7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • skajwa
    Azért gondoltam a barackot, mert ha a tartályba barackpáleszt raknék, akkor ahhoz jó lenne a barack!:)
  • Lacee
    jó ötlet, én a sárgadinnyét javaslom a barack helyett, a többivel nem lesz gond :)
  • skajwa
    Köszi! Én amire gondoltam, az a menta, kétféle alma, banán, citrom, esetleg barack vagy dinnye.....
  • light00
    igen, minden ember mást szeret, igy nehéz megmndani. a kolás mondjuk alap, de banános, vegyi gyümi az nagyon tuti. A gyümölcsösek általában édesek, a pisztáciás eléggé marcipános beütésü. Kivéve a citrom meg a szölö. A citromosnak gyenge az ize magába, igy a tartállyal kell játszani hogy jo legyen. Ha a pikánsakat szereted, akkor vegyél midenképpen fahéjasat. A mentást, ha magába szivod lefagy a tököd is szabályszerüen. A mentás keverékekbe nagyon jo, pl citrom-menta über. A csokis jo, enyhén étcsoki ize van, de finom. De teljesen izlés kérdése.
    Egy igen megbizhato webshop, amit én is személyesen ismerek, a vizipipa.uw.hu. Kukkants be oda.
  • j0nNyKa
    ízlés kérdése
  • skajwa
    Most akarok rendelni dohányt meg pipát. Lécci írjátok meg a legjobb dohányokat amiket szinte kötelező beszerezni! Kösz
  • light00
    Je
    Na hazértem és a bezsámolo:
    Öszintén szolva jobb is lehetett volna, de a szervezés nem volt tökéletes igy kb 2-300 pipás szét volt szorva az egész szigeten, még hazafele uton is találtunk jopárat. Az egész egy nagy közös pipázás volt, az eredeti helyen ugy 60an voltunk, de tiszta jol elpöfékeltünk. Lehetett barterolni, kostolgatni egymásét meg dumálni szokásokrol erröl-arrol.
    Az egészben a fejlemény annyi lett hogy minden honap elsö szombatján összegyülünk ugyanott, további informácio itt :)
  • light00
    Nem hiszem el hogy esik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • light00
    heh, népes vizipipázók tábora...(johát énis eddig csak passziv figyelöje voltam eme topignak)
    csak gondoltam arra, ha valaki(k) kijönne(ének) akkor lehetne egy ilyen forumos találkozot összeszervezni, hogy annyira ne magányoskodjunk kint (annyira mégse pölö haverok..), és lenne egy kis délután, hogy eldumálgatnánk ki hogy szokta, megcsodáljuk egymás szerszámát (kéretik nem félreérteni :P) estébé.
  • HiPPoNaX
    elofordulhat, hogy kinezek
  • light00
    sultanban láttam ma 8személyes pipát...hát mit ne mondjak ha azzal megjelennék ott....:DDD
  • j0nNyKa
    aki megy, az mindenképp számoljon majd be utána, ha jól sikerül a dolog, jövőre tuti elnézek a margit szigetre
  • Lacee
    én mennék szívesen de egyetemi programom van a hétvégére, így hát ma este pöffentek egyet az ügy tiszteletére oszt ennyi :)
  • light00
    probáljátok ki a banán/pisztáciát. eszement egy ize van :) a kardamonos milyen? ma láttam elöször eddig nagyon fel sem tünt.
    És másik. honlap ki jön innen? :)
  • Sonkapapa
    Nah az kira :)
    Majd elmegyek valamikro egy kis beszerző körutra :D
  • Apus
    citrom/narancs, kóla/narancs, kóla/cseresznye, kardamon/mentol. Bár a mentolos mindegyikhez bejön, még a pisztáciáshoz is :)
  • Sonkapapa
    Hali, lali, papi !
    Ti szoktátok keverni az anyagot ?
    Melyik a kedvencetek ?
  • Siluro
    kb olyan 10 pipázásra saccolom. A pipa nagyságát pedig aszerint válaszd meg, hogy akarod-e hurcolászni (ugye akkor yoobb a kisebb), vagy csak otthoni pipázásra , vagy dísz jelleggel kell e, ugye akkor a nagyobb is yoo. Végülis mindegy, nekem melyik tetszik, illetve, hogy mekkorát bír a pénztárcád. :)
  • skajwa
    Magasságra. És az 50g-os meddig elég, mert előszőr csak kiprobálnám az ízeket...
  • Siluro
    #406: Tök kevés :)))) De a 250 gramossal szerintem yoobban jársz.
    #407: magasságra gondolsz?
  • skajwa
    Szerintetek 82-es vagy 95-ös pipát vegyek??? elyik a jobb?
  • skajwa
    ugye lehet venni dohányt 50g-os és 250g-os kiszerelésben. Egy pipázásnál kb hány gramm fogy?
  • light00
    jeee márcsak három nap és mehet a banzáj a Margit-szigeten!!4
    Tud vki vmit arrol hogy hányan szoktak kint lenni? Eddig még nem vonultam ki...
  • Police88
    kicsit erősebb mint pl a cseresznyés de ha alapból szereted pl a mentás rágókat akkor kb olyan... veszel utána egy nagy levegőt és lefagy a torkod :D
  • Siluro
    Váááá, a hétvégen akkor asszem benézek. :))
  • Apus
    Gyerekek aki jár a Blahára a boltba, most menjen, mert a nagy szén 450-ért kapható 700 helyett. Meg van most sokféle dohányuk is.
  • skajwa
    Aki kiprobálta leírná jó-e a csokis mentolos? Köszi
  • Police88
    Már régóta kerülgetem a témát és ezt a fórumot is olvasgatom, most végre kipróbáltam osztálykiránduláson a vizipipát. Király volt a cseresznyés jobban izlett csak elfogyott és csokis-mentolosra váltottunk meg elötte befigyelt egy kis zöld is szóval fullos volt a hatás :D
  • roberto
    hi all!!!szeretnék venni vizipipát 15 éves vagyok van rá kb 8 ezer forintom(ami sztem elégséges).nemtudtok nyiregyházi boltot ahol lehet venni??
  • Csibusz
    Akkor vegyél eggyet:)
  • mgenya911
    köszi a válaszokat, hát semmiféle golyó nem volt benne, na majd utána nézek!
  • szalacsy2
    Hali ! Nem tudom újat írok e, de hátha segít valakinek. Szóval az utóbbi időben bármit csináltam, mindig "kaparósra" sikerált a szippantás. Persze mostam az alkatrészeket vízzel, de nem sokat segített, maradt egy kis alap "bűze" mindennek. Ezt éreztem szívás közben is. Olvastam, hogy tisztítószerrel nem érdemes mosni a pipát, csövet, mert megmarad az íze. Gondolkodtam, hogy mit kéne csinálni, és a következőt okoskodtam ki : 2 nygobb citrom leve kicsavar, leszűr. Kb. 0.5 L vízzel felold, pipacső, szívőcső, dohánytartó , üveg a lötyivel kimos (kis ideig érdemes hagyni állni, hogy hasson), elöblít. Eredmény : bűz, kaparás elmúlt, mintha új lenne a cucc. Mingyárt töltök is egy adagot : )
  • Lacee
    ahogy Siluro is mondja, annyi szerepe van hogy ha belefújsz a pipába, ne azonnal a dohányt áztasd el a vízzel hanem ott kki tud menni a levegő. nyomáskiegyenlítés vagy mifene...
  • Siluro
    Az arra yoo, hogy a megkeseredett füstöt kifújd a tartájból. Abban a szelepben csak egy golyónak kéne lennie ami szíváskor odatapad (és ez által zár) a likhoz, így nem megy be levegő ott. Aikor kifújod a füstöt a vázából akkor értelemszerűen feljön a kis golyó. Szóval lehet, hogy a tiédből hiányzik, vagy odaragadt valahova a golyó és ez által szelel a pipa.
  • mgenya911
    hali! nem tudjátok mire jó a pipa oldalán az a kis szelep? mer nekem ott jött be a levegő és csak akkor működött ha rágóval betömtük.. evileg emtom hogy kéne.
  • Lacee
    meggyet, epret szerintem ne azért, de persze gusztus dolga :)
  • blackswan
    Köszi!:) Vagy kipróbáljuk mindegyikkel!:D
  • Beast Machine
    akkor már inkább almás, mivel almából is készül bor, hátha...:)
  • blackswan
    Kérnék egy kis segítséget. Ki akarjuk próbálni borral a pipát, de csak almás, meggyes, epres és dinnyés dohányom van itthon. Melyik megy hozzá?
  • Lacee
    jogos :D