Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
be kéne nekem is szereznem egy ilyet
\"Erről van szó!\"
sajna csak ilyet sikerült lõnöm , holnap lesz fényképezõs is , csak az most nem volt itthon :|
1 db al masah 250g-os dohi: 3000ft
3db: 8000ft
ízek: kétalma,fehér szõlõ,fekete szõlõ, görögdinnye, áfonya, sárgadinnye vegyes gyümölcs, banán, banán fagyi,kiwi-eper,eper,sárgabarack,szeder,citrom,red bull.
érdekel írj pü-t.
majd csinálok fényképet róla, hogy hogy is néz ki összeszerelve, csak most nincs itthon a csõ.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de még mindig megéri Emberke202-tõl rendelni.😄
ez a gumicsöves megoldás nemis hangzik rosszul. én azt hittem külön pipához való gumicsõrõl beszéltek. hogy szívod bekapod az egész csövet?😄
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
esetleg képet tudnál mutatni róla?
(ui: épp most szívok egy isteni kétalmát😛😊)
Az meg h száraz legyen annak az esélye egyenlõ a nullával. Legnedvesebb dohányt gyártják, legjobb minõségû, ezért is kerül 3000ft-ba.
amúgy vennék énis ilyen dohányt de sajna nem kapni itt Miskolcon :S
pedig 1x biztos hogy vennék,netrõl meg azért nem rendelek mert a dohány eleve már drága + még a postaköltség is sok
\"Erről van szó!\"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
elsõ kipróbáláskor max meg szokott fájdulni az ember feje, de az sem gyakori. valószíná, hogy ettõl függetlenül kaphattál be valamit...