39
Gilera runner fxr180
  • Bacsa Szabolcs
    Helosztok!!!
    kelene egykis segitcség!!
    most kaptam egy Gilera xr2-tes motort és vmi nemakar indulni vmi bajvan a blokal de nemtudom mibaja tudnátok segiteni???
    elöreis köszi a segitcséget!!!
  • zotya10002
    Sziasztok!!Egy frankó runnerért adék egy yamaha tdr 125-öt
  • djcaracas
    http://www.sg.hu/forumkepek/2009_04/DSC00058(Custom).JPG

Ő lenne a hibás alkatrész
  • djcaracas
    Sziasztok. Tudom hogy ez nem 50-es runner fórum, de csak ide enged beírni. Nah szóval 50-es runnerem van, és nemrég a generátornál a mágnesek daraboka törtek. Tudna -e nekem segíteni abban valaki, hogy hogy a francba szedjem le a mociról. mert a központi csavart már leszedtem, de nem akar az istenért sem lecsúszni. barmolni, és drága szervízbe meg nem akarom vinni. Ha meg lehet oldani valamilyen humán módon otthon is akkor segítsetek, hogy szedhetném le azt az alkatrészt, amin a mágnesek vannak. Köszi előre is.
  • nYoMi
    Én ültem a Runneremen, spanom vitt :) Kezembe volt egy GPS és 129-130 között mozgott mikor a Runner 140-en volt..hmm, akkor most mi megy 120at? ;]] Viccesnek tartom sry, hogy csalna már 20km/h-t, az már kicsit nagyon cinkes lenne
  • Lunatic80
    Thanks
  • FxRRulez
    nah jóvan srácok. :):):) Egy cseppet benéztem a dolgot. Tibi első hozzászólását néztem meg és láttam hogy november 27. csak azt nem néztem, h 2006. íííí :) bocsi
  • FxRRulez
    Jah és Lunatis! Itt van a gyári gyertyaszám:

RN2C

üdv!

• FxRRulez
    Hello mindenkinek!!!

Nagy örömmel konstatáltam, hogy új Runneres fórum indult itt->köszi Tibi

Amúgy meg rengeteg a Runneres, csak még 3 napos ez a topik, szal nem csodálkozom, hogy a többiek még nem kerültek elő. Nekem 2002-es 180FxR-em van és eléggé jártas vagyok a témában, ha kell vmi kérdezzetek bátran. Én az enyémet most készítem föl szezonra. Csinálok rajta 1-2 átalakítást. Van egy jó kis német cég, ahonnan bármit meg lehet rendelni hozzá. Amúgy nem akarok kötözködni az előtem szólóval, de az FxR vége 120. Mivel gondolom neked 2001-es vagy azelőtti vasad van, még a régi (nem karbonos) műszerfallal, ezért csal ennyit az órád. Mert azok 120nál mutatnak 140-et. Amúgy ez a Motor Revü 2002-es cikkjében is le van írva meg mindenhol. Na mindegy. Csak gondolom eloszlatom ezt a tévhitet. Jah és az a 120 sem pontosan 120. Olyan 115 lehet kb. Csalnak az órák...

Na egyenlőre ennyi, meg mindjárt néhány kép!

Addig is: FxRRulez
  • Lunatic80
    Alattam 120-130 között,de amúgy 140. Én 95kg vok.
  • BECKHAM7
    mennyit megy a 180as Runner?
  • Lunatic80
    Amúgy üdvözlök minden runner 180 tulajt. Nekem kb három hete van,és minden nap mikor ráülök eldobom az agyam. Az összes haverom akinek odaadtam nem győzött bazmegolni. Eddig egyik haverom 150-es malagutija volt az isten. Már nem!!
  • Lunatic80
    Sziasztok. Légyszi mondja meg vki nekem hogy 180 fxr be milyen a gyári gyújtógyertya(száma) vagy ha vki tud jobbat mint a gyári akkor légyszi súgja meg nekem.
  • BECKHAM07
    játszottatok már a Gilarás kis flash játékkal?

http://www.mofunzone.com/popups/gilera_runner.shtml egész jó.. :D:D
  • BECKHAM07
    mondomén...
  • fifi
    namost azt jó ha tudod, hogy törvényszerűen jobban mennek a régi motorok, mivel manapság szinte mindennap kijön valami új elkúrt emissziós norma, és ehhez kell folytani a motort...

ezenfelül folytva van az auspuffban, a variátorban tuti, 99% a karburátor is, plussz nemtom tutira, de majdnem biztos, hogy a gyújtáselektronikán is lenne mit fűrészelnem...
  • BECKHAM07
    de ha belegondolsz van benne 4 fojtás...azé az sokat nyom...és sztem nem engedik kivenni őket ha még új....
  • Hajtos tibi
    Hát ismerősömnek van egy ujj 50-es runnerja sárga-fekete de engem nem hatott meg annyira rohatt nehéz,és csúnya a hátulja!!az ujj aprillia sr-50 lc oda verte mint a szart!!!nekem az igazi motor runnerba a 180fxr..
  • BECKHAM07
    ja és:

"A konstrukció lényeges eleme a stabilitást fokozó alacsony súlypont elhelyezés, valamint a motoros feeling-et eredményező középső csatorna elhelyezése.(mé' eddig nem volt??) Új Gilera Runner ezzel a speciális karosszériával és 2 ütemű egyhengeres Piaggio Pure Jet motorral.."

mondom....piaggio lett....
  • BECKHAM07
    Nektek tetszik az új Runner???

mert sztem ez most nagyon piaggios lett..nem?
    pl. a kmóra kisebb a lábközötti izé...hülye hátsólámpa...nemtom de meglátszik sajnos a piaggio concern hatás...
  • Hajtos tibi
    Ezekszerint nincs:S de nemsoká lessz kép haver runnerjéről!!:)Elado!!!!!
  • BECKHAM07
    senki másnak nincs a fórumon Runnerje???
  • BECKHAM07
    még nemtom....keresgélek....
  • Hajtos tibi
    Szép!Milyen kipufogot akarsz ráá??
  • BECKHAM07
  • BECKHAM07
    Itt az én kicsikém:

tuning nincs rajta...talán jövőre lesz kipu...
  • Hajtos tibi
    Aki tud rakni képet az rakhatna... vagy videot!!!nagy a pangás...:S:S
  • Hajtos tibi
    Értem de a rendőrök nem szeretik ha 50-es jogsival vezetik..És emiatt lessz kpm én ugy hallottam..
  • Boconadi
    nekem sok ismerősőmnek ilyen van. A 180-as ott hagyta az rg-met :S
    és az itteni rendőrök meg olyanhülyék hogy nemtugyák megkülömböztetni a 180-ast az 50-estől. Szal senkinek sincs rendszáma rá:D

• fifi
    elvileg az van hogy nem lesz rendszám smkp-ra
    a Moto Italiánál/hivatalos importőr/ már kapható az új extra festéses Runner/bár 50-es/, nagyon szép...
  • Harly18
    Úgy néz ki, hogy te többet tudsz erről, mint mi :)
  • Hajtos tibi
    :DAmugy ez egy 180köbcentis robogo lenne!!Csak erről szeretnék informáciokat!!meg mindent ami a motorhoz kapcsolodik!!!
  • Hajtos tibi
    http://www.bikepics.com/gilera/runner180fxr/06/pics.asp
  • Hajtos tibi
    Ő lenne az..

• autoszimulator
    hasHajtos Tibi
  • SHADOWEYES7
  • Harly18
    Mi ez a runner?
  • SHADOWEYES7
  • Hajtos tibi
    Sziasztok aki bármilyen infot tud a runnerről az irjon!!ja és képek jöhetnek!!és a januárba hatályba lépő rendszámrol akitud valamit az irjon nagyon fontos!!!!!!!