Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
www.rhtcod2clan.extra.hu
www.rhtcod2clan.extra.hu
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
www.rhtcod2clan.extra.hu
www.rhtcod2clan.extra.hu
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
www.rhtcod2clan.extra.hu
Akármelyik helyet is nézzük, még mindig nem olcsóbbak, mint a Blaha melletti Keleti fûszeresnél. Ha nem lenne jövõre áremelés (meg talán nem hagynák abba az üzletet), akkor sûrûn látogatnám õket. Így viszont....pff
LukJani: megmondom õszintén, én, mikor elõször rendeltem tõle 50 db szenet, akkor csak negyven jött meg. Nem mondom, hogy direkt csak ennyit küldött, lehet, hogy csak figyelmetlen volt (bár akkoriban még sokkal többe került a szén), viszont én reklamáltam neki, aztán azt írta, hogy majd a legközelebbi rendelésnél elküldi. Majd aztán sok-sok idõ után, mikor újra írtam neki, akkor írta, hogy külföldön van és hogy az üzletet átadta már másnak. Azóta sincs az a 10 db szenem.
Ma már mindegy, nem is azért írtam, hogy lehúzzam LukJanit, de szükségesnek véltem lejegyezni, hogy ha véletlen másokkal is elõfordul, akkor lehet, hogy nem véletlen...
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
De ha belegondolsz, lehet jobban megéri ha felmész Pestre. Ha utánna gondoslz... innen Gyõrbõl 2000 Ft odavisssza a vonat. Aszem rögtön keletinél ott a sultáncenter. Csak h összehasonlítsuk : ott egy 47 cm-es pipa 4000 Ft + 2000 a vonat = 6000 Ft, webshopba: ugyanez a méret 4900 Ft + 1800 Ft a posta = 6700 Ft . Csak 700 forint, de nekem az megér egy kirándulás pestre 😊 (bár még nem voltam emiatt 😄)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
én itt vásárolok és szerintem nagyon jó ugyhogy tom ajánlani!😊
www.rhtcod2clan.extra.hu
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
tetszenek a "különleges pipák" menüpont alattiak, lehet hogy rendelek majd.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Én még elég kezdõ vagyok ebben a témában. Csak barátnõmmel szoktunk eljárkálni teázókba vizipipázni, de most szeretnénk egy sajátot is! 😊 Tudnátok valami tippet, hogy budapesten hol érdemes ilyet venni, hogy jó minõségû legyen, ahol sgítenek elmagyarázni hogy pontosan hogy kell stb...
Köszi!
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
www.rhtcod2clan.extra.hu
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
legjobb a citromos jeges víz, de ne halmozzuk.
akkor miért is jobb a jeges viz?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nekem annyira nem jön be, mert van egy érdekes íze, mint pl a csokis dohánynak xD
Ami annyira nem jön be
www.rhtcod2clan.extra.hu
www.rhtcod2clan.extra.hu
Tesóm most jött pestrõl és hozott al-waha almás dohányt 😊 + egy al-fahker erdei gyümölcsöt 😊 Este kóstoló 😛
plusz, lehet hogy ez csak a saját hülyeségem (sõt valószínû) de mintha jobban meg is szûrõdne.
amúgy igen, ezeket a dohány közé keverem, vagy a dohány tetéjre teszem - ilyenkor viszont hamar elég, hiszen közelebb van a szénhez.
de ne natúrt hanem cukrozat
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
www.rhtcod2clan.extra.hu
másik kérdés: pl reszelt citrom/narancshéj, fahéj, reszelt alma, ilyesmi
és persze a vízbe sok-sok jég, az nagyot dob szerintem 😊