Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nakhla: 50g/600; 250g/1600 (nincs már akcióba 1200-ért az a néhány íz)
Al-Waha: 50g/500; 250g/1600.
Fakhert meg a többit nem néztem.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
El jottem egy baratomhoz pipazni.
En nem hoztam az otthoni keszletemet 😞
es a baratom csak disznek hasznalja a pipajat...
talatunk neki egy bd dohanyt de nagyon nagyon szaraz
szaraz kaves izu ....mit csinaljunk vele ???
hogy hozzuk helyre egy kis nedvesseget mivel hozhatnank bele ???
plss segitsen aki tud varom a valaszt :-s koszi koszi....😄
HIP-HOP ARAD
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
más: nekem a meggyes dohány jött be eddig legjobban, el is fogyott már, tuti beszerzek belõle.
Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?
Nekem 2 méter hosszú, 13mm átmérõjû szilikoncsõ van most, ezelõtt valamivel vékonyabb ugyanilyen típusú csövem volt, és azt nehezebb volt szívni. (ugyanazt a fa részt használtam mindkettõhöz, amit egy régi elhasznált eredeti csõrõl szedtem le)
Ezért gondolom hogy az átmérõ számít.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
szerintem kurvajó, fõleg hogy ennyire mentolos, a füstje is tömény és szép, 9/10😊
majd kipróbáltam egy rövidebb csõvel azal pedig könnyen jött
de akkor ennyi a különbség a két méret között?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
van különbség köztük ? szívó erõben vagy valami?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
köszönöm!
-skr-
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék