb azt mondtad 0kbyte 😊 zavaros volt az egész problémád.

MerlinW
- Lock screen-en dupla home gomb = gyors kamera indítás

[merlinw.org]

clio1616v
mert elvileg ott kellene lennie
iCloud help

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Miért lenne a control panelben?😊 Semmi köze hozzá😊

[merlinw.org]

DanielT
Nagyon elégedett vagyok a frissítéssel, fõleg, hogy az eddigi két legnagyobb gondomat megoldotta.

A design újítás ugyan hiányzik, de ez van, használom, nem nézegetem már.

Ugyanakkor az nem szimpi, hogy annyira nyomják ezt az újságos alkalmazást, hogy bele sem lehet tenni mappába. Márpedig nekem másfél képernyõnyi az összes appom, nagyon szép rendben, erre odacsesznek egy ilyen barna polcot.
clio1616v
viszont, hogy valami értelmeset is hozzászóljak telenorral már megy a Facetime 😄

clio1616v
rájöttetek, hogy a win7 control panelben hol van az icloud?

robotnyk
<#idiota>
clio1616v
nekem nem csökkent semmit igaz nekem rá van dugva usbvel 😄

Yoda001
gmail sync, minden kontakt megmarad

http://9gag.com/gag/5135249

szekta rlz

én még várok a frissítéssel még le nem nyugodnak a kedélyek
valami biztos tipp hogy a kontaktok megmaradjanak?

egyébként a telefonomra hogy tudok zenéket áthúzni sync nélkül mert asztalról áthúzással nem engedi, másolást sem, minden egyértelmû 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Nem tudom, de csak óvatosan anyázz, mert ezek megesznek 😊

Én sajnálom az biztos, de ötletem nincs 😞
robotnyk
az elbaszott contactlistemért ki fog elnézést kérni?
DanielT
Persze az amatõrködés az még mindig megy Apple bácsiéknál...

Beállítottam, hogy EGY appot mentsen csak le, meg is tette. Ugyanakkor 1,5 gigát vont le a Cloud tárhelyembõl, tehát mintha a teljes telefont backupolta volna... <#eljen>
DanielT
Juhhé! Simán lehet icluoudba backupolni EGYENKÉNT a kiválasztott appokat.

Szóval összegezve:

A telefon teljesen rosszul írta ki a rendelkezésre álló helyet = Nem én voltam a hülye.

Megcsinálták, hogy egyenként lehessen backupolni, amit szerettem volna és eddig nem volt = Nem én voltam a hülye.

Kéretik sorbaállni elnézést kérni! 😄DD
sajtburger
de a telepítõt leszedte csak.. nem tudja telepíteni vagy fene tudja.. :S

Amúgy mûködik rendesen, nem cseszi össze a rendszert?

DanielT
Próbálkozz, vagy várj. A szerverek lángolnak.
Csabesz100
Miért van az, hogy a telefon itt van mellettem, hozzá sem nyúlok, iTunes-ból kilépek, nincs a tálcán, mégis bizonyos idõ után újra bejön???

Nem lehet ezt úgy beállítani, hogy csak akkor menjen az iTunes, ha én is akarom?!

PS3 ID: Csabesz82

sajtburger
Az mi a csudáért van h az iphone nem tölthetõ vissza Ismeretlen hiba lépett fel ( 32000) ???

Mit csináljak h fel tudjam tenni? :S

robotnyk
hát nekem nem került vissza a telefonkönyvbe semmi.
DanielT
Ja, ami külön élmény volt, hogy az ikon és mappastruktúrámat nem tartotta meg a cucc, na mindegy, legóztam egy kicsit.
Bercy
Automatikusan elkezdte visszatenni backupból az adatokat (amit felsorolt update elõtt mit fog).
Ez most már a háttértben zajlik, nem kell várni rá, ezért pl én észre se vettem és lehúztam, de utána tudta folytatni amikor visszadugtam.
asysoft
iOS5-bõl végül kikerült az SMS delivery? Én nem látom, hogy hol lehetne bekapcsolni, kézbesítési értesítés pedig nem érkezik😞 Akku töltöttsége viszont ijesztõ mértékben csökken, 2 órája sincs fent, de már 95%, pedig alig nyomogattam (remélhetõleg csak amiatt, mert fals volt a 100% kijelzés).

/*WTF?!*/

DanielT
De nem tette vissza backupból.

Az appokat szinkronizáltam és utána jött vissza, márpedig azoknak kb köze nincs a kontaktokhoz.
Bercy
Ezt írja is update elõtt, hogy miket fog majd backupból visszatenni!
DanielT
Leizzadtam kicsit.
robotnyk
azért a kaka befigyelt 😄
DanielT
És joggal... bár nem tudom miért az appok külön szinkronizálása után, de megérkeztek azok is. Huhh...
robotnyk
nálam is, de még az appokat is most pakolgatja vissza a háttérben, szal még reménykedem...
DanielT
Milyen fura... az eddig 3,1 gigát elfoglalt appok most hirtelen csak 0,8-at foglalnak... akkor ki is volt két napig a hülye?

ÉS!

Elveszett az összes kontaktom. Köszönöm Apple.