Cirkusz és 3G a népnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vaz, annyira dõl a pénz hozzájuk, hogy bármelyik vezetõ hozhat idióta és hibás döntéseket, akkor is dõl a pénz hozájuk és senkit nem rúgnak seggbe.
Kár érte, mert a szélessávú mobil fontos és hasznos dolog lenne, végre nyáron kimehetnék a parkba, a friss levegõre csézni 😊
És a barátok köztöt meg igen nagy ívben szarom le. Ha nem emlegetnék a neten az újságírók (és csak õk!) akkor azt sem tudnám, hogy megy-e még ez a sorozat.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez úgy kb mindent elárul a célközönségrõl...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
http://www.carmenandcamille.com/
máshol is kerestem muzsikájukat de semmi wikipedian sem találtam róluk leírást
lehet még újak 😊
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hehh, azért ez is ízlések és pofonok. Nekem nagy pofon 😊
Még hogy szuperszexi 😄 LOL 😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"