174
Rescue Me
  • magikusloop
    Most már egyre több filmet vissza lehet nézni interneten keresztül, lassan tv sem kell. Van olyan ismerősöm, akinek nincs is előfizetve semmilyen csatorna, egyedül dvdzésre használja a tévéjét. Először furcsán érintett a dolog, de nem rossz. :)
  • Thaison
    Én ezt a sorozatot nem nézem valami rég óta de nagyon tetszik, el fog tartani egy ideig míg bepótolom az elmaradást. Amúgy arra lennék kíváncsi hogy az AXN elérhető mobilról, tehát a videótár? Utólag meg tudom nézni a sorozatokat? Mert utazás közben jó lenne, és így nem is kéne letölteni,nem foglalná a helyet?
  • morleone
    Jó ez, ne bántsd, bár én csak a 6. évad 5-6. részéig néztem még meg. Gondolj bele nagyon régóta nem is szól semmi konkrétról a sorozat, egyik rész jön a másik után, aztán egyszer tartanak egy nagyobb szünetet és azt mondják ennyi volt az évad.
    Nincsenek céljai, Tommy már nem is tudom hány évadja örlődik, a 2 nő között, az unokaöccsére nem is vagyok kíváncsi..stb. Kicsit ellaposodott nekem ez a sorozat. (Ennek ellenére, még mindig nézem, mert azért még mindig vannak olyan jelenetek amikor pisisre röhögöm magam! :D)
  • JürgenKlinsmann
    Igen, de addig még nagyon sokat kell várni. Én csak most jutottam el addig, hogy megnézzem a legutóbbi epizódokat. Hát ez így ebben a formában a kritikáknak megfelelően teljesített...

Semmiféle évadbefejező hangulat nem volt. Lecsapták, hogy jusson valami a következőre is...
  • gibson9
    3. évad első rész
  • PunkZoli
    hi

SPOILER
    meg tudnátok mondani az melyik évad amelyikben gevin valami kislányt éleszt fel, akiről már rég lemondtak?
  • Miguel125
    htx
  • zaki
    Deanna Russo
  • Miguel125
    Mi az eredeti neve Penny-nek a konkurens egységtől aki Damien-el randizgat? Nagyon Eyecandy!!!
  • Met
    okés :)

• zaki
    lol :)
    lesz még egy éved, és a befejező része 9/11 10. évfordulóján lesz.
  • Met
    na várjál, 1 rész lesz még vagy egy évadd? nem mindegy
    :)
  • ProGabe #122
    egészen pontosan 1 év múlva lesz az utolsó rész. 9/11 van...
  • Met
  • zaki
    lesz még egy jövőre
  • Met
    Lesz még egy évadd vagy ez a 6. első fele volt? Nem 10 részes szokott lenni egy évadd nem?
  • Bandee1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem amúgy csak beképzelte ezt is Tommy, mint Jimmyt és halottakat is. Vagy mégse? :)
  • ProGabe #117
    bazd, milyen vége volt!

egyrészt kiugrott a szívem, másrészt WTF? :S

jövő ilyenkor már az utolsó előtti részt fogjuk nézni az egész sorozatból! :(
  • zaki
    tegnap már évadzáró rész volt :S
  • zaki
    nagy arc ez a fazon :D
  • ProGabe #114
    Lou összeesik...

Peter Gallagher
  • Orionk
    mivel is fejeződött a 3ik rész?

köszi
  • Orionk
    Hy !

Nem tudjátok, hogy hogyan hívják azt a színészt, aki a papot játsza a mostani epizódokban?
    Mármint az igazi, színészi nevére lennék kiváncsi. IMDB-n nem találtam.

köszi
    üdv.,
  • gibson9
    ez az 5. rész nagyon nagy volt :D a másnaposok című film jutott róla eszembe :D
  • Tyrannus94
    nem tudja valaki a ments meg 6. évadot mikor adják ki magyar szinkronnal?
  • Met
    hát bazeg...
  • Met
    torrenten láttam a 4. részt, gondolom fake cucc
  • zaki
    jaja, vége nagy wtf volt, várom a kövi részt
  • ProGabe #106
    3-as rész kegyetlenül jó volt! :O
  • zaki
    van már magyar felirat
  • Met
    Hát, ezzel én nem igazán értek egyet, bár ennek a sorozatnak egész jó a szinkronja.
  • Gorgooo
    Én szinkron párti vagyok, szóval nekem még meg kell várni, hogy valamelyik adó lehozza az új részeket! Sebaj, sztem megéri várni rá! :P
  • gibson9
    csak jöjjön minél gyorsabban a magyar felirat :)
  • ProGabe #101
    nem volt rossz kész, kezdésnek elment. megalapoztak ezt-azt

a vége meg ütött (Y)
  • Met
    már van angol felirat:)
  • zaki
    sry, képet láttam persze, de a dátum nem tűnt fel a jobb felső sarokban :D
    feliratra én is remélem, hogy nem kell sokat várni
  • Met

feliratra én is várok de ha már van film akkor a felirat is esélyes
  • gibson9
    .. csak nekem várnom kell a feliratra, ami az 5. évadnál általában 4-5 napba is beletelt :/ de hát kivárom nincs mit tenni, hiszen egyik kedvenc sorozatom :)
  • zaki
    holnap mi?
    kezdődik a 6. évad?
  • Metwork
    Holnap