Rescue Me (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
egyrészt kiugrott a szívem, másrészt WTF? :S
jövõ ilyenkor már az utolsó elõtti részt fogjuk nézni az egész sorozatból! :(
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Peter Gallagher
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nem tudjátok, hogy hogyan hívják azt a színészt, aki a papot játsza a mostani epizódokban?
Mármint az igazi, színészi nevére lennék kiváncsi. IMDB-n nem találtam.
köszi
üdv.,
a vége meg ütött (Y)
feliratra én is remélem, hogy nem kell sokat várni
feliratra én is várok de ha már van film akkor a felirat is esélyes

On June 16, 2009, the Los Angeles Times website confirmed Rescue Me will return in 2010 for a sixth season due to increased ratings.<3>3>. The August 28, 2009 TV Guide reported that Season 6 will return with 10 Episodes and Season 7 (2011) will have 9 Episodes culminating with the series finale on or around the 10th Anniversary of 9/11.
Nem emlékeztek rá melyek azok a részek, ahol Tommy az unokatesója zubbonyában (Keefe) nyomul és mindenki azt hiszi szellem kísért?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nekem is sikerült a 4. évadot is végignéznem!:-) A következõ is meg van,de csak felirattal....úgy meg nem igazi! Az AXN bejelentette, hogy Õsztõl náluk is megy majd!Hurráá!!! Valahogy ez lett a kedvenc sorozatom lehet,mert tûzoltó vagyok! Bár velem nagyon rossz nézni a tüzes jeleneteket, szakmai szemmel szörnyûségeket csinálnak! Tomi már vagy 6 sisakot elhagyott:-) engem ezért minimum lelõnének! Jah és mindenki füst álló,csak a szerencsétlen civilek fuldokolnak!! :-)))
Viszont a tûzoltóság légkörét szerintem sikerült elkapni...A tûzoltó az mindig tûzoltó!!!
Üdv!
Nyugodt szolit!
Most láttam a 4ik évad 9ik epizódját, aminek a végén Tommy majdnem lezuhan egy ház tetejérõl, de csak a tûzlépcsõre esik,a tûzlépcsõ meg mindjárt leszakad, várja a segítséget, de vége lesz a résznek
A következõ epizódban meg nem mutatják, hogy mi lett. Hát ilyen doog ez?
errõl tudtok valamit?
köszi
Tomy jol megszívta :)
May the force serve you well!