7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#347 jah hát annyira nem vagy messze:D megebzsélhetjük:D:D -
#346 Bicskén lakok. :) -
#345 Hehehe:) Gyertek:) Minnél többen annál jobb:)
Miért hol is lax? -
#344 szerintem egy próbát simán megér, mondjuk rákattanni nem kell azért :)
javaslom hogy menj el egy olyan teázóba ahol ki tudod próbálni a feelinget, mielőtt vennél egyet otthonra. -
#343 szép napot, azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hány éves kortól ajánljátok a vizipipát? 14 éves vagyok, és érdekelne a dolog, mert sok pozitív dolgot hallottam róla. -
#342 na megoldodott a probléma. csak kellett vennem ilyen kilos faszenet 1200ftért. szerencse hogy a legjobb barátom igen gazdag családbol valo, és igy elovett 1 20ast, és megvette nekem. há mondom ha ez neked igy nem baj, akkor tőlem :D
[napersze kap pár pippantást tőlem ;p] -
#341 Megyünk mi is. Úgyis viszonylag közel lakok Érdhez. :)) -
#340 Szijasztok:) Voltam Kerty Partyn és kihagyták a Vizipipát:( de nem baj azért nagyon jóóó volt:P ÉLveztem:D
De most majd lesz nálam is és ott nem lesz kifelejtve:P -
#339 www.sultancenter.hu - ez a keletitől 2 utcányira levő bolt honlapja, részletes térképpel.
blahánál meg az oktogon felé kell menni az utca jobb oldalán, és egy keleti bolt lesz a tetthely.
szerk: a sultanos honlap épp nem elérhető, ki tudja miért :)
de kb a murányi utca magassága, a thökölyn kell menni és ki lesz plakátolva. -
#338 mármint jó lenne, ha minimum utcanevet tudnátok adni, mert a blahát és a keleti teret is mergjártuk, de semmi!! -
#337 google is your friend :) -
#336 cső srácok, pesten a 13. kerület környékén tudnátok mondnai valami jó kis vízipipaboltot? -
#335 Szerintem a szened eláztatták valahol, égnie kell annak faszán, ha egyszer már begyulladt.
Uhh vettem ma pisztáciás és mentolos molassest, holnap indítok 1-1 kört, kiváncsi leszek :) -
#334 hat izzik az a kor alaku szen alja, es rarakom, szivom 2 percig jon a fust meg minden, aztan egyre gyorsabban elkezd a piros része a izző parpázs feketedni, es utána, már kihul az egesz, es szivom es semmi nem jon. -.- -
#333 nem kell izzania a parázsnak ahhoz, hogy égjen... ez így visszaolvasva hülyén hangzik, de nézd csak meg hogy elég forró az a szén, max nem látványos. pl ha megkapargatod a szélét, és a hamu leesik, alatta ugyanúgy izzik a cucc, nem? -
#332 epp ezaz, hogy en gazon csinaltam kb 200x erosebb mint az ongyujto, 20 perccig perzseltem, es ahogy raraktam a pipára, 2 perc es elalszik. vki segitsen hogy mit kell tenni azert hogy a parazs ne alugyon ki legalabb 20-30 percig. -
#331 Öngyújtóval is yoo, ha alágyújtasz, amikor elkezd zizegni és látod, hogy kezd körbeégni a szén akkor hagyod, amíg körbe ér az izzás, ha kell akkor fújod is. Utánna rá a fóliára vagy ami van és enjoy. -
#330 kicsit kivagyok mar :
vettem vizipipa boltba ilyen vizipipa carbont, ilyen fekete korocske, es gaztuzhelyen vagy fél óráig melegítetem, már tiszta vörös voltmeg minden, ráraktam vizipipára, es 2 percet szívtam, es elaludt. mi a faszer nem tud ugy parázslani mint ahogy abban a 2 percben csinálta. egyiptomba nem igy van, ott 1 parázs kb fél óráig bírta. nagyon ideg vagyok mar tőle, plz vki segitsen. -
#329 OK thx! -
#328 Nem tudok honlapcímet adni, sorry. Megfogod ismerni, mert csak azaz egy van a környékén. Egyébként arra van ahogy kijösz a metro aluljáróból és a Magyar színház felé mennél. Pont útközben van a Gyrososután. -
#327 Vagy legalább 1 név :S -
#326 kösz az infót! majd ellátogatok oda. vmi weboldala nincs véletlenül a boltnak? vagy árlista? Mivel konkrét elképzelésem van mien pipát akarok, csak eddig ilyen webshopokat találtam, mobiltelefon számmal, és sokak szerint ez nem megbízható, pedig nagyon olcsó =( -
#325 Ziziou! Nem a legyoobb, kivéve, ha tűzből veszed ki, amikor már rendesen izzik. De az sok idő. Próbáld meg, de szénkorong csomag a Blahán 600 forint kb 60 perces.
NySteve!10ből már lehet nagyon szép pipákat venni, a nagy csomag dohány 800 forint, a korongok is elsőosztályúak, egyből körbeégnek, csak ajánlani tudom! Rengeteg tartozék, minden van ott. -
#324 Árban mien? Mármint a bolt -
#323 na most jönnek át haverok, vizipipázni. Első itthoni vizipipázásom! :D van faszenem az jo lesz? -
#322 Blaha Lujza tér, a Magyarszínházhoz közel. -
#321 Hy!
Itt pesten tudna valaki mondani vizipipa boltot? Nem webshopot, boltot. -
#320 hmm, látszik hogy amatőr dohányos vagyok :D -
#319 nem úgy megy, mint a ciginél, hogy beszívod a szádba, majd levegővétellel együtt járatod meg a tüdődben, hanem közvetlenül a tüdőbe kerül itt a füst. cigivel tényleg nem érdemes megcsinálni, csúnya vége lehet... -
#318 alapból a tüdőre szívod, tehát egyből. cigivel nemérdemes megcsinálni :)
-
#317 ?
hogyhogy alapból letüdőzöd? -
#316 A pipát alapból letüdőződ:) aki mentolosat sziv azzal le is tesztelheti:) -
#315 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#314 pájpu csak akkor köhögtet, ha már koszos a cső, vagy beég a dohány. akkor mint a Csongor szivar tüdőre :D -
#313 én, rendszeres vótörpájpolóként máig nem tudok elszívni egy szál cigit, egy slukktól azonnal köhögőrohamot kapok. a pipával semi ilyen tünet nem volt :) -
#312 Ne tudozd akkor le, az izet ugy is erzed, ellenben a kohogest elkerulod. -
Ronny #311 ha az ember nem bírja a sima cigit, akkor a köhögőgörcsöt el lehet kerülni a pipával? Mondjuk nem szeretnék felnőtt fejjel rászokni, de azért mint érdekességet jó lenne tudni:) -
#310 ehhh.
1. pláza eldorádó
2. nagy eldorádó kárász utca
3. kis eldorádó a JATE mellett
4. kárász utca sarka dohánybolt
5. kárász utca dm melletti dohánybolt.
kell még ötlet?:D -
#309 Estét.....Gyerekek nem tudja valaki hol van Szegeden olyan bolt ahol szenet lehet kapni a pipámba?? -
#308 Tegyel bele kicsit kevesebbet, vagy hajtogass alufoliabol egy gyurut, amit a keramia szelere raraksz es csak arra kerul az alufolia/konzol.