Lassú agépem. SEGÍTSÉG!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel a trükkel három dolgon spórolhatsz:
1 pénzt
2 idõt
3 a többiek hülyeségeit.
+1 - egy topikot😊
[merlinw.org]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
<#wilting>#wilting>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Minden DDR RAM DDR SD RAM, szóval a DDR SD RAM a DDR RAM teljes neve.
A DDR SD RAM olyan SD RAM, ami egy ciklus alatt 2 adattovábbítást tud elvégezni.
A DDR ram teljes nevén rövidítetlenül: double date rate synchronous dynamic random access memory
A Turbo Pascal már nagyon régi, a Delphi meg szerintem elég nehéz(másfél órába telt kiderítenem, hogy milyen paranccsal lehet kiléptetni a programot, asszem valami application.terminate, de már nem vagyok benne biztos 😄), akkor inkább már VC++ vagy VC#.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
megint más.. már ilyen fiatalon elkezdik manapság tanulni a php-t vagy csak valaki rávezetett a dologra? 😄 Én sem vagyok öreg, csak nálunk még a dos, a batch fájl és max a pascal ment 😄DD változik a világ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én 14 vagyok, és mégse hülye... (sztem xDDDD )
ennyi erõvel te meg újreg vagy :\
Vagy ha belép a Hardware forumba, és látt egy nagyon vörös feliratot, akkor rákattintson és elolvassa a szabályokat, ahol az elsõ pontban le van irva és be van linkelve az álltalános segélykérõ topic.
De meg merem kockáztatni, hgoy egy 13 évesnek, sõt, már egy jóval fiatalabbnak is, legyen egy kis józan paraszti esze. Ne csak vegetáljon hanem gondolkodjon is. ÉS akkor talán rájön, hogy a problémája, mely játék miatt adodott, azt a játék topicjába tegye fel.
De még ha topicot is nyit neki, akkor jöjjön vissza, és nézze meg a reagokat. Ne egy vacak email címet adjon.. minek akkor topic neki? Tudja mi az, hiszen megnyitotta.
Az ilyen embergyerek érdemel mást mint leugatást? Szerintem ez alap. És amit kap az a minimum. Bár emailbe kéne neki küldözgetni, akkor talán olvasná, és talán még tanulna is belõle.
Voltam zárás előtt. _______________
Demót miért nem próbáltad, mielött megkaptad?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147286349
<?
moderate("closetopic","1164302963");
moderate("givebp","1152438480",1,"Keresõ!");
?>
nomeg ha benézett volna a hardver kategóriába,kapiból 3-4 topikba beírhatta volna kínját
ReaL MaDRid x siempre
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szvsz cerkája van, ami semmire nem jó, nem hogy nfs-ezni.. :p
(nekem is az van)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Willamette vagy Northwood magos?
Az 512MB ramnak elégnek kellene lennie.
A Radeon 9550 kicsit kevés.
A shader detailt mindenképp vedd le lowra.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
(de az tény hogy kevés)
hy az lenne a problémám hogy lassu a gépem a gothic3 alatt ütök eggyet az emberrel és kb 20 perc múlva ragál😊 a gépem intel pentium 200mhz 128MB sd ram videokari meg S3 trio LOL na nem tudjátok ez mitõl lehet?<#wilting>#wilting>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ott nem lesznek ilyen gondok és a fórumot se szemteled tele.
Gondolom az sem jutott eszedbe, hogy ezt a kérdést a játék topicjában tedd fel?!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332
Felesleges volt ennek külön topicot nyitni.
A gépem: -2.0 intel processzor
-512 ddr sdram ( sajna a legkisebb tartományban üzemel)
-Ati radeon 9550 videokártya
Kérem, hogy aki ért hozzá, segítsen.
Mit kell tegyek? A memóriát duplázzam, vagy a procit cseréljem nagyobbra? Persze 1*û lenne új gépet venni, de azt ingyen nem adnak. Melyik megoldás lenne jó a felsoroltak közül?
Kérem a válaszokat a [email protected] küldeni.
Elõre is köszi: admiral