iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
Orulnek ha kapnek en is hozzaferest😄 elo van rendelve, mondjuk nem ezen mulik tudom de jolesne😄

!Forza Ferrari!

oneal1
jah oké köszi!

!Forza Ferrari!

gagax
3 napon belül azonnali csere utánna sajnos szervíz ha jól tudom..esetleg visszadobják h cseréljék ki.

oneal1
egy mási kgyors kérdés, egy ismerõsöm vett telenornál i5-öt, beszart a hangszorója.

Nem tudjátok, hogy ezt a telenornak, hogy kéne kezelni, elküldik esetleg szervizbe? vagy kicserélik a telefont?

én mikor vettem az enyémet, gyári hibásat fogtam ki ledobálta a térerõt mindig, másnap kaptam az új telefont, igaz ez Tmobile volt.

!Forza Ferrari!

Nálam hasonló problémát egy ki-be kapcsolás megoldott.



rooney8
akkor passz<#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

oneal1
pedig engedélyezve van, de nem állítja be az idõzónát, a leveleket meg továbbra is 2 órával korábbi idõpontra irja...😊

!Forza Ferrari!

rooney8
a gps beállításoknál engedélyezni kell, hogy az óra is használhassa a helymeghatározást

vagy valami ilyesmit olvastam, ha jól emlékszem (nekem nincs fönt az ios 7)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

oneal1
Az miert lehet hogy a leveleim 2oraval korabban erkeznek, ill az idejet ugy irja. Tehat ha most kapok akkor az 12:15 koruli idovel van a levelek kozt. Neztem az idobeallitast, automatan nem mukodik, csak ha en allitom be.

!Forza Ferrari!

Az mindig is ott volt.

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsega
Ez de rossz.

A képen amit linkeltél látszik a gyászkeret, ez a valóságban is ilyen? (Arra gondolok, hogy a kijelzõ és a keret között látszik egy kicsi fekete csík, ami fekete készülékkel nem látszik de a fehérnél elég ronda)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
rosszabb mint gondoltam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Music appban "tab" (Ezen a képen látszik a bal oldali készüléken, bal alul van). Ha amcsi accal vagy bejelentkezve a storeba akkor megjelenik (music appon belül).

Dzsega
Van külön ikonja is? Mi van akkor ha felrakom amcsi acc-al és aztn bejelentkezek a magyarral? Akkor eltûnik?

GregSB
Igen, mivel eleinte az iRadio csak USA-ban lesz elérhetõ. Egyelõre most csak accounthoz kötik, de lehet késõbbi bétákban és a véglegesben em fog menni.

Dzsega
Ezt nem vágom. Ha amcsi acc-al teszem fel vagy jelentkezem be akkor lesz iRadio ha magyarral akkor nem?
Ez hogy van?

Nem mindig, attol fugg mi fut a hatterben. Pl. Spotify nem eszi, Safari igen. Szerintem a multitask frissitese meg nincs optimalizalva.

GregSB
Jobban eszi az akksit.

GregSB
Milyen telefonra tennéd fel? Nekem csak 4-essel van tapasztalatom, arra még nem túl jól optimalizált, néhol lassúcska, és jobban eszi az akkor mint a 6.1.3 (most tettem vissza iOS 6-ot, sokkal kevésbé merül)

Szóval én 4-esen nem ajánlom mindennapi használatra, én kivárom a véglegest.

GregSB
Nem lehet. Ha tetszik egy szám akkor megjelölést es hogy "több hasonlót szeretnék hallani", vagy ellenkezõ esetben "többet ne játssza ezt a számot". Ha valamit egyénileg akarsz meghallgatni azt meg kell venned.

Tikal
Lehet zenéket like-olni, vagy kedvencnek jelölni aztán késõbb visszahallgatni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Én próbáltam, jól mûködik. Releváns zenéket válogat be a "stationökre", reklámok nem sûrûn vannak és nem idegesítõk, nem porszívót reklámoznak hanem iTunes bolti akciókat, albumokat, stb.

Tikal
remélem fejlesztik, mert ez igy nem elég jó... valaki próbálta már egyébként?

Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata hogy mien hibák vann az OS 7 Beta verzióban?
Illetve ha biztonsági másolatom visszarakom 6.1.3-ról OS 7-re az mennyire zavarhatja meg a rendszert?

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

GregSB
T-mobil

TIkal: igen, olyan mint Pandora.

clio1616v
telenor és gond nélkül megy

elején kiírta a szokásost, hogy a szolgáltató számolhat fel érte díjat, aztán megy rendesen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tikal
most akkor ez az itunes music radio a pandora-nak ellenfél, igaz? mert ahogy olvasgatom, ez még a közelében sincs a Spotify-nak vagy Deezer-nek, és ez elég szomorú, ugyanis õk az ellenfél...

oneal1
szólgáltató?

én Trémobilnál vagyok

!Forza Ferrari!

GregSB
Nálam is mûködik az iMessage.

oneal1
nekem nem akarja az igazságot😊
várakozás az aktiválásra, majd a következõ hibaüzenet: az aktiválás során hiba lépett fel, próbálja újra

!Forza Ferrari!

nekem mukodik, amikor nem akkor egy ki-/bekapcsolas segit (Marmint a Settings, Messages alatt)

oneal1
imessage nektek sem akar aktiválódni?

!Forza Ferrari!

oneal1
pontosan! legalább legyen meg az ember véleménye

!Forza Ferrari!

Tikal
Mindenre ezt mondja eleinte, a haverjával együtt, aztán pár hét múlva megint apple seggnyalás....

oneal1
végülis én is😄

amúgy iphone5 esetén is ugyan ez volt😊

!Forza Ferrari!

GregSB
Handras indulatember, zsigerbõl lefikáz valamit ami elsõ ránézésre nem tetszik neki, aztán pár hónapra rá már vígan használja. Lásd iPhone 4. Én csak nevetek rajta amikor ilyen megmodóember stílusban nyomja 😄

oneal1
igazából nem azzal volt "bajom" amit elmondott hanem ahogy elõadja

!Forza Ferrari!

precision
részben igaza van... mondjuk a háttér mozgatástól hasznosabb feature de arra gondolt szerintem, hogy látványosabb mint hasznosabb vagy máshogy mondva kevésbé látványosan is meg lehetett volna csinálni és ugyanilyen hasznos lenne a feature

Bazinga!

oneal1
amúgy nem is eszi úgy az akksit ahogy írták.

Néztétek Handras videóját a rendszerrõl?😄

Komolyan mondom, hogy embereknek semmi sem elég vagy jó.
Pl safariban a 3d nézetre "parasztvakításnak teljesen jó" stb..stb...
mintha neki gyártaná az apple a cuccokat😄

!Forza Ferrari!

clio1616v
én már biztos nem rakom vissza, a régi ehhez képest már elavult 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

oneal1
köszi, meg is csináltam, szimpatikus elsõre a rendszer,jók az új dolgok, pár apróság van ami fura, de biztos sokat változik még a dolog!

ha nem zabálja nagyon az akksit akkor marad is fennt😊

!Forza Ferrari!

GregSB
Véleményem fél nap használat után: árva jó az irány amit vettek, élmény használni az új OS-t, animációk rohadt jók, ezután a 6-õs ósdi lesz ha visszarakom. De! Várom az Appletõl, hogy õszig pár grafikai dolgot rajzoljon át, javítson ki, mert most eléggé siralmas. Én bizakodó vagyok, elvileg ugye 7 hónap alatt rittyentték össze ezt a betat, és még van 5 hónapjuk hogy kipofozzák. Szerintem menni fog nekik.

GregSB
Btw iRadio megy tökéletesen amcsi accoubttal, és fasza cucc.

clio1616v
közvetlenül a youtube link leírásában a link

oneal1
köszi!

te honnan szedted le az ispw-t?

tudom, nagyon sok helyen fenntvan, de nem akarok valami rosszat leszedni, szóval már csak 1 megbízható forrás kéne😊

!Forza Ferrari!

GregSB
Nem, a 3Gt nagyon elcseszték a 4-es iOS-el. Hozzá képest a 4-es sokkkal jobb iOS6-al.

A 7-es beta is a legtöbb helyen fluid és gyors rajta, az hogy a tab switcher laggos a legelsõ betaban nem jelent semmit. Majd ha a véglegesben lassú lesz akkor fogok anyázni 😊

Ah! Szoval te kezded megtapasztalni, amit en a 3G-vel ereztem evekig 😄

clio1616v
Ezt csináltam:

letöltöd az ispw-t iPhone5,2_7.0_11A4372q_Restore
és shidt klikk a frissítésre az iTunesban

GregSB
Teljesen legyalult 6.1.3-at hasonlítom a 7-eshez. Alap mûveletek ugyanolyan gyorsak. Néhány helyen érzek csak lassulást, ezeket szerintem, az eddigi beta-khoz hasonlóan javítani fogják.

Archamgel: 5-ösön lehet nem lassú, 4-esen az.

oneal1
tudna nekem segíteni valaki a béta felrakásában?
csak vázlatszerüen hogy mit hogy csináljak iphone5 esetén.

köszönöm elõre is!

!Forza Ferrari!