7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • fifi

akkor én kérek elnézést...
  • Lacee
    egyetétek j0nnykával, legalább történik valami a topicban :D
  • j0nNyKa
    hat de ez kb baromsag, amit irsz, teljes mertekben
    a warez is illegalis, a kurvak futtatasa is illegalis, es a penzmosas is illegalis, es... HALLASZ MASROL ha korbenezel? naugye. engem pl. erdekelt a kommentje, es szerintem ezzel nem vagyok egyedul
  • fifi
    nem ua. mivel ugye a fű illegális, ezért nem értem minek kell ezt reklámozni.
    no mindegy, részemről ennyi...
  • Beast Machine
    csak tipp, egyszer ki lehet próbálni, mert én még nem próbáltam vízipipában. pláne nem víz helyett vermuttal. kíváncsiak voltunk, milyen lehet. kész. csak gondoltam nem egyedül vagyok, aki egy ilyen akció megejtésén gondolkodik, és leírtam mire számíthat. ennyi erővel mi értelme beírni, hogy pl. a vanília-zöldalmás keverék milyen ízű? ua. a kategória...
  • fifi
    fel nem foghatom, hogy mi értelme van beírni azt, hogy Gandzsát szívtatok így-úgy, és hogy mekkorát ütött...
    ennek mi értelme? mármint a kommentnek...
  • NonsenS
    Booocs, rosszul írtam a linkeket. Először erre gondoltam. Mintha irtóra hasonlítana a kettő oldal egymásra. A telefonszám és elérhetőség meg különbözik.
  • Siluro
    a végére mintha szenes lenne. asszem ez lesz a probléma, köszi szépen, legközelebb kipróbálom! :)
  • Apus
    a molasses nem ég be? próbltad mégnagyobb távolságra? a minap nekem is besült hamar, le is vettem a szenet, kiszedtem az égett motyót, és vissza. helyre is jött.
  • Siluro
    Ugyan az ami az előző pakk is volt. De már az előzővel is csinálta. A Blahán vettem a korongot.
  • Apus
    nem valami másfajta a szened? én is vettem újat, azmeg büdös kicsit.
  • Siluro
    Hali srácok! Megint előjött ez a rossz mellék íz dolog. Olyan, mintha a szénkorong füstjét szívnám be. Teljesen kipucoltam mindent, egy darabig yoo is, de amikor a víz és a szifon között összegyűlik 3-4. szívás után a füst megint érezni. Ha kifújom belőle a füstöt és megint szívom akkor megint yoo,d e csak egy ideig. Szénkorong és dohány közti távolság is megvan, fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. :S Ötletek?
  • Apus
    ismerem az oldalt. mit kell vélni benne és mire? :)
    ez is az, itt vannak pipák is.
  • NonsenS
    Ezt és ezt mire tudjátok vélni???
  • Apus
    hama vegyél egy ocsót, kézit vagy kicsit :D
  • Vaxi
    az albiban hagytam a pipámat :(
  • Apus
    olvastam erről, hogy joghurt ízhatása lesz. van epres molasses itthon, asszem kipróbálom ma :)
  • piperdavid
    Sziasztok!Új vagyok a fórumon!Csak a pipa topic miatt reggeltem!
    Tudok ajánlani egy nagyon tuti dolgot!Epres,banános,illetve kókuszos molasseshez lehet egy kis tuningot csinálni.Fogjátok a vázát és kicsit kevesebb tejjel feltöltitek mint amennyi vizet szoktatok rakni bele(csak a habosodás miatt).Ezután tömtök vagy epret,vagy kókuszt,vagy banánt.És olyan ízhatást kaptok mint még soha.
  • Vaxi
    Sikerült beszereznem mentolos molassest, mindenkinek ajánlom, aki szereti a mentolt, mert nagyon adja rá!!! köhögés ellen tuti jó :D
  • Apus
    Vettem rózsás molassest. Apám kibontottam, az epres elbújhat mellette ájer ügyben. Elszíttam egyet, nem rossz, de semmi extra. Hasonlít azokhoz az oldschool bolgár rózsavíz pacsulikhoz :D
    Úgyhogy inkább keverve ajánlom.
  • Vaxi
    mint a cseresznyésnél :D
  • Apus
    nekem ízlik. Bár amikor kibontottam, fél napig penetráns eperszag terjengett a konyhában :) Hálistennek füstöléskor már nem vészes.
  • Vaxi
    jázminosom van, nem a legjobb darab szerintem.[bár én nem szeretem az ilyeneket]
    epres jó?
  • Lacee
    valamilyen virágosat én is tervezek, rózsa vagy jázmin. biztos jó lehet...
  • Apus
    rózsás molassest ismeri valaki? Gondolkodtam ma rajta, de eprest vettem inkább. Meg vettem egy kétcsövű pipát, szép darab.
  • Beast Machine
    úgyisvan. haver elég érdekes dolgokat látott:)
  • Vaxi
    [nemért hozzá]
  • Vaxi
    jól hangzik, én azért gandzsát kihagyom majd
  • Lacee
    hát ha 8-10 grammos tömés a fele ganja volt, még szép hogy ütött, egy focicsapatnak is elég lett volna :DDD
  • Beast Machine
    Na, tegnap elég ütős cuccot próbáltunk ki a srácokkal:

a tartálya citromlével megbolondított Garrone vermut került, jégkockákkal

a szívnivaló összetétele: 1/4 rész kétalmás, 1/4 rész lime-os(zöldcitromos), a több meg Gandzsa.

Elszívtuk 6-an, utána a tartály tartalmát elosztottuk, és megittuk...

Pázzeg, ütött, mint a lórugáa, de nagyon fincsi volt.
  • Gunnersboy
    nekem vaniliás jönbe igazán :)
  • Apus
    na bejön ez a kólás cumó. a narancsos tényleg az egyik legjobb, a citromos koktél meg nagyon istenes, hét elején dörrentettem egy olyat.
  • Lacee
    tegnap kipróbáltuk az egyik lejjebb látható receptet, citromlé+ víz a vázába jéggel, citromos molasses és a tetjén reszelt citromhéj... elég vad volt, marha jó illatot csinált a szobában!
  • Vaxi
    narancsos molasses. nagyon jó!!!
  • Apus
    most kipróbálok valami újat. Vettem ilyen kólás italport(Bolero). Behigítom, ezt rakom a vázába és kólás molassest pakolok be.
  • blackswan
    senkinek semmi új élménye nincs?
  • Vaxi
    üt egy kicsit, de ez most félédes bor. száraz borral durvább :)
    érdemes kipróbálni! nagyon finom!
  • Apus
    jófajta? üt? nem próbáltam még alkohollal.
  • Vaxi
    now playing:
    szőlős molasses + bor
    adja rá!!!!4
  • Apus
    nekem a kólás nagyon bejön, persze ízlés dolga. vettem szőlőst pénteken, rohadtjó.