Tesco Titok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
holnaptól olvasom
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tetszik nagyon bár a kaminons sztori a parkolóban elég kamunak tûnik.
Ha a biztonsági igazgató is tudta és még pár igazgató,hogy a parkolóban áll a kamion 100 millás értékkel akkor azt tuti egész éjjel figyelik...
Hacsak nem õk adták a fülest.
Viszont azt a rendõrök gyorsan kiderítették volna.
Szóval ez eléggé sántít...
Est Sularus oth Mithas!
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A képek láttám mit mondhatnék: halálra ugrálta magát az egér? vagy végelgyengülésbe elhunyt?
Könyv letölthetõ:
Tesco Titok pdf formátumban
Tesco Titok rtf formátumban
War. War never changes.
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Vita otthon, de a blokk megvan, gondoltam visszalépek, hátha... Nõ az infopultnál kissé zavarba jön, mikor elmondom mi az ábra, de elkalauzol a közönségszolgálathoz.
Közönségszolgálatos nõnek mondom, hogy húst vettem itt, meg hogy már bûzlik mint állat... Be sem tudom fejezni, mikor közbeszól: "Csak nem marhalábszár...?" Bólogatok, hogy jaja, mire õ ránéz a kolleganõjére és annyit mond: "Vajon mibõl találtam ki..."
Nem tudom mibõl találta ki ;)
Sejti itt valaki, mibõl találta ki???
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ennyi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
War. War never changes.
War. War never changes.
pedig a telefongyárba, ahol lehuztam kicsit több, mint fél évet, szóltak a fámák durvább fogásokról is... persze ott is az õrök voltak a kasszasikerû dolgozók
de ha belegondol az ember, egyszer, profin megcsinázva egy nagy alkalom megéri... ha utána le bír állni az ember
ha kaszál vele akármennyit is, már megérte... ha nem bukik le
ha lebukik, onnantol persze b@szhatja
meg nem mindegy hogy hány egér szalad át a liszten
Persze vannak olyan mérgek amik nagykörzetben minden kisrágcsálót a legkíméletlenebb módon (szó szerint kivéreznek) pusztítanak ki, de ezt meg ajánlott élelmiszerek közé tenni (fõleg, hogy az egér is belehurcoolja) és minden kisebb emlõs állat megpusztul ami kapcsolatba kerül az egérrel, avagy annak tetemével. Jómagam is 8 adag ilyen méreggel szabadultam meg tõlük egy jó idõre, semmi más nem használt.
Van még egy hatásos ellnfelük a vadászgörény. Az mindenhol átfér ahol õk és rutinból legyilkolja õket, mivel addig vérengz, míg csak élõ kisemlõst talál. Egyik kollegámnak van egy pár, igen hasznos jószágok. Csakhogy a vgörény kényes és drága állat, könnyen megpusztul maga is és ha szabadon elmászkálhat ez hatványozódik (és rá is hat a méreg). Nem hinném, hogy bármelyik kocka vásárló örülne, ha vgörények mászkálnának lábuk alatt. :D
Szal. egér/patkány ellen nincs hathatós és ésszerû védelem.
Ugyanez igaz majdnemhogy a madarakra is. Ilyen magas belterû áruházakban elõbb-utóbb megtelepednek. Ez van. Mégsem telepíthetnek vadászsólymokat, vagy héjjákat a boltba! :D
A rovarok pedig midnehol ott vannak, õk kb. annyira életképesek mint némelyik kevésbé ellenálló vírustörzs. Mi, az emberiség évezredek óta írtjuk õket, õk meg még nagyobb léptékben szaporodnak és alkalmazkodnak a modern szintetikus mérgeinkhez is.
Ennyi.
ott segély osztáskór csak egy pénztár van nyitva ahol fegyveres õrök állnak és azon az egy helyen csekkol végig a sok kisebbségi. a dinnyét rugdossák át a pult alatt meg csipog a tojás a vonalkód olvasónál mert tele van mélybölin rúzsokkal a tartó :D
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
legyen elég annyi, hogy nem érdemes lopni, mert minden majom vérszemet kap, és lekapcsolják egyszer. kit elõbb kit utóbb, mint ahogy a nagytudású szerzõ is leírta...