lapkakészletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert általában tuningos, és jó a memóriakezelése. Az a rajongókat hidegen hagyja, hogy NF3-4-5 érdekesen kezeli az IDE-t és SATA-t néha, meg azt is, hogy forró mint álatt. Vagy a bugos integrált tûzfal. 😊
De ha most ki kéne ajánlani ismerõsnek, én is ezt mondanám. Magamnak meg ATI chipsetet vennék, mert az hideg ...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.uxd.com/chipset.shtml
[merlinw.org]
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Össze tudná valaki állítani a lapkakészletek sorrendjét játék felhasználáshoz, elõnnyel, hátránnyal?