Charly, majom a családban (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre megtaláltam ezt a fórumot. Má több órája kerestem, de végre megvan!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én azon csodálkoztam, hogy ilyen sok a haláleset a sorozatban, és csak Oliver aktív az elsõ gárdából.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Monkey island,Faces of War a kira játék
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
stfu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python
American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python
'Charlie, megint odakötözted az egész casládot a sinekhez és jön a von-'
ohhhh charlie te kópé 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Max élete elsõ ejtõernyõs ugrására készül, miközben Marennel veszélyes dolog történik: a kocsijában elrejtõzik egy fegyveres bandita. Seidel, aki maga is ejtõernyõs és hírnévre vágyik, a kutyájával akar leugrani, aki elõzõ nap még életveszélyes állapotban volt. A sportreptéren pedig összefutnak a szálak.
Ez a majd lesz!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Charly Spanyolországban
Oliver még mindig törött lábbal fekszik a semmi közepén, telefonja pedig zuhanás közben tönkrement, ezért nem tud életjelet adni magáról. Tanja értesíti Maxot eltûnésérõl, ezért õ, Maren és Charly is Spanyolországba utaznak, hogy elõkerítsék a fiút.
Andalúz álmok
Oliver munkalehetõséget kap egy andalúz szállodában, Tanjaval pedig mindössze egy hátrahagyott levélben tudatja, hogy elutazott. Döntése annyira felkavarja a lányt, hogy a másnapi géppel utánamegy, hogy választ kapjon, miért hagyta el egy szó nélkül. Maren egy konferenciára utazik, a távolság pedig még jobban megerõsíti abban, hogy szereti Maxot.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
pfffffffff
Nézed inkább a 24-et!<#vigyor>#vigyor>