Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

használtatok már el hennawy dohányt már?
lehet paranoiás vagyok, de mostanában az 50g-os dobozban mintha kevesebb lenne a dohány. régebben kb. 5 alkalomra volt elég, legutóbb 3-at alig tudtam megtömni. vagy a kerámiám térfogata nõtt?!<#idiota>

theone91
Asse baj ha egy kicsivel többet rakunk bele... 1. Így több füst, 2. Érik a vesszõ, 3. Karamell íllat a szobában (ha szobában pipunk 😄)...

Lacee
jobban tényleg nem lehet leírni, annyi kell, míg kb olyan nedves nem lesz, mint a "gyári" cucc (vagyis eléggé)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

theone91
Egyértelmû... 😄

hehe😛
amig elég nedves nem lesz 😛😛
mennyi mézet rakjak 50g-ba??
uristen ketõt vettél abbol a borzalombol😄 váltsd be!! visszaveszik ha van azonos márka
Lacee
mézzel és/vagy glicerinnel kend, ne zselével 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Méz??
theone91
Méz!...

kac-kac😄😄
theone91
Te is? Én mondjuk csak sárgadinnyável, me nagyon megutáltam... Rosszul leszek a szagától... Hülye voltam, mert fél kilónyit (!) vettem (2 x 250g)... Azóta is megvan még az egyik, bontatlan sárgadinnye :|

a hajad színétõl függ
nekem azt mondták ha száraz a dohány akkor zselével (kajára való zselével) összekeverem, és az ugy fasza. ez komoly???😄😄😄
am most ugy van 50g sárgadinnyém, h azt hittem mandarint veszek. rohadtul hasonlit a két gyümölcs😄
egyszerûen nem merek. már a szaguk vhogy visszataszit😄
Lacee
naranccsal voltam ugyanígy hosszú ideig, de a múltkor újra megkóstoltam (albérletben csak az volt 😄) és meglepõ módon nem fogott el a hányinger. tégy egy próbát te is!

sárgadinnyétõl és citromtól vannak rémálmaim. de valszeg azér, mert még anno mikor kezdõ voltam, ezt a kettõt toltam 1.5 hónapig
theone91
Elég légmentesen lezárni, nem kell hûteni... <#wilting>

Lacee
mindenki mást fog mondani, nekem az eper és a nakhla mentája (az al-waha ízlik)

azigen😊 jó hát kösz majd kipróbálok amennyit tudok, csak az a baj hogy ahol lakok nincs valami nagy dohányválaszték. vagy csak én nemtudok róla😛 és akkor melyik volt a legrosszabb, amit szívtatok?😄 (Kétalmát nem ér mondani!😛 )

Apus
Kávét csokismentával, cappuccinot ízesítetlen dohánnyal, citromot mentával, narancsot citrommal, ezeket mind magában is, ezeken kívül Five Start, cseresznyét, mentát, kólát, csokit, al-waha kókuszt, néha banánt, néha mézest keverve, ezüst almát, fahéjat, szõlõt, tropicalt, mandarint, de van még rózsa, eper, cardmamon vagy mijapöcs, megmég nemtudom. Hûtõm televan dohánnyal, kaja alig fér be 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
ejha, nem aprózod el 😄
nekem csak õszibarack, citrom, menta és egyalma(!) van, ezek jönnek be leginkább.

õszibarack 250g, sárgabarack250g, cherry, banán, guava, tropic, alma250g, fahéj, menta, görögdinnye250g, szõlõ, cola, kávé, pisztácia, sárgadinnye, narancs, krémnarancs250g. most ezek vannak otthon ezekbõl keverek, legjobb: alma+fahéj+menta
remélem kielégítettelek 141111
sokan szidjátok a 2almát..😛 akkor ti milyet szívtok?

Nem hiszem, hogy ki tud száradni. Nekem egy évig volt egy 250g-os dohányom, igaz 'fogyasztottam' is, de nem lett semmi baja a felbontás ellenére.

gondolom a dohány tovább fog drágulni, mint ahogy szinte minden már ebben a világban. az lenne a kérdésem, h a felbontatlan dohány ki tud-e száradni? mert ha nem, akkor érdemes lenne elõre bevásárolni a dohányt nagyobb mennyiségben, mielõtt újabb drágulás jönne.

de minek nekem még dohány, ha pipám sincs?😄 a sultancenter-tõl vagy a vízipipacenter-tõl akarok venni. a sultanban mennyibe kerülnek az olyan 47 cm-s pipák, amilyenek a vpcenterben is vannak? és az 50g-s Nakhla?

avengir
2 almás a létezõ legszarabb dohányok egyike. És a száraz dohány nem füstöl.

https://hotshu.wordpress.com/

szerintem a kétalmás szar 😄 a százaz dohány meg szintén 😛
Szentem baj ha száraz a dohány😄 vagyis nem szerintem, hanem tényleg baj is😊 (lehet h azért is nemjött füst.) Gyógyszertárban lehet venni glicerint, ha egy kicsit meglocsolod vele a dohányt akkor elvileg jobb lesz😊 http://www.vizipipablog.eu/2008/06/03/a-glicerin-hatasa-az-erzekszervekre/

Hm... most vettem vaníliás dohányt. Nem jött a füst. Az baj ha száraz volt a dohány? Már úgy vetem, h csont száraz volt. ugyh inkább visszaváltottam a barackosra. de mivel szar íze van, ezért ettem mellé cukrot😄 ugy nem volt annyira rossz.😄 nah mind1😄 legközelebb 2almásat veszek ha már ennyien mondják h fasza.
theone91
Ha nagyon kapar, egyél mellé egy kis gyümölcsöt! (...Nálam bevált...)

Köszi a tippeket. Majd kipróbálom õket a nap folyamán.😊
Lacee
narancs, sárgadinnye, kétalma -> ezeknek nagyon intenzív ízük van, próbáld ki

amúgy nekem még nem volt olyan tömésem, hogy ne éreztem volna VALAMILYEN ízt, szóval lehet hogy túlságosan is messze tetted a szenet, így nem is "izzik" a dohány (a füst hiánya is ilyesmire utal)

én még tudom neked ajánlani a folia kétrétegbe hajlitását igy kevesebb hõ éri a dohányt, nem ég meg annyira h iztelenné/rossz ízûvé váljon. a folián lévõ lyukakat gombostûvel/tüvel szurd, igy kisebb lukak lesznek rajta, mint ha fogpiszkáloval szenvednél. és ez még egy saját találmány h a szenet a kerámia szélére rakod nem tõböl középre. sok sikert.
pár hsz-el ezelõtt épp arról van szó hogy mitlehet csinálni ha kapar a füst😊. és pont én kérdeztem, szóval arra válaszolni nemtudok csak annyit amennyi le van írva a banner alatti linkben is: "Hogyha van a pipádon füstkieresztõ szelep, akkor a megégett dohányból adódott kaparó füsttõl meg tudsz szabadulni. Csak bele kell óvatosan a csõbe fújnod, és a szelepen távozik a füst.". Dohánynak én a Nakhla kétalma-t ajánlom, a többi nekem pl. nemjött be. De ha jön füst szerintem van íze a dohányodnak csak gyenge, vagy ha nem pipáztál még ezelõtt akkor te vártál finomabbat, aromásabbat😛

Sziasztok!
Van egy pár problémám a vizipipámmal kapcsolatosan. Imádok vizipipázni, de valami mindig szar.vagy nagyon kaparja a torkomat és szenes íze van, rájöttem h hozzáér a szénhez a dohány. miután ezt a hibát végre kijavítottam, nem jött a füst.... Aztán a másik, h eddig 3 féle dohányt vettem magamnak, és egyiknek se érzem az ízét. én csinálom szarul, a pipa a szar? vagy csak egyszerûen kifogtam 3 semmmilyen ízû dohányt? légyszi segíitsetek. nagyon sürgõs lenne:S
értem így is. majd próbálkozok vele. :]

igaz😛 most már nem ég a szén de majd legközelebb kipróbálom hogy belefújok😛 bár elég gyorsan rossz lesz, szal percenkét lehet majd fújogatni😄 köszi a segítséget

theone91
Hát, ha mûanyag a csõ, akkor a végénél bevágnám egy kicsit (egy-két centit), egymás alá tolnám a vágás mentén, így a csõ vége összeszûkül, és ráraknék valamiféle gumit, hogy ne ugorjon szét, illetve ki a pipából..

(Bocs ha nem/nehezen érted meg, nem tudtam könnyebben fogalmazni :|, ehhez ábra kéne 😊)

edios
Katt felül a "Hogy használjam a vízipipát?" linkre, és megjelenõ oldalon ajánlom a "tipp: Mire való a szelep?" vagy a "tipp: Mit csinálj, ha kapar a füst?" menüpontot (ua), szépen le van írva, és fényképekkel mutatják is mit hogyan.

szerk: ki is raktam a direkt linket

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

"Esetleg a szelepre nézz rá, ha zárva van, az is tud ilyen kellemetlenségeket okozni." ezt elmagyarázod?😊 mármint. az a szelep ami a pipa oldalán van és kis golyó van benne nem?😄 annak hogy kéne lennie akkor?😊

edios
Hmm.. Esetleg a szelepre nézz rá, ha zárva van, az is tud ilyen kellemetlenségeket okozni.
Egyébéknt ha érzed, hogy kaparós, akkor bele kell fújni a csõbe, és a rossz ízû füst távozik a rendszerbõl.<#wink>

köszi a válaszokat. a gyûrût majd kipróbálom. egyébként nemszoktam sok dohányt tenni a tartóba épp ezért hogy ne legyen erõs de nem lesz jobb. alufóliára meg elég kis lyukakt csinálok szóval annál kisebbet enmtudok fogpiszkálóval. van ilyen szént tartóm is (http://www.vizipipavasarlas.hu/?p=productsMore&iProduct=16&sName=Sz%E9ntarto-konzol) néha arra szoktam rakni de akkoris kapar pedig nem ér hozzá a dohányhoz a szén😞 csak akkor nem rossz ha kevés a füst de akkor meg nagyon kevés.

Nah igen, anélkül is sikerült már lerántani a marhájának. De te hogy csináltál belõle pipacsövet?

edios
Bogyók helyett csinálj minél kisebb lyukakat az alufólián (pl fogpiszkálóval) és vigyázz, hogy a szén ne érjen hozzá a dohányhoz.

Lacee
az, hogy a kis bogyóktól kevés lesz a füst, természetes, mivel kevesebb forró levegõ éri a dohányt, nagy lesz a "hideg" aránya. esetleg próbáld ki az alufóliagyûrûs megoldást, hátha az segít. a kaparásora nem tudok okosat mondani, sok oka lehet, elsõre a tisztítást mondtam volna de írod hogy már megtörtént. szerintem mindenképp a szénnel kéne variálni, a távolságán, hogy mennyi dohányt teszel a tartóba, ilyesmi.

egyébként nekem is hasonló gondom van, de csak 3 pipából egynél, számunkra befolyásolhatatlan módon minden második tömés eszetlen rossz lesz....

üdv!
vizipipa.eu-ról vettem egy kis pipát. az elsõ pár alkalommal amikor begyújtottam jó volt meg midnen. de mostanában mindig túl erõs a füst és kapar😞 meg is tisztítottam a pipát de nem lett jobb.. próbáltam a szén alá kis alufólia bogyókat tenni hogy távolabb tartsam a dohánytól de akkor meg alig jött füst. nemtudja valaki mitõl lehet? ugyaolyan dohányt szívok mindig... ötlet?😛

theone91
A zuhanyrózs csöve túl durva, kemény, így mikor átadod a csövet "pipapajtinak" akkor könnyen leránthatja a pipát... /tapasztalat :\.../