21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
szabi34 #15815 Meg sem merek szólalni. Félek Baritól:D -
#15814 Nem mernek megszólalni, rendet raktam. -
#15813 Omg Wtf, tegnap óta nincs semmi vita/hsz?!
Amúgy köszi a meghívást Tuscsí, nov. még messze van, de hátha tudok menni. Amúgy is csak pár óra vonatozás nekem xD -
#15812 A kidobott dolgokat nem nem figyelik,hanem nem tudják figyelni.
Az account nem a Te tulajdonod,csak használhatod...tehát törölni nem lehet.(Amcsi törvények szerint G1-nek és a hasonló cégeknek nincs joga accot törölni,max felfüggeszteni a használatát--->bann.) -
#15811 amit kidobnak azt nem figyelik.. csak a tradeket... -
Sixtail #15810 Az általad említett pontok egyike sem jöhet szóba egy nagyon egyszerű oknál fogva: Accountot nem lehet törölni, legalábbis egyszerű felhasználók, mint ő, te vagy én nem bírunk. :P -
Hieii #15809 Hát egyenlőre még semmi negatívumot nem tapasztaltam a "tranzakcióval" kapcsolatban...szerencsés véletlennek fogtam fel..(bár többször is előfordulna..XD..). -
bomb1111 #15808 Az XP kártyák eladhatóak,eldobhatóak,egyelőre.De én,(mert buta vagyok) nem vettem volna föl azokat.Noha tudomásom szerint egyelőre,G1 csak áll és nézi a nagyobb marhaságokat is)))))Egyszóval : Egyelőre megy itt minden csalás csak ki tudja mi lessz a vége. -
Hieii #15807 Az olcsó jó szuper fenyókra viszatérve..akkor ezen okfejtésed alapján nem szerencsés felvenni az olyan véletlenül eléd generált cuccokat mint 3BE és 2 XP kártya (minap így jártam). Kicsit meg is lepődtem mert úgy tudtam hogy az XP kártyát nem lehet eldobni. -
bomb1111 #15806 Ja és hogy az elöbbi HSZ bol kifelejtettem a Ro kat. A "legrosszab" ROs csaló,azt mondta hogy nincs értelme egy ilyen businessel foglalkozni,mert van más üzlet is ami sokkal jövedelmezőbb.Ez csak egy szorakozás számukra.Amúgy a goldselleres mese meg a kínaiké.De azért én,személyesen kiváncsi vagyok ara hogy a szuper,extra,lux,hűtést nem igénylő G1,mennyire tudja megoldani ezt.
A hűtést nem igénylő,Dodónak szólt mer itt erdélybe is van Ráma margarin,meg tejfől meg tejszín meg sokmás ami csak agyszerüen a polcon állhat akár 90 napig is,hűtés nélkül is,de a franc sem veszi))))))
Miért ? Mert vagyunk annyira okosak hogy tudjuk mi a természetes meg mi a mesterséges.DE éknél is csak a buták meg a pénz nélküliek veszik meg az olcsó-szuperolcsó termékeket.
Noo Offense de sehól sincs kolbászból a kerítés.Meg a németek megehetik az auswitzi zsidók fa..... Elnézést)) -
bomb1111 #15805 És még egyszer(talán utoljára) ismétlem hogy a 9d biztonsági rendszere INDY21 kezében van(gameguard stb.stb.) A VN azért van előnybe mert amikor eladták VN nek is a 9dt(mármint a közlési jogot) valaki kiadta a source coodot is.A vietnámiak most ez a source cood ismerete adta előnyöket használják ki. Majd meglátjuk mit tesz G1.De szerintem nemsokat tud tenni indy21 segédlet nélkűl.A legjobb egy Wipe lenne+az összes VN IP bann. -
bomb1111 #15804 A régi accountokat,szerintem elfelejthetjük.Mármint a régi acclaimos accokat.Ezek itt a G1 en igyekeznek szegények de....na mármint vannak vietnámiak meg románok akik 2 lépéssel indy21+gameguard+G1 elött vannak.Azért ara felkhívom a figyelmet hogy olcsó,túl szuper fegyókat ne nagyon vásároljatok. -
#15803 arra gondoltál már h másnak akar kárt csinálni?
vagy esetleg az e-mailje miatt akar újat?
vagy ha visszakapjuk az accokat ne legyen galiba abból h ugyanaz a régi és a mostani account név?
elnézést ha semelyik sem jön be... -
Sixtail #15802 Miért törölnél accountot?
Csak csinálj egy újat, a régit meg felejtsd el. Account "törölve". :D -
delacuesta #15801 hali
nem tudja valaki, hogy lehet accountot törölni? -
RYO123 #15800 Lol az pont a sulim sarkán van :D:D -
#15799 -
#15798 Akkor még1x közkívánatra!
November 13.án Szombaton a Blaha Lujza téri kocsmában, ami Akácfa névre hallgat, mivel a Dohány és az Akácfa utca sarkán található!
Azt, hogy hány órakor fogunk találkozni még nem tisztázódott de sztem este 8 körül lenne jó, ha többen ezt tudják acceptálni?! -
RYO123 #15797 Kösz. Am budapesten hol ? merre? :) -
#15796 biztos jó az is bár én egyikkel se játszottam és ahogy elnézem melyik mikor játszódik nem is fogok...ww2 power :) -
#15795 Budapesten ... iszogatást.. -
RYO123 #15794 mit terveztek?:D itt vecsésen ?:D -
RYO123 #15793 Sziasztok! :D Rég voltam itt meg játékban is :) Mizu hogy alakul 9d?:D -
#15792 Habár a Black Ops valóban nem a Modern Warfare készítőjétől van, de ugyanaz a motor van benne.
És ha minden igaz jövőre jön a Modern Warfare 3, tehát nem lesz hiány abból se.
Brothers in Arms meg nem jön be nekem, akkor már inkább Ghost Recon. -
#15791 én max azért nézem meg majd mert az előzőekkel is játszottam és bár mások csinálták azt hiszem attól még lehet jó...de akkor is inkább új brothers in arms kéne :D -
unusual #15790 Nekem grafika alapján bejön! MOH + CODBO-t is nyomni fogom,mivel elözző részei is tetszetek ;) -
#15789 Azt mondják róla, hogy elég egyhangú a játék.
De kinek a pap, kinek a paplan. -
unusual #15788 Én inkább evvel = http://www.youtube.com/watch?v=0caVto3HN8s :-) -
#15787 Korrekció: Az nem férfiember. -
#15786 Én nemsokára veszek új vasat, hogy tudjak játszani ezekkel:
Medal of Honor
Call of Duty Black Ops
Aki nem élvezett el a 2 videó után/közbe az nem ember. -
szabi34 #15785 Dede, sajna PC-ről mert más nincs:/ :) -
#15784 Remélem nem PC-ről tolod!!!
Amúgy jó is a fifa én sem tudom megunni, pláne most az új 11 : ))
-
#15783 már "egy ideje" máshol van a nemzeti színház szerintem -
bomb1111 #15782 Persze ha megmaradtatok a Nemzeti szinházzal szemben lévő Rákoczi út meg Erzsébet körút kereszteződéshez nem messze álló sörözőnél. -
bomb1111 #15781 A Robinia pseudacacia sörözőben,tiszta véletlenúl is megfordultam.Tudom hol van,tudnám a tel.számukat de azért mulatságos lenne ha kérném Dózert a telefonhoz ))) -
bomb1111 #15780 Óóóó gyerekek,hagyjátok a francba az eventeket.Elöbb álljanak talpra ezek a .........na mindegy........aztán majd beszélünk. -
bomb1111 #15779 Túl messze van,de ha PM ben adsz egy telefonszámot,fölhívlak és az egézségetekre iszok majd egy sőrt.Tényleg adhatsz egy PM es telefonszámot és akkor majd beszélgetünk.
Isten éltessen bennünket )))) -
szabi34 #15778 Ha nem lesz sztem én inkább maradok fifa11/f1 2010-nél egyenlőre :)
-
Sixtail #15777 Ekkora pofátlanságot ritkán látni! :D
Amúgy még lehet event, majd éjjel 2kor kezdik. :D -
Exxtazy #15776 Semmi event...
Hát ez pofátlanság!