iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Add el a telefonodat. Gihi.

Ha nem tettek ürítés funkciót a 7-esbe, akkor csak a szokásos favágó módszerrel: app töröl és ujratelepít.

Ha general -> usage alatt kiválasztod az appot, akkor ott mit látsz?

Instagram majdnem 700MByte, pedig be van allitva, hogy ne mentse el a kepeket.
Ezt hogy lehet uriteni?

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
iOS 7 is the most skeuomorphic, most liberating version ever

Sok fejlesztõ aki ott van / volt WWDC-n, és megismerkedett az új OS-el API szinten egyetért ezzel az írással.

rooney8
2gb adatot toroltem, amit osszeszemetelt a telo. Gondolom ez is dobott rajta 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
ProGabe
Ingyenes? Tehát ki ne fizetne ezért?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Érdekes, hogy a Mac-eknél meg tudták oldani, pedig ott hardveresen kell több gomb és feliratozni... pedig valszeg kevesebb Apple számítógépet adnak el itthon, mint telefont.

Nincs rá elfogadható magyarázat, azon kívül, hogy rohadjanak meg!

ProGabe
Pár apróság:

új appot azzal a kis kék pöttyel jelöli

egyértelmû

do not disturbnél

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

most valami lerantott 30%-ok 1 ora alatt, ugy, hogy nem ertem a telefonhoz, egy jatek ment a hatterben es eleg meleg a hatlapja 😮

LoDMaSt
Mármint a hónap a wwdc-re vonatkozott, pár hét meg már a beta 3-ra.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Tavaly 14 nappal a wwdc-re jött ki a beta 2, a beta 3 egy hónapra rá, a négy meg szintén pár hétre rá.

@ Hellomarci

Lehet tudni mikor varhato a kovetkezo beta?

DanielT
Dehogynem izgike. Azé' írtam!
GregSB
Szerintem ha azt vesszük hány teló van itthon iPhone 2G-ket is beleszámolva, akkor 500.000 - 1 millió közötti számnak kéne kijönnie.

De minél kevesebb, annál jobban alátámasztja azt amit mondtam: csak miattunk nem fognak egyedi bill-t csinálni 😄

Elfelejtettem magyarról átváltani angolra a billentyûzetet és az angol "dear"-t a magyar spelling "Áder"-re írta át.

<#idiota>

LoDMaSt
http://appleblog.blog.hu/2010/11/03/hany_iphone_van_magyarorszagon

E szerint 130.000 volt 2010! ben, azóta nem kicsit nõhetett..

@ Hellomarci

SötétBarom
LOL szerintem százezres nagyságrend alsó fele. 1-2 millió.. Akkor minden második munkavállalónak Magyarországon ájfónja lenne. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Nálam ilyen problémák nem voltam, ami én tapasztaltam a 2 év alatt: ha 5-600 Mb alá esik az üres hely a telefonon, akkor nagyon be tud lassulni. Többet kell várni alkalmazásokra, menü mûveletekre, sokszor a menü animációk is be tudnak akadni.

Ha "takarítok" egyet és csinálok 1GB üres helyet, akkor viszont megint minden fluid lesz.

rooney8
Most toltam en is egy tisztitast es a daemons-ok kozul is kilottem jo parat. Maga az os tenyleg jobb lett, gyorsulast vettem eszre es vegre a memoria sem fogy el olyan hamar. Igy most mar nem akarok downgrade-elni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Egyébként ez nektek lehet nem izgike, de nekem az 😄 amióta megvan ez a telefon (2 év pár hónap) nem jailbreakeltem, nem restoreoltam, csak az OS updateket tettem fel, ugyanúgy használom már szinte 2 éve.

Ez jelentõs változás lesz számomra 😄

GregSB
pletyka != hír

De egyébként ez várható volt, iOS 5 beta alatt a GameCenter kinézete + a multitask bar kinézete is több átalakuláson ment át. Szóval beta alatti UI változások voltak már korábban is. Gondolom most még több lesz, mert 7 hónapjuk volt arra hogy elõrukkoljanak az új rendszerrel, iPadre még be sem fejezték a keynoteig.

GregSB
Pontosabban a fenéket 10, nem tudom hányan hasznáénak itthon iPhonet, de csodálkoznék ha ez a szám 1-2 milliótól több lenne.

GregSB
Haverom svéd, és a svéd ékezetes karakterek rajta vannak a default billen, nem kell hosszan nyomni semmit.

Sajnos ez van, 10 millió ember igénye eltörpül a mai világban.

tolom is spotifyon

SötétBarom
Küldeném Archangelnek a Rebel Yellt, illetve mindenkinek aki szereti!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem tudtam javitani, nem fizetek tobbet VIP-et 😊

passatgt
*HelvetiCa

passatgt
igen

Mi az uj Helvetia font neve, amit hasznalnak? Helvetia Neue Light?

DanielT
Izgike.

Én meg kénytelen leszek várni a jailbreakelt verzióig, ha másért nem, az ékezetes billentyûzetért...

Egyszerûen HIHETETLEN, hogy nem csinálják meg. Szoftveres. Gombokat. Kéne. Rajzolni. A. Képernyõre.

És nem. És szarnak rá. Szarnak mindenkire, aki nem angolszász ábécét használ.
GregSB
Na én úgy döntöttem hogy kicseréltetem a 4-esem akksiját, mert már nagyon szarul bírja. Ezen kívül nekem semmi bajom nincs vele, kicsit lassúcskák már az új appok rajta, de túlélem. Maga az OS nem vészes nálam (iOS6), ha szabadítok fel elég helyet akkor nem laggol egyáltalán.

Szervizelés elõtt legyalulom a készüléket, aztán hétvégén kipróbálom majd milyen az iOS7 beta rajta. Majd megírom a tapasztalataimat.

GregSB
😄DD

precision
"Ha nem tetszik nem kell megvenni."

Ennyire tényleg ne kapd már fel a vizet ha valaki kritizálni merészeli az Apple -t vagy annak megoldásait/termékeit... 😄

Tudom nagyon jól, hogy mûködik az Apple, amit adnak azt kell szeretni. Szerintük háttérképre se lett volna szükség az ikonok mögé mert felesleges (várni is kellett rá egy csomót)... erre most giroszkóppal mozgatják a wallpapert és mindenki el van ájulva hogy hûdejó... 😄

Nyilván tényleg csõdbe menne a cég ha lenne egy slider a settingsben ahol lehet állítani egy kicsit a színtónust és a transparency -t 😄

na mind1, felesleges ezen kattogni tényleg...

Bazinga!

GregSB
Persze, meg adjanak hozzá egy ikon rajzoló kitet is, amivel mindenki változtathat a gagyi ikonokon.

Ez még mindig nem Android, ez nem arról szól hogy minden apró kis részletet kapcsolgathatsz meg színezgethetsz magadnak. Õk kitalálnak egy csomagot, és azt kínálják fel mindenkinek. Ha nem tetszik nem kell megvenni.

Ettõl függetlenül a választékon lehet bõvítenek.

precision
na igen, az eléggé ütne
plusz ugyanilyen beállítási lehetõség (talán korlátozottabban) az "üveg lapoka" mert pl a docknál is valami rém igénytelenül van megoldva ahogyan átlátszik az alatta lévõ háttér

Bazinga!

Semmi más nem kellene, mint egy hue/saturation/brightness hármas a settingsbe, ami az összes ikonra hat, egyszerre.

Ez nem rocket science.

precision
ízlés dologban nem fogok leállni vitázni soha, mert tényleg felesleges 😊 elfogadom hogy másnak más az ízlése, csak leírom a sajátomat is, hiszen ez egy fórum 😊

én jobban szeretem a "komorabb" színeket: szürke, kék, fekete, semmi csillogás, semmi rikító és egymástól elütõ színek 😊 nem fogok többet gayphone -ozni, asszem egyszer írtam be, a véleményem attól még megmarad, de tényleg felesleges ezen lovagolni 😊 ilyet lett és kész... 😊

Bazinga!

GregSB
Ez nem gyógyszer elgurulás. Ez ízlés kérdése. És mily meglepõ: mindig a hardvereknél jelentek meg eddig ezek a színek, amiért Ive volt felelõs. Õ lett az UIX design felelõse és, jéé ott is megjelentek. Egész egyszerûen Ive ízlésvilágát látjuk átmenni az OS-re is.

Felesleges a gayphoneozás egyébként, én hetero vagyok és szerintem nagyon frissen, jól néznek ki a fehér alapon rikítókék / piros, stb színek 😄

precision
mármint csak az iphon2g -ig vannak rajta az _iphoneok_ 😄

Bazinga!

precision
ezt csak linkben mert elég nagy

mondjuk nem up-to-date a kép mert csak az iphone 2G -ig vannak rajta a termékek... de most hogy így megnézem, tényleg sokszor elgurult a gyógyszer náluk 😊

de úgy érzem ezt most egy új szintre akarják emelni 😄

Bazinga!

GregSB
Az lemaradt, hogy már a 2000-es évek elejétõl voltak különbözõ rikító színek a termékeiken. Ez nem új keletû dolog.

GregSB
Már az iPodoknál is voltak különbözõ színek, iMacnél is ahogy írtad. Eddig pont hogy magukhoz képest voltak konzervatívak az iPhoneal, meg az oprendszer is eléggé visszafogott volt. Nézd meg az #35314-ben linkelt összehasnolító fotókat. Szerintem a jelenlegi iOS sokkal unalmasabb színvilágban, pl a messages rikítókék színei nagyon jól néznek ki.

precision
az a helyzet hogy a mostani "fejlõdés" után én már tényleg bármit el tudok képzelni Apple részrõl
azt mondjuk nem, hogy olcsó készülékkel jönnek ki, de lehet az i5s mellé fog jönni valami másféle iPhone is, középkategóriában versenyzõ i4 v. i4s hardverrel és nagyobb kijelzõvel... nemtom, ezt simán el tudom képzelni

ezekkel a színekkel amúgy is már túlzásba viszik... ott vannak az ipod touchok színes-szagos hátlapjai, most az iOS színei... trendi akar lenni az Apple vagy mi? nekem eddig mindig az elegancia és a minõség jutott eszembe ha egy Apple termékre gondoltam (leszámítva mondjuk a régi borzasztó gagyi plasztik iMac G3 -at)... nekem ebbe a képbe nem fér bele valahogy az hogy különbözõ színû hátlapokkal meg ilyesmikkel rukkolnak elõ

Bazinga!

GregSB
BTW ha US iTunes accotok van, azzal mûködik az iRadio.

GregSB
Mármint az idétlen pletykák dömpingje 😄

GregSB
clio1616v
láttátok hogy van a Telefon menün belül egy Letiltott hívószámos opció?

amilyen számot ott hozzáadsz, attól nem tudsz hívást, üzenetet és vagy FaceTime fogadni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

rooney8
most jut eszembe, elvileg a 4.1-et az apple mind a mai napig aláírja, tehát ha minden igaz, azt vissza lehet rakni