Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Nem kell túlbonyolítani, én anno egyszerûen kivágtam a konzerv egyik oldalát, másikat meg félig felhajtva rátettem a pipszire és teljesen jó volt.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ChuckyHUN
Jótanács:
Akinek nincs szélfogója, vasárnapi ebédnél csórja el a konzervdobozokat (2db).
-1. lépés, ha valami customot akarsz, akkor tépkedd le a papírokat,(ezeket mindenképp) és rajzolj😊
-2.lépés Vágd ki a konzervdoboz másik résézt is, hogy olyan legyen mint 1 csõ.
-3.lépés Illeszd össze õket, elvileg ha jól forgatod van egy pont ahol egymásba csúsznakegy picit.
-Mosd ki, és törölgesd el rendesen.
-Itt jön a kétféle változat.
1.: Csak simán a külsejét körbeszigzalagozod 3-4x hogy légmentesen zárjon.
2.: Az alsó csõ felsõ részébe ahová belecsusszan a másik csõ tegyél körbe technokolt, vagy sziloplasztot. Ha ez megszáradt ragaszd körbe szigszallaggal rendesen.
Én az 1. csináltam meg, de majd kipróbálom a másikat is.
Saját találmány😊) Képet majd teszek fel

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lacee
általában maradni szokott a szénbõl, én addig szívom míg rendes füstje van, és mivel elég szellõsre tömöm, hamarabb elfogy a füst, mint a szén.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy ti megvárjátok amíg teljesen elég a szén addig szívjátok, vagy eldobjátok elõbb! Szerintem a szén vége (utolsó 15 perc)sztem teljesen élvezhetetlen!<#help>

edios
Jó választás!

Én is szívtam tegnap egy barackosat. (meg még sok egyebet is.. )
Viszont a citromos dohány íze még mindig nagyon rossznak tûnik.<#szomoru1>

RAZOR27
Miez a nagy punnyadás?
Most értem haza nagy pipázgatásból, a dunaparton voltunk.Spanom 85cm-es pipáját avattuk fel egy barackos dodóval ami egész jó volt.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Csibusz
Mikor régen még dohányoztam tudtam szájba meg tüdõre is szívni..de pl a vizipipa szerintem alapból tüdõre megy
Lacee
ha hagyományos pipát vagy cigit úgy szívod, mint a vízipipát, és nem köpöd ki a tüdõd mellé akkor respekt 😊
bár én nem dohányzom, de a pipát pl úgy jó szívni (állítólag 😊), hogy csak a szádba veszel egy kis slukknyi füstöt, és pöfékelsz - a mi verziónkkal meg rácsatlakozik az ember a végére és addig szívja, míg be nem horpad a homloka 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

theone91
Nekem már megy :\ 😄

A cigi nem?

joshua
Szevasztok.Szerintetek melyik dohány a legjobb? Kóla,eper,sárgadinnye,méz,barack. Elõre is köszi!

koloncos
Én kb 3 éve vagyod addikct, mióta kint voltam egy hónapot törökországban meg szíriában. A probléma csak az, hogy itt Magyarországon nem lehet egyszerûen normális dohányt kapni. egyik sem olyan mint amilyen a kinti volt. Nem beszélve arról hogy nincs is meg a kultúrája. Mindenhol lehet már vizipipázni, de ahhoz a hangulat is kell.
link

Már megoldodott az ügy, nagyon segítõkészek voltak, kicserélték a testet<#wink> ha mentás dohánnyal tömöm, mennyi mentalevelet rakjak bele? ha jól tudom a vízbe kell
Csibusz
Én tudtommal, a vizipipPpafüst egybõl tüdõre megy...
edios

theone91
Húú... Asszem megindult a "Kumufüstfújás" lavinája... 😄😄

ChuckyHUN
Én visszafújóm as füstöt a jövõbe😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

theone91
Próbáltam, de abba kellet hagynom, mert már láttam hogy a tér is görbül 😄...

Scottt
Én 93182381238ö12szöget is tudok😉Kifújom alaktalanul a füstöt és keresd meg<#vigyor><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

na ez jó. meg gömbötfujni is zsirdolog😛
theone91
Nekem pár napja sikerült egy tanárnõt fújni, aki éppen egy CRT-monitort vasal... 😄😄😄 <#banplz>

RAZOR27
Csak nem neked is elõferdültek rosszul végzõdõ fogadások?
Nekem a havas kertbe, boxxerbe egykörfutás volt a kedvencem.
"bár az én szmájlimegfogalmazásom a hsz végére korlátozódik"

Lacee
az a jó, az advanced level pedig a gandalf-féla kishajó lesz 😄

bár nekem eddig csak a forduló motorcsónak jön össze...

theone91
Én lassan engedem ki így lehet kiemelni az ízeket, ja és mikor szívja az ember a nyelve hegyét a szipka elé teszi 1-2 mm-re...

theone91
Hát nekem már megy a karika 😊 most a nyócszögre gyúrok 😄

RAZOR27
dettó, de beszívás után kicsit szájban ízlelem még

Lacee
aranyos hogy oktatni próbálsz, de kár a gõzért, pipázgatok már pár éve...

amúgy meg látom "te sem egésszen vágod", hogy a smiley mit jelent a mondat végén. én csak arra jegyeztem meg a korábbit, hogy egy egész korong szenet emlegettél, ártatlan tréfa volt.

theone91
"Szátokba" ??? Én egybõl tüdõre viszem...

Scottt
De,lehet látni.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

én látom egy emberen h miota csinálja = ahogy szivja, ahogy kifujja, miket csinál a füstel, hogyan viselkedik közbe. am sztetek nem így van?😄
Brolly28

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

RAZOR27
Még anno a felvilágosítási órán mondták el, hogy "Mindenki maga fedezi fel mi jó neki" xD

Ti meddig szivjátok a szátokba?
8-10 mp vagy mennyi?
amúgy hogyan lehet profin vizipipázni ha vannak kezdõk is 😄?

RAZOR27
Én a szipkára tippelek, de aztán kitudja, pakolj fel egy-két képet sztem is.

ha közel van a bolt vidd be. de sztem vmit szarul csinálsz lökd fel a képet ide megmondjuk h szar e a pipa vagy a tömés
RAZOR27
Látom, te nem egésszen vágod.Tudod van a kényelmes pipázgatás, 2-3an beültök, eltelik kis szünet egy-egy szipkázás közben, azzal nincs gond, azzal bármeddig lehet szívni, mellékhatás nélkül(persze elötte kaja+pia).Aztán van a folytonosba szívás, vágod, no szünet.Normális ember nem csinál iet, mert értelmetlen és csak rosszul leszel tõle.Tehát, ilyenbe ne fogadjatok, ha pókereztek 😄

Lacee
folytonos szívással eldurrannék, néha ki kell lélegezni <#vigyor2>

a nem nagyzoló, dévidhásszelhoff rendes vízipipások ezek szerint egy korong felénél abbahagyják és elteszik máskorra, vagy hogy? 😊

Brolly28
vki lökjön már 1 sultán shopos linket nekem pls

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

RAZOR27
Nemtudom, hogy néznél ki, ha folytonos(!figyelj ember) szívással nyomnál le egy korongot.Nemkell adnod itt a csák noriszt.

Sziasztok! rendeltem pipát de ahol be kell dugnod a csövet a fém részbe ott kicsit hibás a cucc szal beletettem a gumi tömítést meg rakat alufóliát és úgy nem szelelt ugyhogy végülis használható de azt mondták ha nem jo kicserélik. Szerintetek kicseréltessem?
ChuckyHUN
wow😄
Remélem nyáron lesz valaki aki kiprobálja velem 😊)

vigyázz h a szén ne essen rá. am nemgáz..am vizipipa füstel smárolni egész jó dolog
Lacee
már miért lenne otrombaság? ha acsaj nem akarja és te mégis erõlteted, az az. egyéb esetben nem hinném 😉
fura is lenne, ha innen a fórumról mondanánk meg, mit szabad nektek és mit nem 😊

bármelyiket. csak keveset és lazán rakj bele. vagy kis szénnel toljátok (vagy lehet nálad az a normál xd)
ChuckyHUN
Nem tudom, hogy vannak e itt lányok, de állítólag a csajok buknak a pipára(a vízire😄). tanácsot kérnék, hogyha pl jönnek hozzám egy csaj nem lenne otrombaság ha rápippantanánk???:SS

ChuckyHUN
Mármint h melyik üt ki a legkevbésbé... mert hétvégén most megitn lesz 1 srác aki full kezdõ és nem kéne h összeokádja a kérót..

edios
Ha arra gondolsz szvsz banánnak van a legkevésbé intenzív íze.

ChuckyHUN
Mi a leggyengébb dohány??? Vasárnap megint lájtoskodunk ^^

theone91
Én a erdei és trópusi tropicanat, a kétszõlõt, kétalmát ajánlom!