67
Charly, majom a családban
-
shuky #67 Hello nekem megvan az első 18 rész DVD-n, akinek kéne írjon, átírom nemtúldrágán.. [email protected] üdv -
#66 Vége a Charly-nak a Dunán! A ZDF-en meg most indul az új évad! -
#65 Most volt az elöbb a TV2-n egy majmos film: Minkey, a kémmajom. Vicces volt :) -
#64 Na most már valami témához kapcsolodot is hozzászolhatnál. -
Decske #63 Kösz -
#62 gratula! -
Decske #61 Hy!
Végre megtaláltam ezt a fórumot. Má több órája kerestem, de végre megvan! -
#60 Ma volt egy elégé feltünö baki. A Gokart-ot amit Charly vezettet azt úgy húzták,lehet látni az egyik kamerapontba. -
#59 Szép kis házikot vettek!:) -
#58 Egész jó az új évad bevezetöje. -
#57 Nem lenne stílusos, ha az orvos után ő is így halna meg. -
#56 Az Olivér és a tella is, de nem fog meghalni...Különben Spanyolországban egy várromnál eset le. -
#55 Leesett Oliver? Vagy a tella? Most hol tart a történet?
Én azon csodálkoztam, hogy ilyen sok a haláleset a sorozatban, és csak Oliver aktív az első gárdából. -
#54 Miért most nem nézed? -
Gaben70 #53 Én is mindig néztem.Szerintem nagyon jó sorozat. -
#52 Amikor a mai részben az Olivér kált a szikla szélére és telfonja csörgöt én akkor sejtetem hogy le fog esni.:)Különben egy Nokia 5110-e volt.(2003-ban már voltak jobb telák is:)) -
#51 A majom jófej, de a sorozat sztem űberszar -
#50 grat -
#49 amugy T,miklósi vagyok:)) -
#48 fúúúú de gecy rohatt cigányok laknak ott teeeeeee -
Vlala #47 Ez tényleg jó, igazi családi sorozat! Bár néha elég öntörvényű megnyilvánulásai vannak Charly(ie)-nak :) -
Szolnokboy #46 téged meg koncoljon fel a motor út népe... :) -
#45 kocka meg én vok
-
#44 van egy olyan film hogy emberevő gorilla a családban. -
#43 a szécsényis cigók pofozzanak fel teeeeee -
Szolnokboy #42 felesleges sorozat, felesleges tápig. nuff said ! -
#41 a kutyám szerette nézni... :) -
#40 murk loar -
#39 Nataila Oreiro sorozatai>ALL
stfu -
#38 hát valóigaz |:-c -
#37 jaj, médzsön, a femilimenber! -
#36 -
#35 Szia! -
Shadow_THH #34 ez a szar még megy? :D
'Charlie, megint odakötözted az egész casládot a sinekhez és jön a von-'
ohhhh charlie te kópé :D -
#33 Itt is vanak fegyverek:
Max élete első ejtőernyős ugrására készül, miközben Marennel veszélyes dolog történik: a kocsijában elrejtőzik egy fegyveres bandita. Seidel, aki maga is ejtőernyős és hírnévre vágyik, a kutyájával akar leugrani, aki előző nap még életveszélyes állapotban volt. A sportreptéren pedig összefutnak a szálak.
Ez a majd lesz!
-
#32 A szerdai izgalmasnak láccik:
Charly Spanyolországban
Oliver még mindig törött lábbal fekszik a semmi közepén, telefonja pedig zuhanás közben tönkrement, ezért nem tud életjelet adni magáról. Tanja értesíti Maxot eltűnéséről, ezért ő, Maren és Charly is Spanyolországba utaznak, hogy előkerítsék a fiút. -
#31 Bazz, egy valami regi AT-s haz? -
#30 Holnapi részről egy kis info:
Andalúz álmok
Oliver munkalehetőséget kap egy andalúz szállodában, Tanjaval pedig mindössze egy hátrahagyott levélben tudatja, hogy elutazott. Döntése annyira felkavarja a lányt, hogy a másnapi géppel utánamegy, hogy választ kapjon, miért hagyta el egy szó nélkül. Maren egy konferenciára utazik, a távolság pedig még jobban megerősíti abban, hogy szereti Maxot. -
#29 -