Tesco Titok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
vagy nem is gondoltak az õrzésére és máris meg van oldva a dolog...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
TÉK

holnaptól olvasom

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

desigo
Nah eljutottam a feléig

Tetszik nagyon bár a kaminons sztori a parkolóban elég kamunak tûnik.
Ha a biztonsági igazgató is tudta és még pár igazgató,hogy a parkolóban áll a kamion 100 millás értékkel akkor azt tuti egész éjjel figyelik...

Hacsak nem õk adták a fülest.
Viszont azt a rendõrök gyorsan kiderítették volna.

Szóval ez eléggé sántít...
Sceleton
Most tudtam csak megszerezni a könyvet, s most kezdtem, de jó. <#smile>

Est Sularus oth Mithas!

lehet a közelben volt tesco gazd. egér méreg

\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Sir Quno Jedi
Ja, az más. Akkor halkan legyetek, nehogy felébresszük a kis aranyost!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dynamic
Nem halt meg.Csak alszik<#szomoru1>
Sir Quno Jedi
Szegényke. A halálból nem szabad ám viccet csinálni, még egy egérkéébõl sem!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mellé ki kellett volna tenni: egerek által tesztelve!
bertino
:DDDDDDDDDdddd

Zalaegerszegi Tesco eset:

A képek láttám mit mondhatnék: halálra ugrálta magát az egér? vagy végelgyengülésbe elhunyt?

Könyv letölthetõ:
Tesco Titok pdf formátumban
Tesco Titok rtf formátumban

Elolvastam. Durva. Eddig se bírtam nagyon a tescot, amíg ott dolgoztam még jobban megutáltam, sejtettem hogy vmi bûzlik na de hogy ennyire... <#idiota>

War. War never changes.

gondolom közben õk is észrevették, hogy bûzlik az összes marhalábszár

ZilogR
jah, felvettek jegyzõkönyvet és a pénzt visszakaptuk!!!

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

akyyy
nekem errõl az jut eszembe, hogy most ezzel a könyvel szidják a tescot meg miegymás, akkor mi folyhat a LIDL-be!?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ZilogR
Személyes élmény: Pénteken bevásároltunk az egyik NEM tesco nagyáruház húspultjánál némi marhalábszárat, hogy csináljunk egy jó kis gulyást hétvégére és úgy gondoltuk, szombat reggel odapakoljuk. Szombaton zacskó hûtõbõl ki, kibont, gyanús kissé savanykás bûz. Hús kézzel nyálkás, éppen nem nyúlik, szín nem is annyira feltûnõen gusztustalan.

Vita otthon, de a blokk megvan, gondoltam visszalépek, hátha... Nõ az infopultnál kissé zavarba jön, mikor elmondom mi az ábra, de elkalauzol a közönségszolgálathoz.

Közönségszolgálatos nõnek mondom, hogy húst vettem itt, meg hogy már bûzlik mint állat... Be sem tudom fejezni, mikor közbeszól: "Csak nem marhalábszár...?" Bólogatok, hogy jaja, mire õ ránéz a kolleganõjére és annyit mond: "Vajon mibõl találtam ki..."

Nem tudom mibõl találta ki ;)

Sejti itt valaki, mibõl találta ki???

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Shield
Nekem is meg van. Kicsit bele olvastam, nem semmi.<#gun>

Köszi! <#integet2>

War. War never changes.

Dynamic
A www.rapidhsare.com bejön, ha felraknád megköszönném!

War. War never changes.

Dynamic
Ha a rapidshare jó neked, akkor feltolom oda.
Vki tudna adni egy linket, honnét lehet leszedni a könyvet? A lenti link sajna bannolva van a koliban. Txt is jó. Érdekelne mert én is tescoban dolgoztam diákként, és nem tagadom utáltam azt a helyet!

War. War never changes.

nem ezt valakitõl hallottam

http://www.lohere.net - a MagyarChan

banok
jah, te is olvastad a cikket néhány hete a Népszabadságban? :) Az nem volt semmi...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dzsonesz
naja már 1 jóideje énse

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

fifi
de különben igazad van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
én elvbõl nem veszek húst ilyen helyeken...

ennyi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bertino
végülis ja, a következmény pedig egyszerû: a fogyasztó szop vele

dzsonesz
persze ,h nem de ha te pl bemész 1 bevközpontba és látsz 1 zõld húst ,akkor sztem nem az lesz az elsõ ,ami az eszedbe jut, h ehh de szemét cégek ezek akik szállítják ide a húst...

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

fifi
vadászgörény a patkányfészket takarítja ki, az egérlyukba nem fér be...

fifi
én meg csak azért, hogy bármennyire is köcsög cégek ezek, nem feltétlenül mindenben egyedül hibásak...

dzsonesz
az oké ,én ezt nem is vitatom de ez a topik nem azokról a bizonyos húsüzemekrõl szól, csupán ezért bátorkodtam ide írni ezt...

fifi
csak, hogy megnyugtassalak maga a gyártó/húsüzem/ szemrebbenés nélkül átcímkéz neked bármit, sõt bármilyen zöld húsból csinál neked jó szilveszteri virslit, tehát nem kell a T-ig elmenni...

Felrakná vki txt-ben? Vagy adnátok egy más linket mint az atw-s, sajna le van tiltva itt a koliban. Elõre is kösz.

War. War never changes.

CattiBrie
lol, nem hiszem h ilyenek CSAK tetkóra érvényesek...

[/spam]&#8482;

Én egy bp-i tescoban melóztam nemrég mint diák, és mesélek majd pár dolgot, ha lesz erõm... amúgy jó a topic!

War. War never changes.

Fúj, dzsoni, ne részletezd tovább, mert mindjárt hányok!<#vomit> Még szerencse, hogy anyámék nem szoktak Tescoban vásárolni (messze van tõlünk szerencsére<#vigyor1>).

dzsonesz
meg ez a húsátcimkézés is régi jólbevált szokás...de lehetne még a kenyérsütés bûvészetérõl is beszélni nembeszélve a felvágottaspult megzõldûlt párizsijáról stb.... csak sajna ehez nem kell könyv h lássa az ember ,h hogy basszák át az õket ill. magát a céget, szomorú de baromira nyilvánvaló

bertino
nemrég í hír topicba volt belinkelve egy olyan blog, ahol a miskolci corában a vajak körüli egér ürülékrõl közöltek fotókat és a vezetõség elé tárták azokat, nem volt semmi

akyyy
lol, tényleg, milesz itt barcikán, hol is tart az építkezés? sztem ellopták a téglákat:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
rablómultira rátérve: nem hittem el milyen összegek mozognak itt
pedig a telefongyárba, ahol lehuztam kicsit több, mint fél évet, szóltak a fámák durvább fogásokról is... persze ott is az õrök voltak a kasszasikerû dolgozók

de ha belegondol az ember, egyszer, profin megcsinázva egy nagy alkalom megéri... ha utána le bír állni az ember
ha kaszál vele akármennyit is, már megérte... ha nem bukik le
ha lebukik, onnantol persze b@szhatja

dzsonesz
és az egér még csak a kezdet.... nemtom máshol hogy van de konkrétan a 17. kerületi tescoban bizony megesik azis h verébcsaládok fészkelnek a tetõszerkezeten, bár igaz az egerek mellé 1 kis madárcsiripelés is dukáll és amilyen boldoggá teszi ez az embereket közbe észre se veszik ,h a kolásüveg száján ott figyel a madárszar.... hát csak gratulálni tudok

Sir Quno Jedi
Ja, senki nem védi itt a tecsót, vagy bármelyik rablómultit, mert term. a védelemet lehet közelíteni a tökéleteshez, még ha nem is lesz soha az! De az ugye sok-sok pízbe kerül... :D

azért bizonyos higéniai szintek léteznek ennek ellenére is

meg nem mindegy hogy hány egér szalad át a liszten

Sir Quno Jedi
Na, aki meglepõdik az egerejken, az igen tapszatlatlan még. Az egerek ellen NEM LEHET VÉDEKEZNI. Nem elég az egérfogó, az egérfogó ragacs, az elektromos egérriasztó, avagy a sima méreg, esetleg a macska. Az egér szapora és nagyívbõl leszarja az összes próbálkozásunkat. Én aztán mindent végigpróbáltam. Ne higgyetek a gyártóknak és gazdaboltoknak!

Persze vannak olyan mérgek amik nagykörzetben minden kisrágcsálót a legkíméletlenebb módon (szó szerint kivéreznek) pusztítanak ki, de ezt meg ajánlott élelmiszerek közé tenni (fõleg, hogy az egér is belehurcoolja) és minden kisebb emlõs állat megpusztul ami kapcsolatba kerül az egérrel, avagy annak tetemével. Jómagam is 8 adag ilyen méreggel szabadultam meg tõlük egy jó idõre, semmi más nem használt.

Van még egy hatásos ellnfelük a vadászgörény. Az mindenhol átfér ahol õk és rutinból legyilkolja õket, mivel addig vérengz, míg csak élõ kisemlõst talál. Egyik kollegámnak van egy pár, igen hasznos jószágok. Csakhogy a vgörény kényes és drága állat, könnyen megpusztul maga is és ha szabadon elmászkálhat ez hatványozódik (és rá is hat a méreg). Nem hinném, hogy bármelyik kocka vásárló örülne, ha vgörények mászkálnának lábuk alatt. :D

Szal. egér/patkány ellen nincs hathatós és ésszerû védelem.

Ugyanez igaz majdnemhogy a madarakra is. Ilyen magas belterû áruházakban elõbb-utóbb megtelepednek. Ez van. Mégsem telepíthetnek vadászsólymokat, vagy héjjákat a boltba! :D

A rovarok pedig midnehol ott vannak, õk kb. annyira életképesek mint némelyik kevésbé ellenálló vírustörzs. Mi, az emberiség évezredek óta írtjuk õket, õk meg még nagyobb léptékben szaporodnak és alkalmazkodnak a modern szintetikus mérgeinkhez is.

Ennyi.

'kár' hogy az ózdi tescoban nem dolgozott az iró :D

ott segély osztáskór csak egy pénztár van nyitva ahol fegyveres õrök állnak és azon az egy helyen csekkol végig a sok kisebbségi. a dinnyét rugdossák át a pult alatt meg csipog a tojás a vonalkód olvasónál mert tele van mélybölin rúzsokkal a tartó :D

Sland
És a "vevõk" sokat lopnak? Könnyû lopni? Lebuknak? Stb Stb??

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
top könyv, most majd megnézheti magát a teszkó <#wow1><#eljen>

fifi
<#ejnye1>
legyen elég annyi, hogy nem érdemes lopni, mert minden majom vérszemet kap, és lekapcsolják egyszer. kit elõbb kit utóbb, mint ahogy a nagytudású szerzõ is leírta...

banok
mesélj!! :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/