EU: a spam elözönli Európát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"de lássuk be, az már régen rossz, ha a kliens oldalon kell levadászni a leveleket"
Pedig hatékonyabban lehet szûrni kliens oldalon, mert simán lehet, hogy ugyanaz a levél egyik embernek spam, a másiknak meg nem.
Pedig hatékonyabban lehet szûrni kliens oldalon, mert simán lehet, hogy ugyanaz a levél egyik embernek spam, a másiknak meg nem.
Szerintem hathatósan lehetne csökkenteni a spamot, ha legalább olyan komolyan vennék, mint a drogkereskedelmet. Ha egy ügynökség rászállna az ilyen küldözgetõkre, és egyet kettõt menekülés közben levadásznának, akkor gyorsan csökkenne a kéretlen levelek száma. Sztem egyébként mindet fejbe kéne lõni <#gun>#gun>
Pusztuljon a férgese!
Pusztuljon a férgese!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Nekem a GMail hál'istennek szûri a spamet. Volt olyan, hogy másfél nap alatt 110 Spam érkezett.. 1 hónapja még csak ilyen 3-4-ek. Pedig azóta nem használtam semmilyen megbízhatatlan siteon az emailemet
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Nem csak a Thunderbirdnek van hatékony spam szûrõje, de lássuk be, az már régen rossz, ha a kliens oldalon kell levadászni a leveleket 😞
Azért durva, hogy mennyivel kisebb lenne csak az otthoni adatforgalmam, ha ezek csírájában el lennének fojtva.
Azért durva, hogy mennyivel kisebb lenne csak az otthoni adatforgalmam, ha ezek csírájában el lennének fojtva.
Küldjünk mi is legalább ebbe legyünk az elsõk![#mf1
Megvolt a szokásos másodnapi spam-hír is.
Már elnézést, de szerintem olyan lehetetlenül kevés ember nincs tisztában azzal, hogy ennyi a levélszemét, hogy az ilyen híreknek talán a zérónál is kevesebb a hírértéke, fõleg ha azt is hozzáveszem, hogy minden olyan cég vagy szervezet, aki tehetne ellene, csak a száját jártatja, érdemi és mûködõ megoldást eddig senki és semmi sem nyújtott, kivéve talán a Thunderbird levelezõ kliens adaptive spam filtere, ami tapasztalataim szerint nagyon hatásos, bár némi figyelmet igényel a betanítása (fõleg az elsõ 1-2 hónapban).
Ezt a spam-problémát kizárólag egyvalami lenne képes megszûntetni: az internet megszûnése. Ennyi.
Már elnézést, de szerintem olyan lehetetlenül kevés ember nincs tisztában azzal, hogy ennyi a levélszemét, hogy az ilyen híreknek talán a zérónál is kevesebb a hírértéke, fõleg ha azt is hozzáveszem, hogy minden olyan cég vagy szervezet, aki tehetne ellene, csak a száját jártatja, érdemi és mûködõ megoldást eddig senki és semmi sem nyújtott, kivéve talán a Thunderbird levelezõ kliens adaptive spam filtere, ami tapasztalataim szerint nagyon hatásos, bár némi figyelmet igényel a betanítása (fõleg az elsõ 1-2 hónapban).
Ezt a spam-problémát kizárólag egyvalami lenne képes megszûntetni: az internet megszûnése. Ennyi.