Vagyonokért rossz DVD filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Csak én vagyok leszokóban a DVD vásárlás terén? Mármint, az oké hogy jönnek ki az újabbnál újabb filmek, de én mostanában egyre hanyagolom a vételüket, mert tudom, hogy elõbb utóbb úgy is Blue Ray vagy HD DVD formában kell újravenni kedvenceinket! Más nem érzi így?
Vagy pl a sorozatoknál, ahol mondjuk egy évad kitesz 5-6 DVD-t, azt teszem azt rányomják egy Blue Ray lemezre aztán csókolom!
Ezért én már csak nagyon ritkán veszem meg a kedvenc filmeket, mert tudom, hogy elõbb utóbb váltani kell és inkább majd a legjobb minõségben veszem meg a filmeket. 1080p-s felbontásban, HD 5.1 hanggal és egyebekkel!
Ki hogy gondolja?
Pl ott van az alien 2 is,az eredeti szinkron kiváló volt,erre ráraknak egy szar új szinkront...Így már csak angolul nézhetem 😞Így sem rossz,de magyarul sokkal jobb volt...
különbözõ eljárásoknak köszönhetõen simán gyártanak 5.1-es hangot az egyébként mono v sztereo hangsávból.
ezeket megszûrik és stúdióminõséghez közeli(sõt)hangfelvételt készítenek az egyébként néha(gyakran) nagyon zajos szinkronhangokból.
a kiadók sem hülyék....ezekbõl valahogy biztosan eljut hozzájuk 1 pédány és már csak egy menüt vagy extrát kell pakolni a lemezre és már adhatja is ki....nem egy ilyennel találkoztam aminek ismertem az elkészítõjét(vhs->dvd) és a hangforrásból adódóan van benne hiba amit szintén megtaláltam azon a lemzen amit a kiadó adott ki,holott a hiba a szalag sérülésébõl adódott nem pedig szinkronhiba volt.
szóval így könnyû a kiadóknak mert elvégzik a munka nehezét azok a figurák akik lelkesedésbõl megcsinálják a szinkronokat a dvd-re.
http://pspfilez.extra.hu/
Mittudomén, egy Vissza a Jõvõbe trilógiánál biztos kifizetõdõ, de egy Hudson Hawknál vagy pl egy Bud Spencer filmnél már nem valószinû.
Bocs minden Bud és Hudson Hawk rajongónak 😄
Az új filmeknek meg teljesen mindegy milyen nyelven van, mert az összes film egy huladék, és a huladék folytatása.
Az meg ,hogy monobol nem lehet 5.1-et csinálni, rendben elhiszem, de egy stereo csak össze jött volna nekik 😊
Amugy meg nagyon sok mono filmbõl készült 5.1-es pl: halálos fegyver.
És aki egy kicsit is jártas az audio szerkesztésben az simán leszedi az alapzajt.
Az hogy film elözetesek vannak a lemezeken, de közelsem annyira idegesitõ mikor reklámok vannak a lemezen, és a menü csak a film végén jelenik meg.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Remélem érthetõen írtam le. Lehet, sõt! szentem tuti, hogy nem megfelelõ szakszavakat használtam, de a lényeg ez.
csak jobb mint a focker,ami meg csak hasonlít a fuckerre...
ReaL MaDRid x siempre
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
De hogy egy kicsit ON legyek: én azon szoktam felháborodni, amikor egy x ezer forintért megvett gyári DVD elején van nem ritkán 4-5 (!) elõzetes, amit képtelenség átugrani. Ez olyan szintû aljasság, hogy az valami félelmetes.
sztem ott szokták elb*szni,h más szinkronizálja mondjuk Bruce Willist(nem tudom,h ki szokta),és akkor már bûnrossz,mert megszoktuk az eredeti szinkronhanggal,és ha meghalljuk azt a hangot vhol,akkor egybõl Bruce jut eszünkbe 😊
hát igen,nem érdemes pénzt kidobni dvd-kre,ha ilyen szar a minõségük.
majd ha 1000 ft lesz minden dvd,akkor megveszem...
ReaL MaDRid x siempre
"Szédült Simon azt mondta az árusnak a vásáron: Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon!" ebbõl csináltak egy (nem tudom az eredetit, de érzésileg hasonlót): "Habókos Simon azt mondta az árusnak a vásáron: Ide a sütikkel, vagy kiporolom a koszos nadrágod!"
Nem is veszek efféle bóvlikat és el is mehetnek a (12) [!!!CENSORED!!!][!!!CENSORED!!!]-ba! 😉
-=ZR=-
orosz southparkot érdemes, vagy szlovákoknál, lengyeleknél bármilyen film: egyetlen egy hang mondja végig, felolvasva minden szereplõ szövegét.
A magyar szinkron messze híres. <volt>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A másik nagy csalodás amit szintén nem ajánlok senkienk, hogy pénzt adjon ki rá az a "Hudson Hawk".
Röhelyes, hogy a mai digitális technologiákal sikerült kiadni egy mono hangsával ellátot filmet.
Tökéletes kép, de a hang az csalodás, amikor szinkronizált rész van olyan nagy az alapzaj mint VHS-en.
Ezt a filmet nem érdemes megveni, mert szerintem bárki más aki dvd készitésel foglakozik jóbb minõséget tudd össze hozni.