7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#227 Nekem meg a komódomon van:) Szeretem az ilyen sókristály lámpákat:) Nem fáj tőle a fejem meg ilyenek:) csak szó szerint elfogy:P -
#226 Tetszik??:P
Áh ha már lány vagyok csajos legyen,nem? -
#225 Ilyen az enyém is, csak nagyobbacska, és kétcsövű :) Ha visszajövök pihiből, rakok be képt :D
Egyébként jó fotó, tetszik a lámpa. Olyanom is van, a tévé mellett tartom:) -
Mikilaci #224 Aranyos kis piros -
#223 Nekem ilyenem van:)
-
#222 Hát én csak előszőr és utoljára fizettem:P -
Mikilaci #221 Ti komolyan fizettek azért hogy VIP legyetek itt? Jól olvastam ? -
Mikilaci #220 -
Mikilaci #219 CSibusz.. ha nekem írtad, akkor nekem megjelenik a kép ahogy kell.. -
#218 nálam a narancsdhoány+ narancshéj lereszelve és ugyanennek a citromos megfelelője bevált, megdobta az ízét - csak sajnos hamar, 5-6 szívás után elégett, onnantól semmi különös... -
#217 Nekem nem jelenik meg a Linked avgy bannered vagy akármid :S
-
Mikilaci #216 Én egyszer raktam a pipámba narancs darabokat de semmi extrát nem éreztem a sárgadinnyés dohánnyal.. -
Mikilaci #215 azt csak a bátrak kedvéért írtam... mert úgyse küldi el a nagytöbbség..
ja és a #212 üzenetből - magatokról. -
#214 és ezen melyik vagy te? :D -
Mikilaci #213 -
Mikilaci #212 Sziasztok !
Küldjetek már magadatokról erre az oldalra egy képet magatokról és a pipátokról... olyan kíváncsi vagyok ki ki lehet és mivel pipázgat... -
#211 a másik kérdés ha tjet tettem bele midnig felment a csőbe egyszerűen nem tudtam akármiylen kicsire raktam akkor sem tudtam nem beleszivni... ez pedig nm az én hibám:( -
#210 De ugye bajom nem lehet a kakaotol ?? hogy belekevertem?? szal ilyenektől nem lehet bajom??
-
#209 nem tudni miért fájt a fejed, az se biztos, hogy attól, vagy lehet, hogy levegőtlen volt a szoba és nagyon telepippantottad:) Ha veszel molassest, ajánlom a narancsost. Az nagyon tuti, meg a kólás :) -
#208 Na kiprobáltam kakopor és banán dohányt és elkezdet fájni a fejem tőle:( miért? -
#207 na banán és tej a tej n em gáz ha kvisit felhabzik a gumialátétig?? -
#206 értem és a piátol nem lehet semmi bajom?Szal ugy érztem ok berugok max de káros nem lehet hogy a szénnel stbstbvel találkozik? vagy a füsttel na érted??:D bogozzd ki:P -
#205 nincs tuti recept, próbáld ki szépen hogy neked mi jön be és kész. a piára már válaszoltam, jégkockás kérdés meg megintcsak értelmezhetetlen :D
mi az hogy "lehűti, de azon belül"? próbáld csak ki hogy mi a különbség. no meg olyat is olvastam már hogy mivel így a füst több ideig van víz alatt, több getva is válik ki belőle, de ez csak feltételezés... -
#204 miért is a jégkocka mit tesz ok hideggé teszi,de azon belül? és a kakaoporbol mennyit érdemes tenni teás ,kávéskanálnyi...és a piábol pl cherryből mennyit tegyek? -
#203 kakaóport összekeverni érdemes a dohánnyal, a folyadékot meg értelemszerűen a tartályba tedd. ha van nagyobb mennyiségű piád, akkor tisztán önts az üvegbe, ne keverd vízzel.
ja, és egy tipp: a jégkocka nagyon jó dolog! :) -
#202 meg a piát(alkoholt) a cherryt pl vagy a whiskey-t azt is a vizbe kell tenni? de az előzőre a kakaoporosra is válaszoljatok:) köszike -
#201 Na kérdés..vannak ezek a tipek hogy banana Split meg ilyenek pl a kakoport azt a dohányra kell tenni összekevrni vagy a vizbe kell tenni? -
#200 azért elolvastam a dohányomat:) és az volt ráirva 0,05% nem 0,5% kicsit azért különbség:) Szal azért 10szer gyengébb annál amit mondtál:P -
#199 na látod itt van a lényeg, zsírjó dolog és kész :)
valamiben meg kell halni egyszer... -
#198 Lényeg Vizipipppppppppa Rlz!!:)
Ma veszek hozzá dohányt:P
De szerintem ez akkor is milliószor egészségesebb mint a cigi:) -
#197 A ciginél már a szipkán is nagyon sok anyag fönnakad, de itt ráadásul még a víz is megszűri a füstöt! -
#196 Na mindegy,nemtudom de mindeképpen egészségesebb mint a cigi, és a másik meg hogy sokkal jobban kitisztitja a viz a cső meg minden a káros anyagoktól,ellentétben a cigivel...nemde? -
#195 egyébként, egy kicsit prögősebb topic a témában - itt is megtárgyalták már a károsanyag-kérdést:
link -
#194 (elnézést, nem WHO-tanulmány a linkem, összekevertem egy másikkal :)) -
#193 Éertem na mindegy remélem azért mások is leirják ide a véleményüket erről mert kiváncsi vagyok másokéra is:) -
#192 ez egy kereskedő véleménye, nyilván az a célja hogy eladja a terméket. én azért egy független WHO-szakértőnek jobban hiszek, aki laboreredményeket is fel tud mutatni, mint egy sima reklámszövegnek...
pl már ott bukik a dolog hogy a füstben igenis van kátrány, hiába írják rá a dohányra hogy "0% tar"
félreértés elkerülése végett, én nem vagyok a pipa ellen (rendszers használóként még szép :)) csak a tisztánlátás végett írom. -
#191 google a barátod:
hasznos link
WHO-tanulmány
szóval mondjuk hogy egy tömet az 10-15 szál hatása. de legalább nem égetsz hozzá papírt és finom :) -
#190 http://blog.vizipipa.eu/2007/03/03/mennyire-karos-a-vizipipa/
ezt szerintem olvasd el;) -
#189 akkor kb mennyi jut a tüdőmbe? -
#188 olvasd csak el a dobozod oldalán levő feliratot, ott van hogy a tömeg fél százaléka nikotin. végezd el a szorzást: 8 x 0,005 = 0,04 gramm nikotin, ami ugye 40 milligramm.
egy szál cigarettában úgy tudom nem lehet több 1-2 milligrammnál, tehát 8g nakhla 40 szállal egyenértékű.
mondjuk ez nem a tüdődbe jutó mennyiség, csak ami a dohányban van. a füstőt megszűri a víz és gondolom segít a cső/tartály fala is.