Első hivatalos képek a 100 dolláros laptopról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet majd itthon is kapni 100$ + nagy-, kisker árrés + Áfa + köfa + kofa + magyaritás + HDD és máris megvan kb 350$
Kínaipiacon 250$ <#nevetes1>#nevetes1>
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
A winyon meg minden elfér..
Még ilyen zöld színbemn is elfogadnám ( max valahogy átfesteném )😊 😊
Egy kis buherálás után sztem lehetne rajta C.S.-ni.. 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nem tudom, miért kell ennyire lehúzni ezt a gépet. Azok a gyerekek, aki úgy nõnek fel, hogy volt ilyen gépük, azok jobban el fognak igazodni a rájuk is váró információs világban. 100 vagy 150 dollár nagyon jutányos.
Na meg nagyon jó az elképzelés és a szemlélet. Grat hozzá!
UI.: Egy ilyen gép nálunk is nagy sikert aratna. Csak gondoljatok bele. Ha kinyitunk egy reklámkatalógust, fekete-fehér néhánygombos "gyereklaptopokat" is láthatunk benne jóval drágábban, vagy azonos áron.
(gondoljatok bele, hogy mennyi egy videós ipod és annak milyen kicsi kijelzõje van) - hát persze, ha az ár/érték arány a fontos, akkor szóba sem jöhet egy ipod. Ha nekem kevés pénzem lenne, és mindenképp hordozható, netezésre/olvasásra alkalmas cucc kellene akkor vennék egy SE p800 mobilt, használtan 20 körül, és jobban jártam mint ezzel a zöld mûanyag gagyival.
Ez az olcsó kakaomentes számitógép 😊 Faszom, melyik barom költött gépenként 1 millát az ovodai kakaomentes gépekre????
Jut eszembe, nem kapták még el a kakao-komputeres faszit, aki közpénzekbõl sikkaszottat el az összeget? Mert ha egy 20000 huf-os pc-t be lehet rakni egy 20000 huf-os dobozba és jukebox néven lehet üzemeltetni, akkor 1millát ugyanezért csak közpénzekbõl lehet elkérni.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Azért csak kell. Ha az 512M flash-t 2G-ra fel tudom nyomni, akkor nagyon is kell, de igy is CUKKKI 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.raphirek.hu
Rendesen átgondolva szerintem lehet azért
ilyenekbõl jó kis gépeket gyártani és nem
csak szegény országoknak, hanem akár igy
gazdagabaknak második gépnek is eladhatók
és aki tudna akár picit többet is adni
értük azon gépek bevétele visszafordítható
lenne talán a késöbbi modelek fejlesztésére
2 gondolat itt a lentebb szóba került
olvashatósághoz a sima monitorokat is
be lehet azért állítani min 120Hz-re
Meg ami még lehet jó gondolat lenne
ha emlékeztek a rági terminálokon
csak a betük voltak szinesek és
a háttér sötét lehet nem volt
olyan fárasztó mint igy fehér
alapon fekete kis betüt nézni
A megjelenés után kb: fél év, és mind HW, mind SW tekintetében bõvül a kínálat amit rá lehet rakni. (pl: izombol egy palm pdb olvasót 😉 Én is használnám. A kurblit pedig én is hiányolom.
Jó nagy pofon lenne szvsz a fél millás gépek gyártóinak, hogy egy gagyi fröcsentett mûanyag a kurbli miatt bárhol, és bármeddig használható, a drágalátos méregdrága csodájuk pedig 2-4 óra múlva max. levélnehezék 😊))))))))))))))
És mi meg majd szépen poénból megvesszük annélkül hogy a gép valahai is járt volna melegebb égtájakon!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
A 3. világban pont azért látják a jövõjét, mert elõször olvasni kell megtanulni, ehhez lesz segítség. A könyvek (papír) már megfizethetetlenek az ilyen országok szegényei számára, a gépek között a tananyagot kvázi ingyen lehet megosztani.
Talán van akit elszomorít, de a papírra nyomtatás visszaszorulóban van mindenütt - drága, és környezet-terhelõ. 10 éve még mindenki arról panaszkodott körülöttem, hogy nem tud képernyõrõl olvasni, ma már a laptopját akarja mindenki mindenütt használni, hogy ne kelljen kétszer leírni mindent. A gyerekek pedig már ebbe nõnek bele, ezt látják mintának a felnõttektõl.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Egyébként én nem a 3. világban próbálnám ki elõször, hanem egy kicsit civilizáltabb helyen, és he beválik akkor teríteném máshol, mert a használatát is le kéne oktatni, nehogy kalapácsnak használják.
<#hehe>#hehe>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A színe elég gagyi, de iskolásoknak készül, és feltûnõ kell hogy legyen, mert igy nehezebb elkeverni, ráadásul az élénk színeket szeretik a gyerekek. Ha majd a birtokába kerülsz egynek, akkor olyanra fested amilyenre akarod.
Ebookhoz annyit, hogy én egy éve olvasok pda-n könyveket, tehát ha valaki nagyon akar, akkor már most megteheti (régen egy 10.000Ft-os palm m505-el (annak a háttérvilágítása nagyon gagyi volt de 4 napig bírta a strapát), most meg egy 25.000ft-os ipaq 3580-al (ez max 2 napig bírja, és szar winfos van rajta (hogy ez mekkora egy szar, azt elmondani sem lehet, normál munkára abszolút használhatatlan, lassan elkopik a reset gomb. Hogy ezzel hogy tudták a HP-t bepalizni, az nagy kérdés))).
A monitor bámulásról meg annyit, hogy a flat nem rontja a szemet, nem villódzik mint a lámpa, és ha minden jól megy karácsonra a 3. flat kerül a lakásba, hogy a gyermekeim is ilyennel használják a gépet, mert ma eltiltani õket már nem lehet úgysem.
Kurblival en is szivesen vennek egyet.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Anotino, a piacra egy másfajta konfig fog majd kerülni, azt még csak tervezik.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
aki csak irogatni akar, és lementeni azokat, bárbhol bármikor, annak nagyon +
remélem birni fogja az ijen izmosabb kiterjesztéseket is (pdf, doc ...)
ésakkor azát ihajj.
porki fagyok fállalon
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.