44883

-
iPhone 4S telonal, hogy lehet a DNS résznél több oldal cimet megadni? -
Ha megvan az SHSH hozzá, akkor tudod csak, különben sajnos nem írja alá Apple. Ipad 2-t lehet csak visszaraktam eredetire valami pereskedés miatt. -
Sziasztok!
Van egy iPhone 4S telóm, iOS 9.3.5-el.
Hogyan tudom visszafrissiteni 5.1.1-re?
iTunes, 3utools progival is próbáltam.
A segítséget előre is köszönöm -
kl24h #44880 Radikális változásokat hoz az iPhone 12 -
kl24h #44879 Jó lenne, ha így nézne ki, nekem jobban tetszik kivágás nélkül.
Újabb hírek: Jövőre jön az iPhone SE2 -
Nope.
-
kl24h #44877 Kiszivárgott a jövő évi iPhone -
Nem. -
kutyakiki81 #44875 Sziasztok
Szerintetek árthat az ipad-nek, ha 11Pro-hoz kapott gyorstöltövel töltöm? -
ráadásul az x-ben is az volt már -
én nem emlékszem ilyenre, megmutatnád hol mondták hogy világelső? -
Hát nem nyűgözött le egyik új iPhone sem. Azért rendes sorszámozott frissítésnél többet vártam.. bár ha visszaemlékeztek az iPhone 7 is kb ugyanaz volt, mint a 6. Anno meg ég és föld különbség volt mondjuk az iPhone 4 és 5 között, de az 5 és 6 között is... Most meg... még csak annyira sem vették a fáradtságot, hogy a notch-ot eltüntessék, és mondjuk legyen egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó. A kijelző is megkaphaná már az iPad Pro-éval megegyező képfrissítési módot, az elég nagyot ütne. No de majd az iPhone 11S.. vagy 12.. talán. XS Max-ról tuti nem váltok 11-re. -
eléggé langyi firssítés lett, a night modeot meg a wide anglet amikor világelsőként promózták sírva röhögtem
kamera ami valszeg sokkal jobb lett, várjuk a teszteket -
a 18 óra normál használatban kb 2-3 nap -
Részemről iPhone még nem köll (XS Max-em van és semmi olyat nem nyújt az új, ami érdekelne), Watch még mindig csak "18 órán" át ketyeg, ami nálam no-go, iPad meg nem kapta meg a pro dizájnt így marad a régi (5th gen-em van, ami elég nekem). -
nagy, nehéz, csúnya -
Micsu #44867 szokásos jobb kamera, teljesítményen kívül semmi extra, csak kapott még egy jóval gusztustalanabb designt mint ami az xnek volt -
Nagy a csend. Senki nem nézte a keynote-ot?
iPhone 11 Pro mellett érvek, vagy ellenérvek miért ne? -
Már látom előre: $1500 + $1000 a töltő hozzá. -
instant get -
kl24h #44863 Kiszivárgott az iPhone 11-család -
Fogkefe :)) -
Nem a kamerával van baj, hanem az antiApple hányiger dijzánnal :) -
Alex2 #44860 Sziasztok! Van egy iphone 8 keszulekem. Olyan problemam lenne hogy ugy egy honapja egyik naprol a masikra hivas kozben nem hallott a masik fel. Elvittem egy telefonboltba, ott elvileg kitakaritottak a mikrofont persze jo penzert, aztan ma megint ugyan ezt csinaltam. Egy tuvel elkezdtem takaritgatni, most jo is lett. Esetleg van olyan modszer ami altal jobban ki tudom takaritani a mikrofofont? Koszi a valaszt ☺️ -
Töröltem... -
Elfelejtettem ajelkódot az iphonehoz. Hogy a rákba tudom kikenyszeríteni, hogy a jelszavammal újat tudjak generálni? Csak a teljes törlés újratelepítés a megoldás?
(Vállalati házirend miatt 30 naponta változtatni kell, de valamiért most nem jut eszembe mi volt a kód, és pánik! van mert már 15 perces tiltásnál állok. -
megválaszoltad -
Versenytársaknál is a kamera most az elsődleges fejlesztési irány, vagy miért olyan fontos ez most, hogy 3 meg 4 kamera kell?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.07.27. 09:30:56 -
jezusom... -
Hányingerem lett...
-
megvolt! :) -
ilyenek a béták :)
feedbackeld az applenek -
jól lehalt a topic....
akinek fennt van az ios 13 public beta 2 az fel ne telepítse a 3-ast!!!
eddig parádé szuper volt mind a 2 build, de ez 5 percenként megfagyasztotta a telefont. -
Ékezet nincs véletlenül a jelszóban? -
Xing #44849 Próbáld meg Google App Passworddel, hátha úgy működik:
Google Help <- Itt le van írni hogyan tudsz app passwordöt generálni. -
friss ios-ed van? -
Lantee #44847 Elégnek elég, de nem akarom elhinni, hogy nincs rá megoldás. -
használd a Gmail appot, az nem elég? -
Lantee #44845 Sziasztok! Olyan jellegű problémám van, amit már a hivatalos Apple és Google support is megpróbált megoldani, mégis az lett a vége, hogy feltett kézzel közölték, nem náluk van a hiba. De akkor hol? A helyzet a következő:
Egészen egyszerűen szeretnék iPhone készülékhez hozzáadni egy Gmail fiókot, de az email cím és jelszó beadása után egyszerűen visszadob a fiókválasztó képernyőre (Outlook, Apple, Google, sb.).
- Más Gmail címmel simán működik a dolog.
- 3-4 különféle iPhone készüléken is kipróbáltam, mindenhol ugyanaz a hibajelenség.
- A Google fiók él, működik, PC-ről és bármilyen böngészőből simán be lehet lépni.
- A kevésbé biztonságos alkalmazások is engedélyezve vannak.
Van valakinek ötlete, hogy merre kéne tovább kutakodni?
köszi! -
Nekem is volt hasonlo. Szerintem a hatterben csinalhat valamit ilyenkor a telefon (indexel talan), mert nekem 2-3 nap utan magatol rendbe jott. Szerintem egyelore ne aggod, varj egy kicsit.