7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • Coco
    Köszi, és azt hogy csináljam, hogy ne érintkezzen?
  • HiPPoNaX
    Es ha mar tiszta az egesz pipa, akkor figyelj arra, hogy a dohany ne erintkezzen se a szennel, se a szentarto konzollal/alufoliaval, eleg kellemetlen ugyanis, ha durvan szenesedik a dohany (valoszinuleg ez okozza a fekete egett darabokat).
  • Siluro
    Most ki az egészet vízzel keresztül, amíg tiszta víz nem folyik a csövekből.
  • Coco
    Sziasztok!Az mitől van, ha szívom a pipát néha fekete égett darabok jönnek a füsttel?Légyszi segítsetek mert ez így nem túl jó.Köszi előre is.
  • Csibusz
    Bezony:) Én is midnig szépen kb 1-2 órára a radiátorra rakom aztán meg hagyom kicsöpög megszárad és utána pedig még száradjon csak de szározon is 3-4 belefújok erősen:)
  • Siluro
    Kimosás után yoobb fellógatni, hogy kifollyón belőle a víz és rendesen kiszáradjon.
  • NonsenS
    Nem, de mikor kimosom, beleteszem a dobozba, amiben tud szellőzni, de lehet, hogy megáll benne egy kis víz. Fene tudja...
  • Csibusz
    Elöbb írták le hogy a fa csak akkor rohad el ha napokig vízbe tocsog,neked igen?
  • NonsenS
    Az miért van, hogy a csövet, ha üresjáratban megszívom, van egy kellemetlen szaga. Én arra gyanakszom, hogy a fa elrohadt, mert oszt. társamnak is ilyen. Persze sok használat után.
  • NonsenS
    Középsulis. De nagyon jó kolesz. Összesen vagyunk 44-en, úgyhogy elég hangulatos a légkör, bár pont emiatt nincs sok potenciális vevő.
  • Apus
    a fa belseje nem lakkozott, de mivel kiszárad és nem tocsog a vízben hetekig, semmi rohadás nem lesz.
  • Csibusz
    azt nem mondtam hogy tudok üzletet ajánlani:P Csak mondtam hogy ez igy szokott leni de annyit megcsinálhatnál hogy:) kiprobáltatod velük én megtettem anyummal:D és bejött:D
  • Dokiiiiiiiiii
    Mien koli?? középsulis v egyetemi..??
  • Dokiiiiiiiiii
    és csibusz mi lenne az az üzlet amit tudok nekik ajánlani??
  • Dokiiiiiiiiii
    ez télleg így van h amíg velük élek addig pofám lapos..
  • Axsys
    Gondolom az bevan lakkozva úgyhogy nemfog elrohadni.
    (5 percig gondolkoztam mire összeraktam ebből egy értelmes kérdést)
  • Csibusz
    Őő ugye kiszoktam mosni a csövet:) és ugye fa a két vége az nem gáz nem elrohadni vagy valami? mármint a farésze?
  • NonsenS
    Vagy kérj egyet kölcsön, hogy bemutasd a szüleidnek.
    A pénzről annyit, hogy én a koleszban 300 Ft-ért adok egy adagot (mindegy hányan szívják ugyebár, csak nekem ki legyen fizetve), és így valamennyire visszatérül.
  • Csibusz
    Az itt a gond hogy sokszor azt mondják amíg velük élsz ők döntenek:) Na most ezért kell üzletet ajánlani:P
  • Axsys
    Szerintem elég ha elmagyarázod, hogy sokkal kevésbé káros mitn pl a cigi vagy a pia, de azse hátrány ha emellet már elértél egy bizonyos kort:)
  • Csibusz
    Sörétes:D
  • Dokiiiiiiiiii

Háát mondtátok itt a hozzáállást meg minden de anyám az annyira szigorú:S
    meg tuti h asszondák mine káros meg h ienre költök pénzt blablabla..
    gonosz szülőhöz vmi tipp?:P
  • Csibusz
    Lol én meg az érdi kis cicca meg maradok a jólbevált dohányboltnál:P
  • Lacee
    ELTE ÁJK-nál is van egy keleti bolt, és gondolom budapesti pipások közül senkinek nem kell bemutatni a Sultant (stílszerűen) a Keleti pályaudvar környékén :)
  • Siluro
    Pesten a Blahán is van egy a Magyar színházhoz közel, a nagy dohány 800 forint, egy 10 darabos szénkorong pack pedig 6-700 forint. Baráti áron minőségi cumok. A tulaj már megismer és yoofej nagyon. :)
  • Apus
    én a blahánál szoktam venni, van ott egy ilyen arab/török élelmiszer és mindenes üzlet. ott akciós a molasses, legalábbis az volt.899/250g.
    Vannak líbiai és egyiptomi pipák, utóbbiakhoz sokféle kiegészítő is (cserép, cső stb.)
  • Lacee
    helyi viszonylatban sajnos nem tudok segíteni, rendelni pl innen lehet:
    vízipipashop
  • Lacee
    meg al-waha és még sokan mások.
  • Csibusz
    Nakhla dohány a fincsi dohány:P
    meg van a Prince Molasses dohány:P
  • fifi
    valaki írhatna pár boltot ahol lehet dohányt meg szenet venni, mert a Kanári szigeteken vásárolt elég tetemes készletem kezd kiürülni...
    dohányban itthon milyen márákák vannak?
    ja boltok úgy: Kecskemét-Békéscsaba-Orosháza-Szolnok viszonylatban ha lehet...
  • Csibusz
    Van itt valaki aki Érd city közelébe lakik??:P
  • Csibusz
    Őő én Érden veszem a dolgokat hozzá:) de mivel Érdi lakos is vagyok, meg itt jók az árak is amenyire:) huh multkor mivolt bemegyek ganjás boltba mert nálunk van ilyen isXXD szal bemegyek kis dohány 700 valamennyi nagy meg 1600 valamennyi mondom hülye vagy:D bemegyek másikba kicsi 320 nagy 1020 asszem na modnom oké akkor ezentul idejövünk:) Na kb ennyire nagy az árkülönbség:) más más helyeken:P
    ja és szavatossága már a pelenkának is van:D:D Mégsem megy tönkre egyhamar:):P
  • NonsenS
    Hát igen. Egyébként mennyi ideig őrzi meg a dohány a szavatosságát? Nem megy tönkre?
  • NonsenS
    Ez szerencsére egy független fórum, úgyhogy megkérdezem, hogy Ti honnan szoktatok vásárolni? Milyenek a tapasztalataitok a különböző helyekről, boltokról?
  • Csibusz
    jó de az attól van hgy van aki nem birja a pipát:) mert az aroma kiüti én is szarul vok néha a banánosttól de az enm is izlik:P
  • NonsenS
    Az én apám kemény dohányos már jó néhány évtizede, és rosszul lett a vízipipámtól. Asszem epres dohány volt benne. Bár ő még az illatosítótól is rosszul van.
  • Siluro
    Ez a kép meg telefonnal készült haveromnál.
  • Siluro
    Nah jah. Én úgy oldottam meg, hogy apámat is megleptem eggyel karácsonyra, meg magamat is. Szóval nem maradt sok választása. :)
  • Csibusz
    Nálam egyből megengedte az anyum,apám már nem él velünk mert itthagyott... de anyukám alapból engedékeny ,és én 16 vagyok:) Piercingeimet megengedte meg a tattomat is:)
    Szal hidd el csak hozzáállás kérdése az egész,na meg persze azért a szülők sem mindegy hogy millyenek:)
  • NonsenS
    Hehe. Én meg 17 éves vagyok, de én is kb egy éve kezdtem. Egyszerűen rá kell venni a szülűket, hogy ez nem káros, de élvezetes. Vagy inkább menj állandóan inni a haverokkal, legyél alkoholista, szokj rá a sokkal károsabb cigire?
    Én örülök, hogy megengedték, báár először nekem is győzködni kellett...