Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#1907 eztet probáld ki
sadvagabond
az utóbbi pár tömésem nagyon szarra sikerült.bármelyik dohányt tömöm,mindnek rossz égett íze van.teljesen kitisztítottam mindent,a csöveket is.mitõl lehet?elromlott a pipám? 😊

theone91
mármint füstöt 😄DDDDDD

theone91
...és több üstöt is eredményez a nedvességtartalma miatt...

De még mennyire jobb. Sokkal jobban bejön, és az tetszik benne, hogy olyan nedvesen jön a dohány, hogy szinte már úszik a lében, így nehezen szárad ki.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Risu Führer
szevasztok.próbálta már vki ezt a Hennawy márkájú dohányt?jobb mint a nakhla?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Ilyen van valakinek aki tud róla véleményt mondani ?
tesóm volt ma sultanba... érdekes izeket hozott 😮 csak h emlitsek párat amirõl eddig nem is hallottam: redbull izû dohány (nem nakhla!),... aztán ... van vmi olyasmi is h " 5 stars" mixture... nem jöttem rá miket kevertek bele, dobozra meg nem irták rá :S
theone91
Dohánykeverékek:

After Eight (édes és frissítõ) = 1/2 Mentadohány + 1/2 Karamelldohány és egy kevés kakaópor
Balsamica (olaszos) = Sima dohány és 2-6 friss bazsalikom levél (szétdörzsölve)
Bananasplit (édes és lágy) = Banándohány + Kakaópor
Big Apple (édes és gyümölcsös) = 1/2 Vaniliadohány + 1/2 Kétalmás-dohány (zöld és piros)
Caipirinha (gyümölcsös / édes-savanyú) = 2/3 Citromos dohány + 1 TK barnacukor + 1 korty fehér Rum
Cherrycola (édes) = 1/2 Cseresznyedohány + 1/2 Cola dohány
Cherrymint (édes és frissítõ) = 1/2 Cseresznyedohány + 1/2 Mentadohány
Spirit of Christmas (karácsonyi frissítõ) = Narancsdohány + kevéske fahéj (ínyenceknek Kardamon) ? fahéjhoz hasonló fûszer
Cocoba (egzotikus) = 1/2 Banándohány + 1/2 Kókuszos dohány
Cola de Luxe (édes és frissítõ) = 1/3 Citromos dohány + 2/3 Cola-dohány
Fresh Melone (édes) = 1/3 Citromos dohány + 2/3 Sárgadinnyés dohány
Kiba (lágy, gyümölcsös) = 1/3 Cseresznyés dohány + 2/3 Banándohány
Marcipán (édes) = Pisztáciás dohány + Mandula-aroma
Menta-Alma (édes / frissítõ) = 3/4 Kétalmás-dohány + 1/4 Mentadohány
Mojito (gyümölcsös / édes-savanyú) = 2/3 Citromos dohány + 1/3 Mentadohány + 1 TK barnacukor + 1 korty fehér Rum
Pina Colada (édes, egzotikus) = 1/2 Ananászos dohány + 1/2 Kókuszos dohány
Praline (nagyon édes!) = Karamelldohány + Kakaópor
Speci (Colás narancs csók!) = 1/2 Narancsos dohány + 1/2 Cola-dohány
Etbeer-Limes (frissítõ, édes) = 2/3 Epres dohány + 1/3 Citromos dohány
Tropic (egzotikus - gyümölcsös) = 1/3 Mangó-dohány + 1/3 Sárgadinnyés dohány + 1/3 Kókuszos dohány
Christmasappel = Kétalmás-dohány és Fahéj (por)
Whiskey = Vaníliás dohány és Whiskey
Citrus (frissítõ, intenzív illatú) = 1/2 Narancsos dohány + 1/2 Citromos dohány
Vanilladream (édes és lágy) = 1/2 Vaníliás dohány + 1/2 Epres dohány

Forrás: vizipipacenter

theone91
nálunk ma "diákdiri" volt... égtünk mint a szar, de én csak pipáztam végig 😄 igen undorító volt a végére a terem ahol voltunk.. 😄
sadvagabond
bocs a dupláért,csak miért jöttem,azt meg elfelejtettem:
most szívok egy fahéj-kóla mixet,és nagyon fini.több kóla kell bele,mert sajnos alapból nem egy domináns íz.
amúgy sztem a nakhla jól megfogta ezt a kólát,pont azt kapom(ismétlem,gyengén),amit a kokában szeretek,csak sajnos az üdítõben elnyomja a szénsav,meg a sok kemikália...

sadvagabond
mivel fagyi is ahány,annyi féle,inkább azt mondanám,hogy (nekem) olyan,mintha egy nagyon pisztáciafagyit leöntenének pisztácia-szörppel(van ilyen?😄),és egybe benyomnám a számba.szóval inkább fagyis,mint pörkölt.
egy 250-est bepróbálni sztem megvehetsz,ha amúgy bejön az ízvilág.

nemtom nekem a pisztáciánál marcipán iz ugrott be :S am találtam a keletinél a sultán felé vezetõ uton egy mellékutcát ahol van 1 ilyen hely h Magyarország - Egyiptom Kultúrális Központ- 800 ft egy pipa igazi faszenet raknak bele és kérheted keverve KURVAOLCSÓ hely és naon bejön aki teheti mennyen el
theone91
de ízre...mint a pisztácia-fagyi? vagy mint a pörkölt-pisztácia? csakmert voltam szultánba de félve emeltem fel a polcról...aztán inkább olyat vettem amirõl tuttam hogy milyen (névszerint vegyes-szõlõ).

sadvagabond
látod,a pisztácia pont olyan,hogy utáltam,túl erõs volt az íze,émelyítõ.összekevertem kólával,úgy oké volt,aztán már magában is tetszett valamiért.a kardomóm meg az ellenkezõje,amikor elõször szívtam,szájbavert,elhaltam,hogy ilyen jó nincs is,amikor még csak messzirõl néztem pipázó embereket,akkor pont ilyen ízt képzeltem mellé.aztán meg valahogy megcsömörlöttem az íztõl.fura az ember.
ami nekem feltétel nélkül ízlett eddig,az a kávé,meg a csokismenta(nakhla).azok jöhetnek bármikor.

theone91
nekem is volt már egykét ilyen "szar+szar=jó" esetem...

a pisztácia milyen?

sadvagabond
én is használom,de ritkábban,épp azért,mert nagyon nehezen gyullad.nekem legalább 3 oldalát be kell ízzitanom,hogy ne aludjon be.és a 10 perc elég szerény,még gáztûzhelynél is.kókusz ízt nem tapasztaltam.az ár/mennyiség arány ennél a legjobb,kétségtelen.

#2050:nem szabad kidobni a szart sem,mert lehet,h két szar keveréke jó lesz.vagy ha van egy finom,erõs dohányod,de kevés,jó vele kipótolni.
nekem a "szar+szar=jó" már bejött.

Szevasztok ! Vettem a szultánban chocobrico - t szén helyett. Ez kókuszból készül (hogy melyik részébõl, ne kérdezzétek 😊 ) . Begyújtani baromi nehéz, kb 10 percig izzítottam gázrezsón. De ha begyullad, megállíthatatlan 😊 Egy hibája van, minden tömésnek picit kókuszíze van. Kb. 2X annyi ideig jó, mint a normál szén, hamu alig marad utána. Szóval nem rossz, még kísérletezgetek vele, hátha sikerül kiküszöbölni a kókusz ízt. Ha ez összejön, csak ezt fogom használni...

redbull0304
Ma délelõtt Narancsos (Al Fakher (Dubai😊 dohányt próbáltuk ki haverommal! És olyan az íze mint a legsz@rabb menzás teáé... <#wilting> Valami olyan iszonyatosan sz@r volt, hogy nem bírtuk leszívni! <#duma> Ki is dobtam rögtön! Utána jött a bevált görögdinnyés (Al Fakher) ami ISTENI volt!!!! <#finom> Nekünk nagyon bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom! <#eljen>

zsolesz92
Mi barátokkal elmentünk a kaffába, kértünk 2 pipát kaptunk egy kétcsöveset, forgósat, meg egy egycsöveset, az is forgós volt. mi szívtuk az egyeset, banános dohánnyal, hát vmi eszméletlen jó volt. a mangósat nem kóstoltam de mindenki azt mondta hogy nagy szar volt...

theone91
én (pl.) szoktam pippantani hétköznap is...(leghosszab, pipázás nélküli idõ-intervallum (😄) 2-3 nap nálam.)

theone91
hej bazmeg!

redbull0304
Jaja több tömés, több szén! 😊 Ha minden jól megy akkor 1órát is kibír egy töméssel! 😊

Nem teljesen idevaló 😊 de Nakhla

Aki meg kitalálta a vizipipadohány megadóztatását az *********,de legalábbis dugjon fel magának egy jó nagy vizipipát ami be van izzítva!
sadvagabond
én tegnap is,ma is pöfékeltem.nem szoktam,csak 2-3 alkalom után kimosni.nem törölgetem,csak szétszedve hagyom,hogy szépen kiszáradjon,meg szellõzzön.de te hogy csinálod,hogy 3-4 óráig pöfögsz?vagy több tömés,több szén?

redbull0304
Mi az már... Hétköznap senki se pipázik? <#pias> Én most mostam ki a pipámat, mintha új lenne! Ki milyen sûrûn mossa? Én, ha tehetem minden pipázás végén, kimosom/átmosom! (1pipázás kb 3-4óra intenzív szívás) Utána szétszedem teljesen, és alaposan kimosom, megtörölgetem, és berakom a sarokba, így szépen tisztán várja az új "begyújtást"! <#vigyor2>

sadvagabond
kipróbáltam,hogy citromlevet tettem a vízbe.volt citromos íze,de csak az.elvette a dohány minden zamatát,szóval ez natúr dohánnyal lehet hasznos-már ha van olyan.
rajtam a para,nincs semmi pénzem,dohányom "csak" 10 dobozzal,nem lesz ez így jó...be akartam pedig spejzolni még egy kilót legalább.
esetleg valaki a nyíregyházi gülbabában használt már pipát?tagnap ott vacsoráztunk a barátnõmmel,kérdeztem,a srác mondta,h 500 egy adag,viszont a doboz nem volt túl bizalomgerjesztõ,nem nagyon volt rendesen visszacsomagolva a dohány(kókusz+kapucsínó).szóval ha próbálta valaki elmesélhetné,h milyen volt.

Lacee
a képzeletbeli FAQ-ba ez is mehetne, annyiszor felmerül 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A Licorice az nem likõr hanem medvecukor ill. édesgyökeret is jelent. Csak jelzem nehogy meglepetés érjen. 😊

infidel

Al-Waha Molasses / kókusz . jórdán dohány érdekes izû de semmi füst
Al-Mazag / mézes / likõrös . mézesnek is kellemes édes íze van de alig van füstje... likõrt még nem próbáltam de erõs negró illata van .
....nem tudom , nekem a legjobban a Nakhla vált be , mindegyik ízben finom és elég füstje van! Viszont a legjobb amit mindenkinek ajánlok az El Basha dobozos ezüst-almás dohány! Nekem ez tetszik a legjobban!
light00
Csõre.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

BADE
Ma voltam a Keleti fûszeresnél dohányt venni,16ezret hagytam ott,remélem ezzel kibírom😊
Ez hova való?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

letörött az 55-cm es pipám testérõl aza felcsavarozhato csatalkozó és sehol nem lehet veni olyat amit pont rá lehetne csavarni😞 mit csinaljak?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nekem meg van egy kb 1 éves kiszáradt banánom, egy kis penészízû fahéjam, meg kb 3 töltésre elég narancskrémes xD jah és se pénzem, se kedvem bemenni a sultanba 😄
theone91
huh...február-1 ig ûzni kell az ipart rendesen...vanmég: görögdinnye, vegyes-szõlõ, vegyes-alma, sárgadinnye, tropicana, õszibarack...(nemtom mennyibõl hány gramm, de jó sok...)

Én tudok. Nézd meg ezt: http://blog.vizipipa.eu/2008/01/13/februartol-jovedeki-termek-a-dohany/

Nem írok ide semmit, mert még kimoderálnak...

sadvagabond
és akkor az áremelkedésrõl van valami BIZTOS?

redbull0304
Én is a Sultancenter-t! 😊

sultancenter- keleti és dózsa györgy út között a thköly uton több info: www.sultancenter.hu
Mennénk fel pestre vásárólni , melyik boltokat ajánlják a pestiek??
theone91
jee...dinnye...(theone éppen nyáradzik és homer simpsonosan morog)

redbull0304
Én is azt vettem! Csaj ajánlotta, meg egy narancsosat is vettem! 😊

én igen, a dinnyéset probáld- vmi iszonyat finom!
redbull0304
Ma vettem a Sultancenterbe 2db 50grammos Dubai dohányt 800/db! 😊 Azt mondták ez erõsebb, mint a többi! Próbálta már valaki?

ss
faszénnel én is próbáltam de nem jött össze :S izittottam tûzhelyen 10 percig, elrohantam vele pipáig és 2 szivásra volt elég a hõ 😛 aztán kezdtem elõrõl... de már untam mert amivel fogtam a szenet az is átforrósodott és eldeformálódott 😛
sadvagabond
nekem egy órája megint felrobbant a 3kings...kuvvára nem vicces,mert ami elrepül,az még ki is gyúlad...
amúgy nagyon finire sikerült,ha még nem volt,vagy esetleg nem próbálta valaki:
2/3 kétalma,1/3 narancs.a narancs sokkal finomabb,mint magában,nem az a csípõs szar.

Jah a faszénre gondóltam ember😄 lehet hülyén csináltuk , de én is sok jót hallok a faszénrõl... nekem nem jött össze
theone91
nekem van egy arab osztálytársam aki szintén a faszenet ajánlja...és õ szerintem tényleg benne van a dologban 😊