Neverwinter Nights 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
manapság már minden ilyen, film, játék, zene, és nem a "gépigényre" gondolok
Sziasztok! Ez kész röhej!!!<#falbav>#falbav>
Gothic 3, Oblivion stb.. ezek elõdjei fantasztikusak voltak, most meg rohangálsz ilyen meg olyan shaderek között és azt veszed észre hogy a fíling 0, teli van buggal, 2fps-t produkál, nincs semmi játékélmény, de a graf az faxa, gépet meg vegyél.
Én elhiszem hogy a technika fejlödik, egyre jobban húzódik a játékfejlesztés, nincs ötlet, a kiadó görcsöl mert nem látja a pénzt, de ha így megy tovább lassan visszafejlõdünk és super máriózás lesz fasza graf mellett.
Én elhiszem hogy a technika fejlödik, egyre jobban húzódik a játékfejlesztés, nincs ötlet, a kiadó görcsöl mert nem látja a pénzt, de ha így megy tovább lassan visszafejlõdünk és super máriózás lesz fasza graf mellett.
A mai játékokra általában ezek a jellemzõk: óriási gépigény, magas ár (>10 ezer), tele van buggal (esetleg félkész), rövid játékidõ (pár nap alatt lezavarható), lineáris játékmenet, csökkentett funkcionalitás (majd a többit kiegészítõkbe rakjuk felfogás, majd adunk ki 2-õt, vagy 3-at jó pénzért), brutál másolásvédelem. Ezek után ne akadjanak ki, ha sokan warez úton szerzik be!
Nekem az Nwn 1 nagyon tetszett, sokat játszottam vele annakidején. Meg is akartam venni ezért az eredeti verziót is, de azt vártam, hogy az ára lemenjen 5000-re (ezt tartom megfizethetõnek egy játékért, ennyiért megjelenéskor is megvenném, gondolom többen vannak így vele), de 6000 Ft környékén elfogyott Mo-on az utolsó darab is, azóta sem lehet kapni. Persze most már nem is kell, idõvel elmúlt a varázsa.
Nekem az Nwn 1 nagyon tetszett, sokat játszottam vele annakidején. Meg is akartam venni ezért az eredeti verziót is, de azt vártam, hogy az ára lemenjen 5000-re (ezt tartom megfizethetõnek egy játékért, ennyiért megjelenéskor is megvenném, gondolom többen vannak így vele), de 6000 Ft környékén elfogyott Mo-on az utolsó darab is, azóta sem lehet kapni. Persze most már nem is kell, idõvel elmúlt a varázsa.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
ss=system shock
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ss az a serious sam akart lenni? lol, a játék annyiból áll hogy nyomod az egér bal gombját meg az elõrét.. és ezt mindenki tudja h csak ennyibõl áll😊 na mind1.. NWN sosem volt a szívem csücske, nem tudtam mire ez a nagy felhajtás egy olyan játékra aminek a grafikája szinte megegyezik a war3-éval, csak míg egyik rts, másik rpg, és azért lennie kéne különbségnek... NWN-nél még a diablo 2 is ezerszer jobb.
Még egy tetves demót sem tudtak összeütni hozzá. Reménytelen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valahogy a NWN1 nekem jobban tetszett. Azért nem jelenti azt, hogy ezt ne játszanám végig. 😊
Bár pc-s D&D-bõl nálam a Baldur's Gate és az Icewind Dale a király!
Bár pc-s D&D-bõl nálam a Baldur's Gate és az Icewind Dale a király!
igen, nekem is ez a kérdésem.
Jó régi játékokat írtál... Nem lehet, hogy csak kiöregedtél már ebbõl? 😊
Hát az Obliviont nehéz lesz felülmúlni, az a véleményem. Talán majd Fallout, bár az már nemigazán ez a kategória.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Azt mondjátok meg nekem, hogy ehhez a foshoz mi a tökömér kell 3+ GHz-es Intel Pentium IV, 1-2 GB RAM, Nvidia 7800+ ?
Ettõl a Fable szebb. Ráadásul nemis kicsit.
Ettõl a Fable szebb. Ráadásul nemis kicsit.
nem feltétlenül kell a jó játéknak szépnek lennie, én sem errõl beszélek.
Csak arról, hogy elvbõl nem játszok olyan játékkal, aminek a gépigénye jóval nagyobb, mint amekkora jogos lenne.
Ez kérem egy 2004-es grafikai szint, a 2004-es játékok pedig még fullosan mennek a gépemen. Egy szemmel nem szebb mint a 2 évvel ezelõtti játékok. Akkor kérdem én, mért van az hogy mégis sokkal nagyobb a gépigénye?
Csak arról, hogy elvbõl nem játszok olyan játékkal, aminek a gépigénye jóval nagyobb, mint amekkora jogos lenne.
Ez kérem egy 2004-es grafikai szint, a 2004-es játékok pedig még fullosan mennek a gépemen. Egy szemmel nem szebb mint a 2 évvel ezelõtti játékok. Akkor kérdem én, mért van az hogy mégis sokkal nagyobb a gépigénye?
szerintem meg a jó játék nem a szépségen múlik. A jó játék kicsit gondolkodtat, de nem annyira, hogy fárasztó legyen (a'la hexen II, ami bosszantó. Vagy a tomb raider-ek.) jó a sztory (half-life,q1, system schock) ötletes a kivitelezés (pl:ss2 -ben info terminál a súgó az ûrhajón) A játkmenet élvetes, változatos, de nem túl nehéz. Némi interaktivitás a kornyezõ tárgyakkal, szereplõkkel. És nem tudod kétszer ugyanúgy végigjátszani. (ss2, deus ex, ...)
A játék mégis "lineáris" tehát nagyon nem tudsz eltévedni.
Ilyen a jó játék.
szerintem az igazan jó játékok: q1, ss1,ss2,deusex,unreal&ut, stonekeep, heretic2...) ilyesmik. Némelyiknek kifejezetten trágya a grafikája (stonekeep) de újra elõveszem. Meg a papírt, és a ceruzát. Térképet rajzolok, fejtörõket oldok meg. Deus ex-ben kódokat írok fel, trükközöm, beszélgetek a többi szereplõvel. SS2-ben szintén térkép, kódok. Élmény a játék, mert a hangulata odabax, ötletes, jó a sztori. Pl: az SS2 -ben teljesen elhittem, hogy egy ûrhajón avgyok. Maga a felállás, hogy egy fél RPG fél FPS egy ûrhajón, fényévekre a földtõl, és az MI éppúgy veled és ellened van, mint az idegenek.
ráadásul brilliáns hangulat, és kivitelezés.
Hol van ehhez képest a doom3, a hl2, a q4? Sehil 😞((( Ráadásul valami horro gépigénnyel 😞((
A jó játék != a szép játékkal.
A játék mégis "lineáris" tehát nagyon nem tudsz eltévedni.
Ilyen a jó játék.
szerintem az igazan jó játékok: q1, ss1,ss2,deusex,unreal&ut, stonekeep, heretic2...) ilyesmik. Némelyiknek kifejezetten trágya a grafikája (stonekeep) de újra elõveszem. Meg a papírt, és a ceruzát. Térképet rajzolok, fejtörõket oldok meg. Deus ex-ben kódokat írok fel, trükközöm, beszélgetek a többi szereplõvel. SS2-ben szintén térkép, kódok. Élmény a játék, mert a hangulata odabax, ötletes, jó a sztori. Pl: az SS2 -ben teljesen elhittem, hogy egy ûrhajón avgyok. Maga a felállás, hogy egy fél RPG fél FPS egy ûrhajón, fényévekre a földtõl, és az MI éppúgy veled és ellened van, mint az idegenek.
ráadásul brilliáns hangulat, és kivitelezés.
Hol van ehhez képest a doom3, a hl2, a q4? Sehil 😞((( Ráadásul valami horro gépigénnyel 😞((
A jó játék != a szép játékkal.
BG2+kieg tényleg jó volt nagyon. Meg is van eredetiben. NWN1 nekem nagyon nem jott be, viszont az nwn2 egész jó lett szerintem. Bár az elég gáz, hogy alig van mellékküldetés.
a mostani játékok többsége sajnos közel nincs olyan szép mint amilyen a gépigénye...
gyanús nekem hogy a hardvergyártók pénzelik a fejlesztõket.
Ez a grafikai szint... kb. kotor 1, ami egy ettõl nem kicsit szarabb gépen is ment normálisan.
gyanús nekem hogy a hardvergyártók pénzelik a fejlesztõket.
Ez a grafikai szint... kb. kotor 1, ami egy ettõl nem kicsit szarabb gépen is ment normálisan.
Na jó, de az NWN 1 már kicsit régebben volt...
Bár nekem nem tetszett annyira. Baldur's Gate rulz!
Bár nekem nem tetszett annyira. Baldur's Gate rulz!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"Minimum: Intel Pentium IV 2,4 GHz, 512 MB RAM, 7 Gbyte szabad hely, 128 Mbyte-os DirectX 9.0c-t támogató videokártya
Ajánlott: 3+ GHz-es Intel Pentium IV, 1-2 GB RAM, Nvidia 7800+"
Elmennek ezek a *icsába! Vazze az nwn1 simán ment egy 32 megás vidkarin, és 800-as gépen 512rammal.
ELmebaj amit a játékgyártók csinálnak. Azért sem veszek vasat. Kimarad az életembõl. És lassan télleg inkább beérem a frozen-bubble szerû játékokkal, mert ennek sem értelme, sme pedig hosszú távon jövõje nincsen. Már ami a pc-s "vegyél minden évben vasat, aztán vegyél játékot, és jövõre kezd elõrõl" mókuskereket illeti.
ááááh. Megint felhúztam magamat....
Ajánlott: 3+ GHz-es Intel Pentium IV, 1-2 GB RAM, Nvidia 7800+"
Elmennek ezek a *icsába! Vazze az nwn1 simán ment egy 32 megás vidkarin, és 800-as gépen 512rammal.
ELmebaj amit a játékgyártók csinálnak. Azért sem veszek vasat. Kimarad az életembõl. És lassan télleg inkább beérem a frozen-bubble szerû játékokkal, mert ennek sem értelme, sme pedig hosszú távon jövõje nincsen. Már ami a pc-s "vegyél minden évben vasat, aztán vegyél játékot, és jövõre kezd elõrõl" mókuskereket illeti.
ááááh. Megint felhúztam magamat....
← ElőzőOldal 2 / 2