7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
Coco #307 Köszi, és azt hogy csináljam, hogy ne érintkezzen? -
#306 Es ha mar tiszta az egesz pipa, akkor figyelj arra, hogy a dohany ne erintkezzen se a szennel, se a szentarto konzollal/alufoliaval, eleg kellemetlen ugyanis, ha durvan szenesedik a dohany (valoszinuleg ez okozza a fekete egett darabokat). -
#305 Most ki az egészet vízzel keresztül, amíg tiszta víz nem folyik a csövekből. -
Coco #304 Sziasztok!Az mitől van, ha szívom a pipát néha fekete égett darabok jönnek a füsttel?Légyszi segítsetek mert ez így nem túl jó.Köszi előre is. -
#303 Bezony:) Én is midnig szépen kb 1-2 órára a radiátorra rakom aztán meg hagyom kicsöpög megszárad és utána pedig még száradjon csak de szározon is 3-4 belefújok erősen:) -
#302 Kimosás után yoobb fellógatni, hogy kifollyón belőle a víz és rendesen kiszáradjon. -
#301 Nem, de mikor kimosom, beleteszem a dobozba, amiben tud szellőzni, de lehet, hogy megáll benne egy kis víz. Fene tudja... -
#300 Elöbb írták le hogy a fa csak akkor rohad el ha napokig vízbe tocsog,neked igen? -
#299 Az miért van, hogy a csövet, ha üresjáratban megszívom, van egy kellemetlen szaga. Én arra gyanakszom, hogy a fa elrohadt, mert oszt. társamnak is ilyen. Persze sok használat után. -
#298 Középsulis. De nagyon jó kolesz. Összesen vagyunk 44-en, úgyhogy elég hangulatos a légkör, bár pont emiatt nincs sok potenciális vevő. -
#297 a fa belseje nem lakkozott, de mivel kiszárad és nem tocsog a vízben hetekig, semmi rohadás nem lesz. -
#296 azt nem mondtam hogy tudok üzletet ajánlani:P Csak mondtam hogy ez igy szokott leni de annyit megcsinálhatnál hogy:) kiprobáltatod velük én megtettem anyummal:D és bejött:D -
Dokiiiiiiiiii #295 Mien koli?? középsulis v egyetemi..?? -
Dokiiiiiiiiii #294 és csibusz mi lenne az az üzlet amit tudok nekik ajánlani?? -
Dokiiiiiiiiii #293 ez télleg így van h amíg velük élek addig pofám lapos.. -
Axsys #292 Gondolom az bevan lakkozva úgyhogy nemfog elrohadni.
(5 percig gondolkoztam mire összeraktam ebből egy értelmes kérdést) -
#291 Őő ugye kiszoktam mosni a csövet:) és ugye fa a két vége az nem gáz nem elrohadni vagy valami? mármint a farésze? -
#290 Vagy kérj egyet kölcsön, hogy bemutasd a szüleidnek.
A pénzről annyit, hogy én a koleszban 300 Ft-ért adok egy adagot (mindegy hányan szívják ugyebár, csak nekem ki legyen fizetve), és így valamennyire visszatérül. -
#289 Az itt a gond hogy sokszor azt mondják amíg velük élsz ők döntenek:) Na most ezért kell üzletet ajánlani:P -
Axsys #288 Szerintem elég ha elmagyarázod, hogy sokkal kevésbé káros mitn pl a cigi vagy a pia, de azse hátrány ha emellet már elértél egy bizonyos kort:) -
#287 Sörétes:D -
Dokiiiiiiiiii #286
Háát mondtátok itt a hozzáállást meg minden de anyám az annyira szigorú:S
meg tuti h asszondák mine káros meg h ienre költök pénzt blablabla..
gonosz szülőhöz vmi tipp?:P -
#285 Lol én meg az érdi kis cicca meg maradok a jólbevált dohányboltnál:P -
#284 ELTE ÁJK-nál is van egy keleti bolt, és gondolom budapesti pipások közül senkinek nem kell bemutatni a Sultant (stílszerűen) a Keleti pályaudvar környékén :) -
#283 Pesten a Blahán is van egy a Magyar színházhoz közel, a nagy dohány 800 forint, egy 10 darabos szénkorong pack pedig 6-700 forint. Baráti áron minőségi cumok. A tulaj már megismer és yoofej nagyon. :) -
#282 én a blahánál szoktam venni, van ott egy ilyen arab/török élelmiszer és mindenes üzlet. ott akciós a molasses, legalábbis az volt.899/250g.
Vannak líbiai és egyiptomi pipák, utóbbiakhoz sokféle kiegészítő is (cserép, cső stb.) -
#281 helyi viszonylatban sajnos nem tudok segíteni, rendelni pl innen lehet:
vízipipashop -
#280 meg al-waha és még sokan mások. -
#279 Nakhla dohány a fincsi dohány:P
meg van a Prince Molasses dohány:P -
#278 valaki írhatna pár boltot ahol lehet dohányt meg szenet venni, mert a Kanári szigeteken vásárolt elég tetemes készletem kezd kiürülni...
dohányban itthon milyen márákák vannak?
ja boltok úgy: Kecskemét-Békéscsaba-Orosháza-Szolnok viszonylatban ha lehet... -
#277 Van itt valaki aki Érd city közelébe lakik??:P -
#276 Őő én Érden veszem a dolgokat hozzá:) de mivel Érdi lakos is vagyok, meg itt jók az árak is amenyire:) huh multkor mivolt bemegyek ganjás boltba mert nálunk van ilyen isXXD szal bemegyek kis dohány 700 valamennyi nagy meg 1600 valamennyi mondom hülye vagy:D bemegyek másikba kicsi 320 nagy 1020 asszem na modnom oké akkor ezentul idejövünk:) Na kb ennyire nagy az árkülönbség:) más más helyeken:P
ja és szavatossága már a pelenkának is van:D:D Mégsem megy tönkre egyhamar:):P -
#275 Hát igen. Egyébként mennyi ideig őrzi meg a dohány a szavatosságát? Nem megy tönkre? -
#274 Ez szerencsére egy független fórum, úgyhogy megkérdezem, hogy Ti honnan szoktatok vásárolni? Milyenek a tapasztalataitok a különböző helyekről, boltokról? -
#273 jó de az attól van hgy van aki nem birja a pipát:) mert az aroma kiüti én is szarul vok néha a banánosttól de az enm is izlik:P -
#272 Az én apám kemény dohányos már jó néhány évtizede, és rosszul lett a vízipipámtól. Asszem epres dohány volt benne. Bár ő még az illatosítótól is rosszul van. -
#271 Ez a kép meg telefonnal készült haveromnál.
-
#270 Nah jah. Én úgy oldottam meg, hogy apámat is megleptem eggyel karácsonyra, meg magamat is. Szóval nem maradt sok választása. :) -
#269 Nálam egyből megengedte az anyum,apám már nem él velünk mert itthagyott... de anyukám alapból engedékeny ,és én 16 vagyok:) Piercingeimet megengedte meg a tattomat is:)
Szal hidd el csak hozzáállás kérdése az egész,na meg persze azért a szülők sem mindegy hogy millyenek:) -
#268 Hehe. Én meg 17 éves vagyok, de én is kb egy éve kezdtem. Egyszerűen rá kell venni a szülűket, hogy ez nem káros, de élvezetes. Vagy inkább menj állandóan inni a haverokkal, legyél alkoholista, szokj rá a sokkal károsabb cigire?
Én örülök, hogy megengedték, báár először nekem is győzködni kellett...