iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
uh, mégse világos 😄

Nem csóróztam le senkit.

Amit nem értesz az az hogy nem örülnék ha az Apple a Samsung nyomdokaiba lépne.. már pedig ezek az elsõ lépések. És azt sem látom miért lenne rákényszerülve arra hogy lejjebb menjen.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
"A belsõ felépítése és a felhasznált alkatrészek ugyanolyanok lennének."

http://index.hu/tech/2013/01/09/olcsobb_iphone-on_dolgozik_az_apple/

Bazinga!

Tikal
Plusz kérdem én, mitõl lesz olcsóbb? Anyaghasználat, ezt írják. Szóval visszatérnek a mûanyaghoz, amit eddig drágán adtak el a 3/3G tulajoknak az most olcson a kinaiaknak? Nem gorilla glass 3 lesz benne, hanem csak GG1? Nem A6 hanem csak A4, kevesebb memória stb? Most visszafelé megy a cég az idõben? Nagyobb kijelzõ? Micsoda, még ettõl is? Jobs már tényleg foroghat a sírjában...

Remélem most már precision-nek is világos mik az aggodalmaim ezzel kapcsolatban.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
Oké. Neked csak a top kategória kell. Semmi baj nincs ezzel. Ezután is lesz "rendes" iphone az olcsóbb mellett. De mivel olcsóbbat is merészel kiadni az apple kénytelen leszel új gyártó után nézni. Hát gratulálok. Lecsórózod azokat akiknek nem telik az aktuális top apple termékre... sugárzik belõled a sznobság, már ne haragudj.
Nem fog bóvlit kiadni, csupán rá van kényszerülve hogy a középkategóriában is versenyezzen.

Bazinga!

Tikal
ha van középkategoriás i4 akkor minek alsókategoriás is? SZerinted ez tényleg az a cég? 😊

Hamarosan nem lesz kijelzõbeli különbség, akkor majd mit mondasz? Telefonoknál már nincs. Hamarosan iPadnél sem lesz.
Az iPad mini nem középkategoria, mint ahogy az iPad sem volt az a régi kijelzõvel. Az iPad mini egy uj kategoria, kisebb méret, ennyi, ettõl ez még nem más minõségi kategoria, lehet már az idén megkapja a retinát az is.
A retina nélküli macbook ugyanolyan minõségi cucc mint a retinás, anyaghasználat kialakítás stb. Amirpl most beszélünk az más tészta: más anyagokat akarnak használni az olcso iphone-ban gyengébb hardvert ( gondolom olcsobbat is ) stb.

Semmi értelme kategorizálnod a termékeiket cégen belül, ugyanis mi most nem errõl beszélünk itt, hanem arról hogy most egy olyan telefont akar behozni ami más gyártók valóban középkategoriás vagy lentebbi telefonjaival akarja fel venni a versenyt. Egyébként szerintem nem sokan vannak még rajtad kivül akik szerint egy 400-600ezer forintos laptop középkategoria csak mert nincs benne retina...

egyébként sem értem hogy jött most ez a középkategoria elõ, nem errõl beszélünk... szóval igen, sorold még az olcsó apple termékeket.

clio1616v
minden sorozatban van középkategóriás, pl a mai napig lehet kapni i4 8GB erõsen középkategóriás

a 3G nélküli iPadok is középkategóriásak

és amit írtam a kijelzõ minõsége alapján is van középkategória az applenél a macbook pronál jövõ héten veszem a retinás bookot és tesóméknak van egy 13as és 15ös is a "simából" ami ehhez képest középkat...

a mini is középkat, mivel nem elég jó a kijelzõje

kell még sorolnom?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
amugy sorolhatnád, mert érdekel. de nehogy azt mond hogy a sima imac is olcsobb a nagynál 😊 A Mac Mini-t mondhatnád persze, mert az tényleg jó cucc, de az meg minél is olcsóbb?

Tikal
nincs sima macbook 😉

clio1616v
így van a sima macbook is olcsóbb, mint a retina és még sorolhatnám

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
ja jó, shuffle 😊) az ipod az a nano-nál kezdõdik..az itthon kb 60ezer, de még a végén kiderül az Apple olcsó volt mindig is 😊

tudod, ez olcsó, nem a belépõ macbook air 1000ért 😊

egyébként meg nem hiszem hogy dollárban kéne számolnunk, mert ott kinn valoban olcso minden, de az olcso cuccokat nem is a hazai pályára szánnák elsõsorban, nem? Mondjuk ázsia, kína inkább...errõl szólnak a pletykák elsõsorban.

GregSB
Olcsó iPod van - Shuffle $50-t. A Nano is olcsóbb mint a Touch.

Sõt, olcsó iPhone is van, a kifutó modellek (4 és 4S). A cikk szerint ezeket váltaná le egy külön model. Az meg hogy olcsóbb nem felténlenül jelenti azt hogy gagyi lenne. MacBookonál is kínálnak $1000-t meg $5000-t, és nem nevezném az elsõt gagyinak. Itt most nem arról van szó hogy 20e Ft-os mûanyagot fognak árulni, hanem hogy a 220e Ft-s mellett egy 130-150e Ft-osat.

Tikal
Kár hogy nem érted.. ez nem errõl szól... arról hogy ha ez a mentalitás fog most utat nyerni akkor sajnos más termékeknál is majd beszivárog ez, az pedig a minõség romlásához vezet. Szerinted nem leszarom kinek milyen telefonja van vagy miért vesz? Sok gyökérnek van most is, de még azt se tudja mit csinál a dupla katt a home gombon, és még egy appot nem rakott a telefonjára. Szóval ahelyett hogy édesjoistenemezel, inkább nézz az egész mögé.

robotnyk
olcsó ipod van, de az más, mert egy zenelejátszóhoz nem kell olyan szoftver (és egy azt meghajtó hardver), mint egy okostelefonhoz, nyilván.
robotnyk
én sem tartanám logikusnak, és továbbra is kételkedem a dologban. az iphone két dologgal adja el magát a branden kívül, az egyik az iOS a másik a minõségi anyagok, összeszerelés. a "középkategóriára" meghagyják a kifutó típusokat. hardverben eleve nem futnak a számok után mint a csúcs androidok. akkor egy középkategóriás telefonra majd más lesz az oprendszer is, hogy elbírja egyátalán? vagy ha majd kijön az aktuális új telefon, a régi hardvert építik majd egy mûanyag házba?
precision
így van, nehogy vegyél bármilyen Apple terméket mert van belõle mondjuk középkategória 😊 a végén még lenéznek az utcán és kinevetnek hogy egy nem csak prémium termékeket áruló cég termékét birtoklod...

édesjóistenem. <#wilting>

Bazinga!

Tikal
Vicc. Minek dobna ki egy olcsó szart? Eddig se jött ki olcsó iPod-dal vagy Macbook-kal. Én nem értem ezeket az elemzõket. De az is biztos hogy ha ezt meglépi az Apple és elkezd bóvlísodni akkor többet nem veszek tõlük telefont, de lehet mást se...
Meg miért akarna az Apple belépni olyan piacokra amik eddig sem érdekelték? Eddig is leszarták hogy aki csoro az nem tud venni MacBook-ot, majd most a telefonnál másképp lesz?? Pff

Koszonom, ez volt.
Basszus iPhone 3G iOS-en felennyi beallitas nem volt...

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
beállítások, safari, automatikus kitöltés, nevek/jelszavak nincs kikapcsolva véletlenül?
SötétBarom
Az fura. Pedig kéne neki.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem nem tölti ki. Pl. az SG fórumára belépve sem.

Tikal
Email jelszo ezeket kitolti magatol a safari meg a chrome.. De ilyen approl mem tudok amugy

Kérdés:

- olyan app létezik-e amivel ki tudok mobil Safari alatt mezõt kitölteni, pl. email, jelszó, lakcím...
- wifi látszódik az összes eszközzel, iPhone-on is, pipa elõtte, de semmi nem tölt. Router restart nem segít, csak telefon ki/be kapcsolás. Megoldás?

Andr0
nekem valami olyan app kéne ami a felhalmozott documents&data részt törli ki nekem+ figyeli melyik app mennyi szemetet halmozott fel ebben a hónapban. Erre esetleg valami app nincsen?

Armin & Ayu fan

GregSB
A Wall Street Journal és a Bloomberg szerint is jöhet egy olcsóbb iPhone idén

"The report says that the phone may use a design similar to the current iPhone but with cheaper parts, such as a polycarbonate body to replace the iPhone 5's aluminum."

Mindkét oldal eléggé odafigyel milyen pletykákat hoznak le, eddig még minden bejött hírt elhoztak (iPhone 5-el és az iPad Mininék is). Mondjuk elég óvatosak, mert azt írják a készülék már megvan, de még nem döntött a vezetõség arról hogy bevezeti -e vagy sem.

Yoda001
nem is mondtam hogy ugyanaz 😊
csak az Extend-ben meglehet nézni mindent (alapból havi lebontásra), hogy mennyit használt

http://9gag.com/gag/5135249

Nem ugyanaz a kettõ, hanem kiegészítik egymást. Mindkettõ ingyenes.

Yoda001
és neki az Onavo Extend változata is igencsak hasznos, sõt, azzal még a linkeltet sem kell leszedni, és ingyenes 😊

passatgt
vpn ikont nem lehet leszadni felülrõl?😊

Tikal
használom már pár hónapja, rohadt jó!

rooney8
hmm tetszik, hogy azt is mutatja melyik program mennyit zabált 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Errõl nem tudok.
Gladiator
beázott?

Sziasztok! Egy érdekes hibajelenség jelentkezett az iphone 3 készülékemen, kb 2 hónapja. Használat (beszélgetés) közben váratlanul engem sem hallanak, és én sem hallom azt akivel beszélek. Ha a hangszórót kihangosítót) benyomom a képernyõn, akkor rendben van minden. Egyre többször fordul elõ, ezért biztonságosan, csak kihangosítón tudom használni. Mi lehet a baj? Válaszokat elõre is köszönöm.
clio1616v
elõttem itt van és annyival szebb mint a korábbi, hogy ez buta vastagnak hat mellette 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Yoda001
megváltam a szifontól újra... ezennel jöhet majd a Zötös... csak belegondolva várom és csodálkozok rajta annyira, hogy milyen csodás is a külseje, vagy tényleg az? 😄
hirtelen nem tudom megítélni, meg sajnos elõttem sincs egy...

50 lehet talan...
Nem talalom, hogy mikent tilthatnam a 3G hasznalatot Viber, Skype, WhatsUp alatt.

Amugy vicces, WiFi-n van a telefon, de a frissen reset-elt adatforgalom mar 10kb-ot mutat.

clio1616v
én használom azóta is mindennap, hagyd

nincs sok contactod?, mert azokat figyeli folyamatosan

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Megoldas?
Toroljem le?

clio1616v
nemcsak azon tud, nekem az generált ilyen sokat a 3Gbõl

Azt csak most tettem fel, soha nem használtam még. És ez nem Wifi-n menne?

clio1616v
viber

Újabb anyázás...

- Elég gyakran eldobja a telefon a WiFi jelet.
- Tegnap 102MB adatforgalmon állt a számláló, ma 557MB, ráadásul állandóan WiFi-n vagyok.

Szinte minden le van kapcsolva, levelek sem jönnek manuális frissités nélkül. Se Spotify, iTunes, se AppStore nem tud frissíteni 3G-n, Maps-t sem használok. iCould is csak WiFi-n mûködik.

Mi a franc evett meg 400MB-ot???

Storeban az accountod beállításainál fizetési opcióként lehet Paypalt is választani.
Legalábbis régen lehetett.

&#63743;

SötétBarom
Plague Inc.-et meg akarom venni amióta láttam, de lusta voltam még lecserélni a bankkártyámat.. Amikor lejárt a régi, az újat elhagytam, igényeltem másikat, és kaptam egy fos maestrot.. Már rég kibasztam volna, viszont meglepõ módon már megy vele a paypal, így lusta voltam intézkedni..

Ha egyszer véletlenül free lenne, valaki szóljon 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Botond
Nekem per pillanat 28 játék van a telcsin és 0 zene. Számomra ez az ideális kvarcjáték. Olyan címek vannak már ipad/iphone platformra, hogy beszarás.
Tikal
Plague inc. az zsír 😊

A free to play játékok többet hoznak mint a fizetõsek, jelentõsen többet. ezért van belõlük egyre több. sajnos.

Én a tower defense-eket szeretem, mint a Defender Chronicles I-II, Fieldrunners I-II, Plants vs Zombies.
Emellett ott a vegtelenul egyszeru, de hossz idore (engem) lekoto Plague Inc., amiben egy halalos virussal kell a bolygonk lakossagat kiirtani. 3D-t egyedul az Orc képviseli, mert ezzel úgy is lehet játszani, hogy nem kell rejtett költségekbe verni magadat.
Azok a játékok nálam azonnal letörlésre kerülnek, ahol az arcodba nyomják, hogy ennyi-annyi pénzért kapsz új kristályt, amiért a legjobb kiegészítõket kaphatod meg.

A legviccesebb a Walking Dead, aminek kulon veheted meg az 5 epizodjat es a vegen tobbet fizetsz, mint a desktop valtozatert.
Oke, nem dohanyzom, nem iszok, hetente megengedhetek magamnak 1-1 jatekot, amiert fizetek, de konyorgom, miert nem lehet valamiert elkerni a teljes arat es felhotlenul elvezni, nem pedig azon gondolkodni minden palya kozott, hogy megvegyem-e az adott kiegeszitot, kulonben elakadok.

SötétBarom
Engem szerencsére ezek nem szórakoztatnak, utálom a modern játékokat ezzel a tapiszar irányítással.. Amiket szeretek, azok primitívek, és kis helyet foglalnak.. Bejeweled Blitz, DrawRace, Angry Birdsök..

Megnéztem, 27 album és nyolc játék van fent..

robotnyk
50-nél több album van fent nekem, és nem tudok komolyabb játékokat a telefonon tartani, mikor egy infinity blade vagy modern combat 1-1,5 giga, ráadásul ezeknek általában mégegyszer ennyi hely kell a feltelepítéshez, frissítéshez