Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
narancsos dohány(1/2) kis fahéjes dohány(1/4) kis karamelles dohány(1/4)
és õrölt szegfû szeget kevertek bele az ismim nagyon esküszik rá telenként karácsony elött ilyet szokott szívni...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ha találok akkor berakom ide a fórumra !
majd kisérletezem és ha jó megosztom veletek
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
nemtom mien lehet de jól hangzik 😉
eggy próbát megér ...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
a honlapomon vannak dohány keverések 😊
ott talán találsz a fahéjjasra is valamit 😊
itt az oldal!
nagyon szépen köszönöm 😊
már nem lehet elviselni a szagát olyan büdös hogy az eszméletlen 😊
de mostmár látom van rá megoldás 😊
örök hálám 😄
a múltkorában vettem 4 fajta dohányt és amikor a fahéjas kipróbálásra kerûlt arra jöttem rá h túl erõs nem tudnátok vmi tippet adni keverésileg h mivel lehetne gyengébbé tenni milyen ízesítésû dohánnyal?
De nem birnak magukkal 😄
#1154: Én általában citromleves vizzel szoktam mosni mindig, alaposan kimosom, és egész éjszaka áztatom. Utána nekem mindig jo szokott lenni.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
a pucolás az én munkám marad 😊))
mert én minden használat után kimosom de nagyon büdös marad a pipa akárhogy mostom <#nemtudom>#nemtudom>
van valami mostogató szer erre vagy nemtom 😊))))
segítsetek már lécci 😄
Engem érdekelne 😊
vegyél fel msn-re mert nemtom hogy nekem sikerült-e ... :S
MSN: [email protected]
elörre is kösszz 😄
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
http://www.youtube.com/watch?v=tJNn700F1O0&mode=related&search=
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
MSN:[email protected]
E-mail:[email protected]
Kép van!
Kostolta valaki közûletek a 'medvecukros' dohányt ?
Mert azt szivessen kipróbálnám 😊
De kiváncsi vok hogy mire számítsak... 😊
Egyébként honlapomon néztétek az sms-es cuccot ??
Sikerült sms-t küldeni ????
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Külföldön nyaraltunk hawerokkal és hát levittük a közös pipánkat készült egy két kép ez lett szerintünk a legszebb...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
am csütörtökön nagyon jót pipáztam unokatesómnál 😄
\"You are fucking crazy people!\"
ha liquorice (eddig még csak olyan dohányt láttam), az magyarul medvecukor. ha van likõrös is, akkor linkeljetek egy képet pls!
nagyon finom ize van neki 😛
nekem rohadtul bejön 😊
a sultan centerbe láttam idáig csak. 😊
a margarétás vagy mien dohánynak feltudnám rakni a képét csak szar a netem 😊
ha valakit érdekel akkor itt nézze meg...
ITT!
A likõrös engem is érdekelne! Aki ismeri leírhatná hogy milyen! Felénk csak 250esben van, és nem szeretnék annyi pénzt kidobni ha esetleg nem tetszene.
És igen, csövet akarok venni.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
mert összekutyulódtam egy picit 😊
Én mindent ott veszek 😛
Itt nézd meg a honlapot vannak rajta dolgok.
Az árakat pedig a fórumukba tudod megkérdezni!
Sultan Center Tököly Út 26.
csak nem tudom mit próbáljak ki
Nem jó 😄
Szaga az kegyetlen erõs de az ízeeee.. Pfujj 😄
Én gyorsan eladtam annyiba amennyibe vettem. XD