Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap szívtam egy kétalmás-citromosat, egész jó volt, csak a kétalmás nakhla, a citromos meg hennawy és a nakhla alig érzõdött :S de így is fasza volt

Nem írok ide semmit, mert még kimoderálnak...

hát én nem ünnepeltem 😊
theone91
Ilyen is van? LOL (?)

Scottt
Ma van a vizipipa világnap srácok!😊
Pipára fel!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

én nagyot szoktam szivni és akkor eltudok játszani a füsttel. de utána szünet iszom egy kis szahlebet😛
vazzeg már le fogok állni arról hogy szivom mint egy állat sok ideig mert kiüt. xD
csak kis szivások és fujások,idáig azt hittem hogy hosszú szivás és nagy füst a lényeg.

xD azt adtad
theone91
Igen, lehet, hogy az én szövegértési problémáim uniót alkotnak a te fogalmazási problémáiddal 😄

nem értem,ki vonta volna kérdõre mit?
ha arra hogy godnolsz hogy:"télleg 10 mp-ig beszivok egy szivást."ez elég kemény szöveg xD

theone91
Még jó, hogy tudsz fogalmazni... Amúgy meg ki vonta kérdõre?

télleg 10 mp-ig beszivok egy szivást.

me ugy szivod mint az ááálat xD
miért üt ki mindig a pipázás 😄?
xDD

sztem meg elfogyott a dohány, szedd le az alufóliát és pakolj bele újat 😛 nekem ez szokott lenni... amúgy a hõfogóból a legjobb a sörösdoboz 😛 bár nagyobb átmérõjû kerámiákhoz nem jó :S de én már használom fél éve és nagyon hasznos és jó 😊 és nem is csúnya feketére befestve 😛
thx<#wink> én is erre gondoltam valszeg túl sokat dohányt tettem bele
ChuckyHUN
úúú ez a kólás cucc igen ütõs 😊)) itt röhögünk😄DDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Szén az Hassan Sisha, a hõfogó meg két konzervdoboz. Lehet az baj, hogy túl nagy a nyílás a hõfogó tetején???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

edios
Plíz júz normális szén end hõfogó. Tenkjú.

(Mondjuk mi ha összejövünk 2-3-an 20perc alatt simán kivégzünk egy tömést szal annyira nem vészes)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ChuckyHUN
Mitõl áll meg a szén egy 20 perc alat???
Mi a rák a baja??? Elemgy a füst😞((

Lacee
törölhet a hozzászólásokból egyenként és szerkeszthet a banneren, nem kell a modiknak szólni ha vmi gond van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ChuckyHUN
Ok, bosci mostantól egybe írok mindent^^ most szívjuk spannal a citromost, valami eszméletlen k4rva jó.. Megy a karika 😄D

mivel jár ez a házigazdasáG? 😛

amúgy nekem tök mind1, legyél ha akarsz 😛 😄
theone91
Talán az alufólia hozzáért a dohányhoz? de rengeteg oka lehet :\

Lacee
ne vedd zokon de én pl nem: eleve nem kéne minden félmondatod külön postba írni, ez nem chat - a házigazda mutasson példát. No meg némi fórumos tapasztalat sem ártana. De nincs harag, ugye? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
lehetséges ok no.1: nem volt túl közel a szén a dohányhoz? ha megég, akkor nagyon hamar rossz íze lesz!

Most végeztem pipázással, de a végén teljesen meg kb 20 perc után is éreztem már rajta a szén ízét, szal nem volt vmi jó<#duhos2>mit csináltam rosszul?
ChuckyHUN
Írja le mindenki aki igen.

ChuckyHUN
😊))

theone91
ChuckyHUN for President!(?) <#hehe>

ChuckyHUN
Na ki támogatja hogy házigazda legyek?

de azé vannak közöttük nagyon lehuzósak. szal 50g-os 700ér meg ienek...és sima nakhla...nem al fakher:p
edios
Körúton nagyjából minden sarkon van pipszis bolt<#buck>

Pl. Blaha, Üllõi(Ferenc krt), Boráros stb..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

fáraók háza, keleti fûszeres, sultancenter, vizipipa.eu és még temérdek mennyiségû pipa bolt van pesten. ha felszállasz a 4-es villamosra a blahán és nem a nyugati felé mész vele, hanem az ellenkezõ irányba akkor- kb 4 megállóra is van 1 vizip. bolt ablakból látni. na pisz
ChuckyHUN
Egyiptomban😄D
Én vidéki vagyok, de valami engem is érdekelne ilyen bolt

Üdv! Már biztos volt róla szó, de most nem fogom végigolvasni az egész topicot, az utolsó pár oldalt átnéztem, nem találtam semmmit. Szal csak az érdekelne, h a bp-iek hol szoktak venni dohányt, hol a legolcsóbb. Esetleg van vhol csempészett dohány?<#smile><#banplz>

theone91
Apricot, azaz kajszibarack...

ChuckyHUN
jaja

itt?
ChuckyHUN
mit lehetne tenni h ne legyen tõle hányingerem meg ne remegjenek a lábaim?

ChuckyHUN
Szerintetek ha ég csak fél éves a regem lehetnék házigizda,???
Támogatjátok az ötlete?

ChuckyHUN
na jó megyek, kipróbálom a vanillát. Reggel újra jelentkezem.

ChuckyHUN
simán vanilla?

ChuckyHUN
deee én nem akarok keverni 😊)

RAZOR27
Sztem Cserri+kóla , Vanilla+kóla mindenképp jó, leaglábbis nekem bejött(héten teszteltem) aztán kísérletezésképp egy kókusz+nari talán jó kontrasztot alkot.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ChuckyHUN
-Kókusz
-Cocktail (Fruits Flavour)
-Mango
-Vanília
-kóla
-menta
-citrom
-Apricot (ezmiez?)
-Déligyümis
-2alma
-narancs
-cseresznye

RAZOR27
okéjj <#nevetes1>

ChuckyHUN
leirom a listát maradj itt

ChuckyHUN
bakker olyan nincs 😄

RAZOR27
eper?

ChuckyHUN
Portugál - Török meccs közben pippantani fogok egyet, milyen dohányt próbáljak szerintetek??? ( Cseresznye kétalma kizárt)