Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet paranoiás vagyok, de mostanában az 50g-os dobozban mintha kevesebb lenne a dohány. régebben kb. 5 alkalomra volt elég, legutóbb 3-at alig tudtam megtömni. vagy a kerámiám térfogata nõtt?!<#idiota>#idiota>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
nekem csak õszibarack, citrom, menta és egyalma(!) van, ezek jönnek be leginkább.
remélem kielégítettelek 141111
de minek nekem még dohány, ha pipám sincs?😄 a sultancenter-tõl vagy a vízipipacenter-tõl akarok venni. a sultanban mennyibe kerülnek az olyan 47 cm-s pipák, amilyenek a vpcenterben is vannak? és az 50g-s Nakhla?
https://hotshu.wordpress.com/
amúgy nekem még nem volt olyan tömésem, hogy ne éreztem volna VALAMILYEN ízt, szóval lehet hogy túlságosan is messze tetted a szenet, így nem is "izzik" a dohány (a füst hiánya is ilyesmire utal)
Van egy pár problémám a vizipipámmal kapcsolatosan. Imádok vizipipázni, de valami mindig szar.vagy nagyon kaparja a torkomat és szenes íze van, rájöttem h hozzáér a szénhez a dohány. miután ezt a hibát végre kijavítottam, nem jött a füst.... Aztán a másik, h eddig 3 féle dohányt vettem magamnak, és egyiknek se érzem az ízét. én csinálom szarul, a pipa a szar? vagy csak egyszerûen kifogtam 3 semmmilyen ízû dohányt? légyszi segíitsetek. nagyon sürgõs lenne:S
(Bocs ha nem/nehezen érted meg, nem tudtam könnyebben fogalmazni :|, ehhez ábra kéne 😊)
szerk: ki is raktam a direkt linket
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyébéknt ha érzed, hogy kaparós, akkor bele kell fújni a csõbe, és a rossz ízû füst távozik a rendszerbõl.<#wink>#wink>
egyébként nekem is hasonló gondom van, de csak 3 pipából egynél, számunkra befolyásolhatatlan módon minden második tömés eszetlen rossz lesz....
vizipipa.eu-ról vettem egy kis pipát. az elsõ pár alkalommal amikor begyújtottam jó volt meg midnen. de mostanában mindig túl erõs a füst és kapar😞 meg is tisztítottam a pipát de nem lett jobb.. próbáltam a szén alá kis alufólia bogyókat tenni hogy távolabb tartsam a dohánytól de akkor meg alig jött füst. nemtudja valaki mitõl lehet? ugyaolyan dohányt szívok mindig... ötlet?😛