Moby Dick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
MOSt egy olyan projekten dolgoznak/dolgoztak , hogy az volt a címe hogy Hungarica!
Nagy Feró énekel benne de naon jó kis szám sztem! 😊
A címe egyébként "Emlékezz"
Aki teheti töltse le a zenét! 😊
December 4-én pedig kiadják a Jubileumi DVD-t ill. Cd-t!
NAon király lesz ezt elõre biztosíthatom!
Egyébként Zanzibárt én nem szeretem de a MD: Tribute-albumon elég jól feldolgozták a Keresztes vitézt.😊
ez van...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én ismerem a Dick eddigi pályáját azért írtam ezt , meg gondolom az összes fan ezen a véleményen van
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ennyi
bocs
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én nekem nem a kedvenceim, De a 20-éves jubileumi Pecsa koncerten és a szigeten is ott voltam. Szóval tetszik.
Downhill!!
Egyébbként a Fürgerókalábak -os feldolgozása is megtalálható itt.. az se lett semmi.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kegyetlen évek óta /fav a banda.
Õk voltak az elsõ magyar rockbanda számomra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
*Posse*T.W.D*
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Zanzi megszégyenítette ezt a ZENÉT , az Echo pedig az egekig magasztalta!
pl a Körhintát vagy a Keresztes Vitézt 😊
Moby Dick \,,/. `;,,;´ .\,,/
A zenekarok tisztára más hangzásban adják vissza azt az igazi MD-feelinget!😊
A legjobban sikerült album viszont a Golgota. Legalábbis szerintem.
Zanzibárban kellemeset csalódtam.
a MB feat Rudán és Kalapács az év magyar rock száma sztem
viszont a Echo of Dalriada - Beteg a föld átdolgozás pl valami förtelem...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!