Peter Jackson kiszállt A hobbitból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RAIMI? JÍÍÍÍHHÁÁÁÁÁ!!!
JAAAJ, szinte látom, amint Gandalf kõvé változtatná a trollokat, de elfelejti a varázsigét.
"Clato, verata, n....., n..., pedig biztos n-nel kezdõdik...
Aha! Clato, verata, nKHMMMM!!!"
Szegény Bilbó és a törpök 😊)))
JAAAJ, szinte látom, amint Gandalf kõvé változtatná a trollokat, de elfelejti a varázsigét.
"Clato, verata, n....., n..., pedig biztos n-nel kezdõdik...
Aha! Clato, verata, nKHMMMM!!!"
Szegény Bilbó és a törpök 😊)))
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A WETA Peter Jackson és Richard Taylor cége...Ha Jacksont kirúgják valszeg a WETA-t is. Higgyétek el :Jól csak Peter Jackson és csapata tudná elkészíteni a filmet!<#nezze>#nezze>Minden más rendezõ csak egy fos tucatfilmet eredményezne.
Sajnálom, hogy nem Jackson rendezi a filmet, de õszintén szólva sejtettem, hogy így lesz. Ha megint rendezne egy ilyen filmet, azzal "eladná" magát mint Lucas bácsi. A Gyûrûk Ura nagy meló volt számára, élete fõmûve, nem akarná ezt az érzést tönkretenni. Ugyanakkor valószínû, hogy sajnálja, hogy nem õ rendezi, valszeg inkább azt szeretné, hogy ne is készüljön film belõle. De hát ez nem így mûxik Hollywoodban. :-)
Amúgy Raimi még nem a világvége. A Pókemberek nem tetszenek, de azért van a srácban fantázia. Meg a WETA majd eligazítja, õ sem akar csalódást okozni.
Ha meg Spielberg rendezné, hát ott helyben agyonlõném magam...
Amúgy Raimi még nem a világvége. A Pókemberek nem tetszenek, de azért van a srácban fantázia. Meg a WETA majd eligazítja, õ sem akar csalódást okozni.
Ha meg Spielberg rendezné, hát ott helyben agyonlõném magam...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ez így azért nem igaz. Szinte mindenhol megfordult a forgatás alatt, meg az utómunkálatok során is, de ne álmodozz arról, hogy mindent õ talált ki. Fenéket. A forgatókönyv, a produceri teendõk és a rendezõi poszt valóban az övé. És rengeteg minden más, de be kell látni, a trilógia annyi mindent felvonultatott, hogy képtelenség mindent kézben tartani. Tudom, alig aludt, a családja költözött a forgatási helyszínekre vele, de a 3 film egy fanatikus csapat (!) munkája. Tény, h más lesz így, de ha pl. a WETA marad, meg Grant Major, meg Alan Lee, meg Új-Zéland, akkor nem kell félni. Azt nem tudom, a többi kulcsfigura mennyire lesz "hû" Jacksonhoz, de ha elhivatottak, akkor ott lesznek a The Hobbit-nál is, és jól járunk. Azért tartok én is a RAimi-sráctól. Hátha megkomolyodik picit... 😊
Csodát tett a pókemberrel???<#confused>#confused>
Azonkívül,hogy az USA-ban szépen termelte a dollárt az a film egy rakás kutyaszar!Hisz maga az eredeti 'MÛ' is egy rakás kutyaszar volt...<#zavart2>#zavart2>De felõlem menjen csak és rendezze meg a pókember 76-ot,csak A Hobbitot ne! Azt rendezze csak Peter Jackson! <#worship>#worship><#kuss>#kuss><#pias>#pias>
Azonkívül,hogy az USA-ban szépen termelte a dollárt az a film egy rakás kutyaszar!Hisz maga az eredeti 'MÛ' is egy rakás kutyaszar volt...<#zavart2>#zavart2>De felõlem menjen csak és rendezze meg a pókember 76-ot,csak A Hobbitot ne! Azt rendezze csak Peter Jackson! <#worship>#worship><#kuss>#kuss><#pias>#pias>
Szereplőkről van valami? Ian Holm kéne bilbónak megint! A film elején is ő találja meg kisssé fitalabbnak maszkírozva a gyűrűt... Ha őt kihagynák az semmi jót nem jelentene...
Ugyan már, Raimi csodát tett a Pókemberrel! akárcsak Nolan a Batmannel!
Esetleg Spielberg tudna még maradandót alkotni, habár mostanság õ se remekel...
Esetleg Spielberg tudna még maradandót alkotni, habár mostanság õ se remekel...
"Ha nem õ rendezi A Hobbit nyílvánvalóan középszerûfilm lesz"
Ez egyáltalán nem nyilvánvaló, legfeljebb nagyobb az esély rá.
Ez egyáltalán nem nyilvánvaló, legfeljebb nagyobb az esély rá.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Jah, a kamerát is mindíg szögmérõvel forgatta be a helyére, sõt stáb sem volt igazán, emrt midnent õcs inált, meg a felesége. A világon nincs más aki ezt meg tudná tenni utána...
Cerosz Winnie!
Akinek lövése sincs A Gyûrûk Ura film születésérõl az bátran gondolhatja,hogy P.J. nélkül is meg lehet csinálni A Hobbitot (tényleg meg lehet,csak szarul!!).Akinek viszont van róla némi fogalma z tudja,hogy A Gyûrûk Urában P.J. nem csak rendezõ volt,hanem forgatókönyvíró is (a feleségével együtt),és minden egyes díszlet,jelmez,és maszk az õ elképzelését tükrözi.Kompromisszumoktól mentes,igazi Tolkien rajongó,óriási fanatizmudssal.
Õt egy köcsög pókember 76 rendezõ nem tudja helyettesíteni (és senki más sem!<#duma>#duma>)!Ha nem õ rendezi A Hobbit nyílvánvalóan középszerûfilm lesz,amely méltatlan A Gyûrûk Ura filmváltozatához!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1>
Akinek lövése sincs A Gyûrûk Ura film születésérõl az bátran gondolhatja,hogy P.J. nélkül is meg lehet csinálni A Hobbitot (tényleg meg lehet,csak szarul!!).Akinek viszont van róla némi fogalma z tudja,hogy A Gyûrûk Urában P.J. nem csak rendezõ volt,hanem forgatókönyvíró is (a feleségével együtt),és minden egyes díszlet,jelmez,és maszk az õ elképzelését tükrözi.Kompromisszumoktól mentes,igazi Tolkien rajongó,óriási fanatizmudssal.
Õt egy köcsög pókember 76 rendezõ nem tudja helyettesíteni (és senki más sem!<#duma>#duma>)!Ha nem õ rendezi A Hobbit nyílvánvalóan középszerûfilm lesz,amely méltatlan A Gyûrûk Ura filmváltozatához!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1>
"Peter Jackson nélkül nem lehet jól megcsinálni a Hobbitot"
most komolyan, ez mekkora baromság. ne mesélje be nekem senki, hogy a 6 milliárdból pont az az egy ember csinálta meg a LOTr-t, aki a legjobban tudta volna.
most komolyan, ez mekkora baromság. ne mesélje be nekem senki, hogy a 6 milliárdból pont az az egy ember csinálta meg a LOTr-t, aki a legjobban tudta volna.
Igen is, meg nem is. Mindössze egy elõzmény (azaz inkább a LotR az utózmány), amiben Bilbo+Gandalf+13törpe(Thorin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur, Dwalin és Balin) elindul hogy a törpék õsi jussát visszaszerezzék Szmógtól, a sárkánytól. Ebben van ugye a Gyûrû+Gollam+Bilbo sztorija is, mikor Bilbo átveri Gollamot és hozzákerül az Egy Gyûrû, így kapcsolódik végül is szervesen a folytatásokhoz. De term. benne van Elrond, a Fullánk-ot is ebben kapja meg Bilbo stb.-stb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legalább van remény, hogy nem lesz egy 2x3 órás vontatott szar.
Szerintem Raimi jó választás, de egyébként mirõl szól A hobbit? Szervesen kapcsolódik a LOTR-hoz? Nem olvastam még.
miért lenne nyálas? mert kihangsúlyozta h a jóság és barátság harcol a gonosz ellen?...
Ha a New Line vezetõi tényleg ekkora barmok akkor csak rohadjanak meg!
Peter Jackson nélkül nem lehet jól megcsinálni a Hobbitot!<#oooo>#oooo><#duma>#duma><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Peter Jackson nélkül nem lehet jól megcsinálni a Hobbitot!<#oooo>#oooo><#duma>#duma><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Az a baj, hogy pj felfogása "kissé" nyálasra sikeredett. Most meglátjuk mit hoz ki belõle r mester (bár nemtom érdemes-e reménykedni).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sokan azt mondják, hogy pj-nél jobb lotr-t nem lehet csinálni. miért ne? lehet, hogy a hobbitot is sokkal jobban meg lehet csinálni pj nélkül. és lehet, hogy nem.
Dam't!