Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Akinek nincs szélfogója, vasárnapi ebédnél csórja el a konzervdobozokat (2db).
-1. lépés, ha valami customot akarsz, akkor tépkedd le a papírokat,(ezeket mindenképp) és rajzolj😊
-2.lépés Vágd ki a konzervdoboz másik résézt is, hogy olyan legyen mint 1 csõ.
-3.lépés Illeszd össze õket, elvileg ha jól forgatod van egy pont ahol egymásba csúsznakegy picit.
-Mosd ki, és törölgesd el rendesen.
-Itt jön a kétféle változat.
1.: Csak simán a külsejét körbeszigzalagozod 3-4x hogy légmentesen zárjon.
2.: Az alsó csõ felsõ részébe ahová belecsusszan a másik csõ tegyél körbe technokolt, vagy sziloplasztot. Ha ez megszáradt ragaszd körbe szigszallaggal rendesen.
Én az 1. csináltam meg, de majd kipróbálom a másikat is.
Saját találmány😊) Képet majd teszek fel
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én is szívtam tegnap egy barackosat. (meg még sok egyebet is.. )
Viszont a citromos dohány íze még mindig nagyon rossznak tûnik.<#szomoru1>#szomoru1>
Most értem haza nagy pipázgatásból, a dunaparton voltunk.Spanom 85cm-es pipáját avattuk fel egy barackos dodóval ami egész jó volt.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
bár én nem dohányzom, de a pipát pl úgy jó szívni (állítólag 😊), hogy csak a szádba veszel egy kis slukknyi füstöt, és pöfékelsz - a mi verziónkkal meg rácsatlakozik az ember a végére és addig szívja, míg be nem horpad a homloka 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
link
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nekem a havas kertbe, boxxerbe egykörfutás volt a kedvencem.
"bár az én szmájlimegfogalmazásom a hsz végére korlátozódik"
bár nekem eddig csak a forduló motorcsónak jön össze...
amúgy meg látom "te sem egésszen vágod", hogy a smiley mit jelent a mondat végén. én csak arra jegyeztem meg a korábbit, hogy egy egész korong szenet emlegettél, ártatlan tréfa volt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
8-10 mp vagy mennyi?
amúgy hogyan lehet profin vizipipázni ha vannak kezdõk is 😄?
a nem nagyzoló, dévidhásszelhoff rendes vízipipások ezek szerint egy korong felénél abbahagyják és elteszik máskorra, vagy hogy? 😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Remélem nyáron lesz valaki aki kiprobálja velem 😊)
fura is lenne, ha innen a fórumról mondanánk meg, mit szabad nektek és mit nem 😊