Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
köszesz, épp jövõ héten esedékes nekem is egy látogatás. a nagyobbik szén hogyé' megy, azt nem tudod esetleg?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Apus
Voltam ma a Szultánba készlettöltés miatt. Akit érint:
Nakhla: 50g/600; 250g/1600 (nincs már akcióba 1200-ért az a néhány íz)
Al-Waha: 50g/500; 250g/1600.
Fakhert meg a többit nem néztem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
kevés mézzel keverjétek össze, de ne ússzon benne hanem csak annyira legyen tõle nedves mint a frissen vett dobozos dohány.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DeerHunter01
mézet öntsetek rá

\"Erről van szó!\"

Divizio88
Sziasztok...PLSPLSPLS segitsetek!!!
El jottem egy baratomhoz pipazni.
En nem hoztam az otthoni keszletemet 😞
es a baratom csak disznek hasznalja a pipajat...
talatunk neki egy bd dohanyt de nagyon nagyon szaraz
szaraz kaves izu ....mit csinaljunk vele ???
hogy hozzuk helyre egy kis nedvesseget mivel hozhatnank bele ???
plss segitsen aki tud varom a valaszt :-s koszi koszi....😄

HIP-HOP ARAD

bauer15
Hát ez a dolga😄 a saját termékét reklámozni😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Apus
árusokkal nem kell törõdni. nekem egy arab származású arus azt mondta, hogy náluk a hennawy a legjobb márka, csak azt szívja mindenki. aha képzelem😊 mint nálunk a Symphonia k.b.😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mondjuk az szeritem is hülyeség hogy feltölt energiával,mert mi egyszer szívtunk citromos dohányt és teát öntöttünk a tartályba.Tyyûûû utána rohadt álmosak lettünk.

bauer15
Nekem se jött be😊 pedig az árus azt mondta hogy fel is töltõdök energiával😄

én nagyon utálom 😄
Elég jó lehet.Kipróbálnám, csak drága.

mcdrusza
Nakhla dohány, ilyen.
istenostora03
keményebb mint a heroin vagy a kokain <#idiota>

HiPPoNaX
Olyan jol hangzik, mindjart ki is probalom <#idiota>

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

lipton + technokol, egyedi keverék

HiPPoNaX
Milyen marka?

az fasza lehet

mcdrusza
vettem egy új dohányt, earl grey teát, nagyon jó íze van. teát ittam mellé így mégjobban kihozta az ízt.😊
Apus
szerintem a vegyesgyümölcsre hasonlít leginkább, vagy az al-waha cukorkára.

az 5stars az milyen ízû?😄
mcdrusza
fú nekem a kiwi nemjött be, kicsit olyan mûanyag íze van.
személy szerint, igy látatlanba aztmondom jobb a török. bár mûködésében nem lehet nagy különbség, mindkettõ alkalmas pipázásra 😊 de a török biztos szebb, igényesebb és tartósabb anyagokból készült, mind a webshopos "sorozatgyártott" pipák! de használni ugyanúgy tudod õket!
istenostora03
valaki?😄

ÉN legjobban a narancskrémet a kivit és a 5stars-t kedvelem.

edios
Nálam még mindig Jázmin a nyerõ😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mcdrusza
ezt akartam írni. ez így van tapasztalatból tudom.

más: nekem a meggyes dohány jött be eddig legjobban, el is fogyott már, tuti beszerzek belõle.
Helóz, én nagyon szeretek pipázni, mert van feelingje meg minden, és az almás dohány sztem mindent visz. <#eljen>

Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?

edios
<#eljen>

Apus
leginkább a vízoszloptól függ, hogy mennyire nehéz szívni. ha a pipatest csöve mélyebben lóg a vízbe, egyértelmûen nehezebb. szívócsõhossz nem számít, átmérõben meg nincsenek akkora differenciák ami számítana.

hello! senki nem tud köztálcát vizipipára?
5m0k3r
Lehet hogy el van dugulva valahol.
Nekem 2 méter hosszú, 13mm átmérõjû szilikoncsõ van most, ezelõtt valamivel vékonyabb ugyanilyen típusú csövem volt, és azt nehezebb volt szívni. (ugyanazt a fa részt használtam mindkettõhöz, amit egy régi elhasznált eredeti csõrõl szedtem le)
Ezért gondolom hogy az átmérõ számít.

Atikah
egy eredeti török pipa jobb mint a webshop-ban vásárolt egyiptomim?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

uj dohány, csokismenta kipróbálva

szerintem kurvajó, fõleg hogy ennyire mentolos, a füstje is tömény és szép, 9/10😊

bauer15
igen erre gondoltam én is de az én hosszab csövem még vastagabb is mint a rövidebb és mégis nehezebb

5m0k3r
Szerintem nem a csõ hosszától függ hogy mennyire erõsen kell szívni, hanem az átmérõjétõl. A vastagabbat sokkal könnyebb szívni!

bauer15
majd holnap leírom a pipa méretét mert amit kaptam hozzá csõ azt nagyon ersen kell szívni és hát egy idõ után fárasztó
majd kipróbáltam egy rövidebb csõvel azal pedig könnyen jött
de akkor ennyi a különbség a két méret között?

edios
Méret-, és minõségbeli különbségek a jellemzõek rájuk.

bauer15
kinek milyen hosszú szívó csöve van?
van különbség köztük ? szívó erõben vagy valami?

HiPPoNaX
Gaztuzhelyen is maceras begyujtani, illetve inkabb sokaig tart, mint maceras. Ettol fuggetlenul en merem ajanlani, nekunk bejott. Ha sokat pipazol, biztosan megterul az ara.

skrimer! nekem nem jött be a kókusz szén,gáztûzhelyen is nagyon nehéz begyujtani😊én maradok a hagyományos öngyulladós holland szénnél.de amugy ha sikerül begyujtanod,akkor egész jó,de sztem többet érsz az öngyulladóssal😊
skrimer
sziasztok.tanácsot szeretnék kérni méghozzá a kókusz szénrõl mi a véleményetek?vagy esetleg milyen szenet ajánlotok a pipához...a begyujtási nehézség nem gond mert van géztûzhely.
köszönöm!
-skr-

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

hello! nincs valakinek véletlenül eladó 47-es pipára való hamuzó tálcája(ami a kerámia alatt van)😄 ha van akkor póstai utánvétellel is érdekelne,mert belefér 1 borítékba😊
Looooser
ez egy laza ópiát pipa drogozáshoz a legjobb XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Én tudok neked eladni szenet!!! 400 ft/10 db a belga szén.Ami tapasztalataim szerint is jobb mint a holland(nem kormol,ne füstõl és tovább ég)

avengir
Hali!
Hol kapok most jelenleg olcsón szenet?

https://hotshu.wordpress.com/

Sziasztok!😊 olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek érdemes mixer kerámiát rendelni? ha volt vele jó vagy rossz tapasztalatotok akkor lécci írjátok le😊 elõre is köszi
Apus
ja látom Te is erre gondoltál😊

Apus
nem volt az használt csõ. az újaknál egyszerûen elõfordul, hogy faforgács marad benne.

dehogy volt használt csõ. annak szaga lenne, nem arulnak ezek itt olyat... de amguy meg nem kell parázni, biztos vmi reszelék ami bennemaradt ,semmi bajod nem lesz...

jah, egy arab kecskepásztoré volt, és a sivatag homokját érezted a szádban 😊