7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#387 én alapból szenyezem a tüdőmet, pesten tanulok:D -
blackswan #386 Hát én inkább a pipa álltal szennyezem a tüdőmet, mint cigivel. -
#385 igenis jut a szevrzetedbe káros anyag (nikotin, szén-monoxid, és a dobozon írtak ellenére kátrány is), de sokkal kevesebb, így nyilván kevésbé is ártalmas a sima ciginél.
igaz, lehet kapni különféle gyógynövényes "tölteteket" is, amikben a dohány kihagyása miatt egyáltalán nincs nikotin, de ilyennel még itthon nem találkoztam.
különben is, valamiben meg kell halni 80 év múlva, nem? :) -
#384 mármint a víztartályt? az annyir anem baj, jobb boltokban (pl. Sultanban) simán kapsz... -
#383 srácok összetörtem a vizipipa alját. lehet venni külön, és ha igen mennyibe fáj ? 110 centis asszem a pipám :) -
#382 szvsz annyira káros csak h megerőlteti a tüdőt. ennyi seemmmi káros anyag kb. -
blinty #381 hali!valaki mondja meg nekem h. a vízipipa az mennyire illetve káros-e?!!! a neten egyszer azt olvasom h. egyátalán nem káros máshol meg azt h. igenis káros....akkor hogy is van ez? -
#380 jah nekem is hosszu hajam van, meg van hosszuhaju haverom is, bar attol meg nem biztos, hogy minket lattal (ki tudja kik jarnak meg arra pipaval :D) -
#379 hosszu hajad van, vagy vmi haverodnak? mert valamelyik nap láttam ott pipásokat :) -
#378 ugy latom, ezekszerint nem egyedul szoktunk a tonal pippantani :D majus 12-n meg gondolkodtam, bar nem biztos, hogy lesz ra idom... :( -
#377 május 12én gyertek a Margit-szigetre, vizipipa ginisz rekord állítás lesz, mégpedig legtöbb ember vizipipázik 1 helyen. lesznek együttesek pl. bikini nagy fero fia, lehetséges hogy az anima sound system is meg minden jo ! ezt tegnap mesélte nekem 1 csávo, mikor vizipipáztunk a feneketlen tónál, aki szervezi ezt az egészet. pippantott párat a boros vizipipábol, aztán elhivott minket, és mondta hogy hozzunk akit tudunk. 10-10ig. :)
[remélem nem reklámnak minősül:)] -
#376 szerintem az az egyik jó tulajdonsága a pipának, hogy nyugodtan lehet vele kísérletezgetni: ha szerinted jó lehet x és y dohány együtt, vagy mondjuk cherry vermut esetleg whisky a víz helyett, akkor hajrá, kicsi az esély hogy nem sül el jól :)
-
#375 :D:D jó már megvolt:D igen az votl kicsi...bár nekem nem:( :D -
#374 bajt nem, illuminált állapotot igen. -
#373 na de most komolyan ha beletesszök a cherryt annyit mintha vizet tennénk..akkor most az bajt csinálhat???? -
#372 jóak :D -
#371 de egy multkori HSZ-ben az volt hogy jégkockával Garrone vermutot tettek bele...na akkor az milyen? -
#370 LOL :D
ne! elég egy kevéske -
#369 én a keménydrogokra gondoltam,bár ahogy vesszük...:P -
#368 Sziasztok
ha Cherry-t akarok beletenni a víz helyére milyen arányban higítsam?? vagy rakjak annyi cherry-t, amennyi vizet szoktam?:D -
#367 Igazad van. Tényleg "divatdohányos" sok emberke. Nálunk a kollégiumban is van egy elsős, aki simán elkezdett cigizni. Kérdeztem tőle, hogy ezzel most nagynak hiszi-e magát. De ő persze nem, meg izé, meg ez-meg-az és hát nem is azért. Mondom jólvan.
Most meg le akar szokni...
Erről ennyit. -
Axsys #366 Látom beindult ittis az élet:)
A Hubi az jó, ez tény:P
Ez a cigi nyugtató hatás meg, nem konkrétan van nyugtató hatása, hanem befáradsz tőle mert leterheled a tüdőd max ez lehet az a nyugtató hatás, mert pár percig utána lekell ülj,feküdj stb. (gondolom én, másféle nyugtató hatás szvsz nincs)
a "Neked ebben mi a jó?" kérdésre: ezmeg inkáb csak ilyen kitérő válasz, sokan nemis tudnak rá mit mondani ezért mondják ezt és a fiatalok töbsége "divat" dohányos, aztán persze rászokik...
sorry az off ért
Mindenkinek jó pipázást és bulizgatást;) -
#365 Ilyenkor vissza kell kérdezni, hogy:
- Miért, Neked ebben mi a jó?
Ilyenkor a legtöbb dohányos azt mondja, hogy: "mert megnyugtat".
Ilyenkor meg én nyugtatom meg őket, hogy ez a függőség miatt van. Nincs semmi a cigiben, ami megnyugtatná az embert. Kivéve, ha már nikotinfüggő. -
#364 De, azok is azok. -
#363 miért, a nikotin meg a pia nem drog? -
#362 Pontosan unokatesom bnője ilyet beszol:
- Abban neked mi a jó? a vicc közben szivta a cigit...
na nem akartam neki mondani hogy talán felére se annyira káros mint amit szivsz most,meg legalább ize is van nem szarszagú stbstb...Merthát igen én is 12-14 ig dohányoztam...de leszoktam és inkább ez mint a cigi szerintem is:) Sőt a Drogfélék helyett is ajánlanám mert oké ettől nem hülyülsz be, DE...ellazulsz... Szerintem:P -
#361 igen. szerény véleményem szerint télleg nagyon jo a vizipipa, mert nem káros. nikotin tartalma nincs abszolut. kátrányt és az ilyesfajta szarságokat, a viz mind leszívja. és igen tudtommal 14 éves kortol kaphato, sőt amikor kintvoltam tunéziába akkor kisrácok (6-7 évesek) szivták apjukkal. Inkább ezt szivjad mint a cigit, mert ez szvsz még élvezetesebb is, és még nem is káros. na Hajrá ! -
#360 Bocs, csak fürödni voltam. :))) -
#359 oké majd valamikor felis léphetsz akár majd:D -
#358 PÜ ment! -
#357 hihi hát igen:) Na majd MSN ha akarod beszélünk ha igen küld el a címed privátba:) -
#356 Én ilyen helyzetekben valami felessel meggyorsítom a folyamatot. :D
Mint az egyik kocsmába az "A menü". Fél liter vadász, 2 kisvodka. :D -
#355 Hát addig jó mig befele csúszik:D nem kifele ömlik:D:D
Én hál istennek nehezn rugok beeeeee:D szal jóó:) -
#354 Én azóta nemtudok ránézni a Hubira... Érdekes mód a Jager ugyan úgy csúszik. :P -
#353 XD a hubi az finom...ez nem szóbeszéd....ez TÉNY:)
Multkori kerty partyn Béjlísz vóóót:) azt is szeressem meg Jéger:P
Meg minden más!! Dehát ez van ez a jó kerty party kaja pia pasi:P
-
#352 Pedig osztálykiránduláson 20nak néztek és simán odaadták a literes Jagert, csak nekem, másnak nem. :) Pedig akkor már kezdtem érdekesen kinézni, lehet, hogy a St. Hubertusnak öregítő hatása van? :D -
#351 ahha:) Hát igen képed alapján is kb annyinak nézlek XD
na mindegy:D -
#350 17 :))) Nemtom, hogy miért ír 18-25 közé... -
#349 Hehe:D MSN-en:D e most hány éves vagy 18-25 közötten belül? -
#348 Nálad vagy nálam? :D