7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
Dokiiiiiiiiii #267 Szerk:(nem engedik) -
Dokiiiiiiiiii #266 Hy all!!
Nagyon megfogott ez a vizipipázás uncsimnál már próbáltam is
csak 1 a gáz vele h 16 vok és szülők nemnézik jó szemmel vágyaim...(ergo engedik)
akkor is VÍZIPIPA RULZZZZZZ -
#265 halljáto,őő tényleg van olyan folyadék amit a viz helyet lehet belerakni és azt direkt vizipipához találták ki?? -
#264 Aha köszi. Végülis rendeltem kardamómot, vaníliát és cappuccinót. Kíváncsi leszek rájuk. Majd megírom a véleményem...:) -
#263 narancs, kóla, citrom szőlő rulez :) -
#262 sárgadinnye és citrom rulez :) -
#261 Milyen dohányt ajánlanátok? Most akarok bevásárolni. Veszek vaníliásat, meg még talán sárga- vagy őszibarackosat. -
#260 Kétalmásra én is ráuntam, anno póker mellé azt szívtuk. Mostanában már van sokféle dohányom, váltogatom kedvemre:) -
#259 Előtte söpörtem és nem akartam bevinni. :) Egyébként kétalmásat tömtem, de már kicsit unom, aztán kikell találnom valami finom újat. De a tegnapi nap is yoo volt. Haveromnál összegyűltünk egy páran kártyázni és közben a vizipipa tökéletessé tette a pillanatot. :) -
#258 okés,köszike:) -
#257 normalis, hogy a csobe is rakodik le -
#256 Na hali NAGY kérdésem lenne:) Most szivtunk bnőmmel egy banánosat és egy mentásat de csak egy szénkorongal..ez tudomásom szerint nem gáz hogy egy széndarab 2 tömés ugye?? a másik meg hogy ugye a végén az üvegbe lerakodott a kosz de inkább a csőbe volt elszineződve a cucc ez normális? hogy a csőbe is elszineződik?? a viz meg nem annyira szineződött el csak a dzsuva rakodott le de sztem az is elég..szal ez normális hogy inkább a csőben volt most elszineződve takaritásnál? -
#255 jóak kép, pláne a sarokban az anyósbicikli :D Milyet tömtél? :) -
#254 Én is erre gondoltam, de még nem tudom mi legyen. Meg lehet, hogy az lenne, hogy az összes benne lévő dohány ugyanannyi idő alatt "kiürülne, elhasználódna", és így megint semmit nem ér, csak töményebb a füst.
Egyébként Nektek milyen tömény szokott lenni a füst? Nekem annyira, hogy 1 cm vastag füstön egyáltalán nem lehet átlátni. -
#253 Én is teszek be képet. Yoo idő volt, gondoltam kimegyek a teraszra a pipámmal. :)
-
#252 Szokott lenni, a szenbol meg lenne valamennyi, de a dohany mar nem produkal fustot. Lehet kene vennem egy valamivel nagyobb urmeretu dohanytarto keramiat? :D -
#251 hát mikor ugye a szén beizzik alapbol nem fog ugy füstőlni mint az állat;) -
#250 Egyébként Nektek szokott olyan lenni, hogy a végén - hiába ég a szén - nem füstöl? Szerintem akkora már a dohány úgymond "kimerült" a füstből. -
#249 Hát úgy, hogy a szén ráesett a dohányra (miután szétdaraboltam), aztán onnan lejjebb a csőbe. -
#248 ehh és az hogy csuszott oda le?:D -
#247 Nekem egyszer olyan volt, hogy sötétben pipáztunk és a szívásnál látszott a cső alján, hogy esnek le az égő (!) széndarabkák. Először el se hittem, amikor mondták a többiek, de aztán láttam és majd leesett az állam. Na persze rögtön elaludt, de azért nagyon durva látvány volt a fel-felvillanó széndarabka:) -
#246 ha megmondod az email cimedet mert nem találtam az adatlapodon:S -
#245 -
#244 Legyen mérgzöldesz színű és 1 db csöves legyen a pippa és körülötte kis párnák meg tevenyergek:) -
Axsys #243 Ja és ha kell új banner akkor szóljatok, csak mondjátok meg milyen legyen, thx -
Axsys #242 Nembaj jótnevettem rajta :D
egyébként akkor passz, nemtudom mi a baj -
#241 Hát azért azt tényleg furcsálnám,ha az lenne a baja:D -
Axsys #240 :D előfordulhat -
#239 de annyira keveset rakok már bele hogy épp beleér a cső ami felszivja szal akkor is kijön bittos szar minőségű a tej:D:D
][_,(())][_,!!! -
Axsys #238 Ja, akkor marad a víz:)
1. rakj bele még kevesebbet
2. igen leszűri
3. egy idő után elfog,gondolom nem szívtatok olyan sokat.
másik kérdésre: elméletileg lesz egy kis beütés -
#237 igen ezen én is gondolkoztam:P
Na és a a tejes kérdésre valaki? -
#236 szvsz a vizbe, mivel a dohanybol max lefolyna... -
#235 Lehuzni tutti nem elötte kell mivel ez a Mojito receptébe van benne -
Axsys #234 Hát gondolom azt lehúzod előtte :D
ha hülyeséget írtam sorry, de ártani nem árt... -
#233 Ja és remélem minden kérdésemre válaszoltok,tudom sokat írok,de legalább nem hal ki a topic:P -
#232 Mojito (gyümölcsös / édes-savanyú) = 2/3 Citromos dohány + 1/3 Mentadohány + 1 TK barnacukor + 1 korty fehér Rum
Na ez mind szép is meg jó is:) de azt az egy kortynyi rumot,azt hova teszem?
-vizbe?
-dohányba?
most ez mi?:D -
#231 Különben ti szoktatok beszélni közben??:D
Kicsit muris milyen mély hangod lesz tőle:D
a tejes kérdésemre válaszolhatna valaki...
ja meg ha pl vodka avgy whisky avgy más valami pl cherrys cola..attol be is rugsz szívás közben? -
#230 2-3 tömésenként nem?:)
és a tej az mennyit rakjak hogy ne csinálja ezt az oltári nagy habzást és felmegy a csőbe?:( -
#229 minden folyadék működik, az elszínződés jó kérdés hogy mitől lesz, nálam szinte mindig van, igaz csak 2-3 szívásonként cseréljük... -
#228 Na lenne 3 kérdésem...
1. Ha tejet rakok viz helyet (és kicsit kevesebbet raktam mert olvastam hogy habzik és kevesebbet kell belerakni)De nálam amikor szivtuk akkor is bement a tej a csőbe..:(
2. Ha piát(alkoholt) vagy tejet vagy bármi mást ami nem viz olyat teszünk bele akkor az is ugyanugy leszűri a nikotint meg a káros cuccokat??
3. Nálam van mikor nem szineződik el a viz az attol vagy hogy nem szűri meg? Pedig vizbe ér a vége a pipa felsőrészének az alja..Ugye nincs gáz csak éppen nem szivunk annyiszor vagy valami... Remélem válaszoltok mind a háromra:) Köszike:)