10
The History Channel Civil War
 • Ironmask
  #10
  honnan tudnám letölteni a játékot???
 • Dexantreal
  #9
  Nem tudom, sry. Kérdezz utána máshol.
 • GiGa master
  #8
  help valaki!!!!
 • GiGa master
  #7
  HY all!lenne 1 nagy kérdésem!most szereztem még csak meg a gémet,feltettem akarom elindítani el is indul de full fekete képernyő....hang van kép nics!!valaki segítsen előre is köszi!!!
 • Cypher7
  #6
  Érdekes egy játék, de mindenképpen egyedülálló, mert ezt a témát még egy FPS sem dolgozta fel. Kicsit talán arcade jellegü, de legalább szórakoztató. Én személy szerint kicsit hiányoltam belőlle a nyilt teres(hadoszlopok egymással szemben) ütközeteket mert az adott kor hadviselését inkább az határozta meg. Sajnos nem egy amrathoni hosszúságú játék, 12 óra alatt kiprögethető. Ráadásul még multy sincs bene pedig mekkora királyság lenne online bajonett csatákat vívni.
 • Dexantreal
  #5
  1024 x 800-ba is szépen megy, a refesh rate vagy mi nálam 80-n van. Igen, az picit bosszantó, hogy háromszor kell belelőni.. de, ha szemedhez emeled a puskát és jól célzol, egyből összeesik.

  A közelharcról kinek mi a véleménye? Szerintem nagyon jól eltalálták ezt a bajonettel való hadakozást.
 • Dexantreal
  #4
  Thanks! Majd rakok be én is ide, vagy a screenshotok topikba.
 • Kaslerka #3
  Egész türhető, bár az nem tetszik benne, hogy valamikor 3* kell rálöni az emberre, hogy összeessen. 1280*1024-ben szépen megy. (7600GT)
 • Fox44
  #2
  Kep
 • Dexantreal
  #1
  Habár nem mondhatnánk, hogy köztéma lenne az amerikai polgárháború, de olykor-olykor azért akadnak kivételek. Az egyik ilyen kivétel a Caludron és az Activision által pátyolgatott History Channel Civil War, mely mostantól aranylemezen van!


  Ebben a játékban fő célunk természetesen az, ami a valóságban is volt a két fél között: legyőzni a másikat! Ám ezen stratégiai csoda nem merül ki a csinos kis címben, hiszen feldolgozza a főbb csatatereket - Gettysburg, Antietam, Bann Run -, s összesen 12 helyszín szerepel majd benne. Maga a harc is elég változatos lesz, hiszen nem csak lövöldöznünk kell az egységekre, hanem használni a bajonettet vagy szuronyt, ellopni az ellenség ágyúit, megritkítani az ellenség tisztikarát, várost foglalni, s még nem beszéltem a "sima" csataterekről! No és mindez magától értetődően két szemszögből élvezhető, Észak és Dél, azaz a Konföderáció és az Unió oldaláról.

  Az Activision jelentette, hogy a History Channel Civil War elindult a sokszorosító üzem felé, november 14-től pedig elérhető lesz mindenki számára több platformra is, köztük PC-re!

  forrás: PC Guru online


  Én tegnap töltöttem le. Sokáig azzal is bajom volt, hogy a felbontást hogy tudom beállítani. De végül sikerült és 1024 x 800-ba nagyon szépen fut a játék és visszaröpíti az embert a civil háború korába. Oké, nem egy CoD és CoD: U O meg CoD 2 hangulatú játék, azokat nem éri utol, de olyan jellegű fps és szerintem nagyon jó. S ahogy a cikkbe is írták, nagy, emlékezetes csaták helyszínei is benne vannak. Gettysburgba már voltam a játékba, hát valami állat.


  Ajánlom mindenkinek a játékot. Délután teszek be képeket is majd.