45063
-
Verseghy #1462 Erről már hallottam. DVD-vel is megcsinálod és elküldi a film tartalmát meg adatokat róla meg stb. -
#1461 Tárgyfelismerés iPhoneal
Nagyon jó cucc, ha lenne itthon iTunes store én tuti kihasználnám. -
#1460 Passz, ha egy komoly autós GPS-es telóra vágysz akkor szerintem várd ki a Nüvifonet, elég jónak ígérkezik. -
Verseghy #1459 Ha nincs az iPhone-on install progi, akkor honnan tud rá rakni, vagy szedni safarival?(WiFi van neki) -
#1458 hali!
nemtudja valaki hogy a mailban hogy kell a freemail fiókot beállítani?
köszi! -
Ronny #1457 nem késő már szakikat keresni?:)
amúgy ezt rendes autós navigációhoz is lehetne használni vagy csak geocachinges ökörködésre? -
#1456 Egyre nagyobb az esélye, hogy lesz GPS az új iPhoneban.
Egyrészt a 2.0 SW bétájának legújabb seedjében van mód a fényképező által készített képek geotaggelésére.
Ez még önmagában nem elég bizonyíték, ezt a jelenlegi Skyhook rendszerrel is meg lehetne oldani (amivel eddig is működött a google maps), azonban szemfülesek felfigyeltek egy apple álláshírdetésre, amiben az iPhonehoz keresnek Product Design Engineert, akinek van tapasztalata GPS technológiák terén. -
Ulkesh #1455 "de az ikonját nemtudom hogy eltüntetni. Ötlet?"
Indítsd újra a Springboard-ot, vagy az egész készüléket. -
Ulkesh #1454 "1.1.3 -ban van disk mode nem?"
1.1.4-ben sincs. -
#1453 hali
az isaber programot ismeri valaki?
leszedtem, de nemtudom hogy lehet telepíteni. -
Verseghy #1452 Nekem 1.1.4 van a telómon és az van vele, hogy leszedtem egy játékot és nem teccet aztán letöröltem, de az ikonja ott maradt. Megnyitni nem tudja, mert letöröltem, de az ikonját nemtudom hogy eltüntetni. Ötlet? -
#1451 Én akkor olvastam, mielőtt megjelent az 1.1.3, mint benne lévő új feature-t, de ezek szerint nem rakták bele :) -
#1450 Nekem 1.1.3 van és szerintem nincs benne disk mode. Mondjuk nem is kerestem. Finder sincs a telómon... -
#1449 1.1.3 -ban van disk mode nem? (Nekem 1.1.2 van szal fingom nincs :) -
Ulkesh #1448 A bétában nincs ilyen funkció, a véglegesnek meg a fejlesztőkön kívül senki nem tudja mik lesznek a tulajdonságai.
Szóval rosszul tudod :) -
#1447 ha jól tudom az új szoftverrel már usb-s drive-ként is használható a telcsi. -
#1446 Itt is érdemes meghírdetni. -
#1445 Megpróbálom köszi. -
G_ArchAngel #1444 apronet.hu? -
#1443 Nincs ötletetek telefont hol lehetne eladásra meghirdetni magánszemélynek?
Használt telefon kereskedők nagyon le akarnak húzni mindenhol.
Jöhet privben is :) -
#1442 a teljes osx elfoglalná az egész telefont (6 giga), örülj hogy lekicsinyítették :))) -
Ulkesh #1441 Igen, annyi. -
Verseghy #1440 De ennyit? ez vagy 780 mega... -
Ulkesh #1439 Van oka.
Az iPhone-on futó OSX, szóval maga rendszer az ami foglalja a hiányzó helyet. -
Verseghy #1438 Lehet annak oka, hogy nekem az iTunes azt jelzi, hogy a 8ból összesen 7.23 GB hely van a telómon? Én is használtan vettem. Vagy ez így normális? -
Ulkesh #1437 "Ezután még Bözsi néni is rá fog tudni gúglizni egy ilyen mem. restore programra ha nagyon akarja..."
Nem fog, mert a hír kacsa..
Ha jobban utánagondolsz, akkor rájössz, hogy miért :) ha mégsem, akkor próbáld meg az iPhone-t illeszteni bármely operációs rendszerhez, hogy az mint egy drive lássa.
Sikerült?
Nem?
No ugye. Az iPhone a géppel hivatalosan kizárólag az iTunes-on keresztül komunikál, illetve, mint média tank, XP alatt a képeket megmutatja. Nem hivatalosan meg sFTP protokolon keresztül lehet fileműveleteket végezni rajta.
Egyik megoldás sem alkalmas arra, hogy alacsony szinten hozzáférj az iPhone két partíciójához, így törölt adatokat sem tudsz róla visszaállítani.
Persze, ha szétszeded a készüléket, a memóriamodulokhoz építesz egy speciális olvasót, írsz egy megfelelő drivert hozzá, akkor esetleg, vagy még talán írhatsz egy natív iPhone alkalmazást is, ami ezt megteszi, de kicsi az esélye, hogy megéri a fáradtságot.. -
G_ArchAngel #1436 JD joak lesz, bar mar a konyokomon jon ki:) -
#1435 Az se rossz,de Jim Beam cocaval az igazi vagy red bullal!! :) -
#1434 Tőlem vagy Jack Daniel's-t kaptok, vagy semmit. -
#1433 szivemből szoltál! -
#1432 Jim Beam forever!! -
#1431 vagy whiskey-t -
G_ArchAngel #1430 ellenvetes nincs, csak kuldj egy uveg rumot, htx:) -
#1429 Jelentkezek a topic házigazda címére... ellenvetések? :D -
#1428 Csodás hír. Oké, hogy tájékoztatni kell az embereket, de eddig senkinek nem jutott volna ez eszébe. Ezután még Bözsi néni is rá fog tudni gúglizni egy ilyen mem. restore programra ha nagyon akarja... -
G_ArchAngel #1427 Csak ovatosan az iPhone eladasakor... -
#1426 Vista Skin for iPhone -
#1425 Én azzal is bőven beérném :) -
szurop #1424 Oda küldik a maradék 4 Gigásokat -
#1423 Értem köszi.
Ez a hir valyon igaz?