152
azaz MYIE 2.
  • Maximus4
    Köszi!
  • Probatbicol
    Tetszőleges számú eldobható e-mail címet tudsz csinálni, amelyekre küldött levelek megérkeznek a valódi e-mail fiókodba, a válaszok pedig látszólag onnan mennek vissza, amíg ki nem kapcsolod a továbbítást.
    Arra jó pl. hogy ha valami akcióhoz regisztrálni kell valahova, akkor tudsz egy címet csinálni, ezzel regisztrálsz, aztán ha lezajlott a tranzakció kikapcsolod a továbbítást és biztos nem kapsz reklámleveleket.
    Vagy trollkodni akarsz egy fórumban :). Esetleg egy játék béta tesztjére 10 példányban jelentkezni....
  • Maximus4
    És ez az uumail mire is jó az mx5-ben?
  • Probatbicol
    Kipróbáltam az MX5-öt. Húha, ezzel nagyot akarnak markolni az biztos. Browser, email kliens, password manager, jegyzet kezelő egyben és minden felhőben...Először kicsit lassú volt, meg bele is döglött a telepítésbe, látszik hogy alfa de most már kezd beállni.

Természetesen a maxthon accountról mindent szinkronizált. Nézegetem még.
  • Bal0924
    Miért nem tudja be importálni a böngésző, firefoxból?
    -kedvencek/könyvjelző
    -mentett jelsavak
    ezeket nem tölti be, miért?
  • Maximus4
    Nem tudjátok véletlenül mi történt a mx games-en belül az Original Blood játékkal?Már jó ideje nem lehet elérni a szervert.
  • Airbus A380
    Elvileg az amerikai részleg viszi, nem? Nem tudom ezért kérdem, anno nekem azt hiszem ezt mondták, hogy a nagyrészét a kaliforniai maxthon részleg csinálja. (ugye már akkor is rengetegen mondták hogy jajj felnem rakom, kínai stb,,,, na én ezóta tudom, hogy van amerikai részlege).
    Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.16. 12:02:37
  • Narxis
    A tények makacs dolgok.
  • bajgunar
    Köszi!
    Tehát akkor a sok millió rajongó mellet, mi 2-en is maxthon-ért rajongunk.
    Csak Narxis nem. Neki maradjon csupasz. :/ (de írtam is, nem mezei user-eknek találták ki, azoknak ott van FF,Ch.O. stb.. neki ez csupasz, mert azokat isteníti, hát legyen csupasz.)
    Tudom, hogy nem kis kínaiak fejlesztik. Dehát... Most miért vitatkozzak és erőltessem az igazamat?.
    Úgy értem, ahogy akarom, inkább csendbe maradok. Felesleges bizonygatni. Legyen "igaza", azt legalább beletörődik, hogy """igaza van""".
  • Airbus A380
    Szerintem az is számít ahogy a felhasználókkal bánnak, a facén és a twitteren aktívak, lehet nekik írni VÁLASZOLNAK. (ezt hol teszi meg a többi???) Saját fórum oldaluk van ahol maxthon alkalmazottak segítenek ha kell.

A sok hsz. ért meg elnézést, 5 percig enged szerkeszteni.
    Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:57:38
  • Airbus A380
    nekem például teljesen megteszi a beépített adblock listája ami hogy is írod? "két kattintás" Továbbá nem csak szorgos kis kínaiak fejlesztik, ha jól tudom de ez nem biztos, kb mindent az amerikai részleg intéz.... igen kedves barátom van Kaliforniai központ is SanDiego-ban.

lehet hogy a te igényeidet nem fedezi, de nekem például mindent, 1 csomo extra dologgal.

bajgunar Semmiképpen sem kis kínaiak, mivel Ázsia vezető böngészője, de világszinten is elismert, és ez TÉNY.-

Szerintem bőven fejlesztik ezt amerikaiak is!
    Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:41:07
  • Airbus A380
    továbbá csak amaxthon ban van BEÉPÍTETT weblap olvasó, flash kinagyító, flash video letöltő és még 1 csomo más. Tehát én semmiképp nem nevezném alapnak....

http://usa.maxthon.com/spellcheck/

nyelvtani fájl letölt telepít kb max másfélperc.

nekem félpercembe
    Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:31:59
  • Airbus A380
    mégis van több millió rajongója. Az nem kérdéses , hogy vannak hibái, de összességébe a plussz dolgaival, szerintem túlteljesíti a többit.

"Roborm, Internet Download Manager nem támogatja, X-notifier addon nem támogatja. Battlefield Heroes és Play4Free nem támogatja. Ghostery nem támogatja... szóval elég csupasz egy böngésző, magyar helyesírásellenőrzőt is manuálisan kell beletenni asszem ha van egyáltalán. Legutóbb mikor próbáltam akkor le kellett tölteni és bemásolni valahova vagy mi..

Szóval ez egy csupasz böngésző amiben végre lett Adblock Plus."

Nekem a fele nem kell amiket leírtál... a Ghostery, meg jó dolog, de szerintem 1 jól beállított adblock is elég.

Abba se nagyon kell megszakadni, hogy letöltöd a helyesírási fájlt kb 15 mp, és megnyomod a setupot. ENNYI

Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:23:33
  • Narxis
    Azt az összefüggést értsed, hogy nem jobb max. jó.
  • bajgunar
    Köszönöm a flame-et. Mondjuk másról nem is szól (ez) a fórum, mi mást várjon az ember?. Csak: a majd én megmondom, meg majd én beoltom, meg növelem az e-péniszem, stb... Persze aláírásodban is ott van. Így már értem az összefüggést.
    Hát akkor hajrá. Használjatok Avant-ot, meg FF-ot. Attól ócsárolni nem kell mert Maxthon.
    Lehet kis kínaiak fejlesztik egy tál rizsért naponta. Attól még igenis jó(bb) mint Ff,Ch,O...
  • Narxis
    Jujj de tele van ez a hozzászólás féligazságokkal és csúsztatásokkal.

"Mai világba már a net-sebesség és torrent mellé totál felesleges Download manager"

Pont, hogy egy bizonyos sebesség felett sokkal gyorsabban letölti az IDM ugyanazt a fájlt ugyanonnan mint a böngésző letöltéskezelő nélkül(addonként asszem a Firefox-nál még a DownThemAll! jó). Pl. egy 1GB-os fájlt 5 perc alatt leszedett az IDM fájlmegosztó oldalról, ugyanezen a böngésző fél órán keresztül elszöszmötől és ha megszakad folytatni se tudja.

"Helyesen tudni kell írni."

Létező legrosszabb érvelés. Mindenki tud helyesen írni, elvileg tanköteles mindenki 16 (vagy már újra 18) éves koráig. Azonban mindannyian szeretjük ha ezt ellenőrzi is valami már pedig a technológia adott. Akkor ezt használjuk is ki!

"Másold be a hufilter.txt -t maxthon ABP-be/custom../Global -ba. Egy előugró ablak, reklám, stb nincs. Fb is totál letisztul a sok szeméttől."

De durva, ez Chrome vagy Firefox-nál 2 kattintás.

"Mindenben többet tud alapjáraton, mint bármi más böngésző a rengeteg hülye kieggel karöltve.
    HA netán egy hülye oldal nem megy, akkor ott az IE (mivel mást nem telepítek a gépre) megnyitom abban. Ennyi.
    Nagyon is jó böngésző. 100x gyorsabb, kevesebb erőforrást használ, biztonságosabb, alapjáraton többet tud mint bármelyik böngésző kiegekkel, a felhő is hibátlan, kedvencek kezelése, stb.stb (van még rengeteg dolog amiben jobb) sorolhatnám..."

Ezt akár írhattad volna így is: a Maxthon mindenben jobb bibibííí_!!!4444!!!44!!!44

Semmi extra nincs ebben a böngészőben, szorgos kis kínaiak fejlesztik. Ennyi. Mondjuk mi újat lehet manapság a rengeteg Chromium alapú böngészőnél mutatni? Akkor már inkább Avant browser ami támogatja a Chrome addonokat.
  • bajgunar
    Böngésző motor váltás. WebKit vagy Trident. Ultra és Retro mód közt is lehet. Nekem anno minden ment.
    Mai világba már a net-sebesség és torrent mellé totál felesleges Download manager.
    Helyesen tudni kell írni. AdBlockPlus meg tökéletes.
    Másold be a hufilter.txt -t maxthon ABP-be/custom../Global -ba. Egy előugró ablak, reklám, stb nincs. Fb is totál letisztul a sok szeméttől.
    Mindenben többet tud alapjáraton, mint bármi más böngésző a rengeteg hülye kieggel karöltve.
    HA netán egy hülye oldal nem megy, akkor ott az IE (mivel mást nem telepítek a gépre) megnyitom abban. Ennyi.
    Nagyon is jó böngésző. 100x gyorsabb, kevesebb erőforrást használ, biztonságosabb, alapjáraton többet tud mint bármelyik böngésző kiegekkel, a felhő is hibátlan, kedvencek kezelése, stb.stb (van még rengeteg dolog amiben jobb) sorolhatnám...
    Dehát, mind1. Mezei user-eknek ott a FF,Chrome,Opera, stb. azt istenítsék azokat.
    Amihez nem értenek, azt meg nem kell lehurrogni. Akinek megmutattam vagy meglátták, azóta Maxthon-t használnak és beimserték, hogy egy hulladék a FF,Ch.. stb... Dehát... ez a különbség. Ez nem mezei user-eknek készült. Hanem egy "kicsit" jobban hozzáértő felhasználóknak.
    Peace
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.15. 12:07:27
  • Probatbicol
    Értem. Ha ezekre van igényed és tényleg nem mennek akkor persze mást kell választani.

Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy akkor lesz egy programmal a legkevesebb gond, ha úgy használod ahogy azt a fejlesztők kitalálták és nem a saját gondolatmenetedet erőlteted rá, nem kell mindenhez külső szoftver, akkor sem ha az kicsivel színesebb-szagosabb.

Pl. password manager itt is van sőt a magic fill még több is mert egész űrlapokat tárol el.
    2015-ben nem tudom elképzelni, hogy mi olyat tudna nyújtani egy külső download manager amit a beébített nem tud és tényleg szükségem lenne rá.
    Privacy tool szintén van beépített.
    E-mail notifiert mondjuk én nem használok, mert a levelezőkliensben van a gmail fiókom is és figyelmeztet amikor kell. De ha jól emlékszem itt is vannak gmail notifier addonok ha mindenképpen kellene.

Szóval nekem egyedül a Battlefield lenne igazán gond, ha játszanék vele, de olyankor gondolkodás nélkül ráböknék az internet explorerre.

Cserébe van egy gyors, stabil, moderált méretű böngészőm, ami ha bármelyik eszközömhöz leülök, kezembe veszem, ugyanazt a környezetet biztosítja, ha akarom ott folytatom a tableten a böngészést ahol a pc-n félbehagytam.

Azért csupasz böngészőnek nevezni túlzás.
  • Narxis
    Roborm, Internet Download Manager nem támogatja, X-notifier addon nem támogatja. Battlefield Heroes és Play4Free nem támogatja. Ghostery nem támogatja... szóval elég csupasz egy böngésző, magyar helyesírásellenőrzőt is manuálisan kell beletenni asszem ha van egyáltalán. Legutóbb mikor próbáltam akkor le kellett tölteni és bemásolni valahova vagy mi..

Szóval ez egy csupasz böngésző amiben végre lett Adblock Plus.
  • Probatbicol
    Ezt egészen pontosan hogy érted?
    A java követésben szoktak gondok lenni, nekem sok céghez kell bejelentkezni mindenféle java-s virtuális gépeken keresztül, ott elő szokott fordulni, hogy Maxthonnal nem működik valami, akkor elindítom az ie-t és kész. Mondjuk az a vicces, hogy a hiba nem a Maxthon frissítéssel, hanem a következő java update-tel szokott eltűnni, szóval igazából az volt a ludas, csak a Maxthon erre úgy látszik érzékenyebb.

De a felhő kezelésben, ami nekem a legfontosabb, egyik böngésző sem ér a nyomába, a Chrome próbálkozik hasonlóval, de az hajlamos pl. összekutyulni a felhőben és a lokálisan tárolt könyvjelzőket, szóval gyakorlatilag használhatatlan volt nekem.
  • Narxis
    Nagyon messze van még az igazi böngészőtől.
  • Airbus A380
    Vannak hibái látszik hogy nem 1 google vagy mozilla csapat van mögötte, de ha azt vesszük "kicsi névtelenebb" böngésző ahhoz képest szerintem teljesen jó, hibák meg szerintem kb minden böngészőbe vannak... :) Összességébe a maxthon az egyik legjobb szerintem.

A beépített reklámblokkoló teljesen jó ötlet.
    Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.14. 17:47:39
  • Maximus4
    Én csak 38-as :)
  • Probatbicol
    Én minden platformon (win, ios, android) ezt használom, 51-es szintű vagyok :)
  • Airbus A380
    Szerintem megint kezd nagyon jó lenni a Maxthon :)
  • Bazsalusz
    Sajnos ahogy elnézem nem 100%-os a popup blocker sem.Ki lehet valahogy bővíteni?
  • Bazsalusz
  • Maximus4
    Balra fönnt menü->reklámszűrő végén nyíl->blokkolási szabályok szerkesztése->saját szabályok-globális szabályok és a jobb oldalra bemásolod ennek a tartalmát.
    Ha kész vagy,töröld az előzményeket és indítsd újra a böngészőt.
    Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2015.02.04. 21:14:00
  • Bazsalusz
    üdv!hogyan tudom rendesen beállítani hogy működjön a beépített reklámszűrő?
  • Maximus4
    Egy másik kérdés,hátha ebbe tud valaki segíteni.Újra raktam a böngészőt,de előtte olyat csinált,ha rávittem az egeret bármilyen képre,akkor azt popup szerűen megjelenítette mindenféle kattintás nélkül.Kérdés,ez valami beállítás a böngészőbe,vagy kiegészítő lehet?
  • Maximus4
    Sziasztok!

Segítsetek,mert agybajt kapok!.Már jó ideje használom ezt a böngészőt és imádom,főleg flash alapú böngészős játékok miatt.Rettenetesn ritkán volt flash összeomlás és jó ideje nem is frissítettem a playert egészen mostanáig.De persze nem tudom,hogy az előző verzió melyik volt amelyik stabilan működött és most rengetegszer összeomlik a flash.A 11.9 volt fönnt először,aztán felraktam a 11.7-est,de azzal se jó.Esetleg tudtok valami stabil verziót?

Amit még csináltam,a Program FilesMaxthonCoreWebkitNppluginsNPSWF32.dll fájlt átneveztem,töröltem átmásoltam a WindowsSystem32MacromedFlashNPSWF32_11_7_700_252.dll fájlt is a maxthon könyvtárba,az eredmény ugyanaz:(
  • bajgunar
    Developer tools-ban, módosítok a maxthon kinézetén, ikon, stb pozícióján, stb.
    Miért nem menti el?
    Újraindítom maxthont, és visszaáll eredetire minden. :/
    Nem vagyok nagy guru/programozó. De akkor mindek a fejlesztői cucc, ha nem lehet elmenteni a változtatásokat. Vagy béna vagyok?
    Köszi előre is.
  • Airbus A380
    Nagyon jó lett a legújabb Maxthon :)
  • Airbus A380
    a jelszókezelővel mi a gond? Szerintem jó.
  • Narxis
    Egész jó ez a böngésző de se a reklámblokkolója nem tetszik se a jelszókezelője bár utóbbit többi böngészőnél is külső programmal használom(Roboform).

Jó lenne ha lehetne adblock-os szűrőlistára feliratkozni vele.
  • Airbus A380
    Már a 4 xxxx-nél járunk, a legújabb béta pöpec :)
  • Airbus A380
    Jó ez a Maxthon
  • Airbus A380
    Maxthon tartósteszt
  • Airbus A380
    új verzió érkezett.

a javítások.

Fixes:
    [Webkit Core]
    * Website Certificate error
    * The sound was still there even after closed the popup video
    * It would open a new tab when saving images by shortcuts
  • Airbus A380
    Ami 1 átlag usernek kell bőven tudja elég sokminden van benne alapból.