44850
10255461851509447102.jpg
 • Dzsega #44850
  Ékezet nincs véletlenül a jelszóban?
 • Xing #44849
  Próbáld meg Google App Passworddel, hátha úgy működik:
  Google Help <- Itt le van írni hogyan tudsz app passwordöt generálni.
 • Rage47 #44848
  friss ios-ed van?
 • Lantee #44847
  Elégnek elég, de nem akarom elhinni, hogy nincs rá megoldás.
 • Rage47 #44846
  használd a Gmail appot, az nem elég?
 • Lantee #44845
  Sziasztok! Olyan jellegű problémám van, amit már a hivatalos Apple és Google support is megpróbált megoldani, mégis az lett a vége, hogy feltett kézzel közölték, nem náluk van a hiba. De akkor hol? A helyzet a következő:

  Egészen egyszerűen szeretnék iPhone készülékhez hozzáadni egy Gmail fiókot, de az email cím és jelszó beadása után egyszerűen visszadob a fiókválasztó képernyőre (Outlook, Apple, Google, sb.).
  - Más Gmail címmel simán működik a dolog.
  - 3-4 különféle iPhone készüléken is kipróbáltam, mindenhol ugyanaz a hibajelenség.
  - A Google fiók él, működik, PC-ről és bármilyen böngészőből simán be lehet lépni.
  - A kevésbé biztonságos alkalmazások is engedélyezve vannak.

  Van valakinek ötlete, hogy merre kéne tovább kutakodni?

  köszi!
 • Bercy #44844
  Nekem is volt hasonlo. Szerintem a hatterben csinalhat valamit ilyenkor a telefon (indexel talan), mert nekem 2-3 nap utan magatol rendbe jott. Szerintem egyelore ne aggod, varj egy kicsit.
 • Voltan #44843
  Sziasztok! Segítség kéne.

  Iphone SE
  Az akkuval - pontosabban talán a töltés % érzékelésével lehet valami bibi, nem tudom, ti megmondjátok.
  Szóval a következő: SE 2.5 éves, az akku állapota 95%-on áll, eléggé megkímélt használatban van a telefon, telefonálás, fotók, néha youtube, meg navigáció, de nagyon keveset használom alapvetően.

  Soha semmi gond nem volt a töltéssel, vagy az akkuval, minden esetben bír legalább 2 napot, váltott naponként szoktam tölteni este. Sosem merül le teljesen általában olyan 30-35% körül rakom töltrőre. Semmi gond nem volt vele soha.

  Két napja este böngésztem a neten, és láttam, hogy 70-ről 65%-ra lement marha gyorsan, kb. öt perc alatt. Modom, OK, úgyis ideje aludni. Reggelre viszont 1%-on állt a telefon. Mondom ez meg mi a fene. Felraktam töltőre, nem egész 2 óra alatt 100%-on volt megint. Nap közben rendben volt - nem nagyon használtam, kis játék, kis böngészés, szokásos. Estére 73% on állt, ami normálisnak számít nálam. Akkor megint neteztem rajta kicsit, és ismét elkezdett zuhanni használat közben, ez napközbeni nem volt, akkor normálisan merült. 65% körül mentem aludni, és reggelre 21%-ra merült. Megint feltettem tölteni, és 5 perc múlva már 68%-ot mutatott.

  Szóval mintha nem az akku konkrét teljesítményével lenne a gond, hanem a töltésszint jelzővel, nagyon fura.

  A settingsben az akku állapota 95%-on van.

  Háttérben elvileg nem futott semmi, hacsak nem valami rejtett dolog.

  Segítsetek, mi lehet ez, mit csináljak?
  Köszi előre is!
 • Dzsega #44842
  Hali! Van egy xiaomi wifis izzóm, ami frissítés óta nem kapcsolódik. Én rontok el valamit vagy másnál sem jó?
 • Rage47 #44841
  nyugodtan mehet
 • oneal1 #44840
  mennyire ajánlott egy iphone xs-t tölteni ipad töltővel?

  Az alap töltőjével kabaré hogy milyen lassan tölt fel :S
 • Rage47 #44839
  gondolom az icloudban bekapcsoltad a syncet az angol telefonon és ugyanaz az icloud accountod van mindkét telefonon és a magyarra átsyncelte. ha nem így van, és van külöm magyar icloud accountod, akkor vissza tudnád hozni, ha előtte bekapcsoltad a syncet a magyar icloudon
 • kutyakiki81 #44838
  Sziasztok

  Egy ilyen gondom lenne:
  Van két iPhone-om. Az egyik angol SIM van,a másikban magyar. Valamit sikerült elbaltaltáznom, valamit szinkronizáltam, így most a magyar telefonon is az angol sms-eket látom. A magyar üzeneteket pedig sehogy nem tudom ezen a telefonon visszaállítani.
  Tudnátok segíteni, hogy lehet ezt megoldani?

  Köszönöm előre is.
 • kl24h #44837
  Hajlítható iPhone van készülőben
 • Rage47 #44836
  ha itt nem kapsz választ esetleg mobilarénán kérdezz rá...
 • Ytar #44835
  Én is ettől félek, nem találok rá megoldást.
  Marad a multi sim, igaz, erre még alszom egyet, az havonta egy ezres. Lehet inkább dugdosom ezt a szart.
  Ugyanitt keresek usb-s bt/wifi dongle-t, ami vinné a wireless carplay-t, létezik ilyen? :D
  A legújabb rendszerek (BMW / MercB) elvileg viszik vezeték nélkül, erre fejleszthetnének valami utólagos kütyüt. Bedobtam az ötletet a közösbe, valaki harapjon rá. Ha 1-2 év multi simezés árából kijönne, máris beruháznék rá.
 • Rage47 #44834
  szerintem csak a facetime megy sim nélkül, ha hívásindításról van szó
  bár ipaden megy a hívásindítás telefonszám felé is a handoff miatt
  Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.02.15. 13:22:44
 • Ytar #44833
  Hali!
  Van arra mód, hogy azonos hálózaton, közös apple id-n lévő másik telefonnal ne csak hívást tudjak fogadni, hanem indítani is tudjak sim nélkül? A régebbi telefonomat szeretném az autóban apple carplay-en hagyni, mobil hotspotot adva neki, hogy az általam használt másik telefonomat ne kelljen minden alkalommal elővenni/rádugni/baszakodni a zsinórral, ellenben élvezhessem a waze/spotify adta előnyöket. A hívásfogadás megy vele (csörög mind a 2 készülék), hívni viszont nem tudok .. Van erre valami megfejtés?
 • Robertoo88 #44832
  Igaz, azóta megjött a frissítés is elvileg. :)
 • passatgt #44831
  lekapcsolták a group facetime-ot, úgyhogy elvileg nem...
 • Robertoo88 #44830
  Ezt az új Face Time hibát tapasztalta már valaki?
 • Solt #44829
  Köszönöm, erre jutottam én is...
 • Xing #44828
  AppShopper
 • kl24h #44827
  Nincsenek kémchipek az Apple kütyüiben
 • Tikal #44826
  Én már kurva régen kitöröltem, már nem is emlékszem hogyan... kell lennie egy olyannak hogy Delete from library vagy Remove ha az albumra mész.

  Ajánlom még a A a a a a Very Good Song című dalt Samir Mezrahi-tól :DD

  Ez egy néma track. Akármikor rádugom a telefont az autoban az erősítőre, a telefon mindig elkezdi lejátszani az első dalt, és már kurvára untam... így meg ezt játssza le, és van időm elindítani a kedvenceimet.
 • Micsu #44825
  Hogy tudom kiszedni a u2 albumot az itunes lejatszobol ugy h ne streamelje wifin cloudrol se, ott van a tobbi zenem kozott es zavar :P
 • Dobronski #44824
  sztem kapd fel hityura
 • kl24h #44823
  Csak 2020-ban jön az 5G-s iPhone
 • csgj #44822
  Ezt viszont megkérdezném: miért nem éri meg a sima X? Itt jelenleg 280 ezerért adják, ami picivel az XR alatt van, miközben amúgy dupla kamerás és jobb a kijelzője. Szóval kicsit töprengeni kezdtem rajta. Másrészt könnyebben elférne kézben/zsebben, mint a 8 Plus, ami mindössze a kedvezőbb ára miatt szimpatikusabb. :/
 • csgj #44821
  Valószínűleg a 8 Plus mellett döntök. Az XR ahhoz képest túl drága, hogy nincs full hd-s sem a kijelzője, és hátul csak egy kamerája van, így hiányzik belőle az optikai zoom. Kicsit olyan, mintha az lenne az X-esek között az SE. Akkor már inkább 8 Plus lesz. A Black Friday-t viszont azt hiszem, megvárom. :D
 • MerlinW - VIP
  #44820
  Ha futja rá, mindenképpen XR. Ha nem akkor 8/8plus (amelyik méret megfelel). Sima X-et nem éri meg venni.
 • csgj #44819
  Sziasztok! Egy igazi iPhone noob vagyok, szóval először is kérek mindenkit, ne szórjatok meg virtuális kövekkel! :D
  Sokéves androidos idegeskedések után, szeretnék végre iPhone-t venni. (Valószínűleg részletre, de ez már részletkérdés. ) Már egy ideje évente vagy kétévente telefont kellett cserélnem, mert a Xiaomi vagy a Nokia vagy az LG összeszarta magát. Jelenleg egy egyéves Xiaomi Mi A1-esem van, ami folyton elfelejti, hogy wifire kéne csatlakoznia itthon, kidob az instás vagy facebookos csevegésekből teljesen indokolatlanul stb. Természetesen be is lassult. Nos, szeretném, ha az iPhone-om bizonyos szinteken megütné azt, amit az Mi A1 tud, bizonyos szinteken túlszárnyalná. Bírja sokkal tovább, legyen biztonságosabb, ne legyen kínai (haha, ez már tuti). Szerettem benne az optikai zoomot, így nem örülnék, ha ettől meg kellene válnom, de azt tudom, hogy az iPhone 7 Plustól vagy 8 Plustól kezdve biztosan sokkal jobb a kamera minden más téren. Jó lenne, ha lenne a telóban 64gb belső memória. NEM kell több. Legalább ebben is lehetne spórolni. Ja, és az iPhone XS mindenképp kiesik a versenyből, mert egyszerűen érthetetlenül drága. Másrészt pedig szeretném, ha elférne a teló a zsebemben. Az Mi A1 5,5 colos, nagyobb peremmel, mint az X-es telók. Ennél nagyobb már gondot jelent nekem. Így azon agyalok már egy ideje, hogy a 8-as, a 8 Plus, az X vagy az XR legyen-e. Szerintetek melyiket válasszam?
 • szucsy89 #44818
  minden gyártó ezt csinálja, a nagyok legalábbis biztosan
 • MerlinW - VIP
  #44817
  10 millió eurós bünti, egy ezer milliárd dolláros cégnek:) Reggel beviszi a titkárnő Cook kávéját, majd Tim - fel sem tekintve a képernyőről - odaböki a köszönöm után hogy, "ha lesz két perce utaljon már át 12 millió dollárt az AGCM-nek"... :D

  Egyébként a nem a lassítással van baj, mert alapvetően hasznos fícsör, hanem a kommunikáció hiányával. Az előző telómon 3 és fél éves aksinál - ami 4 órát sem bírt üresjáratban:) - fogta vissza a procit, ami után megint 8 órát bírt és lassabb lett, de nem vészesen. Aztán aksicsere után visszaállt.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.24. 21:43:37
 • bajgunar #44816
  https://itcafe.hu/hir/apple_samsung_olaszorszag_buntetes.html?fbclid=IwAR2YawBSzGi54dnDB22vlGfqqyU8vXiQY3TG-wuECI8mKp-3ap0QC_H_FjI
  5Ft-ot nem ér egyik se....
 • MerlinW - VIP
  #44815
  "X-et már nemtom egy kézzel kezelni biztosan"

  Reachability, lehúzod a "home line"-t és elérsz mindent, mint a régebbi telóknál a dupla home gomb.


  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.18. 20:47:52
 • Rage47 #44814
  1 hét múlva már meg lehet tapizni :)
 • Tikal #44813
  ja, éppen hogy nem... remélem viccelsz.

  Teljesen elment az eszük.
 • Rage47 #44812
  nem nagyobb, mint a 8 plus


  de nekem a 8 mérete a határ :( X-et már nemtom egy kézzel kezelni biztosan
  Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.17. 17:18:16
 • dzsegameló #44811
  Egy alma logot kap és már költözök is bele! Méretre nekem teljesen jó lenne, még talán kicsit kicsi is, de inkább ez legyen mint egy X vagy X max.