Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó este volt, csak mindenki elfelejtett gyújtót és szenet vinni. Rajtam kívül 😄DD
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Boldog újévet mindenkinek!
BUÉK MINDENKINEK! 😉
pezsgõ+viz meg szaros íz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha igen akkor lesz valami party ott???
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Mivan akkor ha én pezsgõt rakok a pipába ?? 😊)))
Nem lessz gond hogy a pezsgõ szénsavas ??? 😊
Elörre is Kösz 😉
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
a másik topikban majdnem amiatt volt sértõdés h nem tettem ki ilyen buzi szmájlikat. hát tessék
Egymástol egy köpésre, tehát majdnem minden sarkon van egy, válassz kedvedre.
Esetleg ha mondanál egy tanyát, ahol élsz, tudnánk mondani 😄
Haveromat addig unszoltam míg végre vett magának egy saját pipát, mi Chillsbõl hoztuk el (fene az ízlését, ez tetszett neki), nagyon szép rézbevonatú felsõrésszel és egész tûrhetõ áron, már nem emlékszem pontosan mekkora, de úgy kb 60-70 centi és 6k volt az ára, és egy aranyos kis táskát is adtak mellé, ami baromi jó. Szombaton fel is avatjuk^^
Úgyhogy én is meg vagyok elégedve a hellyel! 😊
Dupla csõ nem jön be nekem, mert egyszerre úgy se lehet szívni a kettõt! :/
90 centis a kicsike, kék színben. Sultancenterben jó arc volt az eladó, az "akciós" 10ezres árhoz betett egy 50grammos dohányt, egy guriga kis szenet és egy marék szpikát... aztán mondtam hogy de jó lenne kétcsöves pipával, erre hátrasétált a raktárba és hozott egy plusz "kivezetõ nyílást" amit a szelep helyére kell csavarni, és egy extra csövet, így lett egy dupla pipám... 😄
ezzel a pakkal, plusz egy guriga nagy szénnel és egy "konzerves" al-waha dohánnyal együtt fizettem 12500-at, úgyhogy visszavonom a korábbi állításom, miszerint drága lenne a Sultan.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(fel is borult, nem is lett baj) 😊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
tartályba meg rengeteg jeget a téli hatás érdekében 😄
(szinte összeragad a szád 😄)
csak vigyázzatok mert a fegyõ hamar lángra kap 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Zolééé..
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Faternak vettünk egy kis "asztali pipát", nagyon komolyan nézz ki <#idiota>#idiota>
Lacee: hát pont emiatt a veszély miatt nemszeretnék 250eset venni 😄
bár ha nagyon izlik akkor nemhiszem hogy gyorsan megunnám 😄
(viszont al-waha citromos, barackos még mindig nagyon jó)
infidel