Moby Dick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kasokaa
Üdvözlet!Nyilván Ti is tudjátok hogy fellép a VOLTon a Moby Dick...ezzel kapcs.szeretnék megosztani Veletek egy oldalt ahol simán nyerhettek a fesztre VIP bérletet,80Ezer forintos italbónt és 6 személyes luxus lakóautót a feszt helyszínén..ha érdekel Titeket csekkoljátok: www.tefilmedtenyarad.hu

zvaragabor
Ezaz. Köszi!

Chaos Anno Domini

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
elvileg Antonín Dvoøák Új világ szimfóniája

zvaragabor
Ugass Kutya! c. album intrójának az eredeti változata mi? Valamilyen szimfónikus mû.

Chaos Anno Domini

Shiwo
még jó, hogy használod is a keresõt, nem úgy, mint egyesek 😊

zvaragabor
Heh 😄 még jó hogy van keresõ. Különben most nyitottam volna a Moby Dicknek topikot. 😄

Chaos Anno Domini

Shiwo

Valaki tudna mondanai egy oldal ahonnan lelehet tölteni 1-2 albumot?
Sephirot T
Ja mar egy jo par napja hallgatom,nagyon jo szam lett pedig eggyesek nagyon kritizaljak!

bevizgyula
Asszem van valami ilyesmi hír!😊
MOSt egy olyan projekten dolgoznak/dolgoztak , hogy az volt a címe hogy Hungarica!
Nagy Feró énekel benne de naon jó kis szám sztem! 😊
A címe egyébként "Emlékezz"
Aki teheti töltse le a zenét! 😊

Sephirot T
En olyat is hallotam hogy jovore lessz uj lemezuk?

bevizgyula
A Golgota albumuk után jelent meg a Se nap se hold címû remekbeszabott albumuk! 😊
December 4-én pedig kiadják a Jubileumi DVD-t ill. Cd-t!
NAon király lesz ezt elõre biztosíthatom!
Egyébként Zanzibárt én nem szeretem de a MD: Tribute-albumon elég jól feldolgozták a Keresztes vitézt.😊

fifi
nemtom, én az Ugass kutya! óta/tehát elég régen 😄/követtem õket, mégha nem is voltam akkora nagy fan, de nekem így jött le a téma...
ez van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

McFrost
én nem haragszom , miért is kellene?😊
én ismerem a Dick eddigi pályáját azért írtam ezt , meg gondolom az összes fan ezen a véleményen van

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kmarha
<#nyes>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dying Soul
Majd küldök. 😊

Shiwo
én hülye vok, ha nem ismerem az Echo-t ? <#fejvakaras><#vigyor4>

fifi
van egy olyan fogalom,hogy ízlés ami elég szubjektív. tehát nem tudom feltûnt-e hogy valakinek ez tetszik valakinek az. Én az Echo-tól hányok, a Zanzibár/különben nem tetszik a zenéjük/ tetszik...

ennyi

bocs

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

gordon 24
Érdekes hogy egy 20-éves zenekarnak most nyitottaktok topikot!!

Én nekem nem a kedvenceim, De a 20-éves jubileumi Pecsa koncerten és a szigeten is ott voltam. Szóval tetszik.

Downhill!!

Kmarha
No, egyik kedvenc számom tõlük, és a legjobb videójuk: Na mi van?

Egyébbként a Fürgerókalábak -os feldolgozása is megtalálható itt.. az se lett semmi.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

artschi
\m/ <#eljen> <#worship>

Kegyetlen évek óta /fav a banda.
Õk voltak az elsõ magyar rockbanda számomra.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

musha
hmm...régi szép idõk 😊
az utolsó albumuk, amit hallgattam a Fejfa helyett volt (94-95 körül?)

Kmarha
Golgota.. sõt még utána is van új albuma ha jól tudom. A feldolgozásfélékrõl nem is beszélve 😄 Honlapjukon megnézheted

Kaszi46
hmm azt se tudom miylen albumokat meg számokat emlegettek itt, pedig imádtam\om a moby dick-et. én az ugass kutya, kegyetlen évek, körhinta atomtámadás és memento albumokat ismerem tõlük. Azt hittem memeento után nem jött ki uj albumuk.

*Posse*T.W.D*

McFrost
pedig van

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
uristen😮OOO
Zanzi megszégyenítette ezt a ZENÉT , az Echo pedig az egekig magasztalta!

Shiwo

Shiwo
esetleg ha talál vki, akkor linkelhetne még 😊

pl a Körhintát vagy a Keresztes Vitézt 😊

Shiwo

Sephirot T
kb. 1 honapja voltak itt szatmarnemetiben es nagyon jo koncert volt
\,,/

Shiwo
még nem volt topicja <#guluszem1>

Moby Dick \,,/. `;,,;´ .\,,/

Sephirot T
hat pedig itt nincs

Sephirot T
sose hallotam

fifi
még az 1990-es Ugass kutya albumon volt!

fifi
persze jó régi MD szám...

bevizgyula
Bocsi a linket elírtam! :S
Szal a pontos link:
Moby Dick zenekar honlapja

bevizgyula
A Tribute albumuk az tényleg elég jól sikeredett!
A zenekarok tisztára más hangzásban adják vissza azt az igazi MD-feelinget!😊
A legjobban sikerült album viszont a Golgota. Legalábbis szerintem.

bevizgyula
Itt bõvebb infót tudhatsz meg róla.Moby Dick zenekar honlapja

Sephirot T
Ossian-Jusson eszedbe is jol sikerült.
Van az akela-talpak
ezt a szamot játszotta valaha MD?

fifi
ja
Zanzibárban kellemeset csalódtam.
a MB feat Rudán és Kalapács az év magyar rock száma sztem
viszont a Echo of Dalriada - Beteg a föld átdolgozás pl valami förtelem...

Sephirot T
Régóta nagy kedvencem a Moby Dick

dunga
Bálnavadászok tribute sztem elég jól sikerült.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

ngcsnet
nem ismerem de lehet hogy meg akarom ismerni
vmi infót pls 😊

bevizgyula
Hy mindenki!
Aki szereti a Moby Dick nevezetû trash-metal bandát az jöjjön és dumáljunk egy jót! 😄