174
Rescue Me
-
magikusloop #134 Most már egyre több filmet vissza lehet nézni interneten keresztül, lassan tv sem kell. Van olyan ismerősöm, akinek nincs is előfizetve semmilyen csatorna, egyedül dvdzésre használja a tévéjét. Először furcsán érintett a dolog, de nem rossz. :) -
#133 Én ezt a sorozatot nem nézem valami rég óta de nagyon tetszik, el fog tartani egy ideig míg bepótolom az elmaradást. Amúgy arra lennék kíváncsi hogy az AXN elérhető mobilról, tehát a videótár? Utólag meg tudom nézni a sorozatokat? Mert utazás közben jó lenne, és így nem is kéne letölteni,nem foglalná a helyet? -
#132 Jó ez, ne bántsd, bár én csak a 6. évad 5-6. részéig néztem még meg. Gondolj bele nagyon régóta nem is szól semmi konkrétról a sorozat, egyik rész jön a másik után, aztán egyszer tartanak egy nagyobb szünetet és azt mondják ennyi volt az évad.
Nincsenek céljai, Tommy már nem is tudom hány évadja örlődik, a 2 nő között, az unokaöccsére nem is vagyok kíváncsi..stb. Kicsit ellaposodott nekem ez a sorozat. (Ennek ellenére, még mindig nézem, mert azért még mindig vannak olyan jelenetek amikor pisisre röhögöm magam! :D) -
#131 Igen, de addig még nagyon sokat kell várni. Én csak most jutottam el addig, hogy megnézzem a legutóbbi epizódokat. Hát ez így ebben a formában a kritikáknak megfelelően teljesített...
Semmiféle évadbefejező hangulat nem volt. Lecsapták, hogy jusson valami a következőre is... -
#130 3. évad első rész -
PunkZoli #129 hi
SPOILER
meg tudnátok mondani az melyik évad amelyikben gevin valami kislányt éleszt fel, akiről már rég lemondtak? -
Miguel125 #128 htx
-
#127 Deanna Russo -
Miguel125 #126 Mi az eredeti neve Penny-nek a konkurens egységtől aki Damien-el randizgat? Nagyon Eyecandy!!! -
#125 okés :)
-
#124 lol :)
lesz még egy éved, és a befejező része 9/11 10. évfordulóján lesz. -
#123 na várjál, 1 rész lesz még vagy egy évadd? nem mindegy
:) -
#122 egészen pontosan 1 év múlva lesz az utolsó rész. 9/11 van... -
#121 -
#120 lesz még egy jövőre -
#119 Lesz még egy évadd vagy ez a 6. első fele volt? Nem 10 részes szokott lenni egy évadd nem? -
#118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem amúgy csak beképzelte ezt is Tommy, mint Jimmyt és halottakat is. Vagy mégse? :) -
#117 bazd, milyen vége volt!
egyrészt kiugrott a szívem, másrészt WTF? :S
jövő ilyenkor már az utolsó előtti részt fogjuk nézni az egész sorozatból! :( -
#116 tegnap már évadzáró rész volt :S -
#115 nagy arc ez a fazon :D -
#114 Lou összeesik...
Peter Gallagher -
Orionk #113 mivel is fejeződött a 3ik rész?
köszi -
Orionk #112 Hy !
Nem tudjátok, hogy hogyan hívják azt a színészt, aki a papot játsza a mostani epizódokban?
Mármint az igazi, színészi nevére lennék kiváncsi. IMDB-n nem találtam.
köszi
üdv., -
#111 ez az 5. rész nagyon nagy volt :D a másnaposok című film jutott róla eszembe :D -
Tyrannus94 #110 nem tudja valaki a ments meg 6. évadot mikor adják ki magyar szinkronnal? -
#109 hát bazeg... -
#108 torrenten láttam a 4. részt, gondolom fake cucc -
#107 jaja, vége nagy wtf volt, várom a kövi részt -
#106 3-as rész kegyetlenül jó volt! :O -
#105 van már magyar felirat -
#104 Hát, ezzel én nem igazán értek egyet, bár ennek a sorozatnak egész jó a szinkronja. -
Gorgooo #103 Én szinkron párti vagyok, szóval nekem még meg kell várni, hogy valamelyik adó lehozza az új részeket! Sebaj, sztem megéri várni rá! :P -
#102 csak jöjjön minél gyorsabban a magyar felirat :) -
#101 nem volt rossz kész, kezdésnek elment. megalapoztak ezt-azt
a vége meg ütött (Y) -
#100 már van angol felirat:) -
#99 sry, képet láttam persze, de a dátum nem tűnt fel a jobb felső sarokban :D
feliratra én is remélem, hogy nem kell sokat várni -
#98 #91
feliratra én is várok de ha már van film akkor a felirat is esélyes -
#97 .. csak nekem várnom kell a feliratra, ami az 5. évadnál általában 4-5 napba is beletelt :/ de hát kivárom nincs mit tenni, hiszen egyik kedvenc sorozatom :) -
#96 holnap mi?
kezdődik a 6. évad? -
#95 Holnap