Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
várjuk a másik képet:]
amúgy ha jól látom pont ugyanilyen pipám van.
fook
még nem volt idõm szenvedni vele 😄 majd egyik nap nekiállok.😊 és így is tökéletes 😊

Apus
jól megcsináltad. nem tudtad volna az eredeti csõ végét használni a csatlakozáshoz? vagy nem passzol az átmérõ hozzá?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

fook
Auchan kertészeti osztály 😊

mcdrusza
tényleg jól néz ki, nekem is kell.:]
fook
fõleg amikor megy benne a füst 😄 állati 😄

DeerHunter01
faszául néz ki, neonzöld <#eljen>
be kéne nekem is szereznem egy ilyet

\"Erről van szó!\"

fook

sajna csak ilyet sikerült lõnöm , holnap lesz fényképezõs is , csak az most nem volt itthon :|

na meghirdetem még1x😊 Eladó:
1 db al masah 250g-os dohi: 3000ft
3db: 8000ft
ízek: kétalma,fehér szõlõ,fekete szõlõ, görögdinnye, áfonya, sárgadinnye vegyes gyümölcs, banán, banán fagyi,kiwi-eper,eper,sárgabarack,szeder,citrom,red bull.
érdekel írj pü-t.
sabodave
Nálam már este van😊

nekem is ilyen home-made csövem van kettõ is. A legjobb az íze és sztem nem is nehéz szívni,még nem is lesz koszos a belseje.És ami nekem a legfontosabb volt: nem törik el!

mcdrusza
nehéz szívni:]
fook
mitõl köpöd ki ?😄

mcdrusza
én ezt a szívószál vastagságú csövet msot emgcsináltam, begyújtottam, de kiköpöm tüdõmet.😄 íze viszont jobb.
Lacee
nem, nagyjából olyan vastag, mint a mutatóujjam. az akváriumot csak a ráakasztott címke írta, lehet hogy hülyeség...

majd csinálok fényképet róla, hogy hogy is néz ki összeszerelve, csak most nincs itthon a csõ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mcdrusza
akvárium csõ az olyan átmérõjû mint egy szívószál nem? mert olyan nekem is van itthon.😄
fook
oks délután csinálok 😄

mcdrusza
+
sabodave
jaja egy képért én sem haragudnék meg😊

fook
jóaz 😊

csinálhatnál egy képet róla 😊

Lacee
beletettem a régi csõ lecsavarozható két végét, így olyan, mintha lenne egy boltban vett vízipipacsövem átlátszó középrésszel, és nagyon igénytelen illesztésekkel (szigetelõszalag) a két végén 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fook
😄 vékonyabb mint az igazi csõ 😄

mcdrusza
tyühû, lement az ára vizipipa.eu-n, márcsak 3750.00Ft a 250g. 😮
de még mindig megéri Emberke202-tõl rendelni.😄
Na gyerekek utolsó lehetõség: akinek kell 250g-os Al masah legjobb minõségû dohány 3500 Ft-ért ( Postát tartalmazza az ár) írjon.
mcdrusza
néha megég a hõfogótól, egyébként ha kinnt pipáztok akkor a jó, megtartja a hõt.
ez a gumicsöves megoldás nemis hangzik rosszul. én azt hittem külön pipához való gumicsõrõl beszéltek. hogy szívod bekapod az egész csövet?😄
Apus
Tartja a hõt is, sokkal jobban felmelegszik a cucc a dohány fölött, ezáltal jobb tõle az íze. Mondjuk én személy szerint ki nem állhatom, nekem valahogy fojtós füstöt csinál mindig.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

popzu
az igazábol nem höt tart,hanem pl ha lakásban pipázol akk jó rátenni mert ha leesik a szén akk pl volt szpnyeg nincs szõnyeg😄

gallardo
köszi. egyébként az a hõtartó sapka amit adnak hozzá ér valamit?

fook
sokkal jobb mint a sima 😊

Lacee
én is hasonló áron vettem az OBIban átlátszó gumicsövet, asszem akváriumhoz való hivatalosan. a két végébe pont bele tudtam erõltetni a szétcsavarható pipavégeket, teljesen jó 😊

fook
auchanba vettem 2,5 méteres zöld gumicsövet 1050 ftért 😊 pont belefér a pipámba , egy kis szigetelõszalagot (olyan fehéret nem a ragasztósat ). És még jól és néz ki ahogy a neonzöld csõ megtelik füsttel 😊 nembeszélve arról hogy nincs rozsdadarab , kis darabkák , mellékíz , és könnyen tisztítható..😊

sabodave
milyen gumicsövet használsz, illetve hogy operáltad rá a pipára?
esetleg képet tudnál mutatni róla?
(ui: épp most szívok egy isteni kétalmát😛😊)

Lacee
nedves dohány, jó tömés, forró szén

fook
füst a dohánytól függ , egy 56os pipa sztem pont ideális 😊csövet cseréld le gumicsõre , jeget bele , és egy jó tömés 😛😄

gallardo
üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a nagyobb pipából több füst jön? csak mert szívtam egy 55 centiset illetve egy 26osat és az utobbinak sokkal jobb, kellemesebb íze volt. Valahol olvastam hogy érdemes a tartályba jeget is rakni hogy az kiemlje a dohány ízét. Esetleg létezik valami módszer amivel több füstöt nyerhetünk ki a pipából?

Ha nem lenne világos teljesen új bontatlan dohányokról van szó😊
500ft a postaköltség, így 3500ft-ra jön ki.. webshopba ez a dohány 4750ft és még erre jön a futárdíj.
Az meg h száraz legyen annak az esélye egyenlõ a nullával. Legnedvesebb dohányt gyártják, legjobb minõségû, ezért is kerül 3000ft-ba.
DeerHunter01
oké 😄
amúgy vennék énis ilyen dohányt de sajna nem kapni itt Miskolcon :S
pedig 1x biztos hogy vennék,netrõl meg azért nem rendelek mert a dohány eleve már drága + még a postaköltség is sok

\"Erről van szó!\"

nem fail. személyes átvételnél meg tudtam volna nézni hogy nem e száraz, de még ha pk-t is fizetnem kell ugyanott vagyok mintha megvenném boltban.

Blekk Síp
Nah holnap kipróbálom nyulas kakaóval a csokimentát <#finom>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

DeerHunter01
fail

\"Erről van szó!\"

mégsem kell, bocs.

Narusco lécci a e-mail címedet add meg.
desigo
Igazad lehet mert a többieknek semmi baja
mondjuk a kajától se...
érdekes
Lacee
nem valószínû, még ha teszemazt a dohány fertõzött lett volna valami baktériummal, akkor is elpusztult volna a kb 4-600 fokos szén közvetlen közelében.
elsõ kipróbáláskor max meg szokott fájdulni az ember feje, de az sem gyakori. valószíná, hogy ettõl függetlenül kaphattál be valamit...

fook
attól maximum szar lesz az íze 😊 szerintem ez nem a pipától van 😊

gallardo
lehet hogy valami volt a dohányban vagy nem mostátok ki a pipát rendesen.

Mc Drusza itt egy kis segítség: http://forum.vizipipafan.hu/viewtopic.php?f=73&t=189
desigo
üdv

pénteken életemben elõször kipróbáltam
tunéziából hozott pipa és onnan való almás,epres keverék bele
szombaton már hõemelkedésem volt vasárnap meg végig 38.5 volt a lázam

Okozhatta ez lázamat?