Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
valakinek ötlet?
banánnal mit jó keverni ?
de ne valami hánytató iz jöjjön ki XD
Héten megnézem van e banános aztán lehet kiproszálom
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
banán + szõlõt fogok venni valszeg
vagy banánhoz melyik a legjobb ha keverni akarom?
A banánost fogom kipróbálni,az jónak tünik.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
én most fogok venni dohányt.
melyiket ajánljátok? ami nem olyan erõs lehetõleg olyat.
mert a cherry-t meg a sárgadinnyét megutáltam :S
mondjuk még csak ezt a 2-t próbáltam de már hányingerem van mind2-tõl xDDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Uhmm... Neked nem ajánlom a pipulást 😄...
Most epreset tolok, és újra szerelmes lettem a pipámba... :]
Emfizéma (tüdõtágulat)
Idült elzáródásos tüdõbetegség. - Tüdõtágulat.
Az emfizéma a tüdõhólyagocskák kitágulásával, elõrehaladó károsodásával járó megbetegedés. Azért nevezik idült elzáródásos tüdõbetegségnek (krónikus obstruktív tüdõbetegségnek), mert fõ tünete a légzés akadályozottsága. A tüdõtágulat különbözõ tüdõbetegségek, de legfõképpen az idült hörghurut következménye. Súlyos betegség, mely a dohányzással áll összefüggésben, és nehéz kezelni.
Tünetek:
Sípolás (légzési nehézség, mely sípoló hanggal jár.)
Terhelésre fokozódó légszomj, mikor a légzés nagy igénybevétellel jár.
Hordó alakú mellkas, kidomborodó mellkasizomzat, néha púpos hát.
Lila ajkak.
Fáradékonyság/fáradtság, alvászavarok.
Depresszió (melyet az idült légzési nehézség vált ki).
Kezdetben súlygyarapodás (a csökkent mozgás következtében), késõbb súlycsökkenés (az étvágytalanság miatt).
Állandó köhögés, köpetürítés, amennyiben idült hörghuruttal társul.
Esetleges komplikációk:
Gyakori légúti fertõzések.
Pneumonia (tüdõgyulladás).
Légzészavarok.
Keringési zavarok.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
edzett vagyok😄
már komolyan mondom függõ vagyok
minden nap eltolok legalább 5-6 tömést ááááááh
Hétfõig nem tudok pipázni.... elfogyott a szenem:S Meghalok😄
Szerintem dobd fel a sparheltre, mert átlagosan 5 perc intenzív lángot kér. De jó, no mellékíz, no magnézium, csak tökölõs.
Ahogy Hofi Géza mondta: babra munka, de megéri...