The Secrets of Atlantis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az irodaházban vagyok és miért nem tudom kinyitni a hajtûvel az ajtót? Egyszerûen nem nyitja ki, csak kopog.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Tudna nekem valaki segíteni? Leszedtem a játéknak a magyarosítását, és hová kell feltelepíteni? Mert én már a játékon belül mindenhová feltelepítettem, de nem megy, nem magyarul van. A felíratot bekapcsoltam és akkor sem megy.
Elõre is köszönöm!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
+3 +2 -4
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Még az elején a hindenburgon állsz? vagy melyik három kerék? pontosíts légyszi hogy segíteni tudjak.
Én a Marduk faluban akadtam el. Aloát kell keresnem, de a kígyó mindig megesz és visszatesz a játék a healer emberhez, tudja valaki hogy hogyan kell azt a növényt letépni?
Köszi elõre is.
RUDKO: Lejjebb le van írva, hogy mik a számok...
Beszélj az összes emberkével többször, kapsz 1 magazint az ujságos csajszitól, vidd fel a szöszinek, bájologj, és kibontja a haját. Az asztalról vedd el a hajcsattot, és nyisd ki a 12. emeleten a zárt ajtót vele. Nézz bele a kabátzsebbe ott, nyisd ki a széfet, és told félre a szobában az egyik képet, hogy kihallgass 1 beszélgetést.
Nem lehetne egyszerübben hogy csak a sorrendet add meg?
pl 5
3
4 stb?
Najó, segítek...
3.-ra a megoldás
Én is szivesen megteszem ha kérik sõt kéretlenül is.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Valaki tud megoldást a méheknél a harmadik feladványra?
Ha igen akkor kérem segitsen mert elakadtam.
Én is rákattanok, de kipróbáltam 1 Nancy Drew-t kemény 2-3 órán át, és nem tetszett(asszem Nancy Drew: Secret of the old Clock)...szal nekem maga a stilusa az egésznek nem tetszik.
Szal amiket írtál, azok közül Keepsake,Tunguska,és Broken sword sorozat érdekelne, mint megszerzés(mivel broken sworddel anno játszottam asszem a 3-mal, de hibás volt a CD, és nem tudtam végigvinni.)
Amint Láthatod én is rákattanok a legújabb kalandjátékokra de ilyen inséges ídõkben amikor semmi se jön ki egy kalandjátékos bizony ráfanyalodik a kevésbé népszerüekre is ,mellesleg probáld ki mielõtt véleményt alkotsz ez igy tiszteséges.
Amugy még ajánlanám a félig kaland félig akció Call of Juarezt a Ubisofttol nekem bejött.
Amiket én ajánlok és szerettem õket: Still Life, The moment of silencem,N.I.B.I.R.U. Age of Secrets
Ezen a cimen minden játékot megtalálsz stanislav
Genre: Adventure
Developer & Publisher: Her Interactive
Released: October 2006
PC Requirements: Windows 98/ME/2000/XP, Pentium 1Ghz, 256MB RAM, 64MB Direct3D graphics card or better, DirectX 9 compatible sound card, CDROM Drive, Keyboard & Mouse
Nancy Drew The Creature Of Kapu Cave