21072
  • szabi34
    Meg sem merek szólalni. Félek Baritól:D
  • BarackHUN
    Nem mernek megszólalni, rendet raktam.
  • ZzoleE
    Omg Wtf, tegnap óta nincs semmi vita/hsz?!

Amúgy köszi a meghívást Tuscsí, nov. még messze van, de hátha tudok menni. Amúgy is csak pár óra vonatozás nekem xD
  • LordTusy
    A kidobott dolgokat nem nem figyelik,hanem nem tudják figyelni.
    Az account nem a Te tulajdonod,csak használhatod...tehát törölni nem lehet.(Amcsi törvények szerint G1-nek és a hasonló cégeknek nincs joga accot törölni,max felfüggeszteni a használatát--->bann.)
  • makiii
    amit kidobnak azt nem figyelik.. csak a tradeket...
  • Sixtail
    Az általad említett pontok egyike sem jöhet szóba egy nagyon egyszerű oknál fogva: Accountot nem lehet törölni, legalábbis egyszerű felhasználók, mint ő, te vagy én nem bírunk. :P
  • Hieii
    Hát egyenlőre még semmi negatívumot nem tapasztaltam a "tranzakcióval" kapcsolatban...szerencsés véletlennek fogtam fel..(bár többször is előfordulna..XD..).
  • bomb1111
    Az XP kártyák eladhatóak,eldobhatóak,egyelőre.De én,(mert buta vagyok) nem vettem volna föl azokat.Noha tudomásom szerint egyelőre,G1 csak áll és nézi a nagyobb marhaságokat is)))))Egyszóval : Egyelőre megy itt minden csalás csak ki tudja mi lessz a vége.
  • Hieii
    Az olcsó jó szuper fenyókra viszatérve..akkor ezen okfejtésed alapján nem szerencsés felvenni az olyan véletlenül eléd generált cuccokat mint 3BE és 2 XP kártya (minap így jártam). Kicsit meg is lepődtem mert úgy tudtam hogy az XP kártyát nem lehet eldobni.
  • bomb1111
    Ja és hogy az elöbbi HSZ bol kifelejtettem a Ro kat. A "legrosszab" ROs csaló,azt mondta hogy nincs értelme egy ilyen businessel foglalkozni,mert van más üzlet is ami sokkal jövedelmezőbb.Ez csak egy szorakozás számukra.Amúgy a goldselleres mese meg a kínaiké.De azért én,személyesen kiváncsi vagyok ara hogy a szuper,extra,lux,hűtést nem igénylő G1,mennyire tudja megoldani ezt.
    A hűtést nem igénylő,Dodónak szólt mer itt erdélybe is van Ráma margarin,meg tejfől meg tejszín meg sokmás ami csak agyszerüen a polcon állhat akár 90 napig is,hűtés nélkül is,de a franc sem veszi))))))
    Miért ? Mert vagyunk annyira okosak hogy tudjuk mi a természetes meg mi a mesterséges.DE éknél is csak a buták meg a pénz nélküliek veszik meg az olcsó-szuperolcsó termékeket.
    Noo Offense de sehól sincs kolbászból a kerítés.Meg a németek megehetik az auswitzi zsidók fa..... Elnézést))
  • bomb1111
    És még egyszer(talán utoljára) ismétlem hogy a 9d biztonsági rendszere INDY21 kezében van(gameguard stb.stb.) A VN azért van előnybe mert amikor eladták VN nek is a 9dt(mármint a közlési jogot) valaki kiadta a source coodot is.A vietnámiak most ez a source cood ismerete adta előnyöket használják ki. Majd meglátjuk mit tesz G1.De szerintem nemsokat tud tenni indy21 segédlet nélkűl.A legjobb egy Wipe lenne+az összes VN IP bann.
  • bomb1111
    A régi accountokat,szerintem elfelejthetjük.Mármint a régi acclaimos accokat.Ezek itt a G1 en igyekeznek szegények de....na mármint vannak vietnámiak meg románok akik 2 lépéssel indy21+gameguard+G1 elött vannak.Azért ara felkhívom a figyelmet hogy olcsó,túl szuper fegyókat ne nagyon vásároljatok.
  • makiii
    arra gondoltál már h másnak akar kárt csinálni?
    vagy esetleg az e-mailje miatt akar újat?
    vagy ha visszakapjuk az accokat ne legyen galiba abból h ugyanaz a régi és a mostani account név?
    elnézést ha semelyik sem jön be...
  • Sixtail
    Miért törölnél accountot?
    Csak csinálj egy újat, a régit meg felejtsd el. Account "törölve". :D
  • delacuesta
    hali
    nem tudja valaki, hogy lehet accountot törölni?
  • RYO123
    Lol az pont a sulim sarkán van :D:D
  • makiii
  • P0Th3aD
    Akkor még1x közkívánatra!

November 13.án Szombaton a Blaha Lujza téri kocsmában, ami Akácfa névre hallgat, mivel a Dohány és az Akácfa utca sarkán található!

Azt, hogy hány órakor fogunk találkozni még nem tisztázódott de sztem este 8 körül lenne jó, ha többen ezt tudják acceptálni?!
  • RYO123
    Kösz. Am budapesten hol ? merre? :)
  • ReszegKoldus
    biztos jó az is bár én egyikkel se játszottam és ahogy elnézem melyik mikor játszódik nem is fogok...ww2 power :)
  • makiii
    Budapesten ... iszogatást..
  • RYO123
    mit terveztek?:D itt vecsésen ?:D
  • RYO123
    Sziasztok! :D Rég voltam itt meg játékban is :) Mizu hogy alakul 9d?:D
  • BarackHUN
    Habár a Black Ops valóban nem a Modern Warfare készítőjétől van, de ugyanaz a motor van benne.
    És ha minden igaz jövőre jön a Modern Warfare 3, tehát nem lesz hiány abból se.
    Brothers in Arms meg nem jön be nekem, akkor már inkább Ghost Recon.
  • ReszegKoldus
    én max azért nézem meg majd mert az előzőekkel is játszottam és bár mások csinálták azt hiszem attól még lehet jó...de akkor is inkább új brothers in arms kéne :D
  • unusual
    Nekem grafika alapján bejön! MOH + CODBO-t is nyomni fogom,mivel elözző részei is tetszetek ;)
  • BarackHUN
    Azt mondják róla, hogy elég egyhangú a játék.
    De kinek a pap, kinek a paplan.
  • unusual
    Én inkább evvel = http://www.youtube.com/watch?v=0caVto3HN8s :-)
  • BarackHUN
    Korrekció: Az nem férfiember.
  • BarackHUN
    Én nemsokára veszek új vasat, hogy tudjak játszani ezekkel:
    Medal of Honor
    Call of Duty Black Ops
    Aki nem élvezett el a 2 videó után/közbe az nem ember.
  • szabi34
    Dede, sajna PC-ről mert más nincs:/ :)
  • P0Th3aD
    Remélem nem PC-ről tolod!!!

Amúgy jó is a fifa én sem tudom megunni, pláne most az új 11 : ))

• ReszegKoldus
    már "egy ideje" máshol van a nemzeti színház szerintem
  • bomb1111
    Persze ha megmaradtatok a Nemzeti szinházzal szemben lévő Rákoczi út meg Erzsébet körút kereszteződéshez nem messze álló sörözőnél.
  • bomb1111
    A Robinia pseudacacia sörözőben,tiszta véletlenúl is megfordultam.Tudom hol van,tudnám a tel.számukat de azért mulatságos lenne ha kérném Dózert a telefonhoz )))
  • bomb1111
    Óóóó gyerekek,hagyjátok a francba az eventeket.Elöbb álljanak talpra ezek a .........na mindegy........aztán majd beszélünk.
  • bomb1111
    Túl messze van,de ha PM ben adsz egy telefonszámot,fölhívlak és az egézségetekre iszok majd egy sőrt.Tényleg adhatsz egy PM es telefonszámot és akkor majd beszélgetünk.
    Isten éltessen bennünket ))))
  • szabi34
    Ha nem lesz sztem én inkább maradok fifa11/f1 2010-nél egyenlőre :)
  • Sixtail
    Ekkora pofátlanságot ritkán látni! :D
    Amúgy még lehet event, majd éjjel 2kor kezdik. :D
  • Exxtazy
    Semmi event...
    Hát ez pofátlanság!