Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
BUÉK skacok!
Jó este volt, csak mindenki elfelejtett gyújtót és szenet vinni. Rajtam kívül 😄DD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Jaffa 2843
BÚÉK 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Risu Führer
BÚÉK!!!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

redbull0304
BUÉK!!!! <#integet2>

Nálunk vodka+viz lesz 😛
Boldog újévet mindenkinek!
Háth köszönöm szépen 😊
BUÉK MINDENKINEK! 😉
kóla+viz vegyele engedett
pezsgõ+viz meg szaros íz
Lacee
de igen gond lesz, mivel fel fog habzani a pezsgõ ha szívod. arra nem is gondolva, hogy esetleg belélegezhetsz némi szén-dioxidot, az meg az álmoskönyvek szerint rossz ómen az új évre 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Risu Führer
szevasztok.tudja valamelyik gyõri e hogy nyitva lesz e a mandala?
ha igen akkor lesz valami party ott???

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Sziasztok!
Mivan akkor ha én pezsgõt rakok a pipába ?? 😊)))
Nem lessz gond hogy a pezsgõ szénsavas ??? 😊
Elörre is Kösz 😉
zsolesz92
Én Gyõri vagyok de google a barátod 😄

a felsoroltakbol választottam

Budapest, de kéne gysan van rá fél rád!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
Bukarest?

Én a B betüs tanyában lekom

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
<#ravasz1><#idiota><#nyes><#nevetes1><#wave><#vigyor5><#crazya><#vigyor4><#vigyor2>

a másik topikban majdnem amiatt volt sértõdés h nem tettem ki ilyen buzi szmájlikat. hát tessék

zsolesz92
Gyõr, Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Kecskemét, Szeged, Dunaújváros, Székesfehérvár

Egymástol egy köpésre, tehát majdnem minden sarkon van egy, válassz kedvedre.

Esetleg ha mondanál egy tanyát, ahol élsz, tudnánk mondani 😄

Tudtok olyan helyet ahol lehet vizipápát bérelni és van alkohol? és adnak 18 alat piát😊

Tudtok olyan webshopot ahol bongot lehet rendelni?és azt nem tudnátok megmondani hogy a CHILLS-bõl lehet-e telefonon rendelni hogy a postás hozza a cuccokat?

csak én töltöm korizással a délutánt? lehet nekem is pipátkéne vennem ?! 😄 (csak az a gond van már 2 😛)
light00
Mivan ma, pipabevásárlás? 😄
Haveromat addig unszoltam míg végre vett magának egy saját pipát, mi Chillsbõl hoztuk el (fene az ízlését, ez tetszett neki), nagyon szép rézbevonatú felsõrésszel és egész tûrhetõ áron, már nem emlékszem pontosan mekkora, de úgy kb 60-70 centi és 6k volt az ára, és egy aranyos kis táskát is adtak mellé, ami baromi jó. Szombaton fel is avatjuk^^

redbull0304
Én is ott vettem egy 70es vagy 80as pipát 8e-ért plusz kiegészítõk... 9700 volt mondom jó fej, leszek és otthagyom az aprót! Erre még vagy 1000Ft értékbe adott ajándékot! (Ez egy "Arab" fiatal srác volt! 😊

Úgyhogy én is meg vagyok elégedve a hellyel! 😊

Dupla csõ nem jön be nekem, mert egyszerre úgy se lehet szívni a kettõt! :/

Hûha belelolvasgattam a forumba aztan talaltam érdekes dolgokat alugyurukrol meg hasonlo izgi dolgokrol. VAlaki leirna nekem hogy hogy is kell korrektül összerakni egy pipátot? Letüdõzitek mint a cigit vagy nem? 😊

U most mar a fejem is lüktet igy 2 órára😊

Lacee
Jelentem végre vettem otthonra is egy rendes pipát 😊
90 centis a kicsike, kék színben. Sultancenterben jó arc volt az eladó, az "akciós" 10ezres árhoz betett egy 50grammos dohányt, egy guriga kis szenet és egy marék szpikát... aztán mondtam hogy de jó lenne kétcsöves pipával, erre hátrasétált a raktárba és hozott egy plusz "kivezetõ nyílást" amit a szelep helyére kell csavarni, és egy extra csövet, így lett egy dupla pipám... 😄

ezzel a pakkal, plusz egy guriga nagy szénnel és egy "konzerves" al-waha dohánnyal együtt fizettem 12500-at, úgyhogy visszavonom a korábbi állításom, miszerint drága lenne a Sultan.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MI az talatuk ki hogy akis széntartó köré tekertünk celofánt jo magasan és ugy ha kiborul is a szén bennemarad a celofánban.

(fel is borult, nem is lett baj) 😊

Vettem pipát!!! 😊 Szép Piros 55centis😊 mért szédülök be hamar? MEg kicsit labilis a csõ az üvegben mintha kicsi lenne a szelep, azt cserélik? v van egyel nagyobb?

hátja😄 mikor szívtam haverral megkérdeztem h ne sózzuk e meg a dohányt😄 (5 perc kellett és kikurtuk az egészet, a maradék dohányt meg elajándékoztam)
KornFan
Nemjárt véletlen valaki egy keleti füszeres vízipipa boltba nemmessze a móricztól? Nemrég nyílhatott meg... A Karinthy Frigyes úton van baloldalt ha megyünk lefelé a móriczról SZal ha vki járt már ott mondja már el milye n mer engem nagyon érdekelne az a hely😄 jah és nem a szír boltról beszélek mer az nemmessze van tõle a baloldalt

NonsenS
Kellemes ünnepeket Nektek is!

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Jah, ha karácsony akkor fahéj 😊 Ki is megyek, zuzok egy kis jeget 😄
light00
narancs-fahéj, alma-fahéj, narancs-szegfû-alma, illetve fahéj bármilyen gyümölccsel 😄
tartályba meg rengeteg jeget a téli hatás érdekében 😄

light00
csak a legédesebb mind közül😛
(szinte összeragad a szád 😄)

karácsonyi mixötletek? 😛
a világ legszarabbikja
KornFan
Kellemes Ünnepeket Minden Vízipipásnak!!!

Jaffa 2843
kellemes karácsonyi pipázást 😊

csak vigyázzatok mert a fegyõ hamar lángra kap 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Boldog karácsonyt És Kellemes Ünepeket Mindenkinek! 😊

Zolééé..
Apus
Boldog karácsonyt urak, jó füstölést az ünnepekre 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

light00
Boldog Karácsonyt minden kedves pipázónak, és aztán ne maradjanak el a karácsonyi mixek 😉

Boldog Karácsonyt! <#vigyor2>
Faternak vettünk egy kis "asztali pipát", nagyon komolyan nézz ki <#idiota>
light00
az a nagy kerámia. az kitart ám jó sokáig. De eszi is a dohány nagyon, én ezért nem szeretem.

redbull0304
8cm

light00
a kerámia milyen széles? 4 vagy 8 cm? (asszem ezek az értékek, vagy ettõl nem sokban különbözõek)

redbull0304
Nem tudom, hogy nagy-e a kerámia... 😊 70 vagy 80cm magas a pipa! 😊

light00
nagy kerámiánál kitart addig, ha nem megállás nélkül szívjátok.

redbull0304
Ti mennyire tömítem meg a pipát, és mennyi ideig jó? 😊 Ma 4tõl olyan 10ig pipáztunk, és 3szor kellet megtömni újból... Ez normális?

köszi valahogy én is így számoltam csak megerösítést akartam

Lacee: hát pont emiatt a veszély miatt nemszeretnék 250eset venni 😄
bár ha nagyon izlik akkor nemhiszem hogy gyorsan megunnám 😄

Lacee
most próbáltam egyébként az al-waha kétalmásat, nekem valamiért nem jött be annyira, mint a Nakhla, kicsit sok volt az ánizses utóíz a régihez képest.
(viszont al-waha citromos, barackos még mindig nagyon jó)

Lacee
egy tömés, tartó méretétõl függõen 6-10 gramm, tehát olyan 5-8 tömés jön ki egy kis csomag dohányból. számoljunk hattal, az ugye osztva heti két töméssel = 3 hét. viszont egy nagy csomag (250g) kitart 15 hétig, az durván három és fél hónap, feltéve hogy nem unod meg ugyanazt az egy ízt szívogatni 😊

Nekem is van olyan dohányom a licorice az a medvecukor, de még nem próbáltam én sem.

infidel