44921
10255461851509447102.jpg
 • DarmosSanya
  #44921
  Sziasztok! Segítséget kérek abban, hogy ha a "Hangjegyzetekben" szerkesztek egy hangjegyzetet, és rányomok a mentésre, akkor utána van-e bármilyen módszer az eredeti hangjegyzet visszaállítására? iPhone 6S plus

  A szerkesztés előtt nem kettőztem meg a h.jegyzetet, az eredetit szerkesztettem, és rosszul sikerült! Gondoltam egy kattintással vissza lehet állítani az eredetit, mint a képszerkesztésnél, de nem ....

  Ha van megoldás, akkor kérlek segítsetek! (nincs róla biztonsági, vagy egyéb mentés, és még nem szinkronizált az iCloudba, friss volt a felvétel) Előre is köszönöm.
 • Solt
  #44920
  Júzer error... mégis függő, rosszul emlékezett életem értelme.
 • kl24h
  #44919
  Szivárognak az iPhone 12 részletei
 • Solt
  #44918
  Üdv Urak,

  Pár éve vett a párom egy új, független 6S-t. Telenor kártya berak, öröm és boldogság... most a Telenortól átment a Telekom-hoz, megkapta az új kártyát, betette a telefonba és azt írja, hogy nem támogatott kártya. Átraktam az én régi T függő hetesembe és gond nélkül ment, tehát maga a sim kártya biztos jó.

  A telefont az XXL GSM-től vette anno, bontatlan csomagolás volt, ráadásul ismerőstől... azon kívül, hogy mégis Telenor függő a telefon, mi lehet még a gond? Adatok törlésén túl vagyok...
 • Dobronski
  #44917
  koszonom :)
 • Dzsega #44916
  Valamilyen extra tokot használsz? A 11pro-n azonnal előjött vagy ott is 1-2 nap eltelt?
 • Hegyirabló
  #44915
  Még egyáltalán nem kizárt, hogy ez lesz, ahogy írtam, mindenben csere lehetőségben benne vagyok még dátumilag.
 • Solt
  #44914
  Én biztos cseréltetném addig amíg rá nem jövök mi a hiba... :)
 • Hegyirabló
  #44913
  Egészen biztos, hogy igazad van, éppen ezért írtam egy szép levelet, hogy mivel a hiba tapasztalható, és nem találnak rá megoldást, kérnék egy árleszállítást, és adjanak vissza X tízezer forintot. Fogyasztóvédelmi törvény lehetőséget ad erre. Együtt tudok én élni ezzel a hibával, de akkor az annyi az ne annyi legyen, hanem X mínusz pár tízezer. S máris jobb lesz a lelki világom. :)
 • Solt
  #44912
  Ennél sokkal egyszerűbb dolgokat sem tudnak megoldani, hát még egy ilyen teljesen egyedi jelenséget...

  Nálam egymás után 3db Thrustmaster T300 ment tönkre 1 hónapon belül, mire rájöttem, hogy akkor üti ki magát amikor kiszállok a cockpitből... valamilyen úton a statikus kisülés utat talált az elektronikájához és kinyírta. A szar konstrukció találkozott egy földeletlen cockpit-l és ez lett a végeredménye... csak a szerencsémnek köszönhettem, hogy rájöttem a hiba okára.

  Nálad is valami banális szarság lesz a háttérben, de hogy erre semmilyen support nem fog neked megoldást találni, abban egészen biztos vagyok.
 • Hegyirabló
  #44911
  Kicseréltetném én, mert egyrészt még a három napban is benne vagyok, a tizennégy napos elállásban meg még bőven, csak nem látom értelmét cseréltetni, hogy egy negyedik telefonnal is ugyanez legyen. Az Applenek kellene ezt megoldania, akkor is, ha még életükben nem láttak ilyen hibát.
 • Solt
  #44910
  Azért egy mosógépet ne vegyünk egy kalap alá egy mobiltelefonnal... de így, hogy máshol is ezt produkálja, el is lehet engedni ezt a szálat. Cseréltesd ki, aztán kész... ha a csere darabnál is előjön, akkor elkezdhetsz aggódni, hogy allergiásak rád az iPhoneok... :)
 • Hegyirabló
  #44909
  Eszembe jutott nekem is ez, de próbáltam testvéreméknél és több hivatalos Apple üzletben is, az eredmény ugyanaz. Meg ugye erre azt tudom írni, hogy van húsz elektromos eszközöm a mosógéptől kezdve MacBookon át az okostévéig, ha gond lenne az elektromos hálózatommal, akkor miért csak az iPhoneok mennek tönkre, más miért nem?
 • Solt
  #44908
  Akárhol töltöd jelentkezik ez a hibajelenség, vagy csak egy bizonyos elektromos hálózaton, teszem azt otthon?
 • Hegyirabló
  #44907
  Szia!

  Ezt írtam:

  "tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba."?

  Új, bontatlan 11 Pro = új, bontatlan, sosem használt töltőfej/kábel.
  Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 20:50:56
 • passatgt
  #44906
  töltő/kábel csere?
 • Hegyirabló
  #44905
  Sziasztok Fórumozók!

  Van egy olyan hiba a telefonommal, amiről lassan kezdem elhinni, hogy egymilliárd iPhone tulajdonos közül csak nálam jelentkezik.

  Volt egy Xs 64GB-om. Tizenöt hónap után lett vele egy olyan hiba, hogy ha rádugtam töltőre, akármennyi ideig volt rajta, nem emelkedett az akku százalék jelzése. Viszont ha újraindítottam, akkor ugrott egy értéket a százalék, értelemszerűen a töltés idejének megfelelő mértékben. Elvittem szervizbe, kicserélték egy új készülékre. Néhány nap múlva az új telefonon is jelentkezett ugyanez a hiba. Eladtam aprón hibás készülékként, jó nyomott áron, és tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba.

  Ma fél napot az Apple Supportal töltöttem telefonban. Nagyon rendesek voltak, megpróbáltunk minden lehetséges szoftveres megoldást, de a hiba mindig megmarad.

  Sorolom:

  - teljes törlés és biztonsági mentés visszaállítás
  - teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül eredeti Apple ID-vel
  - teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül új Apple ID-vel
  - teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül Apple ID bejelentkezés nélkül


  Kapcsolatban vagyok az egyik hivatalos magyarországi márkaszervizzel is. Ők is nagyon rendesek, de akárcsak az Apple, fogalmuk sincs, hogy mitől lehet a hiba, arról még inkább nincs, hogyan lehetne javítani.

  Nektek van valami ötletetek? Akár arra, hogy mi lehet ez, akár arra, hogy mit lehetne kezdeni vele?

  Köszönöm!
  Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 18:25:40
 • Tikal #44904
  Ezt is be lehet állitani, mármint hogy ne akarjon minden fotot letölteni, csak előképeket.
 • berczely
  #44903
  Valoszinu az lesz a hiba oka, hogy 64-rol jottem 16ra es a fotokat akarja minden aron vissza allitani. En megelegednek egy tok ures keszulekkel - kepek teren - de ugy latom most se elore, se hatra. Van 50GB felhom is.
  13.3-as szoftver egy iPhone 6s 16GB keszulekrol van amugy szo.
  Tok jo lenne, ha ez a sok kep ami amugy sem fontos eltunne a keszulekrol, esetleg a felhoben vagy akar/es a macen megmaradna, de a telora nem kellenek. Tiszta lappal inditanek.
  Megoldas lehet, ha csinalok egy backup-ot ugy, hogy kikapcsolom a foto backup opcito? Minden mast menthet.
 • Rage47
  #44902
  Amit nem használsz azt offloadolja a telefon. Ki lehet kapcsolni ezt a funkciót.
  https://iphonekozosseg.hu/2017/06/07/ios-11-magatol-fogja-torolni-nem-hasznalt-appokat/
  Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.01.08. 16:06:55
 • Rage47
  #44901
  Milyen telefon? Milyen szoftver? Újraindítás volt? Hard reset volt? Mióta nem jó, jailbreakelted esetleg és utána lett rossz?
 • Dobronski
  #44900
  Hali!

  Nektek is torolgeti a telefon az appokat? Gyakorlatilag az app-jaim felet letorolte az elmult par honapban. Igaz nem nagyon hasznaltam oket, de eleg kellemetlen volt mobilnetrol letolteni a taxi appokat.
 • berczely
  #44899
  Sziasztok!

  Következő a problémám:
  Nem tudok törölni semmit a Photos-bol és képet sem ment a kamera. Mi a fene?!
 • kl24h
  #44898
  Megkerülné a szolgáltatókat az Apple
 • Verseghy
  #44897
  Köszönöm a tanácsokat!
 • Rage47
  #44896
  telekom is hivatalos szervizbe küldi
  keress rá google-ben, hogy melyek a hivatalos apple szervizek itthon
  pl istyle, carecenter, icentre, stb.
 • Tikal #44895
  iSamurai az nem hivatalos szerviz, oda nem vinném, T-hez menj szerintem.
 • Verseghy
  #44894
  Úgy lesz. Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy ki kellett volna bírnia.
  Szerintetek a Telekomnál vásárolt iPhone-t oda érdemes visszavinni, vagy pl iSamurai is megoldja, ha garanciás probléma lenne?
 • Tikal #44893
  Vigyétek be akkor szervizbe mindenképpen. Ki kellett volna bírnia, elvileg csak arra kell figyelni, hogy mikor kijössz a vizből ne dugd rögtön töltőre, hagyni kell kiszáradni.
 • Verseghy
  #44892
  Sziasztok!
  Barátnőm iPhone XS-e megjárta a medencét, mivel 1 méterig és fél óráig elvileg kibírja a vizet. Mind2 kritériumra figyelt (sőt inkább víz felett volt, mint alatt), de a kijelzője tönkrement. Hagytunk száradni egy estét, reggelre valószínűleg lemerült. Amikor töltőre dugjunk halljuk a hangjelzést, valamit előző nap még ki is csörgött (mostmár a PIN miatt nem, de a töltéshang megvan).
  Szerintetek garanciás a dolog (még nincs egy éves)?
  Vagy mire lehet számítani?
 • Probatbicol
  #44891
  Akkor passz, nekem mind a két helyen engedi és úgy is marad, viszont amikor a beállításokban módosítottam akkor rögtön jött is az e-mail hogy az Apple ID információkat frissítettem.
 • kutyakiki81
  #44890
  Próbáltam azt is, ott az a néve van, ami kellene
 • Probatbicol
  #44889
  Gondolom az icloudból szinkronizálja vissza. Menj a Beállításokba, legfelül ott is ott lesz ez a név, (alatta hogy apple id, icloud stb.). Azt válaszd ki és azon belül írd át a nevet.
 • kutyakiki81
  #44888
  Amikor a kontaktokra megyek, kapok egy nevet felül
  Nálam ez teljesen más mint az Apple ID nevem, és valamiért idegesit
  Ott a lehetőség a szerkesztésre, de hiába irom át, azonnal visszavált a céges névre

  Valaki tudja hogyan lehetne megváltoztatni?
 • kl24h
  #44887
  Jövőre jön az iPhone 9
 • Solt
  #44886
  Közben kinyomoztam... csak a vezeték nélkül tölthetőn van kívül a visszajelző, a vezetékkel tölthető verziókon belül van a visszajelzés mind az 1-s, mind a 2-s esetében. Az, hogy a vezetékkel tölthető verzióból melyik 1-s vagy 2-s, gyakorlatilag csak a széria szám alapján lehet megmondani.
 • MerlinW
  #44885
  1-esen belül van, 2-esen kívül. A kettő között csak annyi a különbség hogy a 2-es vezeték nélkül is tölthető. Ha nincs rá szükséged, felesleges plusz árat fizetni. Maga a füles ugyanaz.
 • Solt
  #44884
  Üdv Urak,

  Bár nem iphone, de hátha tudtok segíteni... A vezetékes Airpods 2 tokján van kívül töltés visszajelző led, vagy az csak a vezeték nélküli változaton van? Az Airpods 1 vs 2-t kívülről csak cikkszám alapján lehet megkülönböztetni?
 • zoliii
  #44883
  iPhone 4S telonal, hogy lehet a DNS résznél több oldal cimet megadni?
 • passatgt
  #44882
  Ha megvan az SHSH hozzá, akkor tudod csak, különben sajnos nem írja alá Apple. Ipad 2-t lehet csak visszaraktam eredetire valami pereskedés miatt.