151
Tesco Titok avagy Hogyan lopnak az alkalmázottak saját cégüktől?
-
st3ve #151 Templomban nyitott boltot a Tesco
-
#150 mit nekik ez a kis péz... -
#149 Rég nem írtak a topikba...
Ismét aktualitása van a könyvnek.
Konkrétan annak a résznek, hogy a "csibészségek" nagy részét maguk a Tesco alkalmazottak követik el - tisztelet a becsületes kivételnek.
Az aktualitás: 2009. december 24-én 14 millió forint tűnt el a ceglédi Tesco áruház központi pénztárhelyiségének széfjéből.
A rendőrség belső munkára gyanakszik. Teszik ezt azért, mert minden Tesco áruházban 24 órás biztonsági szolgálat van, ha nyitva van az áruház, ha nem.
Az elkövetők zárás után észrevétlenül jutottak be, megszerezték a pénzt és ugyanúgy észrevétlenül távoztak.
És mindez a büntetőjog szerint nem számít rablásnak, hanem "csak" lopásnak, mert nem történt erőszak (vagy fenyegetés).
No comment...
Hírforrások:
http://nol.hu/mozaik/eltunt_14_millio_a_cegledi_tesco_szefjebol
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2010-01-02-lopas -
#148 k :) -
#147 Érdemes elolvasni, már csak azért is mert a srác szvsz marhajó poénokat nyomat! Nameg érdekes dolgokat lehet benne olvasni! -
#146 Én beleolvastam különböző helyekre röviden benne, a végén azt is írja hogy nem fog több könyvet csinálni (a Tesco titok 2. könyvről beszélek). Na majd ha lesz időm és unatkozok majd elolvasgatom :) -
#145 én is melóztam tescoba, az tény, hogy lopnak a dolgozok, de (lega amennyit én láttam) max egy bombát, vagy pár csokit, esetleg vmi gyümölcsöt a pult mögül. -
#144 minekünk Környezetvédelmi technológián mondta a tanárunk hogy az Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék laborjában azt analizálták ki egy beküldött Tesco mosóporról hogy kb 70%-a konyhasó. és megnyalták. és tényleg :)) -
#143 -
ezt a telót akarom megvenni
nem tudja valaki hol kell bejelenteni azt hogy az akciós újságba bent van a termék és mikor elmegyek 1db sincs
és azt hazudják hogy elvitték az összeset
állandóan ezzel találkozok ebbe a sz♠r ajkába:-( -
#141 -
Braveheart #140 thx! -
#139 kösssssz =) -
#138 "Frankón sokan vették meg, és töltötték le a NETről PDF formátumban, hogy törném el a kezüket" -
#137 köszi! -
#136 De.
Itt találtam meg. -
Braveheart #135 nincs fent a neten vhol esetleg a 2. rész? -
#134 Jah megvan :) -
#133 Ide regizni kel h le tudjak tölteni dolgokat? -
#132 van :S -
Braveheart #131 van második könyv? -
roli613 #130 tesco titok:
ufo
-
#129 5 oldalt találtam full gagyi minőségben -
#128 ki mit tud a 2. könyvről? -
#127 én naponta járok Tescoba. -
Braveheart #126 hát nemtom én pl eddig se nagyon jártam most meg pláne nem -
Prank #125 azóta senki nem gondol rá és mindenki a tescoba jár:) -
#124 vannak benne nagyon urva dolgok... -
lazadio #123 Most olvastam el a könyvet. Hát az elején nagyon tetszett, de utána egy kis identitás ingadozást véltem felfedezni írói részről. A könyv eleje fele ő a tolvaj, a végén meg ő az üldöző... érdekes.
Amúgy a könyv stílusa tetszett, mintha csak egy "haver" sztorizgatna, elég jópofa, de azért az igazságtartalom nem hiszem hogy meghaladja a 60% -ot. -
#122 tényleg ?
kutya se gondolta volna :) -
#121 mindegiyk tesconál ott van az a tábla... -
#120 itt a miskolci teszkónál bazinagy plakát van a 3as főut szélén "Áruházigazgatókat keresünk" szöveggel :)))
dőltem a röhögéstől mikor megláttam -
baigabi #119 üdv.
Most értem a végére nekem tetszik a könyv,érdekes dolgokat írt le a srác!Bekellene lépnem a nagy Tesco csapatba,egy plazma és egy tft monitor jól jönne egy tizesért!:) -
Vlala #118 Szvsz ilyet bárki tudna írni a munkahelyéről, ha megharagszik rá valami miatt. Még az sem kell, hogy igaz legyen, elég, ha hihető a fele :) -
#117 innen is tölthető, ha esetleg valaki még nem látta volna, és érdekelné, mert mint látom az alant levő oldalakat törölték :C
tesco titok -
#116 A TEsco szerintem igen is jó hely csak nagyon kell figyelni, hogy mit veszel meg. -
#115 amúgy lehet szar a tesco, de a metro mégszarabb:D profiról meg ne is beszéljünk, utálom a profis felvágottakat:( -
#114 Tesco,Cora,Auchan egyre megy
Bezzeg ha valaki nyitna új topikot egyből mondanád,hogy milyen felesleges:) -
#113 bocs azt hittem tesco topik -
#112 lol
4.3 millió a birság
vicc