TV2: Bezár a bazár?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ha igen,és véletlenül kiverõdik a "biztosíték",akkor felmész a gépészhez és rágyujtod a vetítõt?
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mellesleg jogos! 😊
Aki nem akar tévét nézni, az meg ne nézze. És akkor mi van?! Semmi...
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Amugy sztem jó a Megatánc inkább azt nézem , mint a Szombat esti lázban jobbra balra hajlongó, hozzánemértõ embereket (de ez az én véleményem).
Nem lenne valami jó ha a TV2 megszûnne mer ha az rtl klubon vmi olyan megy ami nem érdekel akkor mindig ott van a tv2.
más országokban hatalmas siker volt, itt kva nagy bukás 😊 az eredetinek is csak egy kis réteg volt a tábora, és leginkább azok az emberek, akik kedvelik a száraz, fanyar humort - és lássuk be, ebbõl van kevesebb. 😊 szerintem ez pont olyan mint a monthy python, vagy nagyon szereti vki (kb 3%) vagy nagyon utalja, mert semmi vicces nincs benne (97%) 😊
-- http://www.x-plane.hu
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Én személy szerint jobban favorizálom a BL-t mint a VB-t vagy az EB-t,és ezzel sokan így vannak.
Kíváncsi mi lesz mikor bekötik a Digitális tv-t,akkor mennyi lesz a nézettsége az RTL féle csatornáknak,valszeg ezt becumizzák 😛
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
nézik a focit, de közel sem annyian, mint ezeket a mûsorokat. eleve a viasat nem szólhat bele a nagyon dolgába, de az mtv-re se szívesen kapcsol a magyar. pár szézezren nézik a meccseket, de a milliós sorozatnézettségektõl messze vannak.
ha az rtl-en lenne a meccs, akkor többen néznék, de valószínûleg annyival nem többen, hogy megérje a csatornának megvenni a jogokat.
Betegen vok itthon meg egyébként is tévedni emberi dolog szal légyszi
NE TAPLÓZZ LE MINDENKIT AKI VÉLETLENÜL TÉVED!!! <#boxer>#boxer>
Arra sajnos nincs anyagi fedezetem, hogy minden filmet megvegyek, vagy kikölcsönözzek, amit meg akarok nézni. Szóval, aki azt mondja, hogy neki nem kell tévé, mert megnézi dvd-n, vagy on-line, azt csak irigyelni tudom az anyagi jóléte miatt!
Szeretek tévét nézni, ezt simán bevállalom,mert nincs ebben semmi szégyelni való. Ez nem jár együtt azzal, hogy mindent megnézek. Csak olyan dolgokat, ami engem érdekel. Ettõl kevesebb lennék, mint bárki más?! Nem hiszem...
Ezek szerint a BL-re senki se kíváncsi,inkább nézik a Szökést,vagy a Vészhelyzetet?:taps
Látom lelki szemeim elõtt ahogy a sok fociszurkesz eldugja a kocka sört és neki áll horgolni a Szökés alatt,a meccs eredményét meg majd meghallgatja a rádióban😄
"ugyanis a BL kicsit leamortizálja a nézettséget."
nap poénja, természetesen. a bl nem amortizál semmit. sõt.
"Többet tolnám a Bagi-Nacsa féle témát,a Gálvölgyit meg elhajtanám a halálf*szára az egész stábbal együtt mert minõsíthetetlenül fosch amit csinálnak."
akkor nem lennél programigazgató. ha az lennél, akkor neked a számokat kéne nézni és gálvölgyit sokkal többen nézik, a BN meg nem véletlenül szûnt meg. (nem a minõséget kell tolni, hanem ami nagyobb számokat hoz, bozo)
Ha én lennék a Boss valamelyik kresekedelmi csatorna élén,akkor kétszer is meggondolnám,hogy kedd/szerda estére mit teszek,ugyanis a BL kicsit leamortizálja a nézettséget.
Szal pl a Vészhelyzetet hétfõre tenném,a többi ratyit pl a Szökést vagy a másik feleséges sorozatot pedig csütörtökre,mert az UEFA kupa azért annyi "embört" nem vonz,a Maffiózókat meg nem hajnal kettõkor! nyomatnám(barmok)az egyetlen sorozat ami még zsét termelne a csatornának.
Megvásárolnék néhány jóságos doksifilmet a NatGeótól vagy a Discotól,a Megasztárban még van néhány évad azt hagynám,az jól tejel (sms,stb)
Többet tolnám a Bagi-Nacsa féle témát,a Gálvölgyit meg elhajtanám a halálf*szára az egész stábbal együtt mert minõsíthetetlenül fosch amit csinálnak.
Egyenlõre ennyit tennék-e 😛
tudom h kérdésnek van feltéve, de ez is röhej h így hivja fel a figyelmet egy amugy krvalapos cikkre 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
persze én is ezeket nézem, meg a travelt, és a közszolgálatin az olyan kultfilmeket amiket tuti nem szerzel meg sehonnan dvd-n se a netrõl nem tudsz letölteni
de a bnõm miatt látok elég fost is a tv2-rtl-en, mert tényleg van igény a szennyre is, akárki akármit mond. a nézettségi adatok meg nem tudom mennyire valósak, tudja valaki hogy mérik? árpa attila leírta az 1. könyvében, (nem emléxem a címére) ha valakit érdekel majd beírom csak most mennem kell 😊
mindenesetre olvasni hasznosabb, gépezni meg jobb mint bámulni a tévét 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Mármint a Discovery veri a tv2-t bocs félreérhetõen fogalmaztam
Ezt én az általam felsorolt csatornákra mondtam nem a közszolgálati adókra!!!
ez nyilván baromság. a ker tévéken is vannak nagyon jó mûsorok, mint ahogy a közsz-n is van botrányosan tré.
Közszolgálati csatorna összesen csak 3 (HÁROM!!!!) van Magyarországon:
m1, m2, Duna TV
A kereskedelmi csatornákon sajnos rengeteg reklám van, de azt az ember praktikusan nem nézi 😊
Amiket én nézek:
hírTV
Echo TV
Sport1
Sport2
Eurosport
Spektrum
National Geographic
Discovery Channel
amiket soha nem nézek, ezeket bojkottálom:
retek (RTL Klub)
csiga (TV2)
atv
Budapest TV
m1
m2
Zenit
A többi csatornát néha akkor nézem (hazai/külföldi), ha valami érdemleges mûsort adnak.
Filmeket TV adásból soha nem nézek, mert ami film érdekel, az megvan (megszerzem), a többi meg nem érdekel.
-AXN
-Animal Planet
-Nat. Geo.
-Discovery
-Reality TV
-HirTV
ismétlem HA!!! egyáltalán bekapcsolom a TV-t.!!
Egyébként nagy filmes vagyok... de azokat moziban és házimozin nézem... nem tv-ben. Sorozatokat is netrõl szedem és gépen vagy divx-es dvd lejátszóban nézem meg nem pedig tv-ben... mert már hányok a tv-adásoktól. Agyrohasztás folyik itt felsõfokon!!!
Egyébként lentebb olvastam valaki írta, hogy a tv2-n és a rötölön ugyan annyi reklám van mint az összes többi csatornán. Ez nagy tévedés... mert ezek szar kereskedelmi csatornák, amik reklámokból tartják javarészt fenn magukat... csak hasonlítjuk össze egy hirtv-vel vagy egy m1-el reklámügyileg... érezhetõ a külömbség és nem kicsit! Ennyit errõl!
Szerintem meg ha valaki filmet akar nézni és okosan golndolkodik... (nem hagyja, hogy agymossák a reklámok) akkor NEM!!!! tv-ben fog filmeket nézni!!! hanem pc-n .. videón vagy DVD-n!!!!
Úgyhogy ha már szórakozni akarok, akkor maradnak a letölthetõ sorozatok és jobb filmek (de inkább sorozatok).
Az internetben az a szuper (a filmeket tényleg DVD-n nézem - fõleg "dunatévéset"), hogy tiéd a szerkesztés joga (és kötelessége). A netnél csak az öncenzúra szab határt, és itt a fejlõdési lehetõség a TV-hez képest.
A TV nézésrõl legalább olyan nehéz leszokni, mint a húsevésrõl. Mindig volt valami kedvencem, amit nem tudtam kihagyni. De ahhoz, hogy kitörjek - a már akkor is érzett kultúrális nihilbõl (és ezt többek is szóvá tették elõttem), ki kellett kapcsolnom a TV-t. Itt nem találtam kompromisszumot. Átlagos TV nézõként simán elhiszed - mert el KELL hinned - hogy az amit látsz, az az általános kultúrális szinvonal, ilyenek vagyunk (Mónikák és Balázsok), de ez nem igaz. Azzal, hogy nem nézel TV-t nem csak Te változol meg, hanem az a világ is amit látsz.
Más.. A nyári foci-VB még nem nem mehetett elõben a BBC.com-on (elbukták az angolok a dolgot a FIFA-nál, csak összegfoglalókat nyomathattak), de ez csak idõ kérdése.
Aki meccset akar nézni az repüljön ki angliába?
Mit csinálsz egész nap,kapálsz a kertben,vagy más a hobbid?
Sztem téged a könyvespolc fog agyonütni😄
A Dunán és az M2-n jó filmek szoktak lenni,a Sport1-2 pedig kihagyhatatlan 😛
Én már csak a Fábry Sholwt meg a péntekenkénti Woody filmeket szoktam megnézni.
Tök jó ezt a topikot olvasni, remekül szórakozom. Én 12 éve nem nézek TV-t (és persze nincs is TV készülékem). Erre buzdítanék most mindenkit, próbáljátok ki, megéri. Egyszeriben RENGETEG szabadidõtök lesz (min napi 1.5-2 óra), és butulás helyett több idõt tölthettek majd értelmes dolgokkal.
ON
Mondjuk a DragonBall-t, ellátva egy (12)-es karikával, így az ORTT sem köthet bele...
Egyébként meg mint sírtok? Itt van a csodálatos internet, ami TV-be megy az neten is fent van... Csak tudni kell, hol keresd. Ennyi.
És még a reklámot se kell bámulnod (max weboldalakon, de hát az mégse olyan)
DigiTV meg sztem úgy lesz, h mielõtt elkezded nézni a kiválasztott filmet, elõtte kénytelen leszel egy reklámblokkot végigcsekkolni. Vagy valami ilyesmire gondolok.
Vagy egyszerûen a film közbe bevízjeleznek egy Coca Cola reklámot 😄
(A Coca Cola amúgy elérte a célját végülis, mi az elsõ példa, amit felhozol reklámként? Hát a KOKAKÓLA 😊 ))))
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A lényeg az, hogy verseny volt/van. Mindig van nyertes és vesztes. Jelen pillanatban az rtl jobban áll.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
barna györgy IA-s volt, de az ilyesmit nem kürtölik ki.
A külföldi mûsorokat legyártották valahol (most mindegy, hogy Brazíliában vagy USA-ban) és hidd el nem a "hatalmas" magyar piacott irányozták be vele. Szóval a világ (állítólag) civilizált felén ilyen mûsorokat nyomnak. A "magyar" mûsorok meg kis kivétellel liszencelt cuccok (pl. összes vetélkedõ, kidumáló show, sorozatok!) ...
Az is igaz nem kérdezik meg az embereket mit akarnak nézni. Kísérleteznek, mostanság a végtelen történetes hosszú sorozatok a menõek, meg legyen minnél több rejtett reklám benne 😊
Azért pl. a BollyWood-ban készülõ filmek itthon még annyira sem adhatóak el, mert röhögõgörcsöt kapnának pl. egy izgalmas krimi közepén lekzedene utcai jelenetben 200 színész és statiszta táncolni és musicalt énekelni. (Ottani filmekben átlag 3-5 ilyen jelenet van, függetlenül attól, hogy az romantikus vígjáték, krimi vagy dráma) Pedig õk 2-2,5x annyi cuccott gyártanak mint Ámerikában.
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html