174
Rescue Me
-
IStexI #94 Én találomra töltöttem le 2 hete, most a 3. végefelé járok. Hatalmas nem tudom abbahagyni. Max a prison break üti de csak azért mert az folyamatos sztorira épült. Ebből meg lehet nézni 1et is de hát akkor már jön a következő... -
#93 nagyon várom már!!! -
-
#91 -
#90 -
#89 Jóféle! -
#88 végre!
s6 előzetes -
#87 én a Lost valamelyik évadában láttam ex-Gevinnét :DD -
#86 végre! pont tegnap láttam valamiben "ex-Gevinnét", meg is jött a kedvem egy kis reszkúmí-hez -
#85 Június 29-én indul a 6. évad!!!! -
#84 Wiki ennyit tud:
On June 16, 2009, the Los Angeles Times website confirmed Rescue Me will return in 2010 for a sixth season due to increased ratings.[3]. The August 28, 2009 TV Guide reported that Season 6 will return with 10 Episodes and Season 7 (2011) will have 9 Episodes culminating with the series finale on or around the 10th Anniversary of 9/11. -
#83 Én is kíváncsi vagyok mikor startol a 6. évad. -
csibefasirt #82 4.évad 12. rész címe: Keefe -
#81 Mikor folytatódik nem tudja valaki? -
#80 A pontos részekre nem emlékszem, de a 4. évadban volt az biztos. -
#79 Sziasztok!
Nem emlékeztek rá melyek azok a részek, ahol Tommy az unokatesója zubbonyában (Keefe) nyomul és mindenki azt hiszi szellem kísért? -
#78 Hú, srácok a leszboszos epizód (5x17) odabaszós volt, sírva röhögtem. :D -
razzor two #77 Helló Mind!
Nekem is sikerült a 4. évadot is végignéznem!:-) A következő is meg van,de csak felirattal....úgy meg nem igazi! Az AXN bejelentette, hogy Ősztől náluk is megy majd!Hurráá!!! Valahogy ez lett a kedvenc sorozatom lehet,mert tűzoltó vagyok! Bár velem nagyon rossz nézni a tüzes jeleneteket, szakmai szemmel szörnyűségeket csinálnak! Tomi már vagy 6 sisakot elhagyott:-) engem ezért minimum lelőnének! Jah és mindenki füst álló,csak a szerencsétlen civilek fuldokolnak!! :-)))
Viszont a tűzoltóság légkörét szerintem sikerült elkapni...A tűzoltó az mindig tűzoltó!!!
Üdv!
Nyugodt szolit!
-
Orionk #76 Hello!
Most láttam a 4ik évad 9ik epizódját, aminek a végén Tommy majdnem lezuhan egy ház tetejéről, de csak a tűzlépcsőre esik,a tűzlépcső meg mindjárt leszakad, várja a segítséget, de vége lesz a résznek
A következő epizódban meg nem mutatják, hogy mi lett. Hát ilyen doog ez?
erről tudtok valamit?
köszi -
Dns5000 #75 517 nagyon jo volt :)
Tomy jol megszívta :)
-
#74 Ja és több Sheilat ide! Imádnivaló mikor pattog.
Ami monológot 505 végén lenyom, na az nem semmi. -
#73 A bár eddig nem hozott sok mindent, persze még kibontásra vár a dolog.
Tommynak nem volt különösebb gondja a lánya kapcsolatával, ennek a szálnak vége is lett kb. Valszeg elő se kerül többet (hacsak nem lett terhes a kicsike, hehe)
A francia csaj halálba idegesit, nem tehetek róla:D.
Számomra a legérdekesebb szál Katy, ezért is a 507 a kedvenc eddig. A vacsorajelenet nagyon bejött.
Más. Mi a retkestúrós lett Franco nőjével? Annyit mondott neki, hogy vár rá aztán semmi.
Amúgy a 4. évadot simán veri persze az új. Ott nagyon leadtak a humorból.
Kinek mi a kedvenc sora?
s02e10:
Sheila - "Debbie benyomott egyet az arcomba és most van egy monoklim"
Tommy - "És most mért engem hívsz? Hívd a tökös zsarukat! Engem majd akkor hívj, ha felgyújtott!" -
#72 érdekes, hogy nem tetszik annyira. minden rész 9 fölött kap pontozásos oldalakon. mármint nem mintha mérvadó lenne, csak látom, hogy rajtam kívül másoknak is nagyon bejönnek az új részek. ráadásul a csatorna vezetőségének annyira bejött az egész évad (még jóval a premier előtt megnézhették az egészet), hogy azonnal berendelték a következőt, pedig arról volt szó, hogy ez lesz az utolsó. de azt mondták, hogy messze ez a legviccesebb, legdrámaibb és ebben vannak a legjobban kivitelezett tűzesetek (amikből még nem igen láttunk kiemelkedőt, ez még várat magára)
szó se róla, nincs annyira erős átvezető szál, mint az eddigi évadokban, most be kell érnünk pár kisebbel, amik viszont annál jobbak. a bár, black-Saun és Tommy lánya, frech-chick, Sean rákja és mindezek tetejébe a felvétel! ja és Michael J. Fox \o/!
na, meg is nézem a 7-est :) -
#71 Én még csak az 5. évad 4. részéig jutottam sajnos, mert angolul nem tudok és a felirat még nincs kész hozzá :/ Nekem bejön az 5. évad is, bár kicsit elfogult vagyok ezzel kapcsolatban :D Imádom -
#70 Nem csak te, de az 5. évad nem annyira jó eddig szerintem. Hogy pontositsak nem VOLT jó, mert az 507 nagyon odavágott. "Ne vegyél fel sárgát, mert a kölkök iskolabusznak néznek!"
Teljesen kész. -
#69 Hy ALL!
Az érdekelne h nem tud valaki akármilyen forrást ahonnan angol feliratot lehet beszerezni a sorozathoz mert míg nincs angol felirat nem készül a magyar sem. PLS HELP! -
#68 csak én nézem "live" az, kibebaszottul :) jó 5-ik évadot? -
#67 sztem még nincs, csak 3. évadig. Amúgy érdemes inkább felirattal nézni, sokkal jobb úgy -
#66 hello! 4.évad van szinkronba valahol ha igen pls 1 linket vagy torrentet vagy akármit. köszönöm! -
DarkEvilPiccolo #65 Hali! Nem tudtok valamit azzal kapcsolatban, hogy mikor jelenik meg nálunk szinkronosan a 3. évad? Vagy fogja egyáltalán adni az RTL? -
#64 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a negyedik évad elég lapos sajnos, mondjuk egy konstans zuhanás már a 2. évadtól jelen van... a 1. évad poszt-911 depressziójából szépen lassan családi drámává csonkul a rescue me :( persze van akinek ez bejön... nekem nem.
-
#63 úgy azért könnyebb, persze a sok káromkodást azt nem kell :)
Egyébként 3x04-et néztem meg épp. Kis összegzés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A depressziv második évad vége után elég poénos 3. évadot kaptam eddig, hangosanröhögős részekkel. Tetszik, jó ez, nagyon élvezem :) -
#62 ti felirattal nézitek? o_O nekem már a 2. évadnál se kellett, annyira beléd ivódik a nyelvezet... persze egy közepes angoltudás sem árt :) -
#61 sikerült közben megszereznem :) -
#60 huhh, nekem a wathoz kellett volna, de azért köszi. -
#59 kis érdekesség: az első évadban elég sokat szereplő Jimmy Keefe (James McCaffrey játssza) volt a szinkronhangja Max Payne-nek is. mikor megtudtam azonnal feltettem a MP2-őt hogy megnézzem, és télleg :) -
#58 Nekem megvan, de a dsr verzióhoz ha kell akkor mondj egy e-mail címet és elküldöm amint tudom... -
#57 igen, itt is néztem sajna s03e01,s03e02 nincs fenn, pedig kéne...nincs valakinek meg? előre is kösz -
#56 Talán itt akad valami -
#55 Üdv srácok!
Kéne 1 kis help. 3 évadhoz kéne felirat (feliratok.hu nem müxik, másik oldalon meg nincs meg az első pár részhez a felirat) szal 3. évad első résztől amennyi megvan azt megkaphatnám (első 2-3 rész is nagyon jó lenne,köszi) ?