Charly, majom a családban (TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello nekem megvan az elsõ 18 rész DVD-n, akinek kéne írjon, átírom nemtúldrágán.. [email protected] üdv
Web mester
Vége a Charly-nak a Dunán!<#shakehead> A ZDF-en meg most indul az új évad!

Web mester
Most volt az elöbb a TV2-n egy majmos film: Minkey, a kémmajom. Vicces volt 😊

Web mester
Na most már valami témához kapcsolodot is hozzászolhatnál.<#hehe>

Kösz

laci 700
gratula!

Hy!
Végre megtaláltam ezt a fórumot. Má több órája kerestem, de végre megvan!

Web mester
Ma volt egy elégé feltünö baki. A Gokart-ot amit Charly vezettet azt úgy húzták,lehet látni az egyik kamerapontba.

Web mester
Szép kis házikot vettek!😊

Web mester
Egész jó az új évad bevezetöje.

Taranov
Nem lenne stílusos, ha az orvos után õ is így halna meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Web mester
Az Olivér és a tella is, de nem fog meghalni...Különben Spanyolországban egy várromnál eset le.

Taranov
Leesett Oliver? Vagy a tella? Most hol tart a történet?
Én azon csodálkoztam, hogy ilyen sok a haláleset a sorozatban, és csak Oliver aktív az elsõ gárdából.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Web mester
Miért most nem nézed?

Én is mindig néztem.Szerintem nagyon jó sorozat.

Monkey island,Faces of War a kira játék

Web mester
Amikor a mai részben az Olivér kált a szikla szélére és telfonja csörgöt én akkor sejtetem hogy le fog esni.😊Különben egy Nokia 5110-e volt.(2003-ban már voltak jobb telák is😊)

macselek
A majom jófej, de a sorozat sztem ûberszar

NEOreg3
grat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SHADOWEYES7
amugy T,miklósi vagyok😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
fúúúú de gecy rohatt cigányok laknak ott teeeeeee<#wilting><#wilting><#wilting><#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ez tényleg jó, igazi családi sorozat! Bár néha elég öntörvényû megnyilvánulásai vannak Charly(ie)-nak 😊

téged meg koncoljon fel a motor út népe... 😊

autoszimulator
kocka meg én vok

.: mobilize.hu :.

Doomista
van egy olyan film hogy emberevõ gorilla a családban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SHADOWEYES7
a szécsényis cigók pofozzanak fel teeeeee

felesleges sorozat, felesleges tápig. nuff said !

Trisztin
a kutyám szerette nézni... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

szlörcságvüádzs
murk loar

American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python

NEOreg3
Nataila Oreiro sorozatai>ALL

stfu

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szlörcságvüádzs
hát valóigaz |:-c

American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python

szlörcságvüádzs
jaj, médzsön, a femilimenber! <#smile>

SHADOWEYES7
<#wow3>

Taranov
Szia!

ez a szar még megy? 😄

'Charlie, megint odakötözted az egész casládot a sinekhez és jön a von-'
ohhhh charlie te kópé 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Web mester
Itt is vanak fegyverek:

Max élete elsõ ejtõernyõs ugrására készül, miközben Marennel veszélyes dolog történik: a kocsijában elrejtõzik egy fegyveres bandita. Seidel, aki maga is ejtõernyõs és hírnévre vágyik, a kutyájával akar leugrani, aki elõzõ nap még életveszélyes állapotban volt. A sportreptéren pedig összefutnak a szálak.

Ez a majd lesz!

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Web mester
A szerdai izgalmasnak láccik:

Charly Spanyolországban

Oliver még mindig törött lábbal fekszik a semmi közepén, telefonja pedig zuhanás közben tönkrement, ezért nem tud életjelet adni magáról. Tanja értesíti Maxot eltûnésérõl, ezért õ, Maren és Charly is Spanyolországba utaznak, hogy elõkerítsék a fiút.

Me0w
Bazz, egy valami regi AT-s haz?

Together we'll fly someday...

Web mester
Holnapi részrõl egy kis info:

Andalúz álmok

Oliver munkalehetõséget kap egy andalúz szállodában, Tanjaval pedig mindössze egy hátrahagyott levélben tudatja, hogy elutazott. Döntése annyira felkavarja a lányt, hogy a másnapi géppel utánamegy, hogy választ kapjon, miért hagyta el egy szó nélkül. Maren egy konferenciára utazik, a távolság pedig még jobban megerõsíti abban, hogy szereti Maxot.

SHADOWEYES7
<#shakehead>

REALista
<#violent><#gun>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Vicces vagy...

SHADOWEYES7
jah 24--uccsó fos sorozat!

pfffffffff

REALista
<#hawaii><#vigyor3>

Web mester
Nem kell szrozni!Németországba szerintem elég híres lehet...
Nézed inkább a 24-et!<#vigyor>

SHADOWEYES7

REALista
Ez de szar sorozat!Nagyon eröltetett az egész...<#levele>

SHADOWEYES7
okk bye......

R0sc0
ezt a sorozatot ki nem álhatom.. legszivesebben szétlõném annak a rohadt majomnak a fejét....

SHADOWEYES7
pedig jó a honlapod,pont ide illik!!

http://borotvaltmajom.mufanpage.hu

Web mester
Dejó meglehet venni Charly plüsálatját!Itt

Oldal 1 / 2Következő →