Club Penguin-MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
amúgy nekem a pecás a kedvencem 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én kb 7 perc alatt 300 gp-t összeszedtem benne
az lényege h egy rakétával felszerelt penguval kell menni egy pályán és pénzérméket összeszedni+extra üzemanyagot
bizonyos tárgyakat kikell kerülni
shiwo: ban azért sikerült mert a lent leirt társasjátékben egy emberke levert na itt bedurrant az agyam lehet vmi 6 éves kislány lehetett én meg elkáromkodtam magama elég szépen 😄DDDD 24 órás ban volt a jutalom 😄DDDD
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
ez barátnõm kedvence..most is jáccott vagy 8at, és mindig nyert 😊
BUDA > miskolc.
ja már tudom melyik ez, ezt egyedül is megtláltam, nagyon gáz! 😛
egyébként állatot terelgetni csak úgy lehet, ha már van - ha jól gondolom
télleg, van más is?
[/spam]™
- háziállat boltban terelgetni // ez tetszik nagoyn - sok lé kis idõ/energia
- halászni aranyhalakat (hegyeknél egyik ház)
- föld alatt a medencétõl jobbra szenes kocsin akrobatizálni // ez nekem nem jön be
- kikötõban motorcsónak után gumikarikával menni
- kávéházban zsákokat pakolni // ez nagyon vicces!!! de kevés lé
- világítótporonynál jatpackkel gyüjteni pénzt // ezt még nem tom mi
- kétszemélyes társasjáték elemeten
[/spam]™
sztem ezerszer jobb mint a WoW!😄
hatalmas csatát vivtunk mi (zöldek) a kékek ellen akiket a fortressekbõl kikergettünk egészen a jégkorong pályáig!
BUDA > miskolc.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DFTBA ಠ_ಠ
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
BUDA > miskolc.

(pl amiket olvastam hogy befarolás meg ijenek)
DFTBA ಠ_ಠ
akko má inkább alkoholizálok xD
practitioner of the forbidden arts of death