Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
nálad lehet valami, nekem behozza

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

huston baj van... Megint csak nálam nem müxiik a link? Üres lap firefoxxal és explorerrel is 😞
stuky
FIGYELEM!!! SZerájbam megoldható a VIZIPIPA*** TAlálkózó!!! Ugyálapodtunk meg h mindenki 500Huf-ot befizet és akkor megkapjuk a hátsó termet és lehet vinni a pipákat!!! Dec. 22.-én (kéthétmulva szombat) lenne esedékaes a találkozó a kezdést majd megbeszéljük! Tehát akit érdekel Az alábbi linken jelezzen VIZIPIPA*** Találkozó Gyõr<#worship>

www.rhtcod2clan.extra.hu

mit kéne látni itt? 😄 mert nekem csak üres oldalt hozott be.
stuky

www.rhtcod2clan.extra.hu

geri777
Nálam is ez volt csak mandarinal beleszivtmam 2 töt aztán elment az élet kedvem is XD 😊

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

stuky
folyamatban héten kellenene érdeklõdi hely után😛 Ha van valami ötlet azonnal szoljatok😛<#vigyor2>

www.rhtcod2clan.extra.hu

nah hogy halad a szervezés? (gyõri pipatali 😊)
stuky
rózsa nem rossz de sztem nem annyira tuti... Ez volt az elsõ amit itthon szívtunk.😄 De a tegnapi csokis menta az ütött:p 😊

www.rhtcod2clan.extra.hu

NonsenS
Nekem most a Rózsa az, ami nagyon megtetszett. Kellemes édeskés íz, állati😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Jaffa 2843
tegnap szívtam csokis-menta dohányt... egész jó. eddig ez a 2. legjobb amit szivtam (kétalmás a No1)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Hu tegnap szivtam narancsosat hét sztemnagyon kaki. MOndjuk sztem valami telrontottunk mert 2 szivas utan mar nem tuttam egyensen jarni XD

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

tulipános általános tornaterme xD holnap megyek oda focizni 😄 3000 Ft / óra 😄 NA jó csak poén nem kell komolyan venni 😄
Jaffa 2843
csak keresni kellne gyõrben egy viszonylag olcso helyet ami ki lehet bérelni és kellõen nagy egy ilyen csoportos pipálódáshoz 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

stuky
mondta h ti is benne lennétek a közös pájpolásba...

www.rhtcod2clan.extra.hu

stuky
Aha 😛

www.rhtcod2clan.extra.hu

Stuky, Koller Karesz oszt.társa vagy? 😄
stuky
Nálunk csak az volt a szitu vele kapcsolatba h cappuchinos dohány helyett pisztáciásat kaptunk de mindem más ok volt😊

www.rhtcod2clan.extra.hu

NonsenS
Megnéztem a belinkelt oldalakat. Egyébként érdekes az egyik, ugyanis régen volt vizipipa.atw.hu, aztán onnan link a vizipipa.cjb.hu, aztán onnan a vizipipawebaruhaz.hu-ra, vagy valami hasonlóra.
Akármelyik helyet is nézzük, még mindig nem olcsóbbak, mint a Blaha melletti Keleti fûszeresnél. Ha nem lenne jövõre áremelés (meg talán nem hagynák abba az üzletet), akkor sûrûn látogatnám õket. Így viszont....pff

LukJani: megmondom õszintén, én, mikor elõször rendeltem tõle 50 db szenet, akkor csak negyven jött meg. Nem mondom, hogy direkt csak ennyit küldött, lehet, hogy csak figyelmetlen volt (bár akkoriban még sokkal többe került a szén), viszont én reklamáltam neki, aztán azt írta, hogy majd a legközelebbi rendelésnél elküldi. Majd aztán sok-sok idõ után, mikor újra írtam neki, akkor írta, hogy külföldön van és hogy az üzletet átadta már másnak. Azóta sincs az a 10 db szenem.
Ma már mindegy, nem is azért írtam, hogy lehúzzam LukJanit, de szükségesnek véltem lejegyezni, hogy ha véletlen másokkal is elõfordul, akkor lehet, hogy nem véletlen...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

stuky
jah igen sorry😊

www.rhtcod2clan.extra.hu

Jah és választék hatalmas, árak... sztem jók. 😊
Igen LukJani korrekt, jó munkásember 😊 Én nem rendeltem tõle csak unokatesóm, de 3 munkanapon belül megérkezet, semmi gond nem volt vele. 😊 De ha jól tudom párszáz forinttal drágább mint a többi webshop.
De ha belegondolsz, lehet jobban megéri ha felmész Pestre. Ha utánna gondoslz... innen Gyõrbõl 2000 Ft odavisssza a vonat. Aszem rögtön keletinél ott a sultáncenter. Csak h összehasonlítsuk : ott egy 47 cm-es pipa 4000 Ft + 2000 a vonat = 6000 Ft, webshopba: ugyanez a méret 4900 Ft + 1800 Ft a posta = 6700 Ft . Csak 700 forint, de nekem az megér egy kirándulás pestre 😊 (bár még nem voltam emiatt 😄)
Risu Führer
ez a webshop címe különben: www.webshop.vizipipa.eu

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

stuky
www.akcio.vizipipa.eu
én itt vásárolok és szerintem nagyon jó ugyhogy tom ajánlani!😊

www.rhtcod2clan.extra.hu

xxdani
én onnan rendeltem bizipipát meg dohányt, baromi drága a kiszállítás, 1hét késés (bár csak azért mert elfogyott az a színû amit akartam de azért szólhattak volna)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Lacee
ezt a céget próbálta már valaki?
tetszenek a "különleges pipák" menüpont alattiak, lehet hogy rendelek majd.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

stuky
meg a keleti mellet van a szultán center ott nagy a választék!!!

www.rhtcod2clan.extra.hu

BlackLabel
Köszi! <#worship> <#vigyor2>

10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD

Apus
Wesselényi és a Dohány utca között a körúton, valami fûszerbolt. Nem nagy a pipaválaszték, de legalább olcsó. Dohányok, szenek olcsóak. Eladók rendesek.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

BlackLabel
Sziasztok!
Én még elég kezdõ vagyok ebben a témában. Csak barátnõmmel szoktunk eljárkálni teázókba vizipipázni, de most szeretnénk egy sajátot is! 😊 Tudnátok valami tippet, hogy budapesten hol érdemes ilyet venni, hogy jó minõségû legyen, ahol sgítenek elmagyarázni hogy pontosan hogy kell stb...
Köszi!

10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD

stuky
Többen is szoltak h benne lennének egy közös pipázásba valakinek van valami ötlete h hollehetne megvalósitani?(gyõr)😛

www.rhtcod2clan.extra.hu

Brolly28
<#wow2>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Enosh Chan
Meadow ne asszimilalt allapotba forumozz 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Magyarul pls.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

azt valaki megértnia mit leirtam? Szal amelyiknek keskenyebb a kis vége (pipa felöli) azt sokal könnyebb szívni, de az ujjab is😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Hogy lehet tarakitani? ill a slagot is kell? mer van 2õ a barátnénnak az egyiknek vékonyabb a ksi csatlakozoja és azt sokal konyeb szibeni mint a másikat. De a mésik az régebbi is. Mit lehet?

light00
Egyszerûen hidegebb a füst, ezért jobban kijön az íz. Jobban érezhetõ. Ennyi.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

komolyak ezek a dohányok (#1625)<#worship> Az al fakhernek nagyonnagyon lehet érzeni az izét 😉 Kicsit tömény volt a füst már szivni se birtam 😄 És az al waha alma is nagyon finom volt 😉 1 hátránya viszont van a nakhlával szemben: mivel kisebbre van vágva a dohány gyorsabban elég. Én úgy vettem észre.
Lacee
bakker próbáld ki és meglátod 😊

legjobb a citromos jeges víz, de ne halmozzuk.

geri777
Köszi a figyelmeztetést

akkor miért is jobb a jeges viz?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

zsolesz92
Nah karamellel szívtunk natur kakaóport, olyan volt mintha csoki vanília dohány keveréket szívtunk volna, banánhoz meg cukrozottat szívtunk...

Nekem annyira nem jön be, mert van egy érdekes íze, mint pl a csokis dohánynak xD
Ami annyira nem jön be

stuky
a viztõl alapból hideg füst jön😛 de nem hiszem h jeges😄 azér kössél sálat nehogy gonmd legyen<#vigyor2>

www.rhtcod2clan.extra.hu

geri777
ha jeget rakok a vizbe akkor hideg füst jön?

stuky
jó neked nekem semmi uj nin cs most😄 hétfõn beujitok én is valamit.. sztem nakhla 2almás lesz😄

www.rhtcod2clan.extra.hu

én a dohány tetéjre szórtam a kakaóport 😊 nesquiket 😄

Tesóm most jött pestrõl és hozott al-waha almás dohányt 😊 + egy al-fahker erdei gyümölcsöt 😊 Este kóstoló 😛
Lacee
az ízt nem módosítja, de marha jól lehûti a füstöt 😊
plusz, lehet hogy ez csak a saját hülyeségem (sõt valószínû) de mintha jobban meg is szûrõdne.

amúgy igen, ezeket a dohány közé keverem, vagy a dohány tetéjre teszem - ilyenkor viszont hamar elég, hiszen közelebb van a szénhez.

Brolly28
banánhoz a kakaópor
de ne natúrt hanem cukrozat

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

stuky
szerintem is banánoshoz lennejó, de még én sem próbáltam... Ieneket h citromhéj stb.. csak belekevered a dohányba???? MEg a jég miben módositja az ízt?😄

www.rhtcod2clan.extra.hu

Lacee
szerintem banánhoz jól menne a kakaópor, de nem próbáltam csak tipp. kávéshoz biztos király, esetleg almáshoz.

másik kérdés: pl reszelt citrom/narancshéj, fahéj, reszelt alma, ilyesmi
és persze a vízbe sok-sok jég, az nagyot dob szerintem 😊

zsolesz92
Segítsetek.
Vmit akarunk szívni amihez jó a kakakópor.
karamellhez jó?
vagy banán?
vagy mihez passzol? amugy a dohány közé kell keverni?
Ami itthon megtalálható cucc (mint pl citrom, kakaópor stb.) miket lehet még hozzáadni?