Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
banán az csokival jó 😊 Al-Mazagban van sima csokis.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

banám tropic, banán menta. am saját tapasztalat menta mindennel jó és kb a fahéj is szal ezeket a keverõ izeket nemart venni. keleti füszeresnél 400 a kicsi
oké
valakinek ötlet?
banánnal mit jó keverni ?
de ne valami hánytató iz jöjjön ki XD

ChuckyHUN
Kóla az brutál😄DD
Héten megnézem van e banános aztán lehet kiproszálom

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Köszi
banán + szõlõt fogok venni valszeg
vagy banánhoz melyik a legjobb ha keverni akarom?

nm, banánt amugy nagyon finomnak fogod vélni, de modjával mer azt is nagyon könnyen meg lehet unni. szal ajánlom h többet vegyél egyszerre, és vegyícsd is. yo pöfékelést pisz
Ok,köszönöm szépen a válaszod és masoma válaszát is!
A banánost fogom kipróbálni,az jónak tünik.

edios
Ma este ismét volt alkalmam a banán-vanília kombóval mélyíteni a barátságunkat, és bizony nem okozott csalódást! Kellemes, lágy és finom, szóval akik pl nem szeretik a mentát üresen (<#gonosz1>), azoknak tudom ajánlani.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Brolly28
szõlõ,

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

barack, alma, banán
xD
én most fogok venni dohányt.
melyiket ajánljátok? ami nem olyan erõs lehetõleg olyat.
mert a cherry-t meg a sárgadinnyét megutáltam :S
mondjuk még csak ezt a 2-t próbáltam de már hányingerem van mind2-tõl xDDD

ChuckyHUN
😄 De haverral jó, csak multkor egyedül probáltam és szerintem tul sokat szivatm, oszt azért 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Brolly28
kiüt a dohány?😮

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

theone91
"Meg émelyegnmi + szédülni + izzadnu + lábremegést észlelni"

Uhmm... Neked nem ajánlom a pipulást 😄...

Nekem is olyan dohány kéne ami nem üt ki!

ChuckyHUN
Focimeccshez chillingléeni melyik dohányt ajánljátok ami nem üt ki??? Nem akarok hányni :/ 😄 Meg émelyegnmi + szédülni + izzadnu + lábremegést észlelni

Próbáltatok már duplacsöves kerámiát? Kíváncsi vagyok milyen lehet. :]

Most epreset tolok, és újra szerelmes lettem a pipámba... :]

Brolly28
<#gonosz1><#eljen>

theone91
Embóliát is okoz (vagyis érelzáródás a tüdõben)...

Lacee
egyébként, "tüdõtágulás" google-ban:

Emfizéma (tüdõtágulat)
Idült elzáródásos tüdõbetegség. - Tüdõtágulat.
Az emfizéma a tüdõhólyagocskák kitágulásával, elõrehaladó károsodásával járó megbetegedés. Azért nevezik idült elzáródásos tüdõbetegségnek (krónikus obstruktív tüdõbetegségnek), mert fõ tünete a légzés akadályozottsága. A tüdõtágulat különbözõ tüdõbetegségek, de legfõképpen az idült hörghurut következménye. Súlyos betegség, mely a dohányzással áll összefüggésben, és nehéz kezelni.

Tünetek:
Sípolás (légzési nehézség, mely sípoló hanggal jár.)
Terhelésre fokozódó légszomj, mikor a légzés nagy igénybevétellel jár.
Hordó alakú mellkas, kidomborodó mellkasizomzat, néha púpos hát.
Lila ajkak.
Fáradékonyság/fáradtság, alvászavarok.
Depresszió (melyet az idült légzési nehézség vált ki).
Kezdetben súlygyarapodás (a csökkent mozgás következtében), késõbb súlycsökkenés (az étvágytalanság miatt).
Állandó köhögés, köpetürítés, amennyiben idült hörghuruttal társul.

Esetleges komplikációk:
Gyakori légúti fertõzések.
Pneumonia (tüdõgyulladás).
Légzészavarok.
Keringési zavarok.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
napi 5-6 tömés? az még vízipipával is kemény dohányzásnak számít ám <#wow2>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LOOOOOOOOL

ChuckyHUN
tág lesz a tüdõd😄

a tüdõtágulás mien következményekkel jár?
theone91
Vigyázz avval az 5-6 töméssel/nap... Könnyen tüdõtágulást kaphatsz...

nekem meg heti 1-2 😛 de elég is annyi 😄
de hallod napi 5-6 tömés. te állat én 2 és fél éve tolom de még mindig csak vacsi után 1x és akkor yo meg minden😄 beteg vagy
Brolly28
már 3 éve
edzett vagyok😄

durván tolod... nekem már kettõ után fáj a fejem.

theone91
Ha gilleztek a hétvégén akkor tudsz pipulni 😉

Brolly28
gecc a pipára rá lehet szokni😄
már komolyan mondom függõ vagyok
minden nap eltolok legalább 5-6 tömést ááááááh

avengir
CocoBrico

https://hotshu.wordpress.com/

Vizipipa hiáááány:S:S:S
Hétfõig nem tudok pipázni.... elfogyott a szenem:S Meghalok😄
edios
Elsõt viharról, többit elõzõ szénrõl.

theone91
Az a vihargyújtócska alaposan fel fog hevülni... Sztenderd gyújtó pedig olvad 😄

kókusz szén: Indonéziában csináltatjuk. Ma raktam fel a webre, bár már 2 hónapja megjött.
Szerintem dobd fel a sparheltre, mert átlagosan 5 perc intenzív lángot kér. De jó, no mellékíz, no magnézium, csak tökölõs.
Ahogy Hofi Géza mondta: babra munka, de megéri...
ha van elég gázod és türelmed akkor biztos 😄
hali! van ez az uj szén, a kókuszos. azt olvastam rola h gázon kell begyujtani, próbáltátok már vihargyujtóval? metr szerintem azzal is menne a dolog
most tolok alma mentát, gondoltam tudnotok kell róla XD
Már megijedtem, hogy naggyal annyi idõ. :]

theone91
Jah, ha egyedül vagyok...

50 perc? Kis szénnel?

Lacee
nem, általában én azt csinálom hogy mikor már elég jól látni a csövet az üvegben, akkor abbahagyom, addigra már semmi értelme. mintha rémlene, hogy valahol írtak a tömés végében levõ káros anyagokról is, szóval már ideológiát is gyártottam mellé 😊)

A végfele én már inkább kidobom mert már alig érezni valamit...csak nálam van így?

theone91
Egyedül kb. 50 perc... (De kiwis dohánnyal már volt 2 óra is...) Sztenderd (Three Kings) szénnel...

neked meddig tart 1 szén, ha egyedül vagy?

theone91
Kb. egy órája mostam el 😄

Most szívok El Hennawy Sárgadinnyéset!Rajtam kívül pájpol még most valaki?

theone91
Vagy te nõttél, és így kissebnek tünik 😄

edios
Vagy a gravitáció nõ, vagy a tüdõd<#wink>